|
|
| נשלח ב-11/6/2017 14:25 |
|
| |
אין לי שמץ...אני אישית נרשמתי לפני כמה שבועות ולא שמעתי מהם כלום. הגיוני שהמאגר עדיין בחיתולים, זה דבר חדש. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2017 14:33 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
| ניוטרל כתב: |  |
אגב. היום כולם סוברים, שעדיף להתמקד במניעת מחלות מאשר להמתין עד שהם תוקפות (חלילה) ואז ללכת לרופא! אז אם יבוא מישהו לביקור אצל הרופא, והוא מספר לו על הרגלי אכילתו. של מאכלים "מעובדים" (מאובדים). ומאכלים בצבעים יפים. והרופא צועק עליו! השתגעת!?! הגוף שלך לא בנוי לזאת! אתה עלית על מסלול מסוכן שבסופו התרסקות מובטחת! היתכן שיגיד לרופא לדון אותו לכף זכות!?! הלא לשוטה יחשב...!!!
|
|
הבנת מה שכתבתי ?
לא נראה שהבנת.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2017 22:16 |
|
| |
| yosefii123 כתבה: |  |
| IAF990 כתב: |  | ויש תכלס גם את **שידוכית** המערכת שמכילה מאגר שידוכים גדול, שאלון קצר וקולע שמכיל רק את מה שחשוב לך, ושדכנית וותיקה ומנוסה שתתאם ותקשר! *הצטרפות בטופס אינטרנטי קצר תוך כמה דקות. *בלי רישום ו\או חשבון משתמש! *דיסקרטיות מלאה עד שלב ההצעה!! *הנתונים לא נגישים לאף אדם חוץ מהשדכנית!! שיהיה בהצלחה רבה! טופס הרשמה לבנים: https://docs.google.com/forms/d/1HvNft-8WZFNo-9O0fSFrJz2eN8eGOgF8GPLmlRO3qnE/edit טופס הרשמה לבנות: https://docs.google.com/forms/d/14ZGeoa1hJJpOq4kZlQRKQjvJzF8o3Nj_13Ij54un5rI/edit נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בסדר אם רשמתי שאני חרד"ל מה זה בכלל חרדי לאומי?? אם כן במה זה מתבטא? אני מבית דתי בכלל... אבל חרדי שחור לבן בשבתות  |
|
חרד"ל זה כמו תלמידי מרכז הרב שהם חרדים, וגם לאומיים, וזה מתבטא בזה שהם חוגגים יום העצמאות, ומתגייסים לצבא, ועוד ועוד בכל מקרה תספר לשדכנית משידוכית על המצב המורכב שלך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2017 22:18 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  |
אין לי שמץ...אני אישית נרשמתי לפני כמה שבועות ולא שמעתי מהם כלום. הגיוני שהמאגר עדיין בחיתולים, זה דבר חדש.
|
|
מההתרשמות שלי, היזמות האלו ומשרדי השידוכים למיניהם שווים לכפרות, אבל שוה לנסות, הכי טוב זה השדכניות הותיקות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2017 22:20 |
|
| |
אגב. היום כולם סוברים, שעדיף להתמקד במניעת מחלות מאשר להמתין עד שהם תוקפות (חלילה) ואז ללכת לרופא! אז אם יבוא מישהו לביקור אצל הרופא, והוא מספר לו על הרגלי אכילתו. של מאכלים "מעובדים" (מאובדים). ומאכלים בצבעים יפים. והרופא צועק עליו! השתגעת!?! הגוף שלך לא בנוי לזאת! אתה עלית על מסלול מסוכן שבסופו התרסקות מובטחת! היתכן שיגיד לרופא לדון אותו לכף זכות!?! הלא לשוטה יחשב...!!!
|
|
הבנת מה שכתבתי ?
לא נראה שהבנת.
|
|
בקיצור! אתה מתחמק מהאמת!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2017 23:56 |
|
| |
לפי ההלכה שהמצאת! גם אנשי הדת המוסלמים ממציאים הלכות! לך תשאל את ר' שלום ארוש. (אם אתה אוהד שלו.) מה הוא אומר? האם כיסוי שיער בשיער נחשב? והאם כיסוי חלקי של הגוף נקרא כיסוי? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2017 09:18 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | לפי ההלכה שהמצאת! גם אנשי הדת המוסלמים ממציאים הלכות! לך תשאל את ר' שלום ארוש. (אם אתה אוהד שלו.) מה הוא אומר? האם כיסוי שיער בשיער נחשב? והאם כיסוי חלקי של הגוף נקרא כיסוי? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
רובן צנועות !!!!!!!!! תלוי מה אתה בוחר לראות ... שים את המשקפיים הוורודות ותיווכח . ואם אתה נוטה לברסלב , או אפילו אם לא תחפש את הטוב בכל יהודי .
ונאמר על אחד מן החסידים, שעבר על יד נבלת כלב מסרחת מאד. ואמרו לו תלמידיו: כמה מסרחת נבלה זאת. אמר להם: כמה לבנות שיניה. ונתחרטו על מה שספרו בגנותה וכיון שהוא גנאי לספר בגנות כלב מת, כל שכן שהוא חובה לשבח אדם משכיל ומבין. והיתה כוונתו להוכיחם שלא יתרגלו לדבר רע. עד שייעשה להם לטבע רב וכן שיתרגלו לדבר טוב ייעשה להם טבע קבוע, עיי"ש.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2017 10:15 |
|
| |
לפי ההלכה שהמצאת! גם אנשי הדת המוסלמים ממציאים הלכות! לך תשאל את ר' שלום ארוש. (אם אתה אוהד שלו.) מה הוא אומר? האם כיסוי שיער בשיער נחשב? והאם כיסוי חלקי של הגוף נקרא כיסוי?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2017 10:20 |
|
| |
| ליאתליאת כתבה: |  |
| ניוטרל כתב: |  | לפי ההלכה שהמצאת! גם אנשי הדת המוסלמים ממציאים הלכות! לך תשאל את ר' שלום ארוש. (אם אתה אוהד שלו.) מה הוא אומר? האם כיסוי שיער בשיער נחשב? והאם כיסוי חלקי של הגוף נקרא כיסוי? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
רובן צנועות !!!!!!!!! תלוי מה אתה בוחר לראות ... שים את המשקפיים הוורודות ותיווכח . ואם אתה נוטה לברסלב , או אפילו אם לא תחפש את הטוב בכל יהודי .
ונאמר על אחד מן החסידים, שעבר על יד נבלת כלב מסרחת מאד. ואמרו לו תלמידיו: כמה מסרחת נבלה זאת. אמר להם: כמה לבנות שיניה. ונתחרטו על מה שספרו בגנותה וכיון שהוא גנאי לספר בגנות כלב מת, כל שכן שהוא חובה לשבח אדם משכיל ומבין. והיתה כוונתו להוכיחם שלא יתרגלו לדבר רע. עד שייעשה להם לטבע רב וכן שיתרגלו לדבר טוב ייעשה להם טבע קבוע, עיי"ש.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2017 14:15 |
|
| |
לפי ההלכה שהמצאת! גם אנשי הדת המוסלמים ממציאים הלכות! לך תשאל את ר' שלום ארוש. (אם אתה אוהד שלו.) מה הוא אומר? האם כיסוי שיער בשיער נחשב? והאם כיסוי חלקי של הגוף נקרא כיסוי?
|
|
זה שנשים הולכות בצניעות לפי פסיקת הרב שלהם זה הופך אותן ללא צנועות בעינך ?
|
|
אין שום רב הפוסק ללכת כך לכתחילה!!! אלא אם הפכת את (מ)נעלי הסמינרים לפוסקי הלכה! אפילו הר' שך צעק (בזמנו) שנשות הערבים יותר צנועות (לצערינו) מהנשים היהודיות! אך הנעליים לא ספרו אותו! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2017 14:15 |
|
| |
| ליאתליאת כתבה: |  |
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2017 15:07 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2017 17:35 |
|
| |
אין פה מילה וחצי מילה על כף זכות , אלא על צורת ההסתכלות ... הרי גם אם תהיה גברת עם "שאל" עליה , מי שיש לו הסתכלות שלילית , יראה את הלא צנוע בזה - והיו דברים מעולם ... אלא מה ?? - מתוך ההסתכלות הנכונה , יבוא לו גם ההרגל של ללמד זכות על כל יהודי באשר הוא !
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2017 17:36 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | |
|
צודק ............
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2017 21:03 |
|
| |
כמו ש IAF כתב חפרתם תדברו בהודעות פרטיות לא אכפת לי ניוטרל שתצא מהבועה ולך לערים אחרות שרובם גויות *ונות ובהשוואה ללבושם אתה תעריך את בנות הסמינר כי הם צנועות מאודדד. כולם צנועות רק יש דרגות
תוקן על ידי yosefii123 ב- 12/06/2017 21:03:43
|
|
|
|
|