בית פורומים שידוכי חרדים

סיטואציה- האם הייתן נפגשות עם הבחור הזה פגישה נוספת?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/5/2017 17:26 לינק ישיר 

אופציית המתנה זו טקטיקה של בת יענה.
היא יכולה לאבד בן זוג מתאים בחודש הזה !

אז או שהיא תברר ברצינות,
ואז יתכן והיא כל כך תתרשם
מהאישיות שלו
והיא תפגש איתו
ברצון ובששון,

או שהיא תעשה הכל כדי להבין,
להערכתי, היא לא תוכל להבין אותו
הוא נשמע לי גס מדי ומעט טמבל

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2017 10:31 לינק ישיר 

במחשבה שניה
אפשר לנסות להבין אותו.

היות והבן אדם
לא נמדד לפי התנהגותו
במקרה אחד או שתיים
בעת לחץ,
היא יכולה להתבונן
איזה בן אדם הוא ?
ומה הניא אותו להתנהג ככה ?...

אגב, איזה קטע,
הבחורה מכריזה שהיא לא מעוניינת להתקדם מהר, והנה היא נסחפת במהירות,
העיצה היעוצה היא
שהיא לא תיהיה בקשר איתו
בין הפגישות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2017 19:37 לינק ישיר 

עדכון-
לרציף הם לא בקשר בין הפגישות, רק דרך השדכנית.. 

בסוף הרבנית שלה התקשרה להגיד לו שהיא רוצה לבטל, בגלל שאחותי לא ממש רצתה למחול על כבודה
ואז הבחור אמר לרבנית שהוא בכלל לא אמר לשדכנית שהוא לא סגור עליה ודברים הוצאו מהקשרם, הוא בסהכ אמר לה שהוא קצת מבולבל דווקא בגלל שזה כן מתקדם לכיוון חיובי... בסוף יצא שהשדכנית (היא לא באמת שדכנית) פעלה בחוסר מקצועיות משווע וקצת עשתה פיל מעכבר הוא אמר לרבנית שהוא מאוד רוצה להפגש איתה שוב
אז כך- הם נפגשו והבחור דאג להבהיר לה כבר בפגישה שהיא מה שהוא מחפש והמחשבות שנכנסו לו לראש הם נטו מצד עצת היצר הרע ושלא היה להם שום בסיס
היתה להם אפילו פגישה מאוד טובה שהבחור התחרט והתנצל ואמר לה אם יהיה משהו שישמח אותך שאני אוכל לעשות תגידי לי, ובסיום הוא גם רמז לה מה שאת הרגשת גם אני הרגשתי ועל פניו הכל הלך יותר ממעולה!!!!
מעכשיו הרבנית לקחה את השידוך לידיים (אחרי שהשדכנית עשתה טעות קונקרטית) וכאן נכנסת עוד בעיה-

הרבנית דיברה עם הרב של הבחור והרב אמר לה שהוא רוצה ששניהם יבואו אליו (מכיוון שהוא רוצה לדבר עם אחותי על כך שצריך להתחיל לקדם עניינים כי הרב נלחץ כשהיא אמרה לבחור שהיא רוצה לחכות עוד זמן)... והוא רוצה שהם יגיעו אליו ביחד להכיר... הרב גם ציין לרבנית שמבחינתו זה חצי להרים כוס לחיים- כי זה מתקדם לכיוון וורט והוא בסה"כ רוצה להכין אותם, להכיר אותה ולנווט אותה קצת לזרז תהליכים.. 

אממה, שאחרי כל מה שקרה עם הבחור היא כ"כ לא סומכת עליו, שהיא בטוחה שזו "מזימה" שנרקמת מאחורי הקלעים, להבנתה הבחור עדיין לא סגור אבל הוא רוצה לקחת אותה לרב על מנת וכדי שיאשר לו סופית האם להמשיך והאם לא, ושזו בעצם פגישה של בדיקה של הבחור!!!

אני בכוונה הייתי ליד הרבנית המדוברת כשהיא דיברה עם הבחור ושמעתי את הבחור אומר בפה חד ונחרץ אני כבר נעול עליה, והאמת שאחרי שאמרתי שאני מבולבל עברו עליי יומיים לא פשוטים, ובשניה שראיתי אותה ידעתי שזה זה, אין לי יותר בלבולים מבחינתי זה סגור... אלא מה, שאחותי בטוחה שנרקמת פה סוג של מזימה בינו ובין הרב..
ואני בטוחה ב100% שלא, כי שמעתי את הרב אומר לרבנית שאחרי הפגישה בעז"ה יהיה אפשר לקדם עניינים ושמבחינתו זה מזל טוב!!!

ועכשיו היא לא רוצה ללכת לפגישה עם הרב. כי היא בטוחה שהכל שקר.... אני מאוד מנסה להניע אותה ללכת על זה מאחר ויש לה אליו רגשות חזקים (מה זה חזקים? היא פלטה פעם אחת כן אני אוהבת אותו, ולבחור יש אליה!), שלא לדבר על העובדה שהיא עשתה לו את המוות על ה"בלבול" שהוא נכנס אליו, היא דיברה איתו על זה במשך 3 שעות בפגישה ועשתה לו פרצופים ושיחקה אותה קשה, 

מה לעשות איתה? האם היא פרנואידית שכל העולם משקר עליה או שיש חשש בדברים שלה? יש לציין שאני מעתיקה לה את כל התגובות שלכם, תודה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2017 22:45 לינק ישיר 

אין לך הרבה מה לעשות. אם רצון לפגישה לא בא ממנה- זה לא יצליח. גם אם תצליחי להכריח אותה לזרום הלאה לרב- היא תדרדס אתזה אחר כך...

תתפפלי להשם שישלח לה את הדעת להחליט נכונה.
תכלס עם כל הכבוד למה ששמעת- בחיים לא תדעי ב100A מה בליבו של הבחור ומה בליבו של הרב...את יכולה רק לקוות לטוב.

אני במקומה עדיין הייתי לוקח את ההפסקה, כי כל הסרט הפסיכי שהם עוברים יוצר משקעים רציניים, לא מקנא בהם...

לטובת שניהם הייתי ממליץ על תקופה קצרה של 'התנקות'.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2017 22:57 לינק ישיר 

^נכון אבל שזו אחות הנושא יותר רגיש מאשר אם זו חברה.. אם זו חברה- שתעשה מה שבא לה לא מעניין אותי!
אבל דווקא בגלל שזו אחותי, ובגלל שהיא מאוד מאוד בררנית 
עד שהיא מצאה מישהו שהוא בדיוק בראש שלה והתחילה להרגיש אליו דברים (זה לא מובן מאליו בכלל!!) ובגלל זה אני נלחמת בה.
כי אני יודעת שבתוכה היא מתה לפגוש אותו.
(סתם לצורך ההמחשה, היא נפגשה עם הרבה בחורים שאת כולם פסלה על המראה החיצוני\על עניינים של דת,
היא מאוד מפונקת ואוהבת לא לעבוד- לבחור יש עסק עצמאי מצליח והוא רוצה שאשתו לא תעבוד
זו פעם ראשונה שאני שומעת אותה שהיא אומרת שמבחינה דתית מתאים לה ומבחינה חיצונית מושך אותה!!!!
זו בחורה שזה לא קורה לה כל יומיים. בגלל זה אני לא רוצה שהיא תוותר בגלל שטויות שטותיות!!!

היא פשוט נכנסה לסרט שהבחור והרב רוקמים מזימות.. בסדר אז מילא בניהם, אבל הם רוקמים מזימות גם על השדכנית? על הרבנית שלה? עליי? כאילו, זה לא שהרב יושב בחדר שלו רגל על רגל משועמם ואומר לבחור (בוא נראה איך נעבוד על כולם שאתם כמעט עוד שניה סוגרים וורט, נזמין אותה ונבחן אותה,ועוד לרב יהיה זמן לערב בזה ולעבוד על כל העולם.) מה היא חושבת לעצמה?

אני יודעת שקשה לה לסלוח לו היא גם אמרה את זה, אבל כרגע הוא מתנהג הכי מושלם בעולם!
הוא ביקש ממנה עשר אלף פעמים סליחה על זה שהוא היה מבולבל, הוא נסע לקנות לה בפגישה משהו ספציפי שהיא רצתה לאכול כדי שהפגישה תעבור עליה יותר ב"נועם", הוא סבל את ההתבכיינות של ה"למה עשית לי את זה" 3 שעות ולא דיבר מילה.. ואחרי כל זה היא חושבת שהם מנסים לבדוק אותה... 

אני לוחצת עליה בגלל- שאחרי שהיא חזרה מהפגישה איתו היא אמרה אני אוהבת אותו איזה מזל ששכנעת אותי ללכת זה כמעט נגמר על שטויות, 
ואז עברו שלושה ימים מזמינים אותה לרב והיא מתנהגת אותו דבר- מנסה לברוח ולא ללכת!!

השאלה אם זו באמת יכולה להיות מזימה (לא מאמינה שאני באמת שואלת את זה, אבל החשדות האלה מחשידים גם אותי) 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2017 23:25 לינק ישיר 

על פניו זה לא נראה מזימה. אבל כמו שאמרתי אפפעם לא תהייי לחלוטין בטוחה, גם אם הם יתחנתו...

ולגבי אחותך- 'לסלוח' ואיך 'להרגיש' כלפי מישהו (לא אהבה, אלא הקטע של החשד כלפיו) זה לא דבר שלוחצים על כפתור והוא משתנה...משהו גרם לזה, ולוקח זמן להחזיר את הגלגל אחורנית בנושאים כאלה...לדעתי במצב הנוכחי להדביק אותם אחד לשני רק יוליד עוד שטויות וריחוקים.
ולכן אני דובק בריחוק לתקופה קצרה.

במאמר המוסגר- אם היא אדם שככ קשה לו לסלוח ו'להחליק ' דברים- אני ממליץ לה בחום לקרוא ספרי מוסר. אולי אורחות צדיקים, משהו שמדריך את ההנתנהלות בנושאים האלה, ומרכך את הזעם.

אנא אל תעבירי לה את הפסקה האחרונה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2017 10:26 לינק ישיר 

הבחורה צודקת,
אין מה למהר לרב.
עדיין לא אוחזים שמה.
הבחורה רוצה להתקדם בקצב שלה,
ועדיין לא הגיע הזמן לשום רב
ושום אבא אמא סבתא סבא.

כשהיא תיהיה מוכנה לסגור
יהיה אפשרות ללכת לרב
ולשתות איתו לחיים.

הבחור נשמע
בחור עם לב טוב,
קצת נמהר להגיד דברים מיותרים,
יש לו מרץ ורצון להשקיע
יש לו הצלחה בעסקים וראש טוב.

שימשיכו להפגש עוד כמה פגישות
שהבחורה רוצה,
אין מה למהר,
במיוחד עכשיו שהיתה פגיעה
אז לוקח זמן לאחד הלבבות.

תגידי לה
שכל העולם יקפוץ
ויש לה את הזכות המליאה להפגש
עוד כמה פעמים, ואפילו 5 פעמים, כדי לחוש שזה זה.

אני לא רואה כל טעם בהפסקה עכשיו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 16/05/2017 10:27:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2017 10:45 לינק ישיר 

נ. ב. גם אני יוצא מנקודת הנחה
שאל הרב הולכים כשהכל סגור
ורוצים לקבל את הסכמתו,
שבדרך כלל ניתנת.

ובכלל, יש כאן סיפור אחר,
שהקשר עדיין לא מספיק בשל
כדי לעשות כל פעולה מקדמת.

ושהבחורה, עם כל האהבה
תברר ותשקול בנחת
ותלמד להכיר אותו קצת יותר,
החיפזון הוא מהשטן.

תתמכי בה,
תדברי איתה על זה,
ואין מה למהר יותר מדי.

אחותך היא לא חששנית
ולא חשדנית מעבר לסביר,
זה החיים שלה !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2017 09:56 לינק ישיר 

עדכון - 

רציף לא ראיתי את ההודעה שלך בזמן וחבל שכך...:(

בקיצור הם הלכו לרב..בפגישה עם הרב הוא דיבר איתם שצריך לסגור עניינים לוורט ושצריך להיסגר כבר. הוא שאל את הבחור האם הוא סגור עליה והבחור אמר שכן, הוא שאל את אחותי והיא אמרה אני סגורה ב90%. הרב אמר למה 90% אז היא הסבירה לו שבגלל כל מה שהיה בעבר קצת קשה לה... והרב רצה שהפגישה הבאה תהיה כבר וורט. אחותי אמרה שהיא רוצה עוד 2-3 פגישות עד לוורט והרב אמר לה שתעשה מה שהיא רוצה-לדעתו זה למרוח סתם וזה מיותר... 

באותו יום הרב של הבחור התקשר לרבנית שלה ואמר שהוא חושש שכרגע היא זו שלא סגורה עליו, והרבנית דיברה איתה וגם אני דיברתי איתה שהיא חייבת לקבל החלטה ולהיסגר או שהיא מוחלת לו על העבר שלו או שהיא עוזבת אותו- אבל אי אפשר להמשיך להיות במצב של אי וודאות והאמת ששתינו דיי שטפנו אותה..

אלא מה, שהבחורה באה לפגישה כבר בקטע שהיא סגורה עליו, בידיעה שזו הפגישה האחרונה, והרב אמר להם לדבר על חתונה בפגישה הזו, איפה מתחתנים מתי ואיפה גרים, ופתאום מה הבחור אומר לה בפגישה?
הוא אומר לה ביקשתי מהרב עוד כמה פגישות.. אז היא שאלה אותו למה? אז הוא אמר לה שהוא מבולבל.. היא שאלה אותו איך יכול להיות שאתה מבולבל הרי לפני יומיים ישבת אצל הרב ואמרת שאתה סגור.. ויתרה מכך, איך יכול להיות שיומיים מנסים לשכנע אותי להיסגר עליך בזמן שאתה בכלל מבולבל עדיין ועושה את זה פעם בשניה בשבועיים?!

הבחור אמר לה אין מה לעשות אני עדיין מבולבל לגבייך. ואמר לה אני אקח אותך הביתה עכשיו (זה היה פגישה מאוד קצרה) כי האוטו של אח שלו ואח שלו היה צריך להחזיר את האוטו. בזמן שהם בדרך חזרה הוא אומר לה אני מביא את האופנוע וחוזר אליך, אז היא אמרה לו מה הפירוש עכשיו השעה 12 וחצי ועד שתחזור יהיה שעה 1 בלילה, ואני לא חושבת שזה שייך שנפגש בשעה כזאת הבחור התעקש ואמר לה, אני אצפצף לך שני צפצופים עם האופנוע ואת תרדי למטה...

אחותי חזרה הביתה והתקשרה לרבנית בוכה ואמרה איך זה יכול להיות שעכשיו הוא שוב מבולבל? ושוב לא סגור? הרבנית מאוד כעסה ואחותי גם סיפרה לה שהוא רוצה לחזור עכשיו עם האופנוע בשעה לא שעה...........

הרבנית התקשרה לרב שלו באמצע הלילה ואמרה לרב שהוא לחלוטין עושה לה התעללות נפשית, יום אחד הוא אומר אני סגור הולכים לוורט ויום אחד אומר אני לא יודע אני לא בטוח שזה זה. ושהיא לא מוכנה למסכת התעללויות הזו ושצריך לעצור את זה עכשיו, אם הבחור מבולבל ולא יודע מה הוא רוצה מעצמו שישב בבית יתבלבל עם עצמו ולא יצא לשידוכים. והיא גם אמרה לו להתקשר אליו ולהגיד לו שמיד יסתובב עם האופנוע ולא ילך אליה בשעה אחת בלילה.

הרב התקשר לבחור מאוד כועס ותפס אותו כבר בדרך ואמר לו עכשיו אתה מסתובב וחוזר הביתה! ולא הולך אליה בשעה כזו אני לא מבין את הראש שלך. והוא אמר לו אתה צריך לקבל החלטה עכשיו אתה פשוט מתעלל בבת ישראל ואני לא מוכן לזה, הבחור אמר אוקיי אז נעשה עוד פגישה אחת שתים עד שאני אהיה בטוח והרב אמר לו שום דבר, עכשיו, או שכן או שלא! והבחור אמר אוקיי אז אולי נעשה הפסקה של שבועיים כדי לראות מה כל אחד מרגיש כי אתה דוחק אותי לתשובה והרב אמר אני אדחוק אותך כי נפגשת 8 פגישות עם בחורה שאתה סתם מושך אותה- אין הפסקה עכשיו תגיד או שכן או שלא, והבחור אמר לא..

לאחר מכן הבחור התקשר לרבנית ואמר לה אני מבולבל, פעם אני מרגיש שזה זה ופעם אני מרגיש שזה בכלל לא זה. לפעמים אני ממש אוהב אותה ולפעמים אני מרגיש שזה יורד לי, זה עולה לי הולך לי ובא לי, ואני לא רוצה לפגוע בה אבל אני בעצמי לא בטוח בה..

ואז הוא התקשר אלי והם דיברו מהטלפון שלי, והוא אמר לה חתיכת מלשינה מה את הולכת לרב לספר לו שאני חוזר אליך עם האופנוע אני אמרתי לך לא לספר, את רואה על מה אני מדבר ואת רואה מה אני לא אוהב, שאת כמו הרבנית שלי את כל הזמן מנסה להיות כמו רבנית הולכת ומלשינה לרב דברים עליי ואחותי עוד יותר נפגעה.

אוקיי ופה נגמר הסיפור- זה פשוט לא! כי גם הרבנית וגם הרב שלו אמרו שהם לא מוכנים לחוסר יציבות כזו גדולה..

אוקיי ואיך הסיפור הזה ממשיך להסתבך?
הבחור שלח לרבנית בצאת השבת הודעה "אני לא רציתי לפגוע בה אם יש משהו שאני יכול לעשות אז תגידי לי קשה לי שמישהו נעלב בגללי זה לא היה מכוון בלה בלה בלה.."אחותי ראתה את ההודעה בטלפון של הרבנית ופשוט כתבה לו הודעה בשם הרבנית (הודעה שנובעת מאגו מיותר)
"דיברתי איתה היום היא אמרה שהיא דווקא בסדר עם זה אפילו הצעתי לה מישהו חדש והיא התלהבה, אתה יכול להיות רגוע". 
אוקייייייייייייי, ואז מה?

ואז הבחור מתקשר אחרי שלוש שעות לרבנית ואומר לה תקשיבי, אני לא ישנתי כל הלילה, תקשיבי, אני עברתי שבת שחורה, אני רציתי לבכות, ועכשיו את כותבת לי שהיא נפגשת עם מישהו אחר, יומיים אחרי שגמרנו, קשה לי עם זה, בלה בלה, אולי צריך לחזור,

ווויואו זה לגמרי לגמרי לגמרי בילבל את אחותי עזבו את זה שכל השבת היא רק בוכה ומדברת עליו... הזהרתי אותה הוא יעשה את זה שוב! הוא מגיע לפגישה 8 ובכלל לא יודע האם היא זו מי שהוא רוצה להתחתן איתה, הזהרתי אותה שהוא עלול להתהפך כך גם אחרי וורט, גם שבועיים לפני חתונה, היא לא מקשיבה, היא בטוחה שהוא אוהב אותה!

הוא אמר במילים האלה יש לי אליה רגש מאוד חזק, אני באמת מרגיש הבעיה שזה משחק לי זה פעם בא ופעם הולך, והסברתי לה שזה מפחיד להיכנס לתוך סיטואציה של בחור שמתבלבל פעמיים בשבועיים ושזה לא תקין וכולם אמרו לה שזה לא תקין

והיא עדיין חושבת שהם צריכים להיות ביחד ושהיא צריכה להילחם עליו כי היא בטוחה שאם היא מרגישה את מה שהיא מרגישה זה תיקון
העניין הוא שהסיפור הזה נהיה סלט... הוא אמר שהיא אמרה שהרב אמר שהרבנית אמרה זה מבולבל זה לא בטוח, פתאום ורט פעם לא וורט, מה נכון לעשות במצב הזה? 
כרגע הוא רוצה, (לפחות עכשיו, עד מחר זה יכול להשתנות שוב חחח)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2017 10:10 לינק ישיר 

יש לציין עוד כמה דברים -
הבחור אינו מראה חוסר יציבות בדברים אחרים כגון בעבודה, לבחור יש עסק עצמאי עם אח שלו- והם מחזיקים הרבה פועלים, הוא מתמיד ללכת לעבודה והוא אפילו מנהל גדול וחרוץ, משש בבוקר כבר מתייצב לעבודה עד שעה 5 אוהב את העבודה שלו ומתנהל בקביעות.
הבחור מתמיד ללמוד שלוש שעות ביום אצל הרב שלו ויציב עם זה.
לבחור עד כמה שבדקנו רפואית אין בעיה נפשית מוצהרת. 
כך שהחוסר יציבות שלו לא מתבטא בדברים אחרים אלא רק בשידוכים.
שניהם בני 22 וחצי.
אחותי יצאה להרבה שידוכים שאת רובם פסלה (היא בררנית) הבחור יצא לשידוך אחד פגישה אחת שהבחורה לא היתה הטעם שלו חיצוני, ואחותי היא הבחורה השניה כך שהיא הראשונה שהוא מתקדם איתה בכלל מעבר לפגישה שניה.

אני אמרתי לה שלדעתי כאן קבור הקבר, הבחור עדיין בטיטולים של השידוכים, ברור שזה זה מרגישים שזה זה אבל לפי דעתי הוא לא עבר מספיק ולכן הוא מרשה לעצמו כל הזמן להתבלבל.
חשוב לציין- הבחור אומר בפה מלא ונחרץ שהוא כן מרגיש אליה רגש חזק בפגישות מאוד, הבעיה שזה יורד ועולה, יש ימים שהוא מאוד נעול ויש ימים שכבר לא..

מישהו יודע לפענח את הראש הזה כדי להבין מה קורה לו?
הוא פעם אומר שיכול להיות שזה רגלים קרות כי זה מתקדם לחתונה ופעם אומר שהבעיה בה כי הוא לא סגור עליה
אחרי פגישה הוא יוצא מתלהב וחושב עליה ולאחר יום יומיים זה דועך
הוא טוען שקשה לו בלעדיה אבל עדיין ולמרות כל מה שהיה בבלבול הראשון שלו הוא בא ואמר שהוא מבולבל שנית..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2017 11:07 לינק ישיר 

מה זה משנה
למה הוא מבולבל ?...

יש כלל בשידוכים ;
כדי לעזוב שידוך
זה מספיק שיש ספק (ממשי)
שזה לא זה.

הבחור יציב בנפשו,
מצד שני יש לו ליקוי שהוא הפכפך,
או משהו כזה,
למה לה להמשיך לצאת איתו ?
היא מחפשת צרות ?...

גם הרבנית
וגם הרב מסכימים שיש פה משהו לא תקין !
והם בטוחים בעניין.

אחותך, יש לה אמונה לא נכונה
שאם היא אוהבת אז זה זה.
זה ממש לא נכון !

עכשיו מתפקידך
לעצור את זה
לפני שתגיעו לחתונה והוא יברח לברצלונה..

אמנם זה לא בטוח
במאה אחוז שיש לו בעיה,
מאוד מאוד נראה שזה ככה,
"גבר" יודע את מה שהוא רוצה
ולא רוקד על שני הסעיפים,
אלא אם כן חסר לו סעיף..

בקשר לאחותך הקשישה והבררנית,
היא תמצא הצעה אחרת
מתאימה יותר,

שאחותך תפגש לשיחות עם מישהי
שהיא מעריכה, כדי שיהיה לה קל לחתוך.

יש הרבה דגים בים,
אחותך צעירה
והיא תמצא הצעה אחרת
טובה יותר,
נשמע שהיא תיהיה חייבת ללבן
את העניין עם אישיות שהיא מעריכה,
היות והיא מאוהבת בו חזק.

כולנו כמעט
עוברים אהבות נכזבות.

אין פה דרך כדי לעשות לו
בדיקת אישיות,
גם פסיכולוג לא יכיר אותו
בפגישה אחת..
יש כאן מספיק הוכחות כדי לפרוש,
יקח לאחותך כמה חודשים
היא תכתוב עליו שירים..
והיא תשכח ממנו
לאט לאט.

כשמאוהבים..
צריכים להיות בטוח
שזה לא שייך,
לכן היא תצטרך לשיחות
כדי לעכל את העניין.

בהצלחה !

תודה על זה ששתפת אותנו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2017 12:50 לינק ישיר 

תמיד דברים יכולים להשתנות- אבל כמו שצפיתי, הבור רק העמיק, ולדעתי עברה חלפה לה נקודת האל חזור, ומיותר להם להמשיך ולנסות. זה יותר מידי משקעים, שניהם מעכשיו כל שניה רק יהיו עסוקים מי נפגע ממה, מי יותר מבולבל ומי יותר סגור ובלה בלה בלה. ככה לא מגיעים לווארט! פשוט אין סיכוי!

חבל שלא עשו הפסקה כשהמשקעים עוד היו קטנים.
מה חשבתם שיהיה? שיהיה טוב ממקום כזה כשממשיכים?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2017 14:47 לינק ישיר 

הינו בטוחים שזו היתה התהפכות והתבלבלות חד פעמית אחרי פגישה שלישית וברגע שהוא יגיד שזה זה והוא רוצה- אז זה זה והוא רוצה, אף אחד לא דמיין שביום שלישי הוא יישב בפגישה אצל הרב ואמר בואו נלך לקראת וורט, וביום חמישי יומיים לאחר מכן כבר חל מהפך, בסהכ ביום בודד אחד..:] יום אחד הוא הולך לרב ואומר לו אני ממש אוהב אותה ויום לאחר מכן הוא אומר אני פתאום לא סגור..

ברור שלעניות דעתי היא לא צריכה להמשיך..הענין הוא שהיא בטוחה שהם מאוהבים, והיא אומרת שהוא ממשיך ובלה בלה והכל בגלל רגליים קרות מחתונה ולא בגללה.. הרב אמר שהוא יחכה שבוע ולאחר שבוע יגשש אצלו איך הוא מרגיש עם הפרידה, אולי זה יוכל "לבהר" לו את הרגשות והנתק והשבוע בלעדיה יגרמו לו להבין אם הוא רוצה או לא, לדעתי האישית- בחור שמתבלבל פעמיים תוך שבוע וחצי יכול להתבלבל גם אחרי וורט, יכול להתבלבל גם אחרי אולם, ויכול להתבלבל גם שבועיים לפניי חתונה ולהרגיש פתאום ש"זה לא זה" כבר אין ערבון למילה שלו..

הבחור עכשיו רוצה לחזור והיא כמו טאטלה רוקדת לפי החליל שלו (אומנם עושה לו חיים קשים בדרך אבל לבסוף רוקדת) איך לעזעזל מוציאים אותה מזה? היא ננעלה על קטע שהם יתחתנו..היא רוצה להתקשר לרב שלו ביום רביעי-חמישי (כשהבחור יתפוצץ מרוב שיהיה לו קשה) ולהגיד לו לקבוע פגישה לדעתי זו טעות1!!! וברגע שהוא יגיד שהוא רוצה היא אמרה שהיא תחתים אותו על מסמך עם עדים שהוא מתחתן איתה והשרוט אומר שהוא יחתום,
אבל מה זה משנה? אז לאחר שבוע הוא יתהפך שוב, ויגיד כשחתמתי על המסמך באמת הרגשתי שזה זה אבל אז זה ירד מה אני אעשה? כמו שהוא עושה עד עכשיו.
הסברתי לה שגבר רוצה מישהי הוא בפגישה שלישית רביעית וגג חמישית כבר ננעל ויודע שהוא רוצה אותה..

היא רוצה לדעת אם זה נטו פחד מהחתונה או שזה כי הוא לא נעול עליה, והיא לא מצליחה להבין את הראש..היא לא הלכה לעבודה כבר יומיים זו הגזמה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2017 14:59 לינק ישיר 

אני מנסה להסביר לה באופן בוגר ורציני שאם יש סרט תורכי כזה גדול לפני החתונה, אחרי החתונה לא יהיה יותר טוב, אם השידוך שלהם מתנהל באופן ככ מבלבל (ובלי שום קשר לכל הבלבולים, הם לא מפסיקים לריב, וכל פגישה שלהם במקום שתהיה מהנה וכיפית היא פגישת "איך אנחנו מתקנים את הבעיות" וכשכבר מתקנים, בפגישה הבאה צצה עוד בעיה ויושבים לתקן מחדש, וככה שוב ושוב ושוב ואני באמת נותנת להם גג חצי שנה עד לגירושין אם הם יתחתנו !! 

השאלה איך להוציא אותה ממנו כי מרוב שהיא עיוורת היא לא רואה דבר ולא את הפגמים שלו (ויש המון)[
הם כל פעם רבים ואז מתחננים לפגישה וקובעים להם והם שוב מבולבלים
ויש עוד עניין שמטריד אותי שביום רביעי בפגישה יש לי תחושה גדולה וחזקה מאוד שהם ייפלו בנגיעה ואני לא מתכוונת לתת לזה יד, וללכת לפגישה ולשמור עליה זו לא אופציה... אני אומרת ייפלו בנגיעה כי הם כבר היו על הקשקש ליפול (בגלל הדרמות שלה שהיא בוכה לו כל פגישה ועושה לו סרטים והוא לא יודע איך להגיב ומה לעשות) וזה בסוף לא קרה, אבל אני לא חושבת שזה יטיב להם שתתעורר פה גם נגיעה..

איך מפרידים אותם פשוט וזהו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2017 15:03 לינק ישיר 

חשבתי להגיד לרבנית שתגיד לה באופן חד וחלק הוא המשיך הלאה והוא מסר שהוא לא מעוניין בך בכלל, לא קשה לו והכל בסדר.
ושהרב יגיד לו היא המשיכה הלאה היא לא מעוניינת בך לא קשה לה והכל בסדר.
אבל אני מפחדת שמצד השני זה נקרא לחבל בשידוך ומה אני יודעת על מזל של אנשים שאני חס ושלום לא אעצור להם את המזל
אני בעצמי מבולבלת

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > סיטואציה- האם הייתן נפגשות עם הבחור הזה פגישה נוספת?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.