בית פורומים שידוכי חרדים

סיטואציה- האם הייתן נפגשות עם הבחור הזה פגישה נוספת?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/5/2017 15:23 לינק ישיר 

אני לוקח חזרה את הדברים שכתבתי, נבהלתי פתאום במה אני מתעסק כשבתכלס יש מצב שהם כן זוג, ושהוא כן שלה. ואני לא אלוקים להחליט אחרת.
בהצלחה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2017 15:32 לינק ישיר 

לא הם לא זוג בכלל! להפך הוא לא נעול עליה, אבל היא בטוחה שהם יתחתנו.. ובפגישות ביניהם - הם כמעט על הקשקש כל פעם ליפול בנגיעה כי הבעיה של הבחור (שזה בעצם למה הוא משך 8 פגישות עד עכשיו) שזה כי מבחינת יופי להגדרתו - היא עולה עלהכל, היא בדיוק חיצונית מה שהוא מחפש, אבל האופי שלה לא. ועל זה ההתנדנדות שלו. ועל זה הם גם כמעט נופלים.. כי היא כל פעם בוכה לו והוא לא יודע איך להגיב...
ופעם אחת היא אמרה לי שהיא שיחקה לו בפיאות אז שאלתי אותה איך לעזעזל היא הגיעה ללגעת לו בפיאות אז היא אמרה כי זה היה אחרי שהוא החזיק לי את היד.. אז אני באמת לא רוצה לדעת מה הולך שם ,
השאלה אם מותר לחבל שם או לא. 
כי אני לא רוצה להגיע למצב שהם הולכים לאולם שמים צ'ק ויום למחרת הבחור קם ואומר אופס אני לא סגור,
או יותר גרוע חודש לפני חתונה הוא אומר אופס התבלבלתי שוב ואני לא סגור.. 
אני לא מסוגלת לראות את אחותי בנפילה כזו היא תתמוטט מזה. הקשר שלהם לא בריא.. [

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2017 15:34 לינק ישיר 

אני הולכת לקבלת קהל של הרב דניאל זר ואני אשב שם ואני אספר לו הכל ואני אשאל אותו אם מותר להפריד אותם בכוח. החלטתי. תודה על הכל ולכולם. עדיף שרב גדול יתעסק בנושא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2017 15:39 לינק ישיר 

השםמלך כתבה:

הינו בטוחים שזו היתה התהפכות והתבלבלות חד פעמית אחרי פגישה שלישית וברגע שהוא יגיד שזה זה והוא רוצה- אז זה זה והוא רוצה, אף אחד לא דמיין שביום שלישי הוא יישב בפגישה אצל הרב ואמר בואו נלך לקראת וורט, וביום חמישי יומיים לאחר מכן כבר חל מהפך, בסהכ ביום בודד אחד..:] יום אחד הוא הולך לרב ואומר לו אני ממש אוהב אותה ויום לאחר מכן הוא אומר אני פתאום לא סגור..

ברור שלעניות דעתי היא לא צריכה להמשיך..הענין הוא שהיא בטוחה שהם מאוהבים, והיא אומרת שהוא ממשיך ובלה בלה והכל בגלל רגליים קרות מחתונה ולא בגללה.. הרב אמר שהוא יחכה שבוע ולאחר שבוע יגשש אצלו איך הוא מרגיש עם הפרידה, אולי זה יוכל "לבהר" לו את הרגשות והנתק והשבוע בלעדיה יגרמו לו להבין אם הוא רוצה או לא, לדעתי האישית- בחור שמתבלבל פעמיים תוך שבוע וחצי יכול להתבלבל גם אחרי וורט, יכול להתבלבל גם אחרי אולם, ויכול להתבלבל גם שבועיים לפניי חתונה ולהרגיש פתאום ש"זה לא זה" כבר אין ערבון למילה שלו..

הבחור עכשיו רוצה לחזור והיא כמו טאטלה רוקדת לפי החליל שלו (אומנם עושה לו חיים קשים בדרך אבל לבסוף רוקדת) איך לעזעזל מוציאים אותה מזה? היא ננעלה על קטע שהם יתחתנו..היא רוצה להתקשר לרב שלו ביום רביעי-חמישי (כשהבחור יתפוצץ מרוב שיהיה לו קשה) ולהגיד לו לקבוע פגישה לדעתי זו טעות1!!! וברגע שהוא יגיד שהוא רוצה היא אמרה שהיא תחתים אותו על מסמך עם עדים שהוא מתחתן איתה והשרוט אומר שהוא יחתום,
אבל מה זה משנה? אז לאחר שבוע הוא יתהפך שוב, ויגיד כשחתמתי על המסמך באמת הרגשתי שזה זה אבל אז זה ירד מה אני אעשה? כמו שהוא עושה עד עכשיו.
הסברתי לה שגבר רוצה מישהי הוא בפגישה שלישית רביעית וגג חמישית כבר ננעל ויודע שהוא רוצה אותה..

היא רוצה לדעת אם זה נטו פחד מהחתונה או שזה כי הוא לא נעול עליה, והיא לא מצליחה להבין את הראש..היא לא הלכה לעבודה כבר יומיים זו הגזמה

זה לא משנה למה הוא משקשק !

ברגע שהוא אומר "פעם אחת"
שהוא רוצה
ואחרי זה הוא אומר פעם אחת
שהוא לא יודע - אז הוא תמהוני
ויש לו קושי נפשי לא פשוט !

ואוי לבחורה שתירצה אותו,
כי קשה לה בשידוכים,
או כי היא אוהבת אותו,
או כי יש לו קסם או כסף או אופנוע..

זה מה שנקרא ; מיטה חולה.

אחותך גם נדמה לה שהיא שולטת בעניינים.
שום שולטת, היא שבויה,

היא צריכה עכשיו לחתוך,
ועכשיו ללכת ליעוץ
כדי להבהיר את הסוגיא

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2017 15:42 לינק ישיר 

השטות הכי גדולה שלהם מתחילת הסיפור היא שהתעסקו רבנים בעניין.
לרבנים הולכים כשיש שאלה הלכתית, לזה יש רבנים!
כל דבר מעבר- זה לבוא ולומר "היי, אני רופס ולא מסוגל לקבל החלטות, ולכן אלך לרב שיחליט בשבילי".
לרבנים יש חלק בשידוכים- וזה הדרכה והכוונה לפני השידוכים.
כשעל הפרק שידוך מסוים- אין לרבנים שום קשר! הם רק מוסיפים קישקושים על הלבטים הגם ככה גדולים של הבחור והבחורה.

בהצלחה אצל הרב זר. מי יתן שידע לפתור בצורה טובה :)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2017 15:45 לינק ישיר 

השםמלך כתבה:

אני מנסה להסביר לה באופן בוגר ורציני שאם יש סרט תורכי כזה גדול לפני החתונה, אחרי החתונה לא יהיה יותר טוב, אם השידוך שלהם מתנהל באופן ככ מבלבל (ובלי שום קשר לכל הבלבולים, הם לא מפסיקים לריב, וכל פגישה שלהם במקום שתהיה מהנה וכיפית היא פגישת "איך אנחנו מתקנים את הבעיות" וכשכבר מתקנים, בפגישה הבאה צצה עוד בעיה ויושבים לתקן מחדש, וככה שוב ושוב ושוב ואני באמת נותנת להם גג חצי שנה עד לגירושין אם הם יתחתנו !! 

השאלה איך להוציא אותה ממנו כי מרוב שהיא עיוורת היא לא רואה דבר ולא את הפגמים שלו (ויש המון)[
הם כל פעם רבים ואז מתחננים לפגישה וקובעים להם והם שוב מבולבלים
ויש עוד עניין שמטריד אותי שביום רביעי בפגישה יש לי תחושה גדולה וחזקה מאוד שהם ייפלו בנגיעה ואני לא מתכוונת לתת לזה יד, וללכת לפגישה ולשמור עליה זו לא אופציה... אני אומרת ייפלו בנגיעה כי הם כבר היו על הקשקש ליפול (בגלל הדרמות שלה שהיא בוכה לו כל פגישה ועושה לו סרטים והוא לא יודע איך להגיב ומה לעשות) וזה בסוף לא קרה, אבל אני לא חושבת שזה יטיב להם שתתעורר פה גם נגיעה..

איך מפרידים אותם פשוט וזהו

תראי לה מה שכתבתי.

שתאסוף את כל הכוחות שיש לה,
שתעשה עכשיו הפסקה,
ותלך ליעוץ.

אנחנו לא רואים פה פתח של תקווה.
אבל יתכן שאישה חכמה כן תתן לזה סיכוי.

אני לא רואה בעיה בזה שהם רבים כעת.

הבעיה הגדולה היא שהוא הפכפך.

אני לא איש מקצוע
אני סתם איש חכם.

שהיועצת תחליט.

היא חייבת יועצת !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2017 15:48 לינק ישיר 

השםמלך כתבה:

חשבתי להגיד לרבנית שתגיד לה באופן חד וחלק הוא המשיך הלאה והוא מסר שהוא לא מעוניין בך בכלל, לא קשה לו והכל בסדר.
ושהרב יגיד לו היא המשיכה הלאה היא לא מעוניינת בך לא קשה לה והכל בסדר.
אבל אני מפחדת שמצד השני זה נקרא לחבל בשידוך ומה אני יודעת על מזל של אנשים שאני חס ושלום לא אעצור להם את המזל
אני בעצמי מבולבלת

זהו.

תבקשי מהרבנית שתדבר איתה
ותתעקש על זה
שהיא תלך ליעוץ.
היות ויש כאן בלאגן רציני.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2017 15:54 לינק ישיר 

רבנים זה טוב.
יש להם חכמה רבה ונסיון רב.
הבעיה מתחילה כשמתייחסים לדבריהם
כאל אורים ותומים.

ודאי שעדיף איש מקצוע על רבנים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2017 16:46 לינק ישיר 

מה קשור נסיון?!? קח אדם שמבוגר יותר מרב X, ויהיה לו הרבה יותר נסיון.
יש אנשים שפשוט לקחו את הקונספט הרבני 7 צעדים קדימה ויצאו מכל פרופורציה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2017 17:27 לינק ישיר 

אל תשכחו פרט חשוב, הרבנים היו מעורבים בכל פיפס בשידוך הזה אך ורק בגלל שהייתה פה חוסר יציבות. כמובן שאם הכל היה הולך סביר ביניהם מלכתחילה, הרב והרבנית לא היו מנהלים ביניהם כ"כ הרבה שיחות, וגם לא נדחפים.. העניין הוא שנהייה סלט ביניהם שהרבנים כל הזמן ניסו לגשר.
אני לא חושבת שהם צריכים יועצת. אני חושבת שאין מה ללכת ליועץ לפני נישואין היות ואם יש בעיות כאלה משמעותיות פשוט לא מתחתנים.
אני רוצה ללכת לרב דניאל זר כדי לשאול אותו אם מבחינה הלכתית- מותר לי להפריד ביניהם, שאני לא גורמת פה שום צער ושום עוון, על זה אני רוצה להתייעץ איתו ולא על עצם השידוך... 

כי השידוך הזה צריך ליפול בלי שום קשר, הם לא מתאימים, זה בור בלי תחתית 
השאלה היא אם רק אפשר לזרז את הנפילה של השידוך, במקום שהוא יפול מאוחר יותר ויהיה כואב יותר לכולם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2017 17:30 לינק ישיר 

ואני אקצין ואומר גם אם הוא יגיע למשרד של הרב שלו ואני אראה אותו משתטח על הרצפה בבכי ונודר נדר שהוא רוצה אותה, אני לא אאמין לו יותר.. מבחינתי פעם אחת בלבול זה לגיטימי, שני בלבולים בתקופת זמן קצרה זה לא לגיטימי, להגיד יום כן יום לא זה לא לגיטימי, זה פשוט לשחק בלב של אישה שאתה יודע שאוהבת אותך.. 
ואני גם לעולם לא אאמין יותר שהוא אדם טוב או שהוא יכול להשתדך עם אישה טובה, כי אם הוא מתעלל כך בבת ישראל ואומר לה כן לא שחור לבן ומושך אותה 8 פגישות רק מעיד על זה שיש שם משהו לא יציב נפשית.
כשזה לא זה- יודעים שזה לא זה כבר מהפגישה הראשונה וגג השניה. ולא מתהפכים כל יומיים.. 

אני אישית- בחיים יותר לא יאמין לו שהוא רציני ושהוא לא יתהפך. אני חושבת שהוא צריך לעשות הרבה חושבים על ההתנהגות שלו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2017 17:36 לינק ישיר 

תקשיבי,
היא מאוהבת

לא יהיה לה כוח לפרוש מהקשר
ללא עזרה מקצועית.

אנחנו גם צריכים עזרה מקצועית
כדי להיות בטוחים שהקשר מתאים
או לא מתאים.

אשת מקצוע תתן לה את הכוח לפרוש.

ברגע שהיא תבין שבמאה אחוז
הוא לא הולם אותה, או אז
יהיה לה הכוח לפרוש,
וגם אז זה יהיה בכאב ובדמעות.

את לא צריכה היתר מרב
כדי להפנות אותה לאיש מקצוע.

ברור שהיא חייבת איש מקצוע מוכשר,
או אישיות פקחית שהיא מעריכה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > סיטואציה- האם הייתן נפגשות עם הבחור הזה פגישה נוספת?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.