| נשלח ב-5/8/2017 21:59 |
|
| |
אין שמחה כהתרת ספקות?!?!
ב"ה
מה שלומכם? מזמן לא יצא לי להיכנס..
רציתי לשתף אתכם במשהו.
לפני פרק זמן של בערך חודש נפגשתי עם בחור מסויים כמה פגישות. אחרי הפגישה הראשונה מאד התלבטתי בגלל ש משהו חיצוני, אבל החלטתי לנסות להעלים עין. ובאמת שלא התחרטתי על זה.
כשהיינובשלב בו צריך להחליט אם להתקדם לפגישה שמתחילה להחשב "מתקדמת", התלבטתי על כמה דברים..
גם העניין החיצוני ההוא וגם עוד נושא לא מאד קריטי. והגעתי למסקנה שמה שלא יהיה, הבחור הזה שווה את הוויתורים שלי, הוא ממש היה "בראש שלי", ובסגנון שלי, חכם מאד, ועוד נוספו לזה הרבה מעלות טובות.. למעט העובדה שהוא ירוק גמור בשידוכים.
כשגמרתי להתלבט, הסבתא לי שהוא עוד לא.. בכללי נאמר לי שהכיוון חיובי..
כבר בניתי מגדלים וקיבלתי בהבנה את העובדה שקצת מלחיץ אותו שהכל קורה לו כל כך מהר.. אבל אז זה כבר התחיל להימרח והתחלתי להיחלץ בעצמי, עד שהגעתי לתוכנה שהעיקר מבחינתי שיגידו משהו! העיקר לצאת מהספק..
אבל אז פתאום הגיעה התשובה המפתיעה :לא. הוא ביקש שיעביר לי שאני מקסימה, מדהימה מוכשרת וחכמה ויפהפיה וכו'.. אבל..
הפרשנות של כל מי ששמע את הסיפור הזה היתה שהבחור פשוט תפס רגליים קרות.
עברה מאז תקופה..
ואני עוד לא נרגעתי ממנו.
אמנם בשבועות הראשונים טענתי שאין שמחה כהתרת ספקות וכנראה שזה לא זה..
אבל משהו בי מרגיש כבר כמה שבועות שהסיפור הזה עוד לא נגמר..
אני מנסה בכוח להדוף את המחשבות האלה כדי להמשיך הלאה. לא יצא לי להיפגש עם בחור נוסף מאז, אבל אם כן - חבל שלא אתן לעצמי להכיר אותו ולהתחבר בגלל מישהו מהעבר..
אבל זה לא נפסק.. אני נזכרת בו כמה פעמים ביום. מוצאת את עצמי חוזרת על בדיחות ואמרות שפר שלו. ומדמיינת לעצמי דמיון מתוק שהוא יחזור..
מה עושים עם זה??
לנסות להפסיק את המחשבות בכח?
להרפות?
אני מבולבלת..
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2017 22:11 |
|
| |
להרפות! שילך לעזאזל.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2017 22:17 |
|
| |
ממשיכים לצאת לעוד פגישות, הלאה עוד שידוך ,עד שתתחתני ותתרכזי בבעלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2017 00:15 |
|
| |
מזדהה..כי עברתי חוויה ממש דומה (די ממזמן) היה לי קשה גם לשכוח וכ'ו... ולא האמנתי שאי פעם זה יעבור לי אבל החלטתי שאני לא אתן לו להמשיך לחיות לי בתוך המחשבות:) והמשכתי לחיות את חיי עד כמה שיכולתי ולאט לאט הוא יצא לי מהראש... הקיצר, מנסיון: "הזמן מרפא את הכל"!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2017 11:15 |
|
| |
לא מגרשים מחשבות בכוח. אם יבוא לך מחשבה עליו אז תמשיכי לחשוב עליו - אם בא לך. הקטע שהוא כל כך החמיא לך שאת חושבת ; אולי אפשר לדבר על ליבו.. תגידי לעצמך ; טוב שהוא הלך, אבא שבשמיים, אין עליך בורא עולם שלי, אני מודה לך שהוא הלך, מעולה שהוא הלך, תשלח לי משהו יותר טוב, תודה על הכל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2020 15:50 |
|
| |
פרומערית.
איך הגעתי לפוסט הזה אין לי כ"כ שמץ. מה שכן, זוכר אותך מניק שלי בגלגול אחר.
המציעא-סיפא שלך..כ"כ מזדהה. זה פחות או יותר מה שאני חווה בתקופה האחרונה. לא יודע אם את עדין בכלל, אני ממש אשמח לשמוע אם היה לזה המשכיות לאחר מכן, אם התחתנתם (?!)
וכן אני יודע, ****הקפצת העשור****
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2020 16:41 |
|
| |
| Alef_1 כתב: |  | פרומערית.
המציעא-סיפא שלך..כ"כ מזדהה. זה פחות או יותר מה שאני חווה בתקופה האחרונה. לא יודע אם את עדין בכלל, אני ממש אשמח לשמוע אם היה לזה המשכיות לאחר מכן, אם התחתנתם (?!)
|
|
מופיע בכרטיס של פרומערית שהיא לא באיזור כבר קרוב לשלוש שנים. מצד שני יש מנורה שמהבבת שהיא כאן, כנראה שבחדרי נשארו בחדרי, והם תקועים ובגדול
תשלח לה הודעה
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 30/04/2020 16:42:14
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2020 00:56 |
|
| |
| Alef_1 כתב: |  | פרומערית.
|
|
|
|