בית פורומים שידוכי חרדים

בורחת ואין רודף..

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/6/2017 18:18 לינק ישיר 
בורחת ואין רודף..

מרגישה מבולבלת לחלוטין לא אכפת לי אם מישהו ייראה או לא פשוט הייתי חייבת להוציא את זה..
רגשות כלפי אדם יכולים להשתנות בכזאת מהירות ? או שבכלל הם לא היו מלכתחילה והם היו פרי דמיוני? אימלה שהשם יעזור מפחדת לטעות...

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2017 18:19 לינק ישיר 

חחח אפשר הסברים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2017 18:28 לינק ישיר 

אוי 990 טרראם כשאתה כאן זה נחמד :) 
האמת שאין לי מושג מאיפה להתחיל לא יודעת אם אני יכולה בכלל או רוצה אוייי שידוכים זה כל כך קשהה  וואי אני רוצה להגיד כל כך הרבה דברים אבל אני לא רוצה להישמע שויצרית או חצופה :( 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2017 18:58 לינק ישיר 

זה הכיף פה, גם אם תצאי שוויצרית וחצופה יש שכבת אנונימיות בינך לבין 'נקודתאור' שתשמור עלייך.
כל היתרון פה זה שאפשר לשפוך בלי לדפוק חשבון.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2017 19:24 לינק ישיר 

וואי אתה ממש צודק 990 טרראם פשוט כניראה יש לי יותר מידי מצפון אני לא הכי יודעת מאיפה להתחיל להסביר אין לי אפילו כיוון אבל בכל מקרה תודה רבה לך עשה לי קצת יותר טוב בלב להוציא את זה כאן וזה שמישהו הקשיב זה עשה לי הרגשה נחמדה מקווה שעוד קצת ואוכל אפילו להסביר את עצמי..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2017 19:37 לינק ישיר 

לא יודע איזו סצנה מרומאו ויוליה חווית
מה שבטוח שרגשות בשדוכים
הם 90 אחוז דמיון שנוצר מרצון לחוש את הרגשות הללו
אז מה שזה לא היה . זה יחלוף כמו הרוח
השאלה כמה מדומיינת את:)
אני ככותב זה בדי אן איי..כך שחייתי רגשות בכמויות בלתי נדלות בשדוכים;)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2017 20:24 לינק ישיר 

חיחיח טום היקר אני אישית כבר ממזמן לא מאמינה ברומיאו ויוליה ושטויות כאלה.. אבל לפעמים אני מרגישה כל כך מוזר שאנשים קולטים דברים שאני לא קולטת או לא רואה אבל בדיוק לא יכולתי לתאר את השורה השלישית יותר טוב ממה שאתה אמרת כניראה שרציתי כן לחוש את הרגשות האלה כן את האכפתיות הזאת כן את הפרפרים האלה המיוחדים שלצערי רב שרק בשלב טיפה מאוחר כמו עכשיו קלטתי שהם אולי פרי דמיוני שרק מתוך הרצון לחוש אותם כמו כל בחורה או בחור שנמצא בשלב של שידוכים ויוצאים עם אדם ספציפי כבר כמה וכמה פעמים רוצים לחוש . בעיקרון טום היקר אני לא מדומיינת אולי קצת :P אתה יודע Later is better than never. אני שמחה שמה שאני מרגישה עכשיו בצורה יותר ברורה עוצר אותי מלעשות אולי טעות..  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2017 21:47 לינק ישיר 

נקודת אור יקרה,
בהחלט,
אנחנו לא פעם משנים את דעתינו במהירות כלפי זולתינו,
אנחנו יכולים ללכת לישון
משוכנעים שזה זה
ולקום בידיעה/בהרגשה ; לא !
אני לא רוצה אותו !

ואז אמא שלך מספרת לך שהיא שמעה
על הבחור הלזה גדולות ונצורות,
ואז אנחנו משוכנעים שזה זה
איי הוא אמר לך משהו מעליב ?

זה היה בוודאי כי היה עיף
ודווקא נראה לך שהוא היה עיף...

ובהמשך היום הדיעה שלך משתנה שוב ושוב .

אז תשאלי מה העיצה ?

לאסוף מידע רב, להתיעץ עם אישיות חכמה, ולהקשיב לכמה וכמה דיעות
כדי לקבל פרספקטיבה רחבה
ואז שוב לחשוב ולהחליט.

בהצלחה טרראם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2017 21:54 לינק ישיר 

אין על טעויות, זה עושה את החיים ספייסיים ;)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2017 22:03 לינק ישיר 

רציף היקר !!
אחרי שהגעתי לשלבים מאוד מתקדמים וראיתי את אותו אדם מבחינה די אחרת פשוט ישבתי ושתקתי וראיתי אותו איך שהוא מדבר עם אנשים אחרים  שקרובים אלי מאוד ( הייתי בנקודת תצפית טובה מאוד שרואה מהצד  את ההתנהלות של אותו אדם דבר שאף פעם לא היה לי ). קיבלתי תובנות אחרות מחשבות אחרות רגשות שונים  וכן התייעצתי עם רבים וטובים שרובם נתנו לי את אותה דעה לגבי אותו אדם אומנם דעתם חשובה לי ואני מקבלת אותה וזה אפילו עוד יותר חיזק לי וחידד את המחשבה שלי לטוב ולרע.
לגבי עייפות או התרגשות אמממ הבחור תמיד עייף... שזה דבר מאוד מוריד מצטערת לפחות שלא יודה בפניי כל הזמן זה יוצר רושם לא נעים בכלל.. והיה ניראה טיפה שחצנות ולפעמים יש דברים שהבושה צריכה להיות בהם. בקיצור קיבלתי תובנות לא הכי נעימות אבל זה עדיין גורם לי לחשוב המון ולתהות.
תודה רבה לך כמו תמיד רציף :)

ומר טרראם היקר!
יש טעויות שאפשר ללמוד מהם לטוב ולרע ולפעמים יש טעויות שאין כל כך דרך חזרה מהם בגלל זה צריך לחשוב טוב לא ככה ? בתכלס הראש אמור לפעול השכל הישר !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2017 00:24 לינק ישיר 

נקודתאור כתבה:

רציף היקר !!
אחרי שהגעתי לשלבים מאוד מתקדמים וראיתי את אותו אדם מבחינה די אחרת פשוט ישבתי ושתקתי וראיתי אותו איך שהוא מדבר עם אנשים אחרים  שקרובים אלי מאוד ( הייתי בנקודת תצפית טובה מאוד שרואה מהצד  את ההתנהלות של אותו אדם דבר שאף פעם לא היה לי ). קיבלתי תובנות אחרות מחשבות אחרות רגשות שונים  וכן התייעצתי עם רבים וטובים שרובם נתנו לי את אותה דעה לגבי אותו אדם אומנם דעתם חשובה לי ואני מקבלת אותה וזה אפילו עוד יותר חיזק לי וחידד את המחשבה שלי לטוב ולרע.
לגבי עייפות או התרגשות אמממ הבחור תמיד עייף... שזה דבר מאוד מוריד מצטערת לפחות שלא יודה בפניי כל הזמן זה יוצר רושם לא נעים בכלל.. והיה ניראה טיפה שחצנות ולפעמים יש דברים שהבושה צריכה להיות בהם. בקיצור קיבלתי תובנות לא הכי נעימות אבל זה עדיין גורם לי לחשוב המון ולתהות.
תודה רבה לך כמו תמיד רציף :)

ומר טרראם היקר!
יש טעויות שאפשר ללמוד מהם לטוב ולרע ולפעמים יש טעויות שאין כל כך דרך חזרה מהם בגלל זה צריך לחשוב טוב לא ככה ? בתכלס הראש אמור לפעול השכל הישר !

את אמורה ללבן הרבה מצבים ונתונים
ואז לשקול ולהחליט בלי לחץ.
למשל, אם את ממש אוהבת אותו
אז זה שווה !

יש אנשים שרוצים ללמד זכות,,
ואז את אמורה לשים לב למשל,
שאת לא רוצה להתפשר על אדם
שהוא לא טוב לב
למרות שהוא בסדר ונחמד.

מאוד חשוב התאמה גבוהה,
גם פה יש מה לדון ולהתגמש.

עין טובה - זה לא כל כך בשידוכים,
בשידוכים צריכים ידידות
עין ושכל ולב בוחן

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2017 11:32 לינק ישיר 

רציף!
בוא נגיד שאחרי דבר מסוים נהיה לי פשוט סלט בראש אומנם סלט מבלבל אבל סלט שנתן לי לחשוב על כמה דברים שאולי לא ראיתי או שאולי פשוט לא רציתי לשים לב ועכשיו הם מאוד חשובים לי (וואי כמה פעמים אמרתי את המילה סלט נהייתי רעבה חחח סתם :P ). אני אישית בחורה שלא מחפשת דברים רעים באדם אני בחורה שמאוד מקבלת את השונה לפעמים מקבלת יותר מידי ולפעמים גם שוכחת את עצמי ואת העקרונות שלי.. אני יודעת מי אני מאיפה באתי  ומה עברתי ויודעת שאני יכולה לוותר אבל לא ברמה עד כדי כך שאני אשכח את עצמי שזה מה שקורה לי עכשיו.. אני לא בחורה שמחפשת יופי יש לי טעם פשוט אני רוצה בחור פשוט מאוד אני מעדיפה אופי טוב מאשר יופי אני מעדיפה התחברות עם בן אדם  לאופי שלו מאשר לבהות בו ולהגיד כמה שהוא יפה ( יפה בשבילי זה אופי טוב ולב טוב ועוד אישיות טובה זה מה שעושה את האדם בשבילי יפה!).. אולי אני אשמע מגעילה או שויצרית אבל אני בחורה שברוך השם לא חסר לה שום דבר מבחינה חיצוניות ופנימית . לגבי התפשרות אני מרגישה שכבר התפשרתי המון ודי אני לא יכולה יותר להתפשר אני מרגישה שאני צריכה מאותו אדם הערכה כבוד ואכפתיות ואם אין את זה אז זה מאוד קשה להחליט עם כמה שאנחנו מסתדרים איכשהו זה עדיין חסר... וכן מי כמוך מר רציף היקר יודע שאני מעדיפה ויודעת שאמור לשפוט לפי השכל אני בעניין של השכל אומנם גם הלב יכול קצת לעזור אבל הוא לא העיקר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2017 15:27 לינק ישיר 

זה נראה כמו זרימה חסרת סינון מהלב אל הכתב.
רק שעדיין השארת את כולנו בערפל.
אנחנו רק יודעים שאת חכמה, יפה, לא שוויצרית, ושבחור לא יפה, לא חכם, ושוויצר התייחס אלייך כמו אל טיפשה מכוערת ושוויצרית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2017 16:51 לינק ישיר 

טרראםם היקר !
כשאני כותבת אין לי עצירות לא יכולה עם פסיקים וסימני פיסוק וכן מה שאני כותבת זה ללא סינון היישר מהלב.
מצטערת שאני משאירה אותכם בערפל:(
אוו תודה רבה על הדברים היפים שאמרת  לגביי:)
לגבי אותו בחור הוא בחור חכם אממ בוא לא נגיד שויצר בוא נגיד ביטחון עצמי גבוה במיוחד ! בחור די בעייתי !
התייחס אליי אמממ בצורה קצת לא הכי מתחשבת שיש לא הרגשתי דאגה אכפתיות כבוד והערכה שזה דברים שחשובים ושצריך להרגיש . לא רוצה לעשות כאן סלט ענקי פשוט כמו שאמרתי ממש עזר לי להוציא את זה כאן על כתב ושאתה וטום ורציף הגבתם זה עזר לי מאוד :) ואני כבר מתחילה פחות או יותר לקבל כיוונים לגבי איך להמשיך או לסיים. תודההה טרראםםם  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2017 16:56 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2017 17:17 לינק ישיר 

גם לך תמיד 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > בורחת ואין רודף..
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext