|
|
| נשלח ב-3/7/2017 16:45 |
|
| |
נפגעת הפרסומאי החרדי כותבת ל'בחדרי' על השואה | טענה אחת שנשמעה עולה בקהלים שונים, בפורומים שונים, גלויים יותר וגלויים פחות, טענה אותה הציג גם עורך דינו, זאת גם בלי להכיר את חומר הראיות והיא: איך הן לא קמו הבנות ועזבו את מקום עבודתן מיד בפעם הראשונה? // אחת מנפגעות הפרסומאי החרדי בטור מצמרר |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2017 16:46 |
|
| |
אתמול הוגש כתב אישום נגד הפרסומאי שתקף את עובדותיו, מי שהעסיק במשך שנים נשים וביצע בהן עבירות מין, שכל שומען, תצילינה שתי אזניו.
חרושת של שמועות קרמה עור וגידים , הציבור אוהב צהוב וכמה שיותר, לציבור גם יש זכרון קצר, אבל למתלוננות - לא.
וטענה אחת שנשמעה עולה בקהלים שונים, בפורומים שונים, גלויים יותר וגלויים פחות, טענה אותה הציג גם עורך דינו, זאת גם בלי להכיר את חומר הראיות והיא: איך הן לא קמו הבנות ועזבו את מקום עבודתן מיד בפעם הראשונה?
ודאי הן רצו, ודאי הן הסכימו, לא יכול להיות שלא, אין כאן עבירה, כך פסק אותו קול שפרץ מכוונים שונים, גברים כנשים.
קול שעדיין עולה בישראל של 2017.
לשאלה הזו יש תשובה משפטית והיא יושבת בחומר הראיות.
אבל יש לה גם תשובה אחרת, תשובה שהגיעה מתוך ליבה של אחת המתלוננות.
וכך היא כתבה לנו:
שואת 2017
פעם פגשתי ניצולת שואה.
היא סיפרה לי על הדרת היהודים, על הגטו, על מחנות העבודה, על מחנות המוות והמשרפות
שאלתי אותה: דודה כשראית שכתוב שהכניסה ליהודים וכלבים אסורה, ראית שמשפילים אותך.. למה לא ברחת?
ודודה, כשראית נאצי מרביץ ליהודי, למה לא החזרת לו?
ודודה, כשקראו לכולם להתאסף ולגור בגטו ברעב ובמחסור.. למה אז לא צעקת? לא ברחת?
וכשלקחו אותך ברכבת של בהמות למחנה עבודה.. למה הסכמת לעלות לרכבת?
והנאצי הזה במחנה העבודה שרצח את חברותייך, שפגע בך והרעיב וצעק והשפיל.. למה לא נתת לו איזה בעיטה? למה התייצבת למחרת שוב במסדר?
ודודה.. כשראית את המשרפות והרחת את המוות.. וכבר ידעת שאם תלכי לשם זה יגמר רע.. למה אז המשכת ללכת?
אולי השלט "העבודה משחררת" גרם לך לרצות לעבוד באושוויץ? ואולי המוזיקה שליוותה את היהודים למשרפות היא שגרמה לך להצטרף אליהם? ואולי פשוט נהנית מכל זה ולכן הסכמת והלכת ונהרגת אלף פעמים באינספור מיתות משונות?
ודודה.. מה זה המספר הזה שיש לך על היד? יתכן שאת רק חלק מכל הזוועה הזאת? יתכן שהמספר מוכיח שאת לא היית הראשונה ולא האחרונה שנרצחה באכזריות על ידי הנאצים הארורים?
והדודה שתקה.
לא בגלל שאין תשובות.
אלא בגלל שמי שלא היה שם לא יוכל להבין.
אבל יש משהו שגם דודה לא תוכל להבין.
דודה שהייתה בשואת 1948 וסבלה נוראות אבל נשרפה פעם אחת לא תוכל להבין את נפגעת שואת 2017
כי בשואה הזאת נשים לא נשרפו פעם אחת אלא עשרות פעמים. נשרפו הושפלו נאנסו ונרצחו שוב ושוב. יום ועוד יום. ושרדו וקמו בבוקר רק בשביל למות שוב.
אל תנסו להבין
אפילו דודה לא תצליח
ואנחנו מוסיפים: כשאתם שופטים ולא מצליחים להבין, תדעו שתבינו רק כשתהיו שם. ואתם לא רוצים לחוות את השואה הזו כדי להבין.
אתם רק יכולים לנסות להכיל ולעזור לבאה בתור לצאת מן המיצר הזה, רגע לפני שהיא כבר לא יכולה לבד.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2017 16:54 |
|
| |
| מעמיק2 כתב: |  | לא ייאמן איך בציבור החרדי פעם אחר פעם מצליחים להפיל בפח גם נשים נשואות ומבוגרות שכבר מבינות מה שקורה בחיים |
|
אולי לא התכוונת, אבל זה היה נשמע כאילו זו תופעה בציבור החרדי וכאילו הציבור החילוני חף מזה, והמצב ממש לא כך, להיפך בציבור החילוני זה נפוץ הרבה יותר, וכפי שכתבתי צריך הרבה זהירות בתחילת הדרך (בהמשך יותר קשה להיזהר, ושהאשה לא תסמוך על עצמה אלא תשתף את בעלה)אביה בכל מה שנראה כצל חשד, ומי שסומכת על עצמה, סומכת על משענת קנה רצוץ, ולאחר מכן אל תגיד, א נ י ???. איך אני נפלתי ?, כי זו מלכודת דו קוטבית ששוקעים בה לא בדיוק בדעה צלולה, זה תהליך שקשה לשים את הנקודה ולהגיד כאן אני שמה קו אדום, אז תעצרי מייד ברחרוח הראשון שיש לך ספק ולו קל שלא הכל פיקס!. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2017 17:14 |
|
| |
| יצחקהספרן כתב: |  |
| מעמיק2 כתב: |  | לא ייאמן איך בציבור החרדי פעם אחר פעם מצליחים להפיל בפח גם נשים נשואות ומבוגרות שכבר מבינות מה שקורה בחיים |
|
אולי לא התכוונת, אבל זה היה נשמע כאילו זו תופעה בציבור החרדי וכאילו הציבור החילוני חף מזה, והמצב ממש לא כך, להיפך בציבור החילוני זה נפוץ הרבה יותר, וכפי שכתבתי צריך הרבה זהירות בתחילת הדרך (בהמשך יותר קשה להיזהר, ושהאשה לא תסמוך על עצמה אלא תשתף את בעלה)אביה בכל מה שנראה כצל חשד, ומי שסומכת על עצמה, סומכת על משענת קנה רצוץ, ולאחר מכן אל תגיד, א נ י ???. איך אני נפלתי ?, כי זו מלכודת דו קוטבית ששוקעים בה לא בדיוק בדעה צלולה, זה תהליך שקשה לשים את הנקודה ולהגיד כאן אני שמה קו אדום, אז תעצרי מייד ברחרוח הראשון שיש לך ספק ולו קל שלא הכל פיקס!.
|
|
כמי שחווה זאת (כתבתי על כך בעבר, ובקצרה במלחמתי להוצאת אומללה משטן שכזה) כל מילה של כותבת הדברים, פ נ י נ ה ! ! ! . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2017 17:11 |
|
| |
הפרסומאי החשוד במעשים קשים מתי בן דוד יגיע בדקות הקרובות לבית הדין הרבני תחת אבטחת שב"ס - ויגרש את אשתו.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2017 17:16 |
|
| |
| מעמיק2 כתב: |  | הפרסומאי החשוד במעשים קשים מתי בן דוד יגיע בדקות הקרובות לבית הדין הרבני תחת אבטחת שב"ס - ויגרש את אשתו.
|
|
ובמצב כואב זה (כנראה) אשתו גם תברך הטוב והמיטיב, מכיוון שמניפולטור שכזה שולט גם באשתו משטר עריצות, אז אחד הדברים הטובים שיצאו זה שאשתו משתחררת ממנו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2017 17:19 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2017 17:23 |
|
| |
| יצחקהספרן כתב: |  | | מעמיק2 כתב: |  | הפרסומאי החשוד במעשים קשים מתי בן דוד יגיע בדקות הקרובות לבית הדין הרבני תחת אבטחת שב"ס - ויגרש את אשתו.
|
|
ובמצב כואב זה (כנראה) אשתו גם תברך הטוב והמיטיב, מכיוון שמניפולטור שכזה שולט גם באשתו משטר עריצות, אז אחד הדברים הטובים שיצאו זה שאשתו משתחררת ממנו. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| מה העניין לכתוב סתם. יש לך איזו הוכחה אסמכתא כלשהי שאשתו סבלה ממנו?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2017 19:01 |
|
| |
| מעמיק2 כתב: |  | הפרסומאי החשוד במעשים קשים מתי בן דוד יגיע בדקות הקרובות לבית הדין הרבני תחת אבטחת שב"ס - ויגרש את אשתו.
|
| יש מקור לידיעה זו?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2017 21:05 |
|
| |
| מוריניו כתב: |  |
| יצחקהספרן כתב: |  | | מעמיק2 כתב: |  | הפרסומאי החשוד במעשים קשים מתי בן דוד יגיע בדקות הקרובות לבית הדין הרבני תחת אבטחת שב"ס - ויגרש את אשתו.
|
|
ובמצב כואב זה (כנראה) אשתו גם תברך הטוב והמיטיב, מכיוון שמניפולטור שכזה שולט גם באשתו משטר עריצות, אז אחד הדברים הטובים שיצאו זה שאשתו משתחררת ממנו. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| מה העניין לכתוב סתם. יש לך איזו הוכחה אסמכתא כלשהי שאשתו סבלה ממנו? |
|
למה?, מסיבה פשוטה, אם היה מדובר סתם הטרדה או אונס אולי היית צודק, אבל אנשים שמנצלים עם מניפולציות רגשיות עושים זאת אף כלפי נשותיהן, ולא לחינם הוא עשה מה רצה עם נשים אחרות ואשתו שתקה, פיה (הנפשי) היה חסום (אם הייתה שומע אדם כזה בשיחה עם אשתו היית מתחלחל), ואף היא (כנראה) תזדקק לשיקום נפשי לא פשוט,
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי יצחקהספרן ב- 04/07/2017 21:06:19
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2017 21:14 |
|
| |
|
|
|
תגיד לי אתה עושה מאיתנו צחוק או מה ?
מה הפירוש אם יש לו הוכחה על כך?
כמו בכל סיפור אחר שמובא כאן בפורום מהודו ועד כוש, שהוא מיד מספר לנו כמה שהוא מכיר את הנפשות הפועלות ושהוא היה מעורב בסיפור הזה מתחילה ועד סוף בתור חבר\שכן \ יועץ נישואין \ יועץ משכנתאות והשד יודע בתור מה עוד גם כאן בסיפור הזה הוא מעורב חזק חזק, הוא הוזמן ליעץ להם, ישב וליבן איתם במשך שעות ארוכות את כל הצדדים בסיפור הזה ולכן כרגיל הוא יודע כל פרט ופרט בנוגע אליהם
ולכן כל מה שהוא כתב כאן עליו היא מידיעה אישית בלבד! לא מריכולי השכנים או הווטסאפ
תוקן על ידי אניכברחוזר ב- 04/07/2017 21:19:36
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2017 21:44 |
|
| |
| אניכברחוזר כתב: |  |
|
|
|
תגיד לי אתה עושה מאיתנו צחוק או מה ?
מה הפירוש אם יש לו הוכחה על כך?
כמו בכל סיפור אחר שמובא כאן בפורום מהודו ועד כוש, שהוא מיד מספר לנו כמה שהוא מכיר את הנפשות הפועלות ושהוא היה מעורב בסיפור הזה מתחילה ועד סוף בתור חבר\שכן \ יועץ נישואין \ יועץ משכנתאות והשד יודע בתור מה עוד גם כאן בסיפור הזה הוא מעורב חזק חזק, הוא הוזמן ליעץ להם, ישב וליבן איתם במשך שעות ארוכות את כל הצדדים בסיפור הזה ולכן כרגיל הוא יודע כל פרט ופרט בנוגע אליהם
ולכן כל מה שהוא כתב כאן עליו היא מידיעה אישית בלבד! לא מריכולי השכנים או הווטסאפ
תוקן על ידי אניכברחוזר ב- 04/07/2017 21:19:36
|
|
אתה אכן מקיים את שמך וכבר חוזר על הדמגוגיה העלובה והשקרית שלך, וכי כתבתי במילה אחת שהייתי מעורב בסיפור זה, אבל מה לעשות.ואין בידך חומר מקצועי המכחיש את דברי (אם כבר יש חומר במשפט שמאשש אותם), ושאתה רואה את שמי אפקט פאבלוב מופעל אצלך אינסטקטיבית, אז לא נשאר לך אלא לנבוח דמגוגיה, ועל כך נאמר הכלבים נובחים והשיירה עוברת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2017 22:35 |
|
| |
חושדים בניק הזה שהוא ממציא את זה ממוחו הקודח וההזוי אני להגנתו טוען שהוא לא המציא זאת, אלא הוא יודע מה קורה בסיפור של בן דוד ממקור ראשון! בדיוק כמו שהוא טורח לספר לנו בעוד איזה שלוש מאות חמישים ושמונה אשכולות (ואולי עד שאגמור את התגובה כבר נאחז ב359) אחרים כאן, שאת כל הסיפורים המובאים שם הוא יודע עליהם באופן אישי ! ושהיה מעורב בסיפור באופן כזה או אחר !
כך שהנחתי שגם את הסיפור הזה הוא מכיר ממש ממש מקרוב ולא על סמך ניחושים והשערות ודמיונות למיניהם כמו ניקים אחרים שמאשימים אותו בכך במקום להודות לי על כך, הוא מעביר ביקורת אני ממש נעלבתי ממנו קשות לא נראה לי שאגן עליו בזמן הקרוב
תוקן על ידי אניכברחוזר ב- 04/07/2017 22:36:25
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2017 23:57 |
|
| |
מן הרשת
מחריד ומזעזע! אין מילים שיכולות לתאר את הזוועה במעשיו של הפרסומאי החרדי שאנס וכפה את עצמו באכזריות על נשים חרדיות כשהוא מנצל את הפחד שלהן לספר את הדברים. הגיע הזמן לחשבון נפש מעמיק בחברה החרדית אשר מקדשת במשך שנים את לימוד התורה ומוציאה את הנשים לעבוד בכל דבר כדי לפרנס. האם המחיר באמת מצדיק את ההקרבה? אם הערך העליון של הבית היהודי היא צניעות האישה, איך זה מתיישב עם פריצת חומות הבית היהודי ושליחת הנשים לעבוד בעבודות שעלולות לפגוע בערך המקודש ביותר?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2017 00:00 |
|
| |
הבעיה היא לא שהיו שם נשים, הבעיה היא שהיה שם גבר... אם הוא היה נשאר בכולל, לא היתה שום בעיה.
|
|
|
|
|