|
|
| נשלח ב-2/7/2017 21:18 |
|
| |
| אופטימיסת כתב: |  |
האם הסעיף העיקרי שהיה אמור להיות מופיע בכתב אישום נעלם כדי לא לאסור את הקרבנות על בעליהן ואם כן הוא יקבל רק עבודות שרות ?
|
|
הבנתי שהיו גם נשים רווקות שביצע בהן את זממו ורק על כך, אם יורשע, יכול לשבת שנים בכלא.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2017 23:14 |
|
| |
הגדרות ההלכה אינן תואמות את הגדרות החוק, זה שהיה אונס חוקי לא אומר שהיא אסורה לבעלה, ומאידך זה שהוא לא יורשע באונס (כי, נניח, זה בהסכמה וזה לא ניצול מרות כי הוא לא הבוס הישיר) לא אומר שהוא צדיק
בחוקי מדינת ישראל, אונס הוא עבירת מין הכוללת החדרת איבר מאיברי גופו של אדם או החדרת חפץ כלשהו על ידי אדם לאיבר מינה של האישה, ללא הסכמתה החופשית (חוק העונשין, סעיף 345).
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2017 23:17 |
|
| |
אגב, הצנזורה במשפט שהעתקתי מויקיפדיה איננה שלי אלא צנזורה אוטומטית של מערכת האתר. יפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2017 00:51 |
|
| |
| אפיקטוזין כתב: |  | הגדרות ההלכה אינן תואמות את הגדרות החוק, זה שהיה אונס חוקי לא אומר שהיא אסורה לבעלה, ומאידך זה שהוא לא יורשע באונס (כי, נניח, זה בהסכמה וזה לא ניצול מרות כי הוא לא הבוס הישיר) לא אומר שהוא צדיק
בחוקי מדינת ישראל, אונס הוא עבירת מין הכוללת החדרת איבר מאיברי גופו של אדם או החדרת חפץ כלשהו על ידי אדם לאיבר מינה של האישה, ללא הסכמתה החופשית (חוק העונשין, סעיף 345). |
|
בדיוק הפוך! אם היה אונס הן אמורות להיות מותרות, אשת איש שנאנסה מותרת לבעלה. אם היא אשת כהן נאסרת. עדיין ייתכן שגם אם בהגדרה החוקית זה אונס, מבחינה הלכתית זה נחשב פיתוי ונאסרת לבעלה - אך רבנים במקרים כאלה לא נוהגים להחמיר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2017 01:03 |
|
| |
אי אפשר שלא לבוא בביקורת על האווירה המתירנית ששררה במשרדי הפרסום שאיפשרו את המעשים הללו. לא מעניין אם הן הלכו עם חצאיות קצרות או עם פאות ארוכות, הדבר היחיד שבלתי נסבל האווירה המופקרת הזו. כי כולם ידעו!! ( אולי לא ידעו שהוא כופה את עצמו, אך ידעו בהחלט בקווים כלליים מה קורה שם) אל תחשבו לשנייה אחת שהוא היה איזה סוטה שהחביא את עצמו ותקף במחשכים, הוא פעל די בגלוי ולכן הוא כל כך מופתע שקוראים לזה אונס. יש נטייה פסולה אצלנו אצל החרדים שאם נפתחים מאבדים את הקווים האדומים!! לא בטוח בכלל שדבר כזה היה יכול להתרחש במשרד פרסום חילוני, הבן אדם כפה את עצמו על נשים צעירות אולי עדיין ב'שנה ראשונה' . לא רואה את זה קורה בעולם הכללי, זה חלק מפתיחות ומתירנות שאינה במקומה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2017 06:15 |
|
| |
| גרויסמאכר כתב: |  | בין השורות, לדעתי, יש גם כתב אישום חמור, נגד עובדות משרדי הפרסום, על לבושן והתנהגותן.
עכשיו תתקפו אותי... |
|
למה שנתקוף אותך? אמרת דברי טעם.
בלי קשר להגדרה החוקית של אונס, ברור שלא היה שם אונס במובן הלשוני של המילה.
פיתויים היו, לחצים היו, התחנפויות היו, מניפולציות היו, שטיקים פסיכולוגיים היו. אונס שאינו משאיר ברירה - לא היה.
מי שהסכימה לעשות משהו עם האיש - הסכימה. היו לה שלוש מאות הסברים, אבל הסכימה.
עכשיו תצרחו עלי "אתה מאשים את הקורבן" והתשובה היא, שמי שמרשה לגבר זר לגעת בה, היא אשמה לחלוטין. וממשל לא מעניין אותי אם הרשתה בשביל טבעת יקרה או בשביל חנופה זולה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2017 09:37 |
|
| |
| סינטין כתב: |  |
| גרויסמאכר כתב: |  | בין השורות, לדעתי, יש גם כתב אישום חמור, נגד עובדות משרדי הפרסום, על לבושן והתנהגותן.
עכשיו תתקפו אותי... |
|
פיתויים היו, לחצים היו, התחנפויות היו, מניפולציות היו, שטיקים פסיכולוגיים היו. אונס שאינו משאיר ברירה - לא היה.
עכשיו תצרחו עלי "אתה מאשים את הקורבן" והתשובה היא, שמי שמרשה לגבר זר לגעת בה, היא אשמה לחלוטין. וממשל לא מעניין אותי אם הרשתה בשביל טבעת יקרה או בשביל חנופה זולה. |
|
לתגובה כמו שלך ראויה רק תגובה אחת, חכה ותראה, חלילה, מה קורה כשזה מתרחש אצלך בבית. אין לך מושג ירוק. ולכן גם תגובתך המיותרת על גבול היהירה-מטופשת נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2017 10:27 |
|
| |
הרבה טיפשות ורוע יש פה ! יש כאלה שחושבים שאונס זה רק כאשר האנס הצמיד אקדח או סכין לרקה או לצוואר .ולא היא אונס זה גם כאשר מפעילים מניפולציות רגשיות ו/או כלכליות וכדומה . אף אחד פה (אני מקוה ) לא חושב שהמשגיח לא אנס למרות שהוא לא הפעיל כח פיזי ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2017 11:20 |
|
| |
עכשיו תתקפו אותי... |
|
עכשיו תצרחו עלי "אתה מאשים את הקורבן" והתשובה היא, שמי שמרשה לגבר זר לגעת בה, היא אשמה לחלוטין. וממשל לא מעניין אותי אם הרשתה בשביל טבעת יקרה או בשביל חנופה זולה. |
|
אכן תגובתך מפגינה בורות מרשימה בנפש האשה, "הידד" לטיפשות\רשעות, לפחות היית שותק היה יותר טוב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2017 13:14 |
|
| |
יצחק
הפתעת לטובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2017 14:17 |
|
| |
| לומדמכלאדם כתב: |  | יצחק
הפתעת לטובה. |
|
הפתעתי את הדעות הקדומות עלי, למשל היום אחד מהשנואים עלי קיבל מחמאה מכל הלב, למה, כי אני משתדל להיות אמיתי, ואם מגיע לו הרי ששנאתי זזה הצידה, וחוץץ מזה הרי כלל החשיבה של רבים כאן לגבי טועה בגדול, ותגובה צפויה שלי לדברים חסרי רגש נחשבה ללא צפויה, מסתבר שהמדיה הכתובה אינה יכולה להחליף שיח מילולי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2017 14:22 |
|
| |
| יצחקהספרן כתב: |  |
עכשיו תתקפו אותי... |
|
|
אכן תגובתך מפגינה בורות מרשימה בנפש האשה, "הידד" לטיפשות\רשעות, לפחות היית שותק היה יותר טוב.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2017 16:10 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
| יצחקהספרן כתב: |  |
עכשיו תתקפו אותי... |
|
|
אכן תגובתך מפגינה בורות מרשימה בנפש האשה, "הידד" לטיפשות\רשעות, לפחות היית שותק היה יותר טוב.
|
|
אפשר הסבר בבקשה?
|
|
יש שיטות לשלוט על נפש השני (ולא אפרט בדיוק איך), וזה תהליך שהופך את השני כחומר ביד היוצר, ואם זה עובד כללית, אז על נשים על אחת כמה וכמה, ואשה אומללה שנשלטת נפשית (וסובלת מכך גם בשביה וגם אם יוציאוה מכך זה בכלל לא פשוט הרי שרוב הסיכויים שישארו נזקים לכל החיים), הרי לבוא ולהאשים אומללה זו כביכול שהיא "הסכימה" (אוי ל"הסכמה" שכזו) הרי שזה לא לזרוק אבן אחר הנופל)ת, אלא סלע ענק, ולסבך את נפשה האומללה עוד יותר, ואני תקווה שאומללות אלו לא ראו את האשמות ההבל הללו שנכתבו כאן עליהן., ואם אתה רוצה משל בכדי שתנסה להבין, הרי שלו אני מדגדג אותך ברמה בלתי נסבלת, ואתה מתפתל וצוחק במלא גרון, ומגיע מי שאומר לך איזה כייף לך, איך אתה נהנה, ואתה מתפתל ומקלל את הצופה ואומר וכי חפץ אני בזה ?, אני סובל קשות ומה אני יעשה שהגוף שלא בשליטתי צוחק, אוי לצחוק אומלל שכזה, וזה רק מפעם אחת שתעבור "צחוק" שכזה, והאומללה מובלת יום יום לגחמות השטן הלזה, ולזה כייף יקרא ???, אז מי שלא מבין בנפש, שלא ישחק בה בתגובותיו !!!. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2017 16:20 |
|
| |
| משה435 כתב: |  | זה ברור שבכדי למנוע עגמת נפש מהנשים שיצטרכו להתמודד מולו בבית המשפט בסוף יגיעו אותו לעסקה והוא יקבל עונש קל יחסית |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2017 16:40 |
|
| |
לא ייאמן איך בציבור החרדי פעם אחר פעם מצליחים להפיל בפח גם נשים נשואות ומבוגרות שכבר מבינות מה שקורה בחיים
|
|
|
|
|