|
|
| נשלח ב-25/6/2017 12:19 |
|
| |
להוד רוממותו המלך יוסל'ה!! קראתי את אחד מהקטעים עליך ביוזבד, ליבי נשבר! שמלך צדיק כמוך יעשה חשבון נפש? הרי מי כמוך יודע כמה אתה: מלך גדול (מישהו כבר הזכיר פה קשישא?) קדו"ש (קללת דיאן ושלואון על ראשך) בשמים ובארץ (חיבוט הקבר וגהינום של שלג) מלך גדול (ומקולל) ר"ב חס"ד (ראש בקיר חיב סינכרון דחוף) דובר אמת (בלבבו) וחרפה לא נשע על קרובו (בהנחה ששלוואן הוא לא בדיוק קרוב)
ואגב חשבון נפש בטיול האחרון לגליל ביקרנו במערת קשת ומיד קפצת לי לראש! מקום מושלפם לחשבון נפש, שקט, חשוך, ועם כל השיכלולים והאופציות (כולל נקודת קפיצה לאנשים ש...איך נאמר לא מרוצים מעצמם (ממומלץ לקחת תכריכים בארגז המסע)) באיחולי פרישה נעימה בסטיאני
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2017 15:02 |
|
| |
אני פותחת לתומי את אשכול דברים שתמיד רציתי לומר... וקוראת את ההודעה האחרונה, אחרי דקה אחים שלי רואים אותי על הרצפה עם דמעות בעיניים.. אחד מביא כוס מים, השני כמעט מתקשר לאמבולנס והשלישי שואל מה קרה, ואני, כמעט נחנקת, מצליחה לפלוט רק מילה אחת: בסטיאני...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2017 13:30 |
|
| |
מישהי מתכוונת לשלוח גם היא משהו בקרוב ???
קצת משעמם פה...
תוקן על ידי בסטיאני ב- 26/06/2017 13:45:36
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2017 15:23 |
|
| |
מהללאל היקר! קראתי את מהלליך (מלשון מהללאל) ועלילותיך (עלילת שווא) ... אוף.. ניסיתי לחקות את הסגנון של בסטיאני ולא נראה לי שהצלחתי כל כך... מבאס!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2017 16:49 |
|
| |
לעוד מלכותו (זה מה שאתה רוצה...) יוסף (לשון תוספת) מתי כבר תקלוט (למרות שאין לך אנטנה) את התדר של התושבים בחצי הלא נכון של הארץ (שלך): אותך לא רוצים (בכלל!!!!!!!!!!!!!) באי כבוד רב יוז (אביר לעתיד...) אויבך המושבע נ"ב- ד"ש משלאוון
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2017 18:12 |
|
| |
איזה יפה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2017 10:10 |
|
| |
תקשיבו אתם מתוקות אחת אחת
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2017 10:22 |
|
| |
לרנה הי - אשת הברזל הי! איך בכוזר? שנים לא נפגשנו (בהנחה שהספר שקראתי לפני 2 דקות היה דדי גמדי) סתם שאלה שעלתה לי לראש לא ממזמן (תרועת חצוצרות)
איפה היית ביוזבד?????
קראתי את הספר 'לא מעט' פעמים וחוץ מהקטעים עם ידרת לא 'ראיתי' אותך בכלל!!
את עדיין תקועה בארוחת הבוקר עם המשפחה המלכותיתי? או שהתחלת פגישות?! את בחיפוש אחר גופתו של בעלך הצדיק ע"מ להביאו לקבר ישראל?? מתבודדת במרתף עם גבינות מעופשות? או שהחלטת להעביר אותן לארון (וכרגע את מנסה להציל את השמלה מכתם עובש גדול במיוחד)?
טוב סליחה! הפסקתי עם העקיצות!!! (מקווה שאת לא תינוקת שתרוץ לדווח על תוכן פוגעני...) פשוט אני בשיעור משעמם במיוחד וכמהה עד מאוד לצאת לציד לילי בחיפוש אחר אצות ים כחולות....
ועכשיו.......................... לאחר שעות ארוכות של... מחשבה דיונים רויי עלבונות לילות ללא שינה: הצעת השידוך המושלמת ביותר שיכולה להתגלגל על פתחה של אם כוזרית
רנה&מנרם!!!!!!!! כפיייייייייייייייייייייייים!!!!!!!!!
נ.ב סליחה שהצבתי לפניך סימנה קריאה רבים כלכך בסוף כל משפט אני פשוט עדיין לא אישה בגילה של אונמר (ולו רק מפני שחלפו מאות שנים מאז שהיא היתה בת 14)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2017 13:55 |
|
| |
בסטיאני היקרה, כמו שאני רואה אותך, ואני לא רואה אותך, את פשוט כישרון!! (לעקיצות..) תראי, בתור שדכנית מומחית ויועצת חינוכית (אה, אה, לא לזלזל) (מורידה את המשקפיים ומכניסה לתוך הקופסה) אני יכולה להגיד לך שמקצוע הדבוראות מתאים לך ביותר, (תעקצו אחת את השנייה בכוורת)
ותתתתתתתתתםםםםם!!!!!! (חצוצרות)
קבלו את השידור המושלם ביותר-
טוביה ובסטיאני!!!!!!!!!!!!!!!!!
עוד ישמע בהרי יהודה ובחוצות ירושלייםם!!!!!
תוקן על ידי איסתרקוש ב- 27/06/2017 13:55:10
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2017 10:18 |
|
| |
הי לא יפה יש גם אנשים חמודים שיודעים לעקוץ... ( אולה למשל )( וגם אני)
ניסיתי לכתוב מכתב מלבב לפאר אבל יצא לי שיר אני פותחת אשכול חדש של שירים עוקצים אשמח אם תגיבו תאירו ותעירו!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2017 11:31 |
|
| |
שם האשכול זמרים נודדים( ע"ש נדידתנו בין מחשב למחשב ע"מ לכתוב את השיר המלא)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2017 11:36 |
|
| |
| איסתרקוש כתב: |  | | בסטיאני היקרה,כמו שאני רואה אותך,ואני לא רואה אותך,את פשוט כישרון!! (לעקיצות..)תראי, בתור שדכנית מומחית ויועצת חינוכית (אה, אה, לא לזלזל)(מורידה את המשקפיים ומכניסה לתוך הקופסה)אני יכולה להגיד לך שמקצוע הדבוראות מתאים לך ביותר,(תעקצו אחת את השנייה בכוורת)ותתתתתתתתתםםםםם!!!!!! (חצוצרות)קבלו את השידור המושלם ביותר- טוביה ובסטיאני!!!!!!!!!!!!!!!!! עוד ישמע בהרי יהודה ובחוצות ירושלייםם!!!!!
תוקן על ידי איסתרקוש ב- 27/06/2017 13:55:10 |
|
אגב השידוך ממש בסדר (תלוי למי) אבל בתור שידור זה לא משהו
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2017 13:51 |
|
| |
אני דווקא חושבת שהוא ממש בסדר! ובקשר לפאר, הוא לא יבין אם תכתבי לא בעקיצות טיפוס מרוב וקריר שכמותו..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2017 13:51 |
|
| |
מרובע
|
|
|
|