|
|
| נשלח ב-22/6/2017 02:54 |
|
| |
| שרית560 כתב: |  | בשונה מעו"ד דתיים-חרדים שנותנים משקל גם לפן העברי והתורתי, הוא בחר בדרך אחרת, וחידש שלדיני התורה אין מקום בשנות ה-2000, וקדושת סדרי הדין הם המרצת פתיחה לסדרים חדשים בחברה החרדית, הנותנים יותר מקום ומשקל לסחבקים מאשר לתלמידי חכמים. |
|
|
| | |
|
|
עפ"ל
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2017 07:51 |
|
| |
| שרית560 כתב: |  | תגובה על אחד הכתבות כאן באתר
הייחוד בעבודתו של בישיץ
קראתי הרבה מילים ב-24 שעות מאז התאונה והטרגדיה.
חברים הביעו את ההלם, ואת החברות, ואיך לפני 10 דקות דיברתי איתו ואכל סנדביץ וממש לא יכול להיות..., אבל כמעט אף אחד לא הצליח להעביר במילים את הייחוד ושיטות העבודה המיוחדות שלו בתחום המקצועי.
אז הנה אני מתנדב... כידוע בשביל להצליח במקצוע, אתה צריך להיות טוב בו, והוא הצליח מאוד. הוא הצליח, מלבד היותו הוא בעצמו גאון משפטי, שחיבר ספרים רבים בתחום המשפט והחוקה, הצליח להקים תחתיו משרד של גאונים משפטיים מחוננים, כל אחד גאון בתחומו.
בכללי, העו"ד נחשבים לאנשים רעים, שלא מסתכלים בכלל על הצד השני ומרסקים כל מי שנקלע אפילו בטעות לתוך צלב הכוונת שלהם, אבל הוא והמשרד שלו, היה ייחודי בתחום הזה, שבגלל רמתם המקצועי הגבוהה לא נאלצו בכלל לנקוט (ולנקוט חזק!) באמצעים פסולים כמו זיופים, וירידה לחיים של הזולת בשביל הצלחת התיק, רמתם המקצועית הגבוהה מאפשרת להם להיות עדינים וטובי לב, וגם כשמתעסקים בדיני משפחה ונפשות של ילדים הם מקפידים למזער את הנזק הסביבתי והמשני, ולהתרכז רק בענייני והמקצועי בלי כל הרפש מסביב.
בשונה מעו"ד אחרים המנצלים חולשת גרושות וכד' לצרכיהם האישיים הכי נמוכים, אלקנה היה ייחודי בזה בעדינות נפשו וצדקתו.
בשונה מעו"ד אחרים שמשתמשים בטנק בשביל להרוג ג'וק, הוא תמיד התייחס לצד השני בעדינות יוצאת דופן. חבל על דאבדין.
מי יתן והזכויות הגדולות שצבר, יעמדו לו אחד אחד בפני בית דין של מעלה, להמליץ על דינו הראוי. ויהי זכרו ברוך!
|
|
|
| | |
|
|
כל הכבוד. כך כותבים על המתים!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2017 09:24 |
|
| |
| פלדלפי כתב: |  | שימו לב בסרטון לפער בין הזמן שהאופנוע הגיע לצומת לזמן ששאר הרכבים הגיעו.
כ200 מטר לפני התאונה יש רמזור כולם יצאו ביחד מהרמזור והאופנוע הגיע 10 שניות לפני כולם!! מה זה אומר על מהירות הנסיעה שלו ???
המשאית לא יכולה לפנות מהנתיב השמאלי בגלל הגודל שלו וכנראה שהלך לימין וחיכה שהכביש היה ריק ורק אז פנה אבל האופנוע הגיח במהירות עצומה והתנגש בו |
|
זה אומר דבר ראשון שאופנוע מאיץ הרבה הרבה יותר חזק ומהר מכל רכב. אבל זה לא אומר שהמהירות של האופנוע הייתה מופרזת נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2017 17:57 |
|
| |
זה ברור שהפרסום הגדול כאן הוא רק משום היותו של העו''ד של האתר
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2017 18:09 |
|
| |
| מעמיק2 כתב: |  | זה ברור שהפרסום הגדול כאן הוא רק משום היותו של העו''ד של האתר |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2017 20:18 |
|
| |
| פלדלפי כתב: |  | שימו לב בסרטון לפער בין הזמן שהאופנוע הגיע לצומת לזמן ששאר הרכבים הגיעו.
כ200 מטר לפני התאונה יש רמזור כולם יצאו ביחד מהרמזור והאופנוע הגיע 10 שניות לפני כולם!! מה זה אומר על מהירות הנסיעה שלו ???
המשאית לא יכולה לפנות מהנתיב השמאלי בגלל הגודל שלו וכנראה שהלך לימין וחיכה שהכביש היה ריק ורק אז פנה אבל האופנוע הגיח במהירות עצומה והתנגש בו |
|
למען הדיוק, הרמזור הקרוב נמצא בצומת במרחק 1.5 ק"מ. אגב, אני כמעט בטוח שבקטע הכביש הקרוב למחסום קיים תמרור הגבלת מהירות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2017 00:42 |
|
| |
| שרית560 כתב: |  | תגובה על אחד הכתבות כאן באתר
הייחוד בעבודתו של בישיץ
חברים הביעו את ההלם, ואת החברות, ואיך לפני 10 דקות דיברתי איתו ואכל סנדביץ וממש לא יכול להיות..., אבל כמעט אף אחד לא הצליח להעביר במילים את הייחוד ושיטות העבודה המיוחדות שלו בתחום המקצועי.
אז הנה אני מתנדב... כידוע בשביל להצליח במקצוע, אתה צריך להיות טוב בו, והוא הצליח מאוד. הוא הצליח, מלבד היותו הוא בעצמו גאון משפטי, שחיבר ספרים רבים בתחום המשפט והחוקה, הצליח להקים תחתיו משרד של גאונים משפטיים מחוננים, כל אחד גאון בתחומו.
בכללי, העו"ד נחשבים לאנשים רעים, שלא מסתכלים בכלל על הצד השני ומרסקים כל מי שנקלע אפילו בטעות לתוך צלב הכוונת שלהם, אבל הוא והמשרד שלו, היה ייחודי בתחום הזה, שבגלל רמתם המקצועי הגבוהה לא נאלצו בכלל לנקוט (ולנקוט חזק!) באמצעים פסולים כמו זיופים, וירידה לחיים של הזולת בשביל הצלחת התיק, רמתם המקצועית הגבוהה מאפשרת להם להיות עדינים וטובי לב, וגם כשמתעסקים בדיני משפחה ונפשות של ילדים הם מקפידים למזער את הנזק הסביבתי והמשני, ולהתרכז רק בענייני והמקצועי בלי כל הרפש מסביב.
בשונה מעו"ד אחרים המנצלים חולשת גרושות וכד' לצרכיהם האישיים הכי נמוכים, אלקנה היה ייחודי בזה בעדינות נפשו וצדקתו.
בשונה מעו"ד אחרים שמשתמשים בטנק בשביל להרוג ג'וק, הוא תמיד התייחס לצד השני בעדינות יוצאת דופן. חבל על דאבדין.
בשונה מעו"ד אחרים הבוחרים את לקוחותיהם, ומייצגים בקפידה רק לקוחות ותיקים רציניים, אך הוא והמשרד כולו למרות היותם גאונים משפטיים, לא בחלו בשום לקוח, וכל אחד זכאי להגנה גם אלו שרוצים לעקור את התורה וסדרי החברה החרדיים, ללא להקדיש רגע של מחשבה על תוצאות והשלכות מעשיהם, וכל נבל מגיע לו יומו בבית המשפט.
בשונה מעו"ד דתיים-חרדים שנותנים משקל גם לפן העברי והתורתי, הוא בחר בדרך אחרת, וחידש שלדיני התורה אין מקום בשנות ה-2000, וקדושת סדרי הדין הם המרצת פתיחה לסדרים חדשים בחברה החרדית, הנותנים יותר מקום ומשקל לסחבקים מאשר לתלמידי חכמים.
מי יתן והזכויות הגדולות שצבר, יעמדו לו אחד אחד בפני בית דין של מעלה, להמליץ על דינו הראוי. ויהי זכרו ברוך!
|
|
|
| | |
|
|
את גרושה ????????????????
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2017 16:44 |
|
| |
שבעה לבישיץ: החברים עלו לקבר, תיעוד דומע | במלאת השבעה למותו של עורך הדין אלקנה בישיץ ז"ל שקיפח את חייו בתאונה קשה, עלו חבריו ובני המשפחה לקברו בבית העלמין סגולה בפתח תקווה, אמרו פרקי תהילים וקדיש ונפרדו בדברי פרידה | איציק מן עלה, נפרד וחזר עם תיעוד דומע |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2017 18:33 |
|
| |
| שרית560 כתבה: |  | התקבל במייל
תגובה על אחד הכתבות כאן באתר
הייחוד בעבודתו של בישיץ
בשונה מעו"ד אחרים הבוחרים את לקוחותיהם, ומייצגים בקפידה רק לקוחות ותיקים רציניים, אך הוא והמשרד כולו למרות היותם גאונים משפטיים, לא בחלו בשום לקוח, וכל אחד זכאי להגנה גם אלו שרוצים לעקור את התורה וסדרי החברה החרדיים, ללא להקדיש רגע של מחשבה על תוצאות והשלכות מעשיהם, וכל נבל מגיע לו יומו בבית המשפט.
בשונה מעו"ד דתיים-חרדים שנותנים משקל גם לפן העברי והתורתי, הוא בחר בדרך אחרת, וחידש שלדיני התורה אין מקום בשנות ה-2000, וקדושת סדרי הדין הם המרצת פתיחה לסדרים חדשים בחברה החרדית, הנותנים יותר מקום ומשקל לסחבקים מאשר לתלמידי חכמים.
|
|
|
| | |
|
|
כשקראתי את התגובה הנה, הזדההתי עמה, עד ששמעתי קודם על משפחת ג' מרמת שלמה.. במשפחה הנ"ל יש ילדים שאינם בריאים בנפשם, ילד א תובע בבתי משפט את אחיו. ילד ב תובע גם את אחיו ודוחף את הוריו להפרד, ואת אח אחר לתבוע את כל המשפחה, ועוד. בקיצור פרנסה קלאסית ארוכת טווח לעורכי דין.. עורך דין בישיץ נשכר על ידי צד אחד ועבר באמצע לצד השני (שזה גם עניין אתי אבל שולי)..... אז שיניתי את דעתי.. כשאח נגד אח, המנצח תמיד מפסיד. כשעורך דין מלווה אח נגד אח ונגד הוריו...... הלוואי וזה יהיה העונש שקיבל כבר... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2017 19:06 |
|
| |
אני רוצה להתייחס לתאונה .אם נניח שהאופנוען היה יוצא בנס בפציעה קלה הייתי טוען שיש לו תרומה לאשמה אולי אף יותר מנהג המשאית .מהירות סבירה היתה נותנת לו אפשרות להאט בזמן .נהג המשאית ברור שהיה חייב לקחת מימין עם משאית כזו גדולה השאלה עם היה מותר לפי התמרורים .לדעתי בגלל המחסום הצהלי היה מותר לו להסתובב. בכל זאת מאחל למשפחת הנפטר פיצויים שמנים ונחמה גדולה ושידעו רק טוב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2017 20:05 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  |
אני רוצה להתייחס לתאונה .אם נניח שהאופנוען היה יוצא בנס בפציעה קלה הייתי טוען שיש לו תרומה לאשמה אולי אף יותר מנהג המשאית .מהירות סבירה היתה נותנת לו אפשרות להאט בזמן .נהג המשאית ברור שהיה חייב לקחת מימין עם משאית כזו גדולה השאלה עם היה מותר לפי התמרורים .לדעתי בגלל המחסום הצהלי היה מותר לו להסתובב. בכל זאת מאחל למשפחת הנפטר פיצויים שמנים ונחמה גדולה ושידעו רק טוב.
|
|
נגעת בנקודה רגישה אך חשובה ביותר שמשום מה לא תמיד נלקחת בחשבון בתיקי תעבורה קטלניים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2017 20:12 |
|
| |
| מפוטרת כתב: |  | | שרית560 כתבה: |  | התקבל במייל
הייחוד בעבודתו של בישיץ
|
|
|
| | |
|
|
כשקראתי את התגובה הנה, הזדההתי עמה, עד ששמעתי קודם על משפחת ג' מרמת שלמה.. במשפחה הנ"ל יש ילדים שאינם בריאים בנפשם, ילד א תובע בבתי משפט את אחיו. ילד ב תובע גם את אחיו ודוחף את הוריו להפרד, ואת אח אחר לתבוע את כל המשפחה, ועוד. בקיצור פרנסה קלאסית ארוכת טווח לעורכי דין.. עורך דין בישיץ נשכר על ידי צד אחד ועבר באמצע לצד השני (שזה גם עניין אתי אבל שולי)..... אז שיניתי את דעתי.. כשאח נגד אח, המנצח תמיד מפסיד. כשעורך דין מלווה אח נגד אח ונגד הוריו...... הלוואי וזה יהיה העונש שקיבל כבר... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תרשמי לך אפס בהבנת הנקרא, ותעברי לשבת ליד שרית.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2017 22:43 |
|
| |
| מפוטרת כתבה: |  |
| שרית560 כתבה: |  | התקבל במייל
הייחוד בעבודתו של בישיץ
|
|
|
| | |
|
|
כשקראתי את התגובה הנה, הזדההתי עמה, עד ששמעתי קודם על משפחת ג' מרמת שלמה.. במשפחה הנ"ל יש ילדים שאינם בריאים בנפשם, ילד א תובע בבתי משפט את אחיו. ילד ב תובע גם את אחיו ודוחף את הוריו להפרד, ואת אח אחר לתבוע את כל המשפחה, ועוד. בקיצור פרנסה קלאסית ארוכת טווח לעורכי דין.. עורך דין בישיץ נשכר על ידי צד אחד ועבר באמצע לצד השני (שזה גם עניין אתי אבל שולי)..... אז שיניתי את דעתי.. כשאח נגד אח, המנצח תמיד מפסיד. כשעורך דין מלווה אח נגד אח ונגד הוריו...... הלוואי וזה יהיה העונש שקיבל כבר...
|
|
קודם כל יש סכסוכים במשפחות ועורכי דין מתפרנסים מזה, ולעיתים כשאח אחד עושה עוול צריך לתת לו פטיש בראש שיר מהעץ ואלקנה היה טוב בזה, ולגבי המעבר אם היה, אולי שהוא נכנס לעומק הֻוא גילה מי הצד הבאמת צודק ועבר אליו (השערה בלבד), ובכל מקרה בלי לדעת מה באמת קרה, אי אפשר להתחיל להצדיק או להרשיע אי מי ובתוכם את בישיץ. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2017 18:57 |
|
| |
התיעוד ממצלמת האבטחה בכביש 443 שפורסם בשבוע שעבר, בו נראים רגעי האימה מתאונת עורך הדין אלקנה בישיץ ז"ל - הכה בזעזוע ותדהמה את רוכבי האפנועים בישראל, ואף הוביל לשיח רב על הסכנה הכרוכה ברכיבה על הכלי המהיר והחשוף.
אחד מאלו, הוא יהודה שלזינגר, כתב הדתות של 'ישראל היום', ורוכב אופנוע ותיק, שמספר כעת כי סרטון התאונה, זעזע אותו עד מאוד, ובעקבות כך הוא הפחית דרמטית את השימוש באופנוע ששימש אותו רבות במסגרת עבודותו ככתב 'ישראל היום'.
שלזינגר כתב היום (ג) בחשבון הטוויטר שלו: "הפצת סרטון תאונת האופנוע של בישיץ ז"ל היה מעשה מכוער ומגעיל, אבל כבר שבוע שלם עבר ועליתי על האופנוע פעם אחת בלבד".
בשיחה עם 'בחדרי חרדים' אומר יהודה שלזינגר: "הסרטון הזה השאיר אותי בפה פעור, זה מזעזע ברמות שאין לתאר. לראות בנאדם בשניות האחרונות, זה מטלטל אותך".
לדבריו: "אני רוכב אופנוע ותיק כבר 15 שנה, אני מודה שעשיתי הכל בכדי לשמור על ביטחון - עברתי לאופנוע שלושה גלגלים, הקטנתי את הסמ"ק. אני נוסע כל יום באופנוע לעבודה, ולסקר אירועים, אבל אחרי שצפיתי בסרטון המזעזע בשבוע האחרון, רכבתי על האופנוע רק פעם אחת. הפחד והמראות הקשים, משנים לך את המחשבה. גם הנסיעה היחידה שהייתה לי מאז התאונה של אלקנה ז"ל הייתה שונה לגמרי - נסיעה של חששות ופחד".
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2017 00:36 |
|
| |
תרגיעו את שלזינגר. בישיץ לא מת מהאופנוע
| מעמיק2 כתב: |  | התיעוד ממצלמת האבטחה בכביש 443 שפורסם בשבוע שעבר, בו נראים רגעי האימה מתאונת עורך הדין אלקנה בישיץ ז"ל - הכה בזעזוע ותדהמה את רוכבי האפנועים בישראל, ואף הוביל לשיח רב על הסכנה הכרוכה ברכיבה על הכלי המהיר והחשוף.
אחד מאלו, הוא יהודה שלזינגר, כתב הדתות של 'ישראל היום', ורוכב אופנוע ותיק, שמספר כעת כי סרטון התאונה, זעזע אותו עד מאוד, ובעקבות כך הוא הפחית דרמטית את השימוש באופנוע ששימש אותו רבות במסגרת עבודותו ככתב 'ישראל היום'.
שלזינגר כתב היום (ג) בחשבון הטוויטר שלו: "הפצת סרטון תאונת האופנוע של בישיץ ז"ל היה מעשה מכוער ומגעיל, אבל כבר שבוע שלם עבר ועליתי על האופנוע פעם אחת בלבד".
בשיחה עם 'בחדרי חרדים' אומר יהודה שלזינגר: "הסרטון הזה השאיר אותי בפה פעור, זה מזעזע ברמות שאין לתאר. לראות בנאדם בשניות האחרונות, זה מטלטל אותך".
לדבריו: "אני רוכב אופנוע ותיק כבר 15 שנה, אני מודה שעשיתי הכל בכדי לשמור על ביטחון - עברתי לאופנוע שלושה גלגלים, הקטנתי את הסמ"ק. אני נוסע כל יום באופנוע לעבודה, ולסקר אירועים, אבל אחרי שצפיתי בסרטון המזעזע בשבוע האחרון, רכבתי על האופנוע רק פעם אחת. הפחד והמראות הקשים, משנים לך את המחשבה. גם הנסיעה היחידה שהייתה לי מאז התאונה של אלקנה ז"ל הייתה שונה לגמרי - נסיעה של חששות ופחד".
|
|
בישיץ מת מהקיטרוגים האדירים שהוא צבר. אם לשלזינגר אין בשמים קטגורים חזקים, אז הוא ינסע על האופנוע שלו בריא ושלם עד מאה ועשרים. ספרו פעם לחזו''א על מטוס שנפל ופלוני נספה. נענה החזו''א ואמר, מטוסים לא נופלים. אנשים נופלים.
 |
|
|
|
|
|