בית פורומים בחדרי חרדים

מתי בן דוד הוא איש היח''צ שחשוד בהטרדת עובדותיו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/6/2017 23:15 לינק ישיר 

אניכברחוזר כתב:
מבקרהפורום כתב:

אניכברחוזר כתב:
סיירת_מרן כתב:

בן דוד הנכד של בן דוד?

אין שום קשר משפחתי ביניהם

נשלח מהאנדרואיד שלי

הוא נכד של הרב אליעזר בן דוד 

אני יודע שזה קשה לך אבל בכל זאת תלמד להיות הוגן
אתה יחסת אותו בהתחלה לפני שמחקת לזמר בן דוד
אחרי שכתבתי שאין ביניהם שום קשר מחקת את זה
אז אל תוסיף כאן יחוס שבכלל לא קשור למה שכתבתי

נשלח מהאנדרואיד שלי

הלו אתה אתה רציני?

מרדכי בן דוד הזמר בקושי בן שישים וקצת נראה לך שיש לו נכד בן 30?

כל מי שמכיר טיפה את הרב אליעזר בן דוד יודע שהוא מחבר "שירי מוסר" ילדותיים על בסיס יומי ותולה אותם על הדלת של בית המדרש שלו  וגם מפרסם אותם בעלון השבועי שהוא מוציא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2017 23:20 לינק ישיר 

אתה לא צריך ללמד אותי על מרדכי בן דוד
ואגב הוא לא "בקושי" בן שישים , הוא יותר קרוב לשבעים מאשר לשישים
ומעניין שבכל זאת מחקת את מה שכתבת אחרי שהעמידו אותך על כך

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2017 23:41 לינק ישיר 

תבדוק בכל התגובות לא העירו לי שום דבר פשוט מחקתי מסיבה אחרת לחלוטין
הפושע הנ"ל מוכר לי אישית כך שאני האחרון שאפשר לייחס לי כזו טעות מטופשת מה גם ששם המשפחה של הזמר הוא ורדיגר ולא בן דוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2017 00:20 לינק ישיר 

שקוףשקוף כתב:

היית שם? אתה יודע בדיוק מה קרה?

הכל מותר ועוד בשם ההלכה.

נבל ברשות התורה.

א. אני לא פרסמתי את השם,  מנין לך שפותח האשכול אינו יודע ?

ב. במקרה אני יודע כפי שכתבתי כאן, ולא רק אני ידעתי, גם שותפיו למשרד שהכריחו אותו ללכת לטיפול שכמובן לא עזר.

ג. גם עורך דינו לא מכחיש את המעשים אלא טוען שיש בידו התכתבויות שמוכיחות שהדברים נעשו בהסכמה*, גם אם זה נכון אותי כחרדי זה לא ממש מעניין, מבחינתי הוא עדיין אותו נבל.

*עו"ד אריאל עטרי, פרקליטו של החשוד, ביקש שהמשטרה תציג לבית המשפט את צילומי המסך של תכתובות החשוד עם המתלוננות, מה שלדבריו יכול לשפוך אור על הפרשה. "מהיום שהגענו לכאן צעקתי שהתשובה לכל התלונות של המתלוננות - מצוייה בתכתובות בין המשיב לבינן. התחננתי בפני המשטרה שתבדוק את התכתובות בטלפונים של המתלוננות כי אין בסיס לתלונותיהם, בידי המשטרה נמצאו מכשירי הטלפון של המתלוננות מהיום הראשון, והמשטרה היתה יכולה להציג את התכתובות ולא עשתה זאת". מקור

ולמי שתהה במה מדובר: כאן

תוקן על ידי אפיקטוזין ב- 23/06/2017 00:32:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2017 01:17 לינק ישיר 

אניכברחוזר כתב:

מבקרהפורום כתב:

אניכברחוזר כתב:
סיירת_מרן כתב:

בן דוד הנכד של בן דוד?

נשלח מהאנדרואיד שלי

אכן הוא נכד של הרב בן דוד מאלעד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2017 01:41 לינק ישיר 

טמבלים, מרדכי בן דוד בכלל קוראים לו מרדכי ורדיגר, בן דוד זה בגלל שלפני שהכירו אותו הכירו אותו בזכות אביו, ולכן קראו לו מרדכי בן דוד ורדיגר ומאז זה הפך לשמו הספרותי..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2017 01:48 לינק ישיר 

דיון תת רמה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2017 08:14 לינק ישיר 

אופטימיסת כתב:
אניכברחוזר כתב:

מבקרהפורום כתב:

אניכברחוזר כתב:
סיירת_מרן כתב:

בן דוד הנכד של בן דוד?

נשלח מהאנדרואיד שלי

אכן הוא נכד של הרב בן דוד מאלעד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

בן של יוסף?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2017 13:33 לינק ישיר 

אולשטוץ כתב:
מעמיק.
האם גם השולחן ערוך מתיר לך לפרסם שמו?

נשלח מהאנדרואיד שלי

אם היה פוגע באשתך או בבתך איך היית אז מנסח את השאלה ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2017 21:34 לינק ישיר 

'כיכר': ביהמ"ש האריך כעת בפעם השלישית את מעצרו של איש הפרסום מתי בן דוד מי-ם שחשוד באונס ובמעשים מגונים בעשרות נשים ובחורות חרדיות, עורך דינו אריאל עטרי: "הוא עוד יתבע את כל המתלוננות על עדות שקר נגדו".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2017 16:32 לינק ישיר 

הוארך מעצר הפרסומאי החרדי; נחקר בשבת

לקראת סיום החקירה, הוארך בפעם הרביעית מעצרו של הפרויקטור המוכר בתחום השיווק והפרסום במגזר החרדי שנעצר בחשד כי תקף ארבע נשים שעבדו תחתיו • ל'בחדרי' נודע כי במהלך הדיון קבל פרקליטו על העובדה כי החשוד הובל לחקירה כשעה לפני צאת השבת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2017 16:33 לינק ישיר 

לקראת סיום החקירה, הוארך בפעם הרביעית מעצרו של הפרויקטור המוכר בתחום השיווק והפרסום במגזר החרדי שנעצר בחשד כי תקף ארבע נשים שעבדו תחתיו. 

בית משפט השלום בירושלים האריך שוב את מעצרו של איש הפרסום החרדי מירושלים שנעצר בחשד לתקיפת עובדות משרדו, לקראת הצהרת תובע ביום רביעי. 

למרות שביום שישי הוארך מעצרו של החשוד רק עד היום, זאת מאחר והחקירה מתכנסת לקראת סיום, אמרה השופטת קרן מילר כי "יש לקבל את טענת המבקשת כי לא ניתן היה להתקדם באופן משמעותי בחקירה וזאת מאחר שמדובר בשישי ושבת, ימים שבהם יש קושי לגבות עדויות במיוחד כאשר מדובר בפרשה הנוגעת למגזר החרדי". 

ל'בחדרי חרדים' נודע כי במהלך הדיון קבל עורך דינו אריאל עטרי על העובדה כי החשוד הובל לחקירה כשעה לפני צאת השבת. במשטרה השיבו כי החקירה עצמה התנהלה בצאת השבת זאת לאחר שהמתינו כ-40 דקות. לגבי הוצאתו מתא המעצר והובלתו בשבת, אמר כי "מדובר בנהלים של שב"ס, לעניין היכולת לשלוף עצורים". 

עו"ד אטיאס אמר בתגובה כי "אין שום נוהל בשב"ס להוציא אדם שומר מצוות להוציא אותו בשבת ולגרום לו לחלל שבת, ייצגתי אנשים רבים שנחקרו בצאת השבת, ברגע שהמשטרה עשתה את זה נעברו כל הגבולות". לדבריו, "לכפות על אדם בכלל ועל אדם שיודעים שהוא שומר תורה ומצוות חילול שבת - היא סיבה יחידה ועצמאית לשחרר את המשיב ממעצר". 

עו"ד אריאל עטרי, סנגורו של החשוד מסר ל'בחדרי חרדים' בתגובה כי המשטרה בקשה להאריך את המעצר עד ליום ששי הבא אך בית המשפט העניק למשטרה שעות ספורות של חקירה עד ליום ראשון בצהרים. "ההחחטה משקפת את העובדה שראיות חדשות שנחשפו לפי דרישתנו מפריכות, באופן שיטתי, את טענות המתלוננות. כשתוצג התמונה המלאה מרשי ישוחרר". 

המשטרה ביקשה להאריך את מעצרו בארבעה ימים עד ליום רביעי, זאת על מנת להגיש באותו היום הצהרת תובע לקראת הגשת כתב אישום. השופטת קרן מילר אמרה כי החשדות כלפי החשוד מקימים עילת מסוכנות והוסיפה כי מדובר בעבירות במתלוננות רבות "אשר היו עובדותיו של המשיב וזאת על ידי התנהלות כוחנית ומניפולטיבית של המשיב". 

השופטת הוסיפה כי היום נערכה התייעצות עם הפרקליטות והוצגו פעולות הנדרשות לצורך השלמת החקירה וכי לדברי המשטרה החקירה צפויה להסתיים בהארכת מעצר זאת לקראת הצהרת תובע. עוד התייחסה השופטת להובלת העצור החרדי בשבת ואמרה "אעיר כי דעתי אינה נוחה מהתנהלות המבקשת אשר הוציאה את המשיב לחקירה בטרם יציאת השבת גם אם החקירה עצמה נעשתה לאחר צאת השבת. עם זאת, איני סבורה כי יש בכך כשלעצמו להביא לשחרורו של המשיב". 

בסיום הדיון החליטה השופטת קרן מילר להאריך את מעצרו בשלושה ימים נוספים עד ליום רביעי. פרקליטו של החשוד, עו"ד אריאל עטרי אומר ל'בחדרי חרדים' כי הוא בדרכו לבית משפט המחוזי על מנת להגיש ערר על הארכת המעצר הנוספת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2017 23:33 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2017 13:48 לינק ישיר 

פרשת הפרסומאי החרדי: 7 מתלוננות נוספות

במהלך השבועיים מאז מעצרו של הפרסומאי החשוד בתקיפת מספר נשים חרדיות שעבדו תחתיו, הצליחה המשטרה להגיע ל-7 מתלוננות נוספות, היום יוגש נגדו הצהרת תובע לקראת כתב אישום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2017 13:49 לינק ישיר 

למעלה משבועיים לאחר מעצרו, המשטרה מדווחת על התקדמות משמעותית בחקירת איש הפרסום החרדי החשוד בתקיפת העובדות במשרדו. 

חוקרי המשטרה הצליחו להגיע ל-7 מתלוננות נוספות, שהעידו נגדו במשטרה וסיפרו על העבירות הקשות שחוו מצידו ומיוחסות לו. בכך מגיע, סך המתלוננות ל-10 נשים. בתוך כך, כפי שפרסמנו ב'בחדרי חרדים', היום (רביעי), יובא החשוד פעם נוספת לבית משפט השלום בירושלים, שם המשטרה תבקש להאריך שוב את מעצרו, יחד עם הגשת הצהרת תובע, לקראת כתב אישום. 

עוד בראשיתה של החקירה, הבינו החוקרים כי החשוד פעל בדפוס קבוע, שיטתי ומתוחכם כלפי עובדות במשרדו בהן, עפ"י החשד, פגע לאורך תקופות שונות. 

משכך, פעלו החוקרים כל העת מול הנשים, שאזרו אומץ והגיעו למשטרה, שם סיפרו בעדותן בפני החוקרים, את אשר עשה להן החשוד, עת שעבדו במחיצתו. 

במסגרת החקירה פעלו החוקרים במספר ערכאות משפטיות, בית משפט שלום, בית משפט מחוזי וגם בית משפט העליון, בעקבות התנגדות פרקליטו עו"ד אריאל עטרי, לפרסום שמו של החשוד. בדיון שהתקיים בבית המשפט העליון, נעתר בית המשפט לבקשת המשטרה, שביקשה את פרסום שמו, לנוכח היקף הפרשה ומתוך מטרה להגיע למתלוננות נוספות, והתיר את פרסום שם החשוד . 

מכלול הראיות שנאספו כנגדו במסגרת החקירה, הובילו לביסוס התשתית הראייתית, לפיה תוגש כנגדו, היום בפני בית משפט השלום הצהרת תובע ומעצרו יוארך פעם נוספת. 

החקירה החלה לפני כשבועיים לפיה החשוד, תושב ירושלים כבן 30, ניהל יחד עם שותפיו משרד תקשורת בירושלים. במסגרת ניהול המשרד העסיק נשים בתפקידי ניהול שונים, לרוב נשים צעירות, שעפ"י החשד, להן העניק בשלב ראשון יחס אישי קרוב על מנת ללמדן במטרה שיתקדמו בתפקיד תוך שמשלב אותן בישיבות ובדיוני המשרד ומתייחס אליהן כאל 'בנות טיפוחיו'. בהמשך וכעבור זמן מה , עפ"י החשד, נהג להשפיל אותן, להתנכל אליהן תוך שהוא מבצע בהן מעשים אסורים וחמורים ובהמשך, עפ"י החשד, לקח אותן לשירותים במשרדים ובמקומות שונים וביצע בהן עבירות קשות וחמורות. 

במשטרה הדגישו כי זו אחת החקירות המורכבות שחשפה חשד למסיכת התעללות ופגיעות קשות וסדרתיות כנגד נשים תוך ניצול מעמדו של החשוד במקום עבודתן. התחכום השיטתי המיוחס לחשוד באופן בו פגע בנשים, הוביל גם לפגיעה קשה במצבן הרגשי והנפשי. משכך פועלת המשטרה כל העת אל מול גורמי הרווחה במטרה לסייע להן בכל דרך.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מתי בן דוד הוא איש היח''צ שחשוד בהטרדת עובדותיו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.