בית פורומים שידוכי חרדים

בורחת ואין רודף..

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/6/2017 11:25 לינק ישיר 

נקודתאור כתבה:

רציף!
בוא נגיד שאחרי דבר מסוים נהיה לי פשוט סלט בראש אומנם סלט מבלבל אבל סלט שנתן לי לחשוב על כמה דברים שאולי לא ראיתי או שאולי פשוט לא רציתי לשים לב ועכשיו הם מאוד חשובים לי (וואי כמה פעמים אמרתי את המילה סלט נהייתי רעבה חחח סתם :P ). אני אישית בחורה שלא מחפשת דברים רעים באדם אני בחורה שמאוד מקבלת את השונה לפעמים מקבלת יותר מידי ולפעמים גם שוכחת את עצמי ואת העקרונות שלי.. אני יודעת מי אני מאיפה באתי  ומה עברתי ויודעת שאני יכולה לוותר אבל לא ברמה עד כדי כך שאני אשכח את עצמי שזה מה שקורה לי עכשיו.. אני לא בחורה שמחפשת יופי יש לי טעם פשוט אני רוצה בחור פשוט מאוד אני מעדיפה אופי טוב מאשר יופי אני מעדיפה התחברות עם בן אדם  לאופי שלו מאשר לבהות בו ולהגיד כמה שהוא יפה ( יפה בשבילי זה אופי טוב ולב טוב ועוד אישיות טובה זה מה שעושה את האדם בשבילי יפה!).. אולי אני אשמע מגעילה או שויצרית אבל אני בחורה שברוך השם לא חסר לה שום דבר מבחינה חיצוניות ופנימית . לגבי התפשרות אני מרגישה שכבר התפשרתי המון ודי אני לא יכולה יותר להתפשר אני מרגישה שאני צריכה מאותו אדם הערכה כבוד ואכפתיות ואם אין את זה אז זה מאוד קשה להחליט עם כמה שאנחנו מסתדרים איכשהו זה עדיין חסר... וכן מי כמוך מר רציף היקר יודע שאני מעדיפה ויודעת שאמור לשפוט לפי השכל אני בעניין של השכל אומנם גם הלב יכול קצת לעזור אבל הוא לא העיקר.

אני משער מה עשוי לעזור לך
ואז אני כותב.
זה כדי לדובב אותך

את צודקת שחייב שיהיה
פנימיות טובה ולב טוב. ודאי !

את לא חייבת לראות הכל,
היות ואנחנו סומכים על הבירור העמוק והיסודי שנעשה - לא בפגישות, הפגישות באות
כדי לדעת שיש נשיאות חן וניכרת התאמה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2017 11:31 לינק ישיר 

נקודתאור כתבה:

טרראםם היקר !
כשאני כותבת אין לי עצירות לא יכולה עם פסיקים וסימני פיסוק וכן מה שאני כותבת זה ללא סינון היישר מהלב.
מצטערת שאני משאירה אותכם בערפל:(
אוו תודה רבה על הדברים היפים שאמרת  לגביי:)
לגבי אותו בחור הוא בחור חכם אממ בוא לא נגיד שויצר בוא נגיד ביטחון עצמי גבוה במיוחד ! בחור די בעייתי !
התייחס אליי אמממ בצורה קצת לא הכי מתחשבת שיש לא הרגשתי דאגה אכפתיות כבוד והערכה שזה דברים שחשובים ושצריך להרגיש . לא רוצה לעשות כאן סלט ענקי פשוט כמו שאמרתי ממש עזר לי להוציא את זה כאן על כתב ושאתה וטום ורציף הגבתם זה עזר לי מאוד :) ואני כבר מתחילה פחות או יותר לקבל כיוונים לגבי איך להמשיך או לסיים. תודההה טרראםםם  

זה לא נשמע טוב.
נשמע אחד בלי רגישות
ובלי.. ובלי..

מצד שני, אי אפשר לדעת, הוא יכול להיות בחור צעיר שלא יודע מהחיים שלו, והוא הרי גבר שמטבע הדברים פחות רגיש ויותר זורם ועם ביטחון..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2017 18:14 לינק ישיר 

רציף היקר !
תודה רבה לך אני באמת שמחה לראות תגובה ממך אני חושבת שאין הכי הרבה טעם לדבר על זה כי כבר באמת חשבתי והתייעצתי ושחררתי את מה שהיה לי בלב כאן באשכול. ובאמת הקשבתי ללב שלי ולשכל הישר ואני מחליטה שלא לשכוח את עצמי ועל העקרונות שלי ועל מה שחשוב לי באמת ! פנימיות ולב טוב זה מצרך חשוב כמו סוכר שממתיק את הכל ועושה את המצב להרבה יותר נעים . אבל יש אכפתיות וכבוד מסוים  והערכה שהייתי רוצה לחוש ואפילו לצערי הר או בעצם לשמחתי אפילו משפחתי קלטה את העניין ואת הראש של אותו בחור הוא בחור סופר טוב והכל וחכם אבל אני מרגישה שזה לא בשבילי... בקיצור אני חושבת שחפרתי כאן מספיק ואתם כאלה נחמדים ומקשיבים תמיד !!! אממ רק עוד משהו רציף הבחור  הוא לא ילד רק שההתנהגות שלו מוכיחה לי שכן וכן אני חושבת שאחרי הכל הוא לא מ מש יודע מה הוא רוצה ולא מיושב בדעתו אני חושבת שעדיף לשחרר יהיה בסדר בעזרת השם אויימןןן   ותודה רציף 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2017 18:16 לינק ישיר 

לצערי הרב*

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2017 22:24 לינק ישיר 

נקודתאור כתבה:

רציף היקר !
תודה רבה לך אני באמת שמחה לראות תגובה ממך אני חושבת שאין הכי הרבה טעם לדבר על זה כי כבר באמת חשבתי והתייעצתי ושחררתי את מה שהיה לי בלב כאן באשכול. ובאמת הקשבתי ללב שלי ולשכל הישר ואני מחליטה שלא לשכוח את עצמי ועל העקרונות שלי ועל מה שחשוב לי באמת ! פנימיות ולב טוב זה מצרך חשוב כמו סוכר שממתיק את הכל ועושה את המצב להרבה יותר נעים . אבל יש אכפתיות וכבוד מסוים  והערכה שהייתי רוצה לחוש ואפילו לצערי הר או בעצם לשמחתי אפילו משפחתי קלטה את העניין ואת הראש של אותו בחור הוא בחור סופר טוב והכל וחכם אבל אני מרגישה שזה לא בשבילי... בקיצור אני חושבת שחפרתי כאן מספיק ואתם כאלה נחמדים ומקשיבים תמיד !!! אממ רק עוד משהו רציף הבחור  הוא לא ילד רק שההתנהגות שלו מוכיחה לי שכן וכן אני חושבת שאחרי הכל הוא לא מ מש יודע מה הוא רוצה ולא מיושב בדעתו אני חושבת שעדיף לשחרר יהיה בסדר בעזרת השם אויימןןן   ותודה רציף 

מקובל עלינו מה שאת חושבת

בהצלחה בהמשך !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2017 12:35 לינק ישיר 

תודה לך הבילבול נפסק עוד ממזמן.. ועשיתי מה שטוב לי וזה נגמר :) 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2017 22:25 לינק ישיר 

נקודתאור כתבה:

רציף!
בוא נגיד שאחרי דבר מסוים נהיה לי פשוט סלט בראש אומנם סלט מבלבל אבל סלט שנתן לי לחשוב על כמה דברים שאולי לא ראיתי או שאולי פשוט לא רציתי לשים לב ועכשיו הם מאוד חשובים לי (וואי כמה פעמים אמרתי את המילה סלט נהייתי רעבה חחח סתם :P ). אני אישית בחורה שלא מחפשת דברים רעים באדם אני בחורה שמאוד מקבלת את השונה לפעמים מקבלת יותר מידי ולפעמים גם שוכחת את עצמי ואת העקרונות שלי.. אני יודעת מי אני מאיפה באתי  ומה עברתי ויודעת שאני יכולה לוותר אבל לא ברמה עד כדי כך שאני אשכח את עצמי שזה מה שקורה לי עכשיו.. אני לא בחורה שמחפשת יופי יש לי טעם פשוט אני רוצה בחור פשוט מאוד אני מעדיפה אופי טוב מאשר יופי אני מעדיפה התחברות עם בן אדם  לאופי שלו מאשר לבהות בו ולהגיד כמה שהוא יפה ( יפה בשבילי זה אופי טוב ולב טוב ועוד אישיות טובה זה מה שעושה את האדם בשבילי יפה!).. אולי אני אשמע מגעילה או שויצרית אבל אני בחורה שברוך השם לא חסר לה שום דבר מבחינה חיצוניות ופנימית . לגבי התפשרות אני מרגישה שכבר התפשרתי המון ודי אני לא יכולה יותר להתפשר אני מרגישה שאני צריכה מאותו אדם הערכה כבוד ואכפתיות ואם אין את זה אז זה מאוד קשה להחליט עם כמה שאנחנו מסתדרים איכשהו זה עדיין חסר... וכן מי כמוך מר רציף היקר יודע שאני מעדיפה ויודעת שאמור לשפוט לפי השכל אני בעניין של השכל אומנם גם הלב יכול קצת לעזור אבל הוא לא העיקר.

הערכה כבוד ואיכפתיות
זה לא דברים שהכי באים לידי ביטוי בפגישות..

ובכל זאת
אני סומך על החשיבה וההרגשה שלך
(טרראם.. :)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2017 10:40 לינק ישיר 

רציף היקר !!
הערכה וכבוד זה כן דווקא דברים שבאים לידי ביטוי  בפגישות מתקדמות יותר.. אני לא ציפיתי שישכור יאכטה בשבילי.. אני אומרת שדווקא הדברים הקטנים הם אלה שמחזקים את הקשר לדוגמא התעניינות: תשאל אותי מה שלומי? איך עבר לי היום ? סתם ניסיתי לספר לו פעם אחת שהייתי בטיול לירושלים לפני שנפגשנו הוא לא אמר כלום לא שאל עם מי הייתי מה עשיתי? העיקר אני ידעתי את סדר היום שלו ואת הטיולים ואת הדברים שאהב ולא אהב הצלחתי ללמוד אותו מהר אבל הוא... או שהיינו נפגשים בשעה מסויימת  ואז הוא היה צריך להתתפלל את תפילת ערבית קצת מאוחר מהרגיל בגלל הפגישה  והוא ממש היה מבואס בגלל זה וקצת מתלונן אז מה קרה ? מה יש ? אתה רואה אותי רק פעם אחת בשבוע תתאמץ אז תלך מאוחר יותר לא קרה שום דבר זה שווה את זה אני שווה את זה !!! ויש עוד דברים שעדיף שלא להזכיר.. בקיצור כן אתה יכול לסמוך עליי בעיניים עצומות אנחנו הנשים יש לנו רגשות מעבר אנחנו יודעות מה אנחנו עושות :) אני כבר לא בקשר עם אותו בחור אני מאחלת לו את כל ההצלחה שבעולם. ותודה לך רציף שאתה תמיד כאן ומקשיב ומייעץ חחחח חתיכת (טרראם :P ).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2017 12:39 לינק ישיר 

וואו. קצת הזוי למען האמת. אפילו לנו הגברים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2017 21:13 לינק ישיר 

טרראם !!
אמרו את שמך והינה אתה פה חחח :P
כן קצת הזוי... אבל למרות הכל הוא בחור טוב וזה ואני מאחלת לו באמת המון הצלחה ! אבל זה לא בשבילי באמת ..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2017 23:57 לינק ישיר 

נקודתאור כתבה:

רציף היקר !!
הערכה וכבוד זה כן דווקא דברים שבאים לידי ביטוי  בפגישות מתקדמות יותר.. אני לא ציפיתי שישכור יאכטה בשבילי.. אני אומרת שדווקא הדברים הקטנים הם אלה שמחזקים את הקשר לדוגמא התעניינות: תשאל אותי מה שלומי? איך עבר לי היום ? סתם ניסיתי לספר לו פעם אחת שהייתי בטיול לירושלים לפני שנפגשנו הוא לא אמר כלום לא שאל עם מי הייתי מה עשיתי? העיקר אני ידעתי את סדר היום שלו ואת הטיולים ואת הדברים שאהב ולא אהב הצלחתי ללמוד אותו מהר אבל הוא... או שהיינו נפגשים בשעה מסויימת  ואז הוא היה צריך להתתפלל את תפילת ערבית קצת מאוחר מהרגיל בגלל הפגישה  והוא ממש היה מבואס בגלל זה וקצת מתלונן אז מה קרה ? מה יש ? אתה רואה אותי רק פעם אחת בשבוע תתאמץ אז תלך מאוחר יותר לא קרה שום דבר זה שווה את זה אני שווה את זה !!! ויש עוד דברים שעדיף שלא להזכיר.. בקיצור כן אתה יכול לסמוך עליי בעיניים עצומות אנחנו הנשים יש לנו רגשות מעבר אנחנו יודעות מה אנחנו עושות :) אני כבר לא בקשר עם אותו בחור אני מאחלת לו את כל ההצלחה שבעולם. ותודה לך רציף שאתה תמיד כאן ומקשיב ומייעץ חחחח חתיכת (טרראם :P ).

יתכן שאין לו מושג מהחיים שלו,
וזה לא צנוע/מקובל בעיניו לשאול אותך
מה שלומך,
והוא רק שיתף אותך בקושי שיש לו עם תפילת ערבית, ואת קיבלת את זה כביקורת.

האיש התייחס אלייך כמו חבר לחדר.
ולא ממש מעניין אותו מה את אוהבת.
הוא לא רואה סרטים
ולא יודע מי אמור לפתוח את הדלת של המונית וכולי וגומר

נו ולכן ?....

ובכל זאת, אני מאמין שעשית את הבחירה הנכונה, והוא הגזים..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2017 23:59 לינק ישיר 

נקודתאור כתבה:

טרראם !!
אמרו את שמך והינה אתה פה חחח :P
כן קצת הזוי... אבל למרות הכל הוא בחור טוב וזה ואני מאחלת לו באמת המון הצלחה ! אבל זה לא בשבילי באמת ..

כן, טרראם מצפה לחמימות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2017 00:54 לינק ישיר 

אין על חמימות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2017 00:54 לינק ישיר 

של פיצה, כמובן!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2017 12:04 לינק ישיר 

רציף היקר !
בעיקרון הוא בעל תשובה לא חרדי מלידה אז יש דברים שאולי הוא לא הכי יודע אבל בכללי עזוב בוא לא נכנס לקטע  של המקובל או לא מקובל לשאול מה שלומי אל תתפס על זה כי פשוט נתתי דוגמא יצאנו כבר יותר  מארבע פגישות אתה אמור להתעניין בבחורה שאתה יוצא איתה לרצות לדעת עליה דברים לשמוע דברים שהיא מספרת  להראות קצת אכפתיות לא להתלונן על כל דבר וזה לא רק על התפילת ערבית הוא היה כזה מתלונן סליחה על המילה רושם של עצלן וואי אני מרגישה ממש לא נעים לדבר עליו השם יסלח לי בזה אני סוגרת את זה !ולא אני לא מצפה מבחור שיפתח לי את הדלת של המונית או שייקח אותי לארוחה לאור ירח ובהלבלבה (פה הייתי צינית :P) אבל יש דברים שהם די נורמליים וטבעיים לגמרי שבחור שמעוניין בבחורה צריך להשתדל ועוד במיוחד שהוא היה קצת יותר גדול ממני עם ניסיון יותר ממני בקיצור לא נורא ושתדע לך רציף אני הכי לא שופטת שבעולם באמת אני מקבלת כל דבר באמת אבל יש דברים אישית איתו זה התפספס לי וברוך השם, השם שלח לי נקודת אור קטנה שבאמת עזרה לי לראות מה נכון ומה לא לגבי הרגשות שלי כל הסיפור הרגיש לי לא נכון... יש עוד מלא דברים שאני יכולה לספר אבל זה כבר נשאיר מאחור . ותודה על ההקשבה לחפירות  שלי :)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > בורחת ואין רודף..
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.