|
|
| נשלח ב-9/8/2017 22:35 |
|
| |
| Debie כתבה: |  |
שטויות, ניוטרל, אני מאמינה שדימוי עצמי אפשר לשנות, תנסה להסתכל כל יום במראה ולומר לעצמך: "ה' ברא אותי, ה' אוהב אותי, והוא מביא לי רק טוב" ואני בטוחה שלאט לאט תצליח לאהוב את עצמך למרות הכל. קינאה זה לא פיתרון
תוקן על ידי Debie ב- 09/08/2017 12:15:49
|
|
איזה דימוי עצמי!?! של גאווה ושחצנות!?! לשמוע על בת של "רב" מלאה דימוי עצמי של גאווה ושחצנות. שהלכה וגירשה את בעלה אחרי יותר מ15 שנות נישואין. עקב הצפת הביוב השחצני את הראש! ואת עם סגנון תגובות כאלו רוצה להתחתן ולאמלל יהודי!?! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2017 22:57 |
|
| |
אתה יודע איזה יהודים רעים יש? אולי אני אתחתן עם אחד כזה בעייתי, ורק בזכותי יהיה לו גן עדן? מה אתה מבין בחשבונות שמיים? אה?
צא, צא מניוטרל, תכניס להילוך ראשון וסע-סע כבר מהעיניים!!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2017 11:25 |
|
| |
| Debie כתבה: |  | אתה יודע איזה יהודים רעים יש? אולי אני אתחתן עם אחד כזה בעייתי, ורק בזכותי יהיה לו גן עדן? מה אתה מבין בחשבונות שמיים? אה?
צא, צא מניוטרל, תכניס להילוך ראשון וסע-סע כבר מהעיניים!! |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2017 11:59 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  |
שטויות, ניוטרל, אני מאמינה שדימוי עצמי אפשר לשנות, תנסה להסתכל כל יום במראה ולומר לעצמך: "ה' ברא אותי, ה' אוהב אותי, והוא מביא לי רק טוב" ואני בטוחה שלאט לאט תצליח לאהוב את עצמך למרות הכל. קינאה זה לא פיתרון
|
|
איזה דימוי עצמי!?! של גאווה ושחצנות!?! לשמוע על בת של "רב" מלאה דימוי עצמי של גאווה ושחצנות. שהלכה וגירשה את בעלה אחרי יותר מ15 שנות נישואין. עקב הצפת הביוב השחצני את הראש! ואת עם סגנון תגובות כאלו רוצה להתחתן ולאמלל יהודי!?! |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2017 12:50 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
|
|
איזה דימוי עצמי!?! של גאווה ושחצנות!?! לשמוע על בת של "רב" מלאה דימוי עצמי של גאווה ושחצנות. שהלכה וגירשה את בעלה אחרי יותר מ15 שנות נישואין. עקב הצפת הביוב השחצני את הראש! ואת עם סגנון תגובות כאלו רוצה להתחתן ולאמלל יהודי!?! |
|
ניוטרל, מה קרה ? כפי מיטב ידיעתי דבי היא ילדה בת 22  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2017 13:44 |
|
| |
וניוטרל, אם אי פעם אתה רוצה להתחתן אז תפסיק לחשוב שאתה מטיף מוסר לבנות הפורום פה... ואני לא מדברת על עכשיו ספציפית כי זה לא פעם ראשונה...

|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2017 19:32 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
|
|
|
ניוטרל, מה קרה ? כפי מיטב ידיעתי דבי היא ילדה בת 22  |
|
מה קרה!?! אם היא רוצה להתחתן. שתוריד את האף הגבוה שלה!!!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2017 22:14 |
|
| |
דבר ראשון, דיירקשן, שיחקת אותה. מעכשיו את האלילה שלי. וניוטרל ורציף, תכתבו לי באיזה בית אבות אתם אני אארגן לכם פגישה עם סבתא של חברה טובה שלי אישה מקסימה ונעימת הליכות, שהתאלמנה בנסיבות טרגיות. מכינה לכם כבר נוסח למודעת אירוסין:
ניוטרל עם בת גילו זלדה ענבי הקקטוס בענבי הקקטוס
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2017 22:43 |
|
| |
| Debie כתבה: |  | דבר ראשון, דיירקשן, שיחקת אותה. מעכשיו את האלילה שלי. וניוטרל ורציף, תכתבו לי באיזה בית אבות אתם אני אארגן לכם פגישה עם סבתא של חברה טובה שלי אישה מקסימה ונעימת הליכות, שהתאלמנה בנסיבות טרגיות. מכינה לכם כבר נוסח למודעת אירוסין:
ניוטרל עם בת גילו זלדה ענבי הקקטוס בענבי הקקטוס |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2017 23:16 |
|
| |
אתה צודק. אבל סבתא זלדה היא אישה ממש מקסימה ואני בטוחה שהיא תצליח להסתדר איתך למרות המידות שלך.
מה אכפת לך? פגישה זה לא חתונה..תפתח קצת את הראש
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2017 00:22 |
|
| |
| Debie כתבה: |  | אתה צודק. אבל סבתא זלדה היא אישה ממש מקסימה ואני בטוחה שהיא תצליח להסתדר איתך למרות המידות שלך.
מה אכפת לך? פגישה זה לא חתונה..תפתח קצת את הראש |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2017 00:37 |
|
| |
ניוטרל, נמשיך לריב מחר, כי אני הולכת לישון. אם אתה רוצה אפשר לקחת הפסקת סוף שבוע כדי שתחדש את מאגר התשובות שלך.. עושה רושם שהוא דל למדי.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2017 15:33 |
|
| |
| Debie כתבה: |  | ניוטרל, נמשיך לריב מחר, כי אני הולכת לישון. אם אתה רוצה אפשר לקחת הפסקת סוף שבוע כדי שתחדש את מאגר התשובות שלך.. עושה רושם שהוא דל למדי. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2017 15:36 |
|
| |
|
|
|
|