|
|
| נשלח ב-16/12/2018 07:50 |
|
| |
*עו"ד בן גביר: לחקור התנהלות מג"ב מול חיילי נצח יהודה* בעקבות התקרית החריגה אמש בה היכו על פי עדויות מפגינים שוטרי מג"ב חיילים מגדוד נצח יהודה לאחר שהאחרונים, כך על פי טענת עדים לאירוע סירבו לפנות הפגנת מתיישבים יהודים במקום (סמוך למקום הפיגוע בבית אל), קורא עו"ד איתמר בן גביר, מראשי עוצמה יהודית לחקור את שוטרי משמר הגבול שהיו מעורבים באירוע, ואף להעמידם לדין על התנהלותם ועל התערבותם במקצועיות עבודתם של חיילי נצח יהודה. לדבריו, "לא אחת שוטרי מג"ב מנצלים לרעה את סמכותם וחורגים מתפקידם, אלא שאירוע זה הוא בבחינת חציית קו אדום בהתנהלותו המחפירה של מג"ב; אם עד כה חשבנו כי נראה את שוטרי מג"ב מתנכלים למתיישבים היהודים, כפי שהם עושים לא אחת ולא שתיים, הרי שמאמש אנו עדים להתנכלות חדשה: התנכלותם של שוטרי מג"ב לחיילים אשר חבריהם לשירות הצבאי נרצחו זה עתה, וכל פשעם היה סיוע למתיישבים הגיבורים שמחו על אותו רצח". בן גביר אומר כי "מעבר לבעיה המשפטית הקשה העולה מהתנהלותם של אותם שוטרים באירוע, מדובר בפשע מוסרי. האויבים שלנו רואים אל התמונות ואת הפרסומים מאותו אירוע וצוחקים עלינו. מדובר בתמונות שמחזקות את התיאבון של המחבלים השפלים לבצע עוד פיגועים. אני קורא למפקד משטרת מג"ב ולמחלקה לחקירות שוטרים לפתוח בחקירת האירוע, על מנת למצות את הדין עם השוטרים המכים". "יש לציין כי אחריות האירוע כולו רובצת על כתפיה של ממשלה ישראל", מוסיף בן גביר. "אם הגענו למצב בו שוטרים וחיילים נאבקים זה בזה, וכל זאת כתוצאה מרפיסות שלטונית מתמשכת מול הטרור, אזי האצבע המאשימה מופנית אל ממשלת ישראל. הממשלה החלשה והמתרפסת הזו צריכה ללכת הביתה, ויפה שעה אחת קודם". נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2019 09:17 |
|
| |
מחריד
הנתונים הבאים הם לא פחות ממדהימים. דוח מבקר המדינה חשף אתמול נתונים הזויים על התנהלות משטרת ישראל, ומה שהכי מדהים הוא שלא נראה לי שלמישהו פה תישמט הלסת מהנתונים. אבל לפני כן- נכון שאתם שומעים מדי פעם הודעות ממשטרת ישראל על כך שיש ירידה חדה בהיקפי הפשיעה? תכף תבינו למה: למשל, הידעתם ש92% מהתלונות על עבירות רכוש נסגרות ברובן תוך פחות משבוע? במרבית התיקים (74%), השוטרים לא טרחו לבצע פעולות חקירה בסיסיות, כמו איתור צילומי אבטחה או פנייה לחברות הסלולר והאשראי. הם אפילו לא טרחו להגיע לזירה ולאסוף ממצאים טכנולוגיים או טביעות אצבע או ממצאים פורנזיים כלשהם. לכן רוב התלונות ייסגרו תוך פחות משבוע בעילה של "עבריין לא נודע". איך תדעו מי העבריין בלי לקום מהכיסא איך? הידעתם שהמשטרה מגישה כתבי אישום רק ב-6.5% ממקרי התלונות בגין עבירות רכוש? פחות מעשרה אחוז! רק שתבינו, למעלה מ-40% מהתלונות למשטרה עוסקות בעבירות רכוש! כלומר, כמעט חצי מהפניות למשטרת ישראל לא מטופלות כלל! מתוך מחקרים פנימיים של המשטרה והלמ"ס, נמצא ש"האזרחים מעריכים כי למשטרה אין יכולת או רצון (בעיקר רצון) לטפל במקרי גניבה. גם אלו שדיווחו על גניבה, טענו כי טיפול המשטרה התאפיין בחוסר רצינות, חוסר נימוס ובעיכובים לקריאה." עוד עולה מהנתונים כי בעוד המשטרה מדווחת בשנים האחרונות על ירידה בעבירות הרכוש, הרי שבפועל, רק 65% מהאזרחים שנפגעים מעבירות גניבה דיווחו על כך משטרה. הבנתם איך זה עובד? המשטרה מוציאה לאזרח את המיץ, מזלזלת בתלונות, לא טורחת בכלל לבדוק ולחפש את העבריינים, גורמת לאזרח להתייאש בכלל מלפנות אליה, האזרח לא טורח בכלל לדווח או לגשת לתחנת משטרה, ואז הופ! הם מפרסמים "ירידה בהקפי הפשיעה!" טדאם! לא מזמן כתבתי לכם פה על בחור שהותקף על ידי חמוד באמצע הכביש וראה את המוות בעיניים. בעלי התלווה אליו כמעט יום שלם(!!!) בתחנת המשטרה. שיגעו אותם, זמני המתנה של שלוש שעות, ואז המחשבים לא עובדים, ואז תבואו עוד שעה שעתיים ואז ואז ואז. אתמול הוא סיפר לי שסגרו את התיק. למרות שביקש מהמשטרה לפתוח מצלמות ולחפש את המחבל. אבל מי יקום מהכיסא? קדחת. ואני אוסיף פה את הנתון הלא פחות חשוב, שלא נאסף אף פעם באופן רשמי וכולכם תחשבו לבד למה מסתירים זאת מהציבור: הרוב הגדול של עבירות הרכוש נעשות על ידי.... נו, תנחשו לבד. מקור איילת לאש בפיסבוק נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2019 16:57 |
|
| |
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2019 18:50 |
|
| |
בדידי הווה עובדא. לפני כמה שנים, בשבת פרצו לי למחסן וגנבו ממני ציוד יקר ערך שערכו אלפי שקלים. במוצ"ש הלכתי להגיש תלונה. אחרי המתנה של למעלה משעה הוכנסתי אל חוקר. בגמר מילוי התלונה, והחוקר שאל אותי אם יש לי ביטוח? עניתי שאין לי. " אז בשביל מה ולמהבאת? " הוא שאל. עניתי: "אני רוצה שתחקרו מי פרץ למחסן" השארתי את המחסן כמות שהוא בלי לגעת בכלום. תבואו לקחת טביעות אצבע וכו'. או קיי הוא ענה. תמתין בבית ויבואו ממז"פ. חיכיתי וחיכיתי וחיכיתי כל המוצ"ש ואף אחד וגם למחרת אבל אף אחד לא הגיע. התקשרתי למשטרה ואז נתנו לי 'מספר תלונה' ואמרו לי שאוכל לעקוב אחר התיק באמצעות מס' התלונה. כמובן שבאתר לא היה כלום... ובסוף התיק נסגר בלי שבוצעה שום פעולת חקירה. שום כלום! אבל כלום!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2019 19:27 |
|
| |
נהג מונית גנב לי את הטלפון (כך שמספיק נו נו נו אחד מהמשטרה שהוא יחזיר אותול ואמרתי להם מי הנהג ובאיזה מקום ובאיזה שעה ופרטים מלאים אליו תעודת זהות כתובת טלפונים שלו וכו, ובקיצור הגשתי להם הכל לפה, תנחשו לבד מה (לא) נעשה עם זה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2019 23:17 |
|
| |
חדש מהיום
המצלמות תיעדו תקיפה אנטישמית נגד חרדים – אבל התיק נסגר פרסום ראשון: איך קרה שלמרות תיעוד ממצלמות אבטחה, החליטו במשטרה ובפרקליטות לסגור את התיק נגד החשוד המרכזי בתקיפה אנטישמית של חרדים בידי שני צעירים ערבים בירושלים? אילת כהנא 12/05/19 22:06 טוב. זה לא דוח שיכניס להם כסף נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2019 07:10 |
|
| |
שריפה פרצה בשבוע שעבר בשכונת רמות, תוצאה של הצתה של ילדים. השוטרים שהגיעו לשים סוף להשתובבות, נמצאו בסוף עוצרים אם חרדית, נכה, שטוענת לא רק לחפותו של בנה בן ה-10 שהוכנס לניידת, אלא על אלימות קשה שהופעלה כלפיה. בתום מעצרה התברר כי נשברו שתי ידיה. הסיפור המלא הערב ערוץ 20 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2019 02:56 |
|
| |
מחריד. כנסו וצפו. התעללות בחסר ישע
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2019 17:29 |
|
| |
שוטרים גנבים
שוטר מבילוש דן הבחין במהלך חיפוש בדירה בבני ברק ב-7,500 שקלים במזומן וקופסת תכשיטים. בעל הדירה עוכב לחקירה - ובתחנה השוטר ביקש ממנו לתת לו את המפתח לדירה. בעוד החשוד מעוכב בתחנה, השוטר לקח קטנוע משטרתי, נסע לדירה וגנב את הכסף והתכשיטים. השוטר פוטר. היום הורשע בביהמ"ש המחוזי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2019 18:16 |
|
| |
| יותם10 כתב: |  | מחריד. כנסו וצפו. התעללות בחסר ישע
https://twitter.com/menishwartz/status/1131338967901724675?s=20
|
|
ועכשיו מתגלה ששוטר אחד מהשוטרים שהשתתפו בלינ'ץ נגד הבחור המיוחד כבר הסתבך פעם בתקיפה כאשר האשים שמישהו תקף אותו והשופט לא האמין לו ומסתבר שדווקא השוטר היה זה שתקף נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2019 10:09 |
|
| |
היום
התפרסמה עוד פרשה חמורה מאוד בה מואשם שוטר אבל בגלל שזה מאוד מלוכלך לא אכתוב את זה פה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2019 10:17 |
|
| |
וגם זה מהיום
ארגון חוננו: *משטרת ישראל תפצה קטין בגין מעצר שווא* *משטרת ישראל תפצה קטין אשר נעצר באלימות רבה שלא כדין, לאחר שהגיש תביעה בגין עוולות של תקיפה, מעצר שווא, רשלנות, תרמית ועוד. בנוסף, המשטרה תפתח בבדיקה לעניין התנהלות השוטרים, אשר בגרסאותיהם נתגלו סתירות שלא תואמות את הנראה והנשמע בסרטון המתעד את האירוע.* המשטרה תפצה קטין בסכום של 12 אלף ₪, לאחר שנעצר באלימות רבה על ידי המשטרה לפני כחצי שנה בירושלים, זאת במסגרת הסדר פשרה בין הצדדים. בנוסף פתחה המשטרה "בבדיקה לעניין התנהלות השוטרים הנטענת בתביעה", בה נכתב כי השוטרים פעלו באלימות וכן מסרו גרסאות שקריות לאירוע, שלא עולות בקנה אחד עם הנראה בסרטון שצילם הקטין. לאחר המעצר האלים שוחרר הקטין לאחר שבית המשפט לנוער קבע כי מדובר במעצר שבוצע שלא כדין. הקטין תבע את משטרת ישראל בגין המעצר האלים שהתרחש לעיני העוברים והשבים ברחוב, ובכתב התביעה אשר הגיש עו"ד מנשה יאדו מארגון חוננו הודגש כי "לב ליבה של התביעה מתועד למעשה בהחלטת השחרור ממעצר, בה קבע ביהמ"ש למעצרים כי התובע ישוחרר לאלתר ממעצר שלא כדין שביצעה נגדו משטרת ישראל". בהמשך נכתב כי הקטין בן ה16 היה נתון תחת צו מנהלי אשר כלל מעצר בית לילי בבית הוריו בירושלים. שוטרי מתחנה בירושלים ביצעו ביקורות מידי לילה בבית המשפחה בכדי לוודא שהתובע אכן מקיים את הצו, מה שגרם לבני המשפחה סבל רב. בנסיבות המעצר המדובר, חרגו השוטרים בצורה קיצונית וחמורה מגדרי המותר בחוק. לפני כחצי שנה ביצעו 2 שוטרות ביקורת בביתו של הקטין על מנת לוודא כי הוא מקיים את תנאי מעצר הבית הלילי המנהלי בו היה נתון. השוטרות ביקשו מנו להציג תעודת זהות, אך כיוון שמדובר בקטין, לא היתה ברשותו כזאת. לאחר התלהמות בלתי נעימה עזבו השוטרות את המקום, ללא מעצר. למחרת בבוקר הגיעו 2 ניידות לבית משפחת הקטין, והשוטרים ביקשו כי הקטין יצא אליהם. בסרטון שצילם הקטין ניתר לשמוע בבירור כי לאחר שצא לרחוב ופגש בשוטרים, אחת השוטרות אמרה לו "אתה עצור בגין תקיפת שוטר". לאחר מכן הסתערו השוטרים על הקטין "באופן משולח כל רסן ונטול כל הצדקה, היכו אותו, הורידו אותו למדרכה, אזקו אותו וגררו אותו לניידת, והכל ברחוב לעיני אביו שנכנס להיסטריה ולעיני עוברי אורח וילדים המומים", כמפורט בתביעה. מאוחר יותר מסרו השוטרים הודעות שקריות לביהמ"ש לפיהן הם הודיעו לקטין כי הוא מעוכב ולא עצור, ורק בגלל האלימות שהפגין הקטין הוחלט לעצרו. אולם כאמור, הסרטון מוכיח אחרת. בסיכום העוולות נכתב כי מדובר בעוולות של תקיפה, מעצר שווא, תרמית, ועוולה חוקתית לחוק יסוד כבוד האדם וחירותו, והקטין תבע את המשטרה בגין הנזקים שנגרמו לו, הן נזקים פיזיים והן נפשיים. כאמור, בהסדר פשרה שנחתם בין הצדדים הוחלט כי המשטרה תפצה את הקטין ב12 אלף ₪, וכן תפתח בבדיקה לגבי התנהלות השוטרים באירוע. עו"ד מנשה יאדו מארגו חוננו שייצג את הקטין מסר "הצגנו ראיות ברורות לפרקליטות שהביאו לכך שניצחנו את התביעה הזו בתוך שלושה חודשים בלי שהמדינה התגוננה בכלל. במקביל הם נעתרו לדרישותינו להיות מעודכנים בהליכים שנוקטת המשטרה ביחס לשוטרים שפגעו בתובע. אנו נעקוב אחר ההליכים האלה כדי לראות שזה לא נגמר בתשלום פיצויים על חשבון משלם המיסים, אלא שגם ננקטים צעדים מתאימים נגד השוטרים שביצעו את העוולות והעבירות במעצר, בתקווה שיהיה פה גם צדק ברמה הכספית וגם צדק ברמה המשמעתית והציבורית". נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2019 11:09 |
|
| |
מצדרביעי
| יותם10 כתב: |  | שוטר מבילוש דן הבחין במהלך חיפוש בדירה בבני ברק ב-7,500 שקלים במזומן וקופסת תכשיטים. בעל הדירה עוכב לחקירה - ובתחנה השוטר ביקש ממנו לתת לו את המפתח לדירה. בעוד החשוד מעוכב בתחנה, השוטר לקח קטנוע משטרתי, נסע לדירה וגנב את הכסף והתכשיטים. השוטר פוטר. היום הורשע בביהמ"ש המחוזי נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מה זה-"השופט פוטר"? מה עם פיצויים וכלא???
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2019 11:18 |
|
| |
יותם10
המחלקה לחקירות שוטרים בפרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט השלום בראשון לציון כתב אישום נגד שוטרת סיור ביחידת התנועה של מרחב איילון בגין שיבוש הליכי משפט. במסגרת תפקידה זה, רשמה הנאשמת מספר דוחות תנועה כוזבים בעקבותיהם נדרשו המתלוננים לשלם קנס כספי. על פי כתב האישום, שהוגש באמצעות עו"ד קרן לביא מהמחלקה לחקירות שוטרים בפרקליטות המדינה, במרץ 2017 ברחוב סוקולוב בחולון, עצר נהג את רכבו בסמוך למעבר חצייה ונתן זכות קדימה לשני הולכי רגל. לאחר שסיימו הולכי הרגל את חצייתם, המשיך הנהג בנסיעתו, או אז סימנה לו הנאשמת בידה לעצור בצד הכביש. הנהג עצר את רכבו, והנאשמת פנתה אליו בטענה כוזבת לפיה לא נתן זכות קדימה במעבר החצייה להולך רגל שלטענתה עבר במעבר החצייה. בהמשך, מסרה הנאשמת לנהג דוח תנועה כוזב, בגין אי ציות להוראות התנועה.
באירוע נוסף במאי 2017 נסע נהג ברחוב שמחה הולצברג, ופנה ימינה עם רכבו לרחוב העצמאות בבת ים, כשהוא מצוי בנתיבו הימני, וחלף על מעבר החצייה המצוי בסמוך לאחר הפנייה, כשהוא ריק מאדם. באותו הזמן, הולך רגל פלוני היה מצוי במרחק רב משפת המדרכה הסמוכה למעבר חצייה זה. מספר מטרים לאחר מעבר החצייה, המתינה הנאשמת מחוץ לניידת. הנאשמת סימנה לנהג לעצור את רכבו בצד הדרך, ניגשה לחלון הנהג ומסרה ליחיא דוח תנועה כוזב בגין אי מתן זכות קדימה להולך רגל.
www.maariv.co.il/breaking-news/Article-703075
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2019 11:08 |
|
| |
שוב
תקשיבו טוב טוב לסיפור הבא: גדי (שם בדוי, השם שמור במערכת) הוא נער בן 19 מהיישוב עפרה. לומד בישיבה באילת. ילד טוב. חובב טיולים. ילד לגמרי סבבה. בסוף השבוע הוא מקבל טלפון ממספר חסוי. "זה גדי?" כן "מספר הזהות שלך הוא כך וכך?" כן. "מדברים מהמשטרה. אנחנו מבקשים שתגיע אלינו לתחנה באילת, נשלם לך על הנסיעות" עשיתי משהו? "תגיע. זה לא לטלפון". הוא מגיע. בלי לדעת שאינו חייב, אגב. אין למשטרה שום זכות לזמן נער בצורה שכזאת. אבל שיטת מצליח על נערים תמימים. בכניסה, דורשים ממנו לכבות הפלאפון ולשים בתא כלשהו. מכניסים אותו לחדר. מספרים לו פרטים עליו, שמות הוריו, אחיו, מראים לו שיודעים עליו. הם אומרים לו שהם צריכים ממנו עזרה. שואלים אותו אםשמע על המחלקה היהודית בשבכ. לוחצים עליו "לעזור להם" גדי מסרב. לוחצים עוד, הוא מסרב עוד. באמצע נכנס עוד גבר, גם הוא מנסה. לא הולך להם. לקראת הסוף, הם שואלים אותו אם בכל זאת הוא רוצה לספר להם על דברים לאומניים שהוא יודע. "כן! אני רוצה לספר לכן שבצומת כך וכך, כשאני עומד שם קבוע לתפוס טרמפים, אני רואה את הבדואים נוסעים שם עם נשקים באוויר, בפראות.. " לא לא- הם עוצרים אותו- זה לא מעניין. בבדואים אנחנו לא מטפלים. כשהוא יוצא, הם מנסים לשלם לו סכום כסף גבוה מדמי הנסיעות שהבטיחו, הוא מסרב לקחת. ואז הם אומרים לו- בבקשה אל תספר על הפגישה הזאת לאיש, זה מאוד יעזור לנו. ופה אנחנו צריכים אתכם: בבקשה, תפיצו, תספרו ותעבירו הלאה את הפוסט הזה לכל אזרח במדינת ישראל. שכווווולם ידעו, איך משטרת ישראל והשבכ מנסים להפיל בפח נערים, בחורים וקטינים. באיזה שיטות מכוערות מנסים לגייס את הילדים שמחר יכולים להיות שלכם. (ופה אזכיר את הנער שהתאבד לפני כשנה, אחרי לחצים נפשיים שהופעלו עליו כשהסכים להיות משתפ של המחלקה הארורה הזאת). ולכם, נוער יקר שקורא אותי: עושים לכם את הטריק המכוער הזה? אל תבואו. קודם כל טלפון לאבא ואמא. אתם לא הולכים למשטרה בגלל שיחת טלפון שאיזה חצוף עשה לכם. פה זה לא מדינת משטרה. אנא, תייגו כמה שיותר אנשי תקשורת. אשמח שהסיפור הזה (שחוזר על עצמו יותר מידי פעמים) יגיע כמה שיותר לכותרות ויעשה רעש. חלאס, שבכ, חלאס! תפנו תמשאבים שלכם בלתפוס את המחבלים האמיתיים שמבצעים פה פיגועי אבנים, בקתבים, סלעים וירי חי יום יום. ביוש, בבקעה, בלוד, בצפון ובדרום. גיבורים על נערים יהודים. שתפו. נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
|