|
|
| נשלח ב-20/6/2017 19:13 |
|
| |
| מנטש כתב: |  |
| הבן_החמישי כתב: |  |
| מנטש כתב: |  |
בית כנסת יש שם?
|
|
בוודאי!! הטרמינל לא נהרס מעולם. כך גם בית הכנסת.
|
|
היכן? בתקופת הפעלת טרמינל 1 כתחנת מעבר, לא נתקלתי בבית כנסת.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2017 01:29 |
|
| |
| שטיסל כתב: |  |
ובטרמינל 3 איזה כשרות יש?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2017 08:16 |
|
| |
| הבן_החמישי כתב: |  | טרמינל 1 המחודש - אין מסעדות כשרות!!
כידוע, היום נפתח טרמינל 1 מחדש בקול רעש גדול גם לטיסות חו"ל המוזלות, כולל דיוטי פרי וחנויות נעליים בקטן.. מה ששכחו להזכיר שאין אפילו קפה ועוגה כשרים!! אפילו ארומה שם לא כשר.
עכשיו היתה כתבה בערוץ 2 על הטרמינל ומתברר שאין חנות מזון כשרה בטרמינל 1 נכון שכאן יש דרישת שמירת שבת כתנאי לקבלת תעודת כשרות, אך עדיין מצופה ממשרדי התחבורה והתיירות ורש"ת קצת כבוד למגזר החרדי הדתי ושומרי הכשרות בכלל!
ועכשיו שוו בנפשכם- הרי מי שטס שם מנסה לחסוך כסף... אז לא די בזה שאין אוכל בטיסה, עכשיו גם לא תוכל לאכול כראוי לפני הטיסה??
|
|
התנאי של הרבנות לתת תעודת כשרות היא שמירת שבת !! מה הפיתרון שלך לבעייה ???
כנראה שאתה לא נוסע בעולם באירופה אתה יכול לתת לי שם של שדה תעופה שיש שם מסעדה אחת כשרה ??? באירופה ???מה הבעייה לקחת סנדוויצ'ים ???
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי שרית560 ב- 21/06/2017 08:18:34
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2017 09:59 |
|
| |
מסעדות כשרות, לא. אבל יש אוכל כשר. בשדה התעופה jfk יש עוגות וחטיפים כשרים בקיוסקים. כנ"ל בג'נבה בטרקלין. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2017 20:58 |
|
| |
בבורגר ראנץ אין תעודה כי פתוח בשבת אבל יש להם תעודת כשרות על הסנדויצ'ים. רבנות בלבד כמובן... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2017 23:05 |
|
| |
| שרית560 כתבה: |  |
| הבן_החמישי כתב: |  | טרמינל 1 המחודש - אין מסעדות כשרות!!
כידוע, היום נפתח טרמינל 1 מחדש בקול רעש גדול גם לטיסות חו"ל המוזלות, כולל דיוטי פרי וחנויות נעליים בקטן.. מה ששכחו להזכיר שאין אפילו קפה ועוגה כשרים!! אפילו ארומה שם לא כשר.
עכשיו היתה כתבה בערוץ 2 על הטרמינל ומתברר שאין חנות מזון כשרה בטרמינל 1 נכון שכאן יש דרישת שמירת שבת כתנאי לקבלת תעודת כשרות, אך עדיין מצופה ממשרדי התחבורה והתיירות ורש"ת קצת כבוד למגזר החרדי הדתי ושומרי הכשרות בכלל!
ועכשיו שוו בנפשכם- הרי מי שטס שם מנסה לחסוך כסף... אז לא די בזה שאין אוכל בטיסה, עכשיו גם לא תוכל לאכול כראוי לפני הטיסה??
|
|
התנאי של הרבנות לתת תעודת כשרות היא שמירת שבת !! מה הפיתרון שלך לבעייה ???
כנראה שאתה לא נוסע בעולם באירופה אתה יכול לתת לי שם של שדה תעופה שיש שם מסעדה אחת כשרה ??? באירופה ???מה הבעייה לקחת סנדוויצ'ים ???
תוקן על ידי שרית560 ב- 21/06/2017 08:18:34 |
|
ממש טענה מעניינת... באירופה גם יש ערים/מדינות שלמות שאין מסעדה/אוכל כשר. ולכן??? הלו... אנו חיים כאן בארץ!!! אז נכון שהדיוטי פרי נחשב כבר חו"ל מבחינת מיסים... עדיין... פה בארץ במקום שכל כך הרבה חרדים מסתובבים מידי יום שלא יהיה מסעדה אחת כשרה??? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2017 23:31 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2017 10:50 |
|
| |
| החג כתב: |  | אפשר למכור מנות ארוזות עם כשרות מהדרין בחנויות או אפילו באוטומטים
|
|
רעיון מצוין.
סביר שיהיה לזה גם ביקוש גדול, בהתחשב באופי הטיסות מהטרמינל - טיסות לואו קוסט.
כדאי שתעניין חברות הסעדה מהדרין - כדוגמת המשביע, ברעיון שלך.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2017 11:39 |
|
| |
מאחר והמסעדות משלמות הון לרש"ת אין סיכוי שמישהו חיצוני יקבל זכיון להפעיל מכונות שמתחרות בהם. במצבים כאלה יש במכונות אך ורק מה שמוכרים במסעדות, ובמחירים לא יותר זולים. אם אכן יש צורך באוכל מהדרין, ימכרו לו זכיון למסעדה וכמו ארומה המהדרין בטרמינל 3 הסגורה בשבת. ואגב, באל על לאו קוסט יש כריכים כשרים במחיר סביר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2017 12:50 |
|
| |
ומה עם מוצרים ארוזים? יש שם קיוסק?
הייתי פעם תקוע כמה שעות בהיתרו, ולא יכולתי לקנות שם כלום חוץ מקוקה קולה.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2017 16:30 |
|
| |
פעם היה איחור משמעותי בטיסה שלי לאחר שכולם כבר ישבו במקומות (לבסוף החלפנו מטוס בגלל תקלה), והדיילים חילקו תלושי זיכוי לקפה ומאפה עד שהמטוס השני יהיה מוכן. התברר שהתלושים היו רק לחנויות שפתוחות בשבת, ורק לעוגות בתפזורת שאין להם הכשר בכלל (היו כאלה שמכרו מאפים באריזות סגורות בהכשר של חוג פ"ת, אבל אלה לא נכללו בתלוש). היינו די הרבה חרדים על הטיסה הזאת ואחד הצליח לשכנע את אחת החנויות לתת תמורת הקופון פחית משקה, למרות שזה לא נכלל. אני בטוח שהם עשו מזה קופה כשהציגו את הקופון לאל על כאילו הגישו קפה ומאפה... שלחתי תלונה לאל על, מעולם לא קיבלתי תשובה...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2017 16:44 |
|
| |
זה נורא עצוב, ובעיקר מלמד שלמרות היותנו ציבור רחב, כנראה שמבחינת תרבות הנסיעה לחו"ל ותרבות הרכישה בבתי קפה/מסעדות מעין אלו, אנחנו קטנים להפליא, וכח המיקוח שלנו בכלל לא קיים.
מה שמעורר דאגה בסיפור הזה הוא שאפילו ארומה שמפעילה סניף מהדרין בטרמינל 3 בחרה שלא להפעיל סניף שכזה בטרמינל 1, מה שמראה לכאורה שהרווחיות של הסניף המהדרין אינו גבוה ומשתלם, ונותר לנו לקוות שלא יהפסכו את הסניף הקיים בטרמינל 3 ללא מהדרין.
נכון, תמיד אפשר להביא סנדביצ'ים מהבית, אבל זה לא תמיד נוח, וההשואה לשאר שדות התעופה בעולם, מקוממת ואינה שווה תגובה..
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2017 23:31 |
|
| |
זה עתה חזרתי מחו"ל, יצאתי מטרמינל 1 ולכן השארתי את הרכב בחניה הצמודה לטרמינל 1, לצערי, המטוס נחת גם כן בטרמינל 1 אבל משום מה העלו אותנו לאוטובוסים והורדו אותנו בטרמינל 3.
הייתי צריך לנסוע חזרה לטרמינל 1, ומפני קוצר זמן לקחתי מונית, וכשעליתי על המונית ואמרתי לו טרמינל 1, המנובל הזה התחיל לקלל אותי בקללות נמרצות, ורק אחרי דקה של קללות הבנתי בשל מה הסער הזה. הוא מחכה שם שעה פלוס בתור של המוניות (עכשיו כל המוניות יכולות לבוא לשדה), ועד שהגיע תורו הוא נפל על נסיעה קצרה שלא מניבה כסף. לו היה לי זמן הייתי לוקח את הפרטים שלו וקורע לו את הצורה. אבל מיהרתי מאד לפגישה, ובכל אופן זו הייתה אחלה קבלת פנים ישראלית. חמש דקות אתה במונית ויודע בבירור שאתה בארץ...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2017 23:36 |
|
| |
| asher177 כתב: |  | ומה עם מוצרים ארוזים? יש שם קיוסק?
הייתי פעם תקוע כמה שעות בהיתרו, ולא יכולתי לקנות שם כלום חוץ מקוקה קולה. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2017 23:44 |
|
| |
| סקופער כתב: |  | זה עתה חזרתי מחו"ל, יצאתי מטרמינל 1 ולכן השארתי את הרכב בחניה הצמודה לטרמינל 1, לצערי, המטוס נחת גם כן בטרמינל 1 אבל משום מה העלו אותנו לאוטובוסים והורדו אותנו בטרמינל 3.
הייתי צריך לנסוע חזרה לטרמינל 1, ומפני קוצר זמן לקחתי מונית, וכשעליתי על המונית ואמרתי לו טרמינל 1, המנובל הזה התחיל לקלל אותי בקללות נמרצות, ורק אחרי דקה של קללות הבנתי בשל מה הסער הזה. הוא מחכה שם שעה פלוס בתור של המוניות (עכשיו כל המוניות יכולות לבוא לשדה), ועד שהגיע תורו הוא נפל על נסיעה קצרה שלא מניבה כסף. לו היה לי זמן הייתי לוקח את הפרטים שלו וקורע לו את הצורה. אבל מיהרתי מאד לפגישה, ובכל אופן זו הייתה אחלה קבלת פנים ישראלית. חמש דקות אתה במונית ויודע בבירור שאתה בארץ... |
|
זה לגמרי נכון. בעתיד הקרוב לא מתוכננות טיסות נוחתות בטרמינל 1. לגבי המונית... שניכם צודקים ;-) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|