|
|
| נשלח ב-8/6/2017 20:11 |
|
| |
| ליאתליאת כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | ניוטרל כתב: |  |
| רציף כתב: |  |
| ניוטרל כתב: |  |
יש אצל החרדלים אולי יותר מה למצוא! אצל רוב החרדים הצניעות של בנותיהם (לצערינו) מתחת לכל ביקורת!!!
|
|
לא היו דברים מעולם !
|
|
לאיזה חלק כוונתך!?! לרישא או לסיפא!?!
|
|
אני מתכוון לסיפא. כבודו מתמקד בעשר אחוז או עשרים אחוז שלא הכי צנוע, ומתעלם מכל מה שצנוע. וכמה הגברים צנועים ומתנהגים בקדושה ?.... עדיף לא לדבר . הדור חלש, ובורא עולם מעריך את כל מה שאנחנו עושים. אין על הנשים הצנועות והנפלאות שלנו ! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אלף לייקים על ההסתכלות החיובית ... |
|
זו הסתכלות ריאלית והסתכלות אמיתית לפי דעת התורה הקדושה נשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי רציף ב- 08/06/2017 20:48:45 |
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2017 21:07 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | ליאתליאת כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | ניוטרל כתב: |  | | רציף כתב: |  | | ניוטרל כתב: |  | יש אצל החרדלים אולי יותר מה למצוא! אצל רוב החרדים הצניעות של בנותיהם (לצערינו) מתחת לכל ביקורת!!! |
|
לא היו דברים מעולם ! |
|
לאיזה חלק כוונתך!?! לרישא או לסיפא!?! |
|
אני מתכוון לסיפא.כבודו מתמקד בעשר אחוז או עשרים אחוזשלא הכי צנוע, ומתעלם מכל מה שצנוע.וכמה הגברים צנועים ומתנהגים בקדושה ?....עדיף לא לדבר .הדור חלש, ובורא עולם מעריךאת כל מה שאנחנו עושים.אין על הנשים הצנועות והנפלאות שלנו ! נשלח מהאנדרואיד שלי |
| אלף לייקים על ההסתכלות החיובית ... |
|
זו הסתכלות ריאלית והסתכלות אמיתית לפי דעת התורה הקדושה נשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי רציף ב- 08/06/2017 20:48:45 |
|
זו גם בהחלט הסתכלות שתוביל אותך ועוד אנשים כמוך , לחיים מאושרים וטובים יותר , לראות את היפה והחיובי בכל דבר ולא להפך ... אדם שמשתדל לראות את הטוב בכל דבר ועניין - הוא אדם מאושר . הרי ברור שרובן ככולן צנועות ויפות , אני מסתובבת יום יום בסביבה חרדית וכולי מלאת הערכה וכי זה פשוט בדור כמו שלנו ??? , וכמו שאמרת במילים אחרות : שבימינו כל השתדלות קטנה - היא בעצם ענקית , אלא מה ??? - תלוי מה אנו בוחרים לראות .
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2017 21:37 |
|
| |
| ליאתליאת כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | ליאתליאת כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | ניוטרל כתב: |  | | רציף כתב: |  | | ניוטרל כתב: |  | יש אצל החרדלים אולי יותר מה למצוא! אצל רוב החרדים הצניעות של בנותיהם (לצערינו) מתחת לכל ביקורת!!! |
|
לא היו דברים מעולם ! |
|
לאיזה חלק כוונתך!?! לרישא או לסיפא!?! |
|
אני מתכוון לסיפא.כבודו מתמקד בעשר אחוז או עשרים אחוזשלא הכי צנוע, ומתעלם מכל מה שצנוע.וכמה הגברים צנועים ומתנהגים בקדושה ?....עדיף לא לדבר .הדור חלש, ובורא עולם מעריךאת כל מה שאנחנו עושים.אין על הנשים הצנועות והנפלאות שלנו ! נשלח מהאנדרואיד שלי |
| אלף לייקים על ההסתכלות החיובית ... |
|
|
זו גם בהחלט הסתכלות שתוביל אותך ועוד אנשים כמוך , לחיים מאושרים וטובים יותר , לראות את היפה והחיובי בכל דבר ולא להפך ... אדם שמשתדל לראות את הטוב בכל דבר ועניין - הוא אדם מאושר . הרי ברור שרובן ככולן צנועות ויפות , אני מסתובבת יום יום בסביבה חרדית וכולי מלאת הערכה וכי זה פשוט בדור כמו שלנו ??? , וכמו שאמרת במילים אחרות : שבימינו כל השתדלות קטנה - היא בעצם ענקית , אלא מה ??? - תלוי מה אנו בוחרים לראות . |
|
לפי ההלכה הנשים החרדיות של היום הן ברמה גבוהה של צניעות. ולא -כי למדתי עליהן זכות, אלא שהמציאות היא ש ; הרוב הגדול של הנשים החרדיות הן צנועות והולכות כפי ההלכה, כל אחת כפי ההלכה שהיא למדה.
ומצד שני, יש מה לתקן, נכון, ולרוב, הקילקולים זה מחוסר ידיעה, פשוט.
ויש גם מה לתקן בעזרת הגברים, שלא יתבוננו על הנשים אם הברך שלהן מכוסה או לא וכדומה, כי אז מרוב תיסכול על הטומאה שהם שקועים בו הם עלולים ללכלך חלילה על הנשים בעלילות נוראות שלא נדע
תוקן על ידי רציף ב- 08/06/2017 21:39:19
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 08/06/2017 22:02:23
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2017 11:42 |
|
| |
זה אני פותח האשכול שכחתי את הסיסמא פתחתי חשבון חדש
תוקן על ידי yosefii123 ב- 09/06/2017 11:42:26
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2017 11:44 |
|
| |
| פשוט_וטוב כתב: |  | אל תדאג, יש מלא אנשים שמרגישים בדיוק כמוך, שהם "לא שייכים לציבור" וזה לא נכון! צריך לזכור שהציבור מורכב מיחידים, ואם תתפוס חרדי מהשורה בטוחה שתמצאו נושא שיחה. בהקשר לבחורה החסידית- כנראה לא היתה מודרנית, יש מספיק בחורות "חרדיות" שיזרמו עם גבר בחנות, אבל מתארת לעצמי שלא כזו אתה רוצה. תמשיך לפנות לשדכניות, יש המון חרדים מודרניים, בעצם כולנו מודרניים באיזושהיא צורה, לא ממש מתאימים למערכת מאה אחוז... כי הרי המערכת עצמה מורכבת מאיתנו, מאנשים שונים המרכיבים יחידה אל תדאג, אתה חלק מהשורה, אם אתה בוחר להיות ולהישמע להשקפות החרדיות. בהצלחה |
|
איזה שדכנים מתאימים לספרדים?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2017 12:44 |
|
| |
חח למה עשית עכשיו פרופיל של נקבה לפני זה היית זכר?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2017 15:30 |
|
| |
| ליאתליאת כתבה: |  | גם אם זאת הייתה האמת - וזו לא האמת , עדיין זה נקרא לשון הרע - ולשון הרע על כלל ציבור חמור פי כמה ! אני גאה בציבור הנשים החרדי וחושבת שרובן צנועות מאוד מאוד , אלא מה ? - תלוי איך אתה מסתכל על פני הדברים וכמה כף זכות יש לך על הזולת . |
|
זו האמת! (הכואבת) אם תרצי ואם לאו! אין נשים צנועות כהלכה היום באחוזים גבוהים כלל! ואחר כך מתלוננים מדוע יש בעיות כאלו ואחרות! מי שלא הולכת בצניעות כהלכה האמיתית (ולא כמו המצאת ה(ח)מורות וה(מ)נעלי(י)ם!) האחריות על מה שקורה מוטלת עליה! אילו הם דברי הקדמונים! לא דברים חדשים שלי או של מישהו מתקופתינו!
|
|
אתה טועה ומטעה מורה פנים שלא כהלכה מוציא לעז ומעליל עלילות ה' יחזיר אותך בתשובה שלימה, אמן. כל זה כי לא הבנת מהיא צניעות לפי ההלכה תוקן על ידי רציף ב- 08/06/2017 20:03:00 |
|
טועה ומטעה זה השקרן שליח הס"א המתיר לנשים ללכת בפריצות! וכידוע, זה לעומת זה וגו'... גם הס"א יודעת ללמוד! וגם לה יש ר[ע]בנים! שדין יהודאין כמו שקורה להם רשב"י הקדוש בזוהר הקדוש! לא ממנו ללמוד! אלא מצדיקים אמיתיים! ולא ממטהרי השרץ בקן טעמים! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2017 15:59 |
|
| |
אגב. היום כולם סוברים, שעדיף להתמקד במניעת מחלות מאשר להמתין עד שהם תוקפות (חלילה) ואז ללכת לרופא! אז אם יבוא מישהו לביקור אצל הרופא, והוא מספר לו על הרגלי אכילתו. של מאכלים "מעובדים" (מאובדים). ומאכלים בצבעים יפים. והרופא צועק עליו! השתגעת!?! הגוף שלך לא בנוי לזאת! אתה עלית על מסלול מסוכן שבסופו התרסקות מובטחת! היתכן שיגיד לרופא לדון אותו לכף זכות!?! הלא לשוטה יחשב...!!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2017 16:03 |
|
| |
| 1direction כתב: |  | חח למה עשית עכשיו פרופיל של נקבה לפני זה היית זכר? |
|
טעיתי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2017 11:15 |
|
| |
| ליאתליאת כתבה: |  | גם אם זאת הייתה האמת - וזו לא האמת , עדיין זה נקרא לשון הרע - ולשון הרע על כלל ציבור חמור פי כמה ! אני גאה בציבור הנשים החרדי וחושבת שרובן צנועות מאוד מאוד , אלא מה ? - תלוי איך אתה מסתכל על פני הדברים וכמה כף זכות יש לך על הזולת . |
|
זו האמת! (הכואבת) אם תרצי ואם לאו! אין נשים צנועות כהלכה היום באחוזים גבוהים כלל! ואחר כך מתלוננים מדוע יש בעיות כאלו ואחרות! מי שלא הולכת בצניעות כהלכה האמיתית (ולא כמו המצאת ה(ח)מורות וה(מ)נעלי(י)ם!) האחריות על מה שקורה מוטלת עליה! אילו הם דברי הקדמונים! לא דברים חדשים שלי או של מישהו מתקופתינו!
|
|
אתה טועה ומטעה מורה פנים שלא כהלכה מוציא לעז ומעליל עלילות ה' יחזיר אותך בתשובה שלימה, אמן. כל זה כי לא הבנת מהיא צניעות לפי ההלכה תוקן על ידי רציף ב- 08/06/2017 20:03:00 |
|
טועה ומטעה זה השקרן שליח הס"א המתיר לנשים ללכת בפריצות! וכידוע, זה לעומת זה וגו'... גם הס"א יודעת ללמוד! וגם לה יש ר[ע]בנים! שדין יהודאין כמו שקורה להם רשב"י הקדוש בזוהר הקדוש! לא ממנו ללמוד! אלא מצדיקים אמיתיים! ולא ממטהרי השרץ בקן טעמים!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2017 11:19 |
|
| |
אגב. היום כולם סוברים, שעדיף להתמקד במניעת מחלות מאשר להמתין עד שהם תוקפות (חלילה) ואז ללכת לרופא! אז אם יבוא מישהו לביקור אצל הרופא, והוא מספר לו על הרגלי אכילתו. של מאכלים "מעובדים" (מאובדים). ומאכלים בצבעים יפים. והרופא צועק עליו! השתגעת!?! הגוף שלך לא בנוי לזאת! אתה עלית על מסלול מסוכן שבסופו התרסקות מובטחת! היתכן שיגיד לרופא לדון אותו לכף זכות!?! הלא לשוטה יחשב...!!!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2017 11:29 |
|
| |
מה זה משנה זכר, נקבה, כולם כשרים לפני המקום. אמר לו רבי זוכמיר הפריץ, רבי, והרי אינך יודע לאיזה שירותים ציבוריים להיכנס... ענה לו, יפה טענת בני, מיד נתעטף ונתכסה 40 יום ו40 לילה, ולאחריהם גמר אומר באשר לעניין. נ.ב. הוא לא מוכן לספר מה הוא החליט. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2017 12:17 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2017 12:30 |
|
| |
ויש תכלס גם את **שידוכית** המערכת שמכילה מאגר שידוכים גדול, שאלון קצר וקולע שמכיל רק את מה שחשוב לך, ושדכנית וותיקה ומנוסה שתתאם ותקשר! *הצטרפות בטופס אינטרנטי קצר תוך כמה דקות. *בלי רישום ו\או חשבון משתמש! *דיסקרטיות מלאה עד שלב ההצעה!! *הנתונים לא נגישים לאף אדם חוץ מהשדכנית!! שיהיה בהצלחה רבה! טופס הרשמה לבנים: https://docs.google.com/forms/d/1HvNft-8WZFNo-9O0fSFrJz2eN8eGOgF8GPLmlRO3qnE/edit טופס הרשמה לבנות: https://docs.google.com/forms/d/14ZGeoa1hJJpOq4kZlQRKQjvJzF8o3Nj_13Ij54un5rI/edit נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2017 13:25 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | ויש תכלס גם את **שידוכית** המערכת שמכילה מאגר שידוכים גדול, שאלון קצר וקולע שמכיל רק את מה שחשוב לך, ושדכנית וותיקה ומנוסה שתתאם ותקשר! *הצטרפות בטופס אינטרנטי קצר תוך כמה דקות. *בלי רישום ו\או חשבון משתמש! *דיסקרטיות מלאה עד שלב ההצעה!! *הנתונים לא נגישים לאף אדם חוץ מהשדכנית!! שיהיה בהצלחה רבה! טופס הרשמה לבנים: https://docs.google.com/forms/d/1HvNft-8WZFNo-9O0fSFrJz2eN8eGOgF8GPLmlRO3qnE/edit טופס הרשמה לבנות: https://docs.google.com/forms/d/14ZGeoa1hJJpOq4kZlQRKQjvJzF8o3Nj_13Ij54un5rI/edit נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בסדר אם רשמתי שאני חרד"ל מה זה בכלל חרדי לאומי?? אם כן במה זה מתבטא? אני מבית דתי בכלל... אבל חרדי שחור לבן בשבתות 
|
|
|
|
|