|
|
| נשלח ב-5/7/2017 15:25 |
|
| |
לכל הצבועים באשר הם!
הרב בן דוד אינו אדם פרטי הספון בד' אמותיו אלא דמות ציבורית ונחשב מבין גדול בחינוך ילדי ישראל שהקים עשרות מוסדות חינוך לאלפי בנים ובנות. עובדה ידועה היא לצערנו הרב שמהמוסדות שלו נגרם נזק בלתי ישוער כאשר בכל שנה נפלטים מהם עשרות רבות של שבאבניקים ושבאבניקיות שמלסטמים את הבריות (במספר גבוה ולא פרופציונלי לנושרים מקרב מוסדות חינוך החרדי) ובמקום להגיד נכשלתי בחינוך ילדי ישראל הרב בן דוד (וגם מקבילו הרוחני הרב מלכה וכיו"ב) ממשיך בשלו ופותח בכל שנה עוד ועוד "מוסדות חינוך" (פס ייצור לשבאבניקים) שכל מטרתם אך ורק להכניס עוד מליונים לקופה המשפחתית... אז בבקשה הגיע הזמן שמי שמתיימר להיות מייביין גדול בחינוך שידאג קודם כל לנעשה בין כתלי ביתו ויפה שעה אחת קודם!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2017 15:32 |
|
| |
באבא זוטא אין קשר לא לאביו ולא לסבו, אין אף אחד שיכול לחזות בדבר שכזה,
אני זוכר שהיה למתי בן דוד את המיזם של הת"ת המשותף לכל הישיבות,אבל מאז הוא התדרדר וחבל.
תוקן על ידי נבל_הכנעני ב- 05/07/2017 15:48:48
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2017 16:50 |
|
| |
| נבל_הכנעני כתב: |  |
אני זוכר שהיה למתי בן דוד את המיזם של הת"ת המשותף לכל הישיבות,אבל מאז הוא התדרדר וחבל.
תוקן על ידי נבל_הכנעני ב- 05/07/2017 15:48:48 |
|
לגבי הבנדיט, זה נסיון לא פשוט לנהל מקום שתחת ידיך נשים שהולכות מודרני ומתנהגות מודרני ולהתנהל קורקט, אומנם זה לא מצדיק את מעשיו המכוערים (אם זה נכון), אבל הנסיון לא פשוט,. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2017 16:58 |
|
| |
| יצחקהספרן כתב: |  | | נבל_הכנעני כתב: |  |
תוקן על ידי נבל_הכנעני ב- 05/07/2017 15:48:48 |
|
לגבי הבנדיט, זה נסיון לא פשוט לנהל מקום שתחת ידיך נשים שהולכות מודרני ומתנהגות מודרני ולהתנהל קורקט, אומנם זה לא מצדיק את מעשיו המכוערים (אם זה נכון), אבל הנסיון לא פשוט,. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אנשים נורמלים לא כופים את עצמם ויודעים להתאפק גם אם הנשים לובשות "מודרני". הבעיה היא אך ורק בסוטים ואין לזה קשר ללבוש האישה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2017 17:01 |
|
| |
| באבא_זוטא כתב: |  | תתבייש, סתם אתה יורד לחיים של רב זקן כאילו שיש אדם אחד בעולם שהיה מתייחס לטרגדיה הזו של הבן/הנכד.
מתוק שלי. "הרב הזקן" עומד בראש קהילה גדולה (שמתנהלת ככת לכל דבר ... ואכמ"ל) והנו דמות מוסרית וחינוכית נערצת על אלפי תלמידים המתחנכים במוסדותיו ומנהיג רוחני שחסידיו מייחסים לו סיפורי רוח הקודש ולכאורה הוא אמור היה לדעת איזה חלאה צומח בערוגת או שמא ח"ו נסתלקה ממנו רוה"ק כדוגמת אהבת יצחק לעשיו... |
|
תפתח אשכול על מופתי הסבא אבל מה אשם הסבא שיש לו נכד כזה?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2017 17:44 |
|
| |
אני חייב למחות כנגד פותח האשכול וכנגד כל המוחים כנגדו, וסליחה לאלו שנקלעו לכאן בטעות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2017 20:32 |
|
| |
| באבא_זוטא כתב: |  | לכל הצבועים באשר הם!
הרב בן דוד אינו אדם פרטי הספון בד' אמותיו אלא דמות ציבורית ונחשב מבין גדול בחינוך ילדי ישראל שהקים עשרות מוסדות חינוך לאלפי בנים ובנות. עובדה ידועה היא לצערנו הרב שמהמוסדות שלו נגרם נזק בלתי ישוער כאשר בכל שנה נפלטים מהם עשרות רבות של שבאבניקים ושבאבניקיות שמלסטמים את הבריות (במספר גבוה ולא פרופציונלי לנושרים מקרב מוסדות חינוך החרדי) ובמקום להגיד נכשלתי בחינוך ילדי ישראל הרב בן דוד (וגם מקבילו הרוחני הרב מלכה וכיו"ב) ממשיך בשלו ופותח בכל שנה עוד ועוד "מוסדות חינוך" (פס ייצור לשבאבניקים) שכל מטרתם אך ורק להכניס עוד מליונים לקופה המשפחתית... אז בבקשה הגיע הזמן שמי שמתיימר להיות מייביין גדול בחינוך שידאג קודם כל לנעשה בין כתלי ביתו ויפה שעה אחת קודם! |
|
גם לו יצויר כדבריך שהסבא כשל בחינוך ילדי ישראל, וגם לו נסכים שהוא העשיר את הקופה המשפחתית, איך זה קשור לנכד סורר וסוטה? אתמהה!!!
פתח אשכול בנפרד בו תדון במעשיו של אותו סבא, אם רצויים הם אם לאו, אם הוא כשלון או לא, אבל מה לך כי תקשר בינו לבין מעשי נכדו?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2017 21:14 |
|
| |
אם חז"ל אמרו "אוי לו לאביו שלימדו תורה" "אוי לו לרבו שלימדו תורה" כנראה שיש קשר...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2017 21:28 |
|
| |
| יצחקהספרן כתב: |  | ='>לגבי הבנדיט, זה נסיון לא פשוט לנהל מקום שתחת ידיך נשים שהולכות מודרני ומתנהגות מודרני ולהתנהל קורקט, אומנם זה לא מצדיק את מעשיו המכוערים (אם זה נכון), אבל הנסיון לא פשוט,.
|
|
חושב שאתה קצת מגזים. שנאתך למודרני ופתיחות ידועה. מכאן ועד לקשר את זה למעשים מהסוג שנעשו.. המרחק רב.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2017 22:04 |
|
| |
| רiנן כתב: |  |
| יצחקהספרן כתב: |  | ='>לגבי הבנדיט, זה נסיון לא פשוט לנהל מקום שתחת ידיך נשים שהולכות מודרני ומתנהגות מודרני ולהתנהל קורקט, אומנם זה לא מצדיק את מעשיו המכוערים (אם זה נכון), אבל הנסיון לא פשוט,.
|
|
חושב שאתה קצת מגזים. שנאתך למודרני ופתיחות ידועה. מכאן ועד לקשר את זה למעשים מהסוג שנעשו.. המרחק רב..
|
|
ראה את האמת צריך לשים על השולחן, (אולי אני יכתוב בוטה אבל זה מתבקש להבהרת הדברים), נשים שהולכות בצורה שלא מותירה ניחושים על המפרט האנטומי, ושיָושבות בצורה חשופה ועוד, הרי שהן מושכות אש ומנהל ששכרון הכוח בידו זה עוד יותר מפתה, עם כל זה לא הצדקתי אותו ובפרט שהוא פעל במניפולציות מכוערות וסדיסטיות, אבל עליהן אי אפשר להגיד שהן כבשות תמימות (בהתנהגותן כפי שציינתי), וזה לא סותר זה את זה, ולא מצדיק את שטניותו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2017 23:26 |
|
| |
אתה לא חושב שאתה מגזים עם כל התיאורים המלוכלכים שלך ? אתה היית שם? אתה מכיר את הנשים שעבדו שם ? די כבר, אתה ממש סוטה ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2017 16:17 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2017 18:00 |
|
| |
| סופרתצללים כתבה: |  |
אתה לא חושב שאתה מגזים עם כל התיאורים המלוכלכים שלך ?
אתה היית שם? אתה מכיר את הנשים שעבדו שם ?
די כבר, אתה ממש סוטה !
|
|
בזעקתך את מאששת שאת בסגנון הנ"ל, ולגבי משרדי פרסום מדיה ותקשרות, סוד גלוי הוא על סגנון החרדים\ות העובדים\ות שם, ולגבי משרד זה גונבה השמועה לאוזני שאינו חריג מהסטנדרטים ה"מקובלים" בענף, ולזעוק סוטה על הצבת עובדות כהוייתן, אינו משנה את המציאות הכואבת, אולי הגיע הזמן לכמה מודרניות\מרדניות (כנראה כמוך) לעשות חשבון נפש. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2017 18:38 |
|
| |
| סופרתצללים כתב: |  | אתה לא חושב שאתה מגזים עם כל התיאורים המלוכלכים שלך ? אתה היית שם? אתה מכיר את הנשים שעבדו שם ? די כבר, אתה ממש סוטה ! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא לזלזל, הבחור מומחה בתחום.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2017 16:31 |
|
| |
|
|
|