|
|
| נשלח ב-12/7/2017 13:46 |
|
| |
| אני_הקטנה כתבה: |  | דווקא אני מוכרחה לציין שקצת כן התחדש לי שכאילו עד כדי כך שדכנים וגם סתם חברה' מסביב, פחות מתעסקים בהצעות לבחורים ובחורות מבוגרים.. לא שמתי ליבי לכך שהם מרגישים שכאילו הם מבזבזים הרבה זמן על דבר שהוא חסר סיכוי..
והאמת, שזה גרם לי לחשוב על לקחת קצת יותר אחריות על כל הצעה שמוצעת לי, ולא רק לחשוב איך לנפנף את המציע הקרציה התורן..
וכן, מאד היתה בולטת ההתבכיינות, כאילו אני ממש לא חושבת שרווקים ורווקות בוכים כל פעם על תיק התפילין.. יש דברים יותר כואבים ברווקות.
|
|
לא מתאים הרי שהוא יגיד ; שהוא מת לחבק מישהי ואין את מי  ובלי אהבה זה לא חיים זה מוות , אז הוא הלך סחור סחור בעניינים של קנאה וכבוד ותיק תפילין מהבר מצווה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2017 16:13 |
|
| |
אגב. אתמול היה בתפוז הראשי הפניה לבלוג של 1 בת 36. גם כן רווקה מתוסכלת. אך היות והיא אינה שומרת מצוות, והיא כתבה דברים לא מתאימים לחרדים/יות. לכן לא העתקתי לכאן! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2017 19:22 |
|
| |
כוזרית, ההבדל ביין חשוכי בנים למעוכבי שידוך(סחטיין לליזרוביץ על ההגדרה החדשה.) שהתחום של פוריות הוא קונקרטי, ומאד תחום- א"א להאשים ,ולזרוק אחריות על זוגות שמצפים, יש דרכים מאד ממוקדות לעזור להם. לעומת שידוכים שזה תורה בפני עצמה,יש תתי הגדרות ועשרות דרכי פעולה, מדע שניזון מאלפי פריטים קטנים ועל כל פריט עוד עשרות תסבוכות... קשה להקים ארגון חסד לא ממוקד מספיק... אהה ועוד נקודה... ארגון שמסיע לחשוכי ילדים, נשען על יח"צ והצלחות ברורות שנותנות כח מספקות ומשמשות כמניע להמשך. במה יתהדר ארגון שעוזר לשידוכים? בפרוספקט של פינקס משורבט, ושדכנית שתלתה את עצמה על קולב? ההצלחות הרבה פחות מיוחצנות..אם כי אפשר לעבוד על זה:) וחייבים להודות שזו מלאכה מתישה ובהחלט מסובכת.
קטנה!!! איזה כייף לראות אותך משוגעית!! את כזאת חכמה, העלית נקודה כ"כ נבונה להתייחס לכל הצעה בכובד ראש ככה אולי נהיה יתר נסבלים לשדכנים.. כי בתכלס הם לא סתם מתייאשים, אנחנו באמת מייאשים לפעמים בואו נודה על האמת...
ותכלס, בטוחה שאם אני ואת היינו עורכות מופע, ולא בסגנון של "אני מאשים" זה היה מוצלח הרבה יותר... את אחראית על הכוריאוגרפיה.. ותכלס, במקום נהיי הספד וסחיטת רגשות אומללים מלאיים ברחמים עצמיים על אילו נקודות היית רוצה לדבר?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2017 19:38 |
|
| |
הזדהיתי עם כל מילה כל אחד משחק אותה כאילו שהרווקות לא כזה ביג דיל, שאפשר להתמודד, הנה הוא קם ואומר לאאאאאאא אני סובל, תתייחסו! סוף סוף
תוקן על ידי פשוט_וטוב ב- 12/07/2017 19:40:54
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2017 21:24 |
|
| |
| פשוט_וטוב כתבה: |  |
הזדהיתי עם כל מילה כל אחד משחק אותה כאילו שהרווקות לא כזה ביג דיל, שאפשר להתמודד, הנה הוא קם ואומר לאאאאאאא אני סובל, תתייחסו! סוף סוף
תוקן על ידי פשוט_וטוב ב- 12/07/2017 19:40:54 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2017 21:27 |
|
| |
| tamar8 כתבה: |  | כוזרית, ההבדל ביין חשוכי בנים למעוכבי שידוך(סחטיין לליזרוביץ על ההגדרה החדשה.) שהתחום של פוריות הוא קונקרטי, ומאד תחום- א"א להאשים ,ולזרוק אחריות על זוגות שמצפים, יש דרכים מאד ממוקדות לעזור להם. לעומת שידוכים שזה תורה בפני עצמה,יש תתי הגדרות ועשרות דרכי פעולה, מדע שניזון מאלפי פריטים קטנים ועל כל פריט עוד עשרות תסבוכות... קשה להקים ארגון חסד לא ממוקד מספיק... אהה ועוד נקודה... ארגון שמסיע לחשוכי ילדים, נשען על יח"צ והצלחות ברורות שנותנות כח מספקות ומשמשות כמניע להמשך. במה יתהדר ארגון שעוזר לשידוכים? בפרוספקט של פינקס משורבט, ושדכנית שתלתה את עצמה על קולב? ההצלחות הרבה פחות מיוחצנות..אם כי אפשר לעבוד על זה:) וחייבים להודות שזו מלאכה מתישה ובהחלט מסובכת.
קטנה!!! איזה כייף לראות אותך משוגעית!! את כזאת חכמה, העלית נקודה כ"כ נבונה להתייחס לכל הצעה בכובד ראש ככה אולי נהיה יתר נסבלים לשדכנים.. כי בתכלס הם לא סתם מתייאשים, אנחנו באמת מייאשים לפעמים בואו נודה על האמת...
ותכלס, בטוחה שאם אני ואת היינו עורכות מופע, ולא בסגנון של "אני מאשים" זה היה מוצלח הרבה יותר... את אחראית על הכוריאוגרפיה.. ותכלס, במקום נהיי הספד וסחיטת רגשות אומללים מלאיים ברחמים עצמיים על אילו נקודות היית רוצה לדבר?
|
|
תמר, אפשר להתהדר בשידוכים שהם עשו, ובמודעות אירוסין, אירגון הגפן מתהדר במסיבות לשדכנים, יש להם קו טלפון מושקע, נדמה לי שהם עובדים רק עם חסידים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2017 22:23 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | אני_הקטנה כתבה: |  | דווקא אני מוכרחה לציין שקצת כן התחדש לי שכאילו עד כדי כך שדכנים וגם סתם חברה' מסביב, פחות מתעסקים בהצעות לבחורים ובחורות מבוגרים.. לא שמתי ליבי לכך שהם מרגישים שכאילו הם מבזבזים הרבה זמן על דבר שהוא חסר סיכוי..
והאמת, שזה גרם לי לחשוב על לקחת קצת יותר אחריות על כל הצעה שמוצעת לי, ולא רק לחשוב איך לנפנף את המציע הקרציה התורן..
וכן, מאד היתה בולטת ההתבכיינות, כאילו אני ממש לא חושבת שרווקים ורווקות בוכים כל פעם על תיק התפילין.. יש דברים יותר כואבים ברווקות.
|
|
לא מתאים הרי שהוא יגיד ; שהוא מת לחבק מישהי ואין את מי  ובלי אהבה זה לא חיים זה מוות , אז הוא הלך סחור סחור בעניינים של קנאה וכבוד ותיק תפילין מהבר מצווה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
עזוב חיבוקים
מה תגיד בחורה מפוחדת ומבוהלת עד אימה שמגלה ג'וק בפינת החדר ואין מי שיהרוג לה אותו!!!   
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2017 23:14 |
|
| |
אוחחח קטנה...
רק מלחשוב שהייתי משחררת לך באמצע הנאום איזה מקק........
יש צדק בדברייך
אבל
את לא חושבת שככל שאנחנו גדלים
אנחנו נהיים קצת יותר מתישים?...
ברור שלשדכן קל לעבוד עם בחורה בת 19 שעוד לא מפענחת את המילה עו''ש.
ואם מישהוא מתיחס אלייך כאל חיית מחמד
רק בגלל שאת בת 21 וחצי...
תפני אותו דחוף אלי...
אני אלמד אותו מזה בת אדם....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2017 00:20 |
|
| |
זו עובדה...רוב השדכנים הם לא יותר מאנשים שבאים להתפרנס. וככאלה הם יעדיפו את הפרנסה הקלה, והיא לשלוף את רוחמה הנפלאה מהסמינר המהולל, לסבן את ההורים שלה על הבחור המושלם מישיבת "השם והרושם", ויאללה מזל טוב + 2000$ (אין צורך אין צורך, תודה רבה תודה רבה). למה להתחיל להתעסק בשידוך שצריך להכיר את הנפשות? למה לשכנע את הורי הבחור שהבחורה הזו שבת 25 רווקה כי פחות הסתייע לה ולא כי היא פחות טובה מחברה שלה שקבלה טבעת בגיל 19? למה לנסות להסביר להורי בחורה שפחות נחמד לבחור בן 27 להיות הכי זקן בישיבה, ולהרגיש חוסר התקדמות בחיים אז הוא חותר לתואר ראשון למרות שהוא לא פחות מבחור ישיבה ששם טבעת בגיל 20? כל אלה מסובכים ומצמיחים שערות לבנות. תנו לשדך בני 19 ובא לחשבוני גואל. ולציון דולר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2017 11:44 |
|
| |
לא צריך גבר בשביל ג'וק... אולי עכבר, וגם זה לא צריך גבר ליופי, שיתלה על ידך ויגרום לך להיראות חשובה יפה ומכובדת
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2017 12:21 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2017 13:06 |