|
|
| נשלח ב-23/8/2017 16:44 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2017 18:03 |
|
| |
אני עדיין לא כתבתי כלום...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2017 18:47 |
|
| |
אז תכתבי!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2017 08:32 |
|
| |
אין לי כוח וזמן... אולי אחרי הפנסיה...
|
|
| נשלח ב-15/10/2017 19:42 |
|
| |
| איסתרקוש כתב: |  | ידיד יש למלך, ידיד נאמן(?) שמו- אשר נמוך ושמנמן, לא החלטי, גם לא תכליתי, אפשר להגיד קצת חוצפן. ואשר עובד במשרד האוצר, ושם הוא מונה לסגנו של השר, אוהד הוא בסתר את יוסף ואת שלטונו, וסגנונו של המלך הוא לא סגנונו. ויום אחד התעורר הצעיר, ובמוחו עלה רעיון, וכך חשב לו בן האביר, והציע למלך במלוא ביטחון: "הוד מלכותו הנערץ חבל על המאמץ, פתח את אבקת הרעם, ושלווה תבוא על העם!" אך המלך הנבון, לא הסכים לרעיון, ואשר בחירוק שניים, עזב את הארמון. דודו של המלך גם הוא עם אשר הסכים, תרופה למכה יש להקדים! הגיע הדוד פרס הצעתו, ביכה על ימי נעוריו, על ימים בהם כילה במרתפים כוחותיו, והביא שי קטן מימים אלו להוד מלכותו, אך איסתרק לעצתם לא הקשיב, נאמן להוראת רבו ואביו. ויהי אחר הדברים האלה וניסה החצוף במלוא חוצפתו, לשכנע את הנסיך יקוואל ללכת אתו, ואלמלא מבצעו של אולה- נאמן המלך, היה ממשיך בבגידתו, אשר נאסר, ואמו הטיפשה (סלחו לי על מילת הגנאי) מילטה אותו מבית המאסר.. בחשאי. (הסוף נמצא ביוזבד ב')
וליהודי כוזר האמיתית הייתה אורה ושמחה וששון ויקר!! על זה נאמר- סוף טוב? הכל טוב!!
|
|
אני קוראת את השיר הזה שוב ומזה נחנקת מעצמי על זה שלא מתאים לי עוקצני
אוףףףףף מצחיקה את עצמי!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2017 15:48 |
|
| |
כל הכבוד לכולן !!!ֱ כל השירים נכתבו על ידי אומניות!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2017 15:51 |
|
| |
אולי מישהי רוצה לרכז את כל השירים?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2017 16:05 |
|
| |
את כל השירים שבכל הפורום?!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2017 15:46 |
|
| |
אין כ"כ הרבה ויש עוד אשכול שלם של שירים.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2017 15:58 |
|
| |
בעיקר מכאן אבל אפשר להוסיף עוד שירים יפים מאשכולות אחרים
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2017 21:47 |
|
| |
בואו נעשה את זה!! הגיע הזמן..!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2017 05:04 |
|
| |
אלופה!!!
| איסתרקוש כתב: |  | | ידיד יש למלך,ידיד נאמן(?)שמו- אשרנמוך ושמנמן,לא החלטי,גם לא תכליתי,אפשר להגיד קצת חוצפן.ואשר עובד במשרד האוצר,ושם הוא מונה לסגנו של השר,אוהד הוא בסתר את יוסף ואת שלטונו,וסגנונו של המלך הוא לא סגנונו.ויום אחד התעורר הצעיר,ובמוחו עלה רעיון,וכך חשב לו בן האביר,והציע למלך במלוא ביטחון:"הוד מלכותו הנערץחבל על המאמץ,פתח את אבקת הרעם,ושלווה תבוא על העם!"אך המלך הנבון,לא הסכים לרעיון,ואשר בחירוק שניים,עזב את הארמון.דודו של המלך גם הוא עם אשר הסכים,תרופה למכה יש להקדים!הגיע הדוד פרס הצעתו,ביכה על ימי נעוריו,על ימים בהם כילה במרתפים כוחותיו,והביא שי קטן מימים אלו להוד מלכותו,אך איסתרק לעצתם לא הקשיב,נאמן להוראת רבו ואביו.ויהי אחר הדברים האלהוניסה החצוף במלוא חוצפתו,לשכנע את הנסיך יקוואל ללכת אתו,ואלמלא מבצעו של אולה- נאמן המלך,היה ממשיך בבגידתו,אשר נאסר,ואמו הטיפשה (סלחו לי על מילת הגנאי)מילטה אותו מבית המאסר..בחשאי.(הסוף נמצא ביוזבד ב')וליהודי כוזר האמיתית הייתה אורה ושמחה וששון ויקר!!על זה נאמר-סוף טוב?הכל טוב!! |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2017 05:06 |
|
| |
שקט פה נורא!!!
|
|
|