בית פורומים בחדרי חרדים

עוד חוזר בשאלה התאבד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/2/2019 07:31 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

מוזר שיהודי שואל שאלה כזו. גם אם נניח שהניח תפילין ועשה כל מצות שבתורה הרי יש לא ילבש. 

ניתוח שינוי מין כרוך בדתי עבירות מדאורייתא, הקשורות ל"ובארצכם לא תעשו" (לא לומדים עכשיו בכורות בדף היומי?).
אבל אני לא חודב שכמות החטאים מגדירה אדם כדתי, אלא סוג החטאים, המטרות בחטא (שגגה, אונס, בעיות נפדיות, קשיים לקום בזמן קריאת שמע וכדו') ותפיסת העולם האישית במקביל לחטא.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2019 13:47 לינק ישיר 
אורגניסט

יצחקהספרן כתב:
מאור_עינים כתב:

מה איכפת לכם החכמים שהיא קוראת לעצמה בת

היכן מצינו בתורה שאסור לעשות זאת

אכן בהבנתך הקלוקלת\המיתממת שמך "מאור עינים" נאה לך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

סגי נהר לא יבין זאת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2019 15:06 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
קלעפער כתב:

מוזר שיהודי שואל שאלה כזו. גם אם נניח שהניח תפילין ועשה כל מצות שבתורה הרי יש לא ילבש. 

ניתוח שינוי מין כרוך בדתי עבירות מדאורייתא, הקשורות ל"ובארצכם לא תעשו" (לא לומדים עכשיו בכורות בדף היומי?).
אבל אני לא חודב שכמות החטאים מגדירה אדם כדתי, אלא סוג החטאים, המטרות בחטא (שגגה, אונס, בעיות נפדיות, קשיים לקום בזמן קריאת שמע וכדו') ותפיסת העולם האישית במקביל לחטא.

נשלח מהאנדרואיד שלי

התגובה שלי הייתה למאור עינים שתמה מה אכפת לנו איך מכנה עצמו הנ"ל. ועל זה תמהתי ש(אפילו נניח שלא סירס עצמו שזה איסור כפי שאמרת וכו ואין לי מושג האם אכן עשה ניתוח או לקח הורמונים שיתכן שזה שווה לכוס עקרים)הרי לובש בגדי נשים וזה איסור לא ילבש.
לא נכנסתי לשאלה אם היה דתי ואיני שופט כל הארץ, רק התפלאתי היאך כותב יהודי חרדי כמאור עינים שלא צריך להיות אכפתיות כאן כלל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2020 17:47 לינק ישיר 
https://www.facebook.com/1732553724/videos/10208345140982786

חיפשתי איפה להניח את מה שאומר הרב אהרן לוי
אולי זה יועיל כאן למישהו    [עליו ויותר על אשתו אני מפחד]

תוקן על ידי מתחרפן ב- 22/12/2020 17:50:28

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2022 00:51 לינק ישיר 

עוד סיפור קשה ועצוב. עברה בימי חייה התעללות קשה מאוד. יצאה בשאלה. התאבדה לפני יומיים (ביום א')

https://www.facebook.com/anaelle.aferiat/posts/10226780536757248

סופי יפה שלי,
כמה קשה לי לחשוב שאת לא נמצאת כאן יותר..
את לא יודעת כמה את חסרה לי, לנו, לכולנו.
את היית חברה מדהימה וזה כ"כ קשה לאבד מישהי מיוחדת כמוך.
אני יודעת שמלמעלה את רואה. אבל זה קשה שזה לא מוחשי , שאני לא יכולה לתת לך חיבוק דוב או להגיד לך איזה בדיחה טיפשית שבה נצחק יחד במשך שעות כמו שתי ילדות קטנות, לרגע לשכוח מכל הצרות.
בתוך 4 חודשים איבדתי עוד חברה, חברה לחיים חברה שנתנה לי המון השראה וכוחות כדי להחלים.
את תמיד הראית לי את הקעקוע שלך עם האמא הלביאה ושתי גורים קטנים שהם הילדים שלך. וללא ספק סופי היית לביאה עד הרגע האחרון, אהבת את הילדים שלך והם היו הכי חשובים לך, הם היו לך כל החיים.
בחרת לשחרר ואני מאמינה ומקווה שיש לך יותר הקלה, את מספיק סבלת ומגיע לך מנוחה. לא חשבתי שזה יגמר ככה ולא רציתי גם לחשוב . אבל אני מקווה שעכשיו תוכלי לנוח ולהסתכל מלמעלה ולהגיד לנו שוב ושוב שלא נוותר שאנחנו לביאות ושאנחנו צריכות להמשיך ולראות רחוק יותר.
ואגב תמיד צחקתי מהקללה המיוחדת שלך שניראלי נוכל להשאיר אותה בנינו עם כל שאר האנשים שהכירו אותך מקרוב.
הלוואי שאת יכולה לראות אותנו מלמעלה..
זכיתי להכיר אותך, לאהוב.
ותמיד אוהב ולא אשכח אותך
נשיקות חמות ממרחקים
אנאל
חברתך לחיים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > עוד חוזר בשאלה התאבד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext