בית פורומים בואו להתייעץ

שמירת נגיעה-התייעצות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/5/2017 12:21 לינק ישיר 
שמירת נגיעה-התייעצות

שלום יש נושא שמטריד אותי מאוד! אני נשואה 14 שנה ומשתדלת להתחזק ולעשות רצונו יתברך. לקחתי על עצמי שמירת נגיעה ופשוט הכרזתי בעבודה במשפחה אצל חברים שאני שומרת נגיעה ואי אפשר יותר ללחוץ את ידי או לחבק אותי וכד'. בעלי בעל אמונה חזקה צדיק ממש (החזות החיצונית שלנו שונה אני עם חזות חרדית לידו) אך אינו שומר נגיעה. שאנחנו נפגשים עם חברים או במפגשים חברתיים עם העבודה שלו הבנות חלקן ניגשות ללחוץ לו את היד וחלקן ממש מחבקות אותו ונושקות לו על הלחי (הוא אדם מצחיק ואהוב נורא). זה מעמיד אותי במצב מביך מאוד! ופוגע מאוד!! שיתפתי אותו ברגשות שלי הוא לא מקבל את זה שזה מפריע לי. יאמר לזכותו שהוא לא זה שיוזם אבל הוא אומר לי שאם ניגשים אליו הוא לא יפגע בבן אדם. ראוי לציין שאני ממש נכנסת לפגיעה ולכעס באותם רגעים וזה הורס לי את כל המפגש שלשמו התכנסנו. יש לנו מפגש עם חברים של העבודה הקודמת שלו ואני לא יודעת מה עליי לעשות מצד אחד יודעת שזה מה שצפוי לי מצד שני חושבת לומר לו ללכת לבד כדי למנוע מעצמי פגיעה. איך על לנהוג באותם רגעים? איך לא להיפגע? איך לא להיכנס למחשבות וחששות?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2017 16:00 לינק ישיר 

נשואה10 כתבה:
שמירת נגיעה-התייעצות

שלום יש נושא שמטריד אותי מאוד! אני נשואה 14 שנה ומשתדלת להתחזק ולעשות רצונו יתברך. לקחתי על עצמי שמירת נגיעה ופשוט הכרזתי בעבודה במשפחה אצל חברים שאני שומרת נגיעה ואי אפשר יותר ללחוץ את ידי או לחבק אותי וכד'. בעלי בעל אמונה חזקה צדיק ממש (החזות החיצונית שלנו שונה אני עם חזות חרדית לידו) אך אינו שומר נגיעה. שאנחנו נפגשים עם חברים או במפגשים חברתיים עם העבודה שלו הבנות חלקן ניגשות ללחוץ לו את היד וחלקן ממש מחבקות אותו ונושקות לו על הלחי (הוא אדם מצחיק ואהוב נורא). זה מעמיד אותי במצב מביך מאוד! ופוגע מאוד!! שיתפתי אותו ברגשות שלי הוא לא מקבל את זה שזה מפריע לי. יאמר לזכותו שהוא לא זה שיוזם אבל הוא אומר לי שאם ניגשים אליו הוא לא יפגע בבן אדם. ראוי לציין שאני ממש נכנסת לפגיעה ולכעס באותם רגעים וזה הורס לי את כל המפגש שלשמו התכנסנו. יש לנו מפגש עם חברים של העבודה הקודמת שלו ואני לא יודעת מה עליי לעשות מצד אחד יודעת שזה מה שצפוי לי מצד שני חושבת לומר לו ללכת לבד כדי למנוע מעצמי פגיעה. איך על לנהוג באותם רגעים? איך לא להיפגע? איך לא להיכנס למחשבות וחששות?

ראשית את יכולה לדבר עם מישהו על זה (אולי עם אישך המקסים, או עם אשת מקצוע)
כדי שתביני למה זה באמת מפריע לך, ואז יקל עלייך להתמודד.
נראה שזה ממש מביך ומעצבן שאת שומרת נגיעה
ובעלך לא מסוגל ליישר קו אתך, אני מניח שהוא חובש כיפה ? הוא תמיד אדם רך וחלש ?
כל אחד והחולשות שלו..

ב) לטווח רחוק את יכולה להתחזק בעניין הזה, ואז תוכלי להביע לבעלך את הכאב שלך שיש אנשים שהם לא מפחדים מיום הדין

ג) כדאי לכולנו להודות לבורא בכל עת, זה יעזור לך בעת נסיון להכנס להתלהבות הנכונה ולהודות לבורא על הכאב שאת חשה, ויש בזה כוונה מסוימת שהבורא שלח לך את הדבר הזה ואיזה כיף שיש לך בעל כזה מיוחד ומקסים וילדים טובים וכו' וכו'
מנסיון שלי, הודיה מטשטשת כאב.

הודיה היא גם סגולה מיוחדת לראות חסד ורחמים, תקראי ותקשיבי לדברי הרב שלום ארוש, יש לו חוברות וספרים נפלאים בעניין.
אין כמעט ספק שעם הודיה
את יכולה לפעול ישועה !

ד) את יכולה אולי להגיע אחרי שלב ההכרות.

ה) זה רעיון טוב שלא תגיעי למקום שלא מתאים לך להיות שמה.

בהצלחה !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2017 21:13 לינק ישיר 

נ. ב. יש עוד דרך שאת יכולה לנסות.

מה הסיבה שאנחנו נעלבים
ובעיקר נעלבים וכואבים
מקרובי משפחה שלנו ?...
הציפיות שיש לנו מקרובי משפחה.

את יכולה לנסות
להשלים עם זה
שאת לא מצפה ממנו דברים מסוימים,
למרות שזה כואב לך,
את לא מצפה ממנו
לעשות מה שבאמת קשה לו.

אתם יכולים גם לנסות
להגיע מאוחר לאירוע, ולהזדרז לצאת הביתה,
וכמובן, לא חייבים להגיע לכל אירוע.

אתם יכולים ללכת יחד לשיעורי תורה מאלפים
ושמה הוא יתחזק להיות צדיק אמיתי,
את יכולה לשלוח אותו לקביעת עיתים לתורה
כל יום, או שתלמדו יחד עשר דקות ביום,

"כל העוסק בתורה - הרי הוא מתעלה". אמן

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2017 22:11 לינק ישיר 

לא להרפות גם אם נפלת !!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2017 14:31 לינק ישיר 

קודם כל כל הכבוד לך שאת ככה התחזקת! זה כ"כ קשה לשנות הרגלים ועוד להכריז ככה מול כולם.. גם מאוד מובן למה כ"כ קשה לך לראות אותו במצב הזה לא כ"כ יודע מה לעשות כרגע (ובטח את כבר אחרי האירוע הזה..) אבל לדעתי, לא כדאי לדבר יותר מדאי "לנג'ז" לבעלך על הדבר הזה. ההשפעה שלנו על בן/בת הזוג שלנו בצורה ישירה בדברים כאלה של שינוי הרגלים וכדו' לא כ"כ אפקטיביים. פשוט לשדר לו הערכה והבנה גדולה מאוד, דבר שבוודאי יחזק לו את הרצון להיטיב איתך.. ואז כבר ממילא הוא יעשה את זה מעצמו. כמובן שזה לא עוזר אם עומדים מולו עם "סטופר".. בהצלחה! ושוב כל הכבוד!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2017 19:31 לינק ישיר 
את אמרת....

שלום וברכה לך,

אפשר להבין את ההרגשה שאת חווה כאשר זה קורה לנגדך \ זה מביך ופוגע....יחד עם זאת דברים כאלה קורים במערכת נשואים עם פערים בהליכות החיים...חשוב לך שהוא יקיים את המצווה החשובה הזו כי היא תכלית הבית היהודי וחיי הזוגיות.

נניח והיית שואלת לעצתי הייתי מייעץ לך לדבר איתו על הרגשות שאת חווה כאשר זה קורה. ועוד כמה הוא חשוב לך...הכוחות שיש לך לשמור נגיעה יכולים להיות כעזר בשבילו \ אפשר לסכם בייניכם לאחר שיח על הפער בייניכם שכאשר אתם הולכים יחדיו את תלחצי יד לנשים והוא לגברים...שיתוף פעולה להתחזקות בשמירת נגיעה. 

ואל תוותרי על בעלך בגלל שזה קורה...עד רבה תרבי לא יותר חיבה ואהבה וזה חלקך לעולם הבא...בברכה והצלחה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2017 12:43 לינק ישיר 

לא להתייאש !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2017 15:08 לינק ישיר 

כל הכבוד לך בוודאי תצליחי להתמודד עם רצון חזק כשלך

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > בואו להתייעץ > שמירת נגיעה-התייעצות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext