בית פורומים ממלכה במבחן

=ניסי הבורא=

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/9/2017 00:52 לינק ישיר 

תודה תודה!
מהעללו אף פעם עוד לא שמעתי על מישהו שהיה נגד תחיית המתים כמדובר באנשים טובים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2017 11:50 לינק ישיר 

מה עם הבאים???
הקטע השלישי???

ממלכה במבחן- הבחירה שלי!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/9/2017 23:30 לינק ישיר 

פרק ג'
גופו התייצב מהר בשונה מצפיותיו של הרופא. הוא לא סבל את השכיבה הממושכת ללא מעש, בזמן הזה היו המחשבות חלק גדול בחייו ולא היה לו הרבה על מה לחשוב. על מה אפשר לחשוב כשהוא לא מכיר את עצמו? כל מחשבותיו סובבות סביב השאלה 'מי אני?' מי הם הוריו, אחיו ואחיותיו, הם לבטח דואגים לו. ואולי הם לא קיימים כלל והוא שריד אחרון למשפחה? מהו מעמד משפחתו? הוא איכר פשוט או שמה בן למשפחת אצולה זו או אחרת?
השערות רבות הועלו וירדו במוחו, איכר פשוט שאביו צריך את עזרתו בפרנסה, חייט מפורסם שאצילים מחכים בקוצר רוח לשובו מהיריד עם בדים חדשים. ואולי הוא חייל פשוט שאמו מתאבלת על מותו בשדה הקרב? האפשרויות רבות, אך אפילו בקצה מוחו לא העלה את האפשרות האמיתית…
בזמן החלמתו בני הכפר היו מגיעים לבקר ולהתעניין בשלומו. לא היה לו הרבה מה לספר אך בעזרתם נזכר בכל מיני פרטים קטנים אך לצערו לא משמעותיים מחייו. כשהבריא סופית וברך הגומל בבית הכנסת הקטן לא היה גבול לשמחה ולצהלה על הנס. כל בעל עסק מיד הציע לבחור הצעיר לנסות את כוחו כשוליה זה או אחר.
בתחילה החליטו לקרוא לו שם בדוי עד שיזכר במקור. הוחלט על השם דן. דן התחיל את בוקרו הראשון מוקדם, נטל ידיו, הודה לבורא העולם על גופו הבריא, התלבש ויצא לבית הכנסת. בבית הכנסת כיבדוהו בחזנות, את התפקיד הוא קיבל בכובד ראש ובהתרגשות. תפילה כזו נשמעה לאחרונה בבית כנסת זה רק בראש השנה, תפילה מדוייקת ומרוממת. הנינוחות בקולו נסכו רוגע ושלווה בליבות הציבור והלב נשפך לבורא העולם.
"תודה לך דן על התפילה, זמן רב שלא שמענו כזו תפילה. מה מעשיך להיום?" שאל את דן החייט המקומי בסיום התפילה. "אני רוצה לנסות למצוא את עבודתי שעבדתי בה ושאמשיך בה, רק שאיני יודע ממה להתחיל.." "היום אני מזמין אותך אלי. תבוא, תנסה, כמה זמן שתצטרך. אני רק אשמח לקצת עזרה בזמן עמוס שכזה."
החייטות התבררה כנחמדה. הוא נהנה מזה שבכמה תפרים שכמעט בלתי נראים ניתן לעשות מבד פשוט בגד ונוצות וכל מיני אבנים פשוטות יקשטו את הבגד כך שגם בארמון לא יתביישו ללובשו.
ארמון המלוכה… צמד המילים כה מוכר לו...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2017 23:41 לינק ישיר 

וואו
יש משהו בכתיבה שלך שמשאיר רצון לעוד...
תיארת ממש יפה!
זה מתחיל להיות מעניין יותר ויותר... פתחת פה קטע מילואים שיכול לצאת ספר...

!!
...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/9/2017 23:47 לינק ישיר 

תודהה!!! ממש שמחה! אני כותבת ממש בשבילכן. הרביעי כבר בדרך, עוד לא יודעת מתי כי פתאום לא ממש יש לי זמן אבל ממש אשתדל

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2017 20:10 לינק ישיר 

וואו!! יפה מאוד!!

אין לך ברירה אלא להזדרז עם הרביעי והחמישי וכו' כי השארת אותנו במתח....... (מקווה שאני לא מלחיצה...)

אחד הקטעים הטובים!

מעניין אותי אם את כותבת בעוד הזדמנויות בחיי היומיום כי הכתיבה ממש מקצועית.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2017 22:44 לינק ישיר 

אשתדל.. אני עובדת...
ריגשת אותי מאוד דיאן_ד עם התגובה שלך כי כל הכתיבה שלי זה רק הקטעים שהעליתי לכאן ועוד 4-5 שירים פשוטים ביותר. כתיבה רצינית ראשונה שלי היה הקטע על נרמה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2017 14:20 לינק ישיר 

ואווו!!!
מרשים!!!
כל הכבוד!!!

ממלכה במבחן- הבחירה שלי!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/9/2017 18:09 לינק ישיר 

מהמםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!נכנסתי רק בשביל לקרוא את החלק השלישי!!!! ביייייייייי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2017 18:53 לינק ישיר 

הנסיך_רעוא כתב:
אשתדל.. אני עובדת...
ריגשת אותי מאוד דיאן_ד עם התגובה שלך כי כל הכתיבה שלי זה רק הקטעים שהעליתי לכאן ועוד 4-5 שירים פשוטים ביותר. כתיבה רצינית ראשונה שלי היה הקטע על נרמה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

כייף לשמוע,
באמת כתבת ממש יפה ומרתק שנראה מקצועי,

כשאת אומרת שאת לא באמת כותבת ביומיום אני חושבת אולי גם לי יש תקווה פעם.....
סתם, אני הכי רחוקה מזה בעולם.......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2017 12:39 לינק ישיר 

רעואל-
זה לא יכול להיות!!!
אי אפשר לכתוב כזה קטע בלי כישרון נולד!!!
מצפה במתח לחלק השלישי!!!

ממלכה במבחן- הבחירה שלי!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/9/2017 18:55 לינק ישיר 

רעואל?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2017 10:33 לינק ישיר 

ובכן, קבלו במכיאות כפיים סוערות את הפרק הרביעי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2017 10:36 לינק ישיר 

פרק ד'
אולה הופתע מאוד מהרעיון, במוחו עלתה תמונתו של הנסיך שוכב במורד ההר תחת האבנים. זעזוע עבר בכל גופו. "אולה, קרה משהו?" שאל המלך בדאגה, "לא, הכל בסדר" ענה אולה בעירפול "אז מדוע נפלו פניך?" אולה שתק, לא היה לו מה לענות, והוא לא ענה. המלך הבין כי דבר מה כאן לא כשורה. החתן היה נראה מידי מודאג, אך ממה יש לו לדאוג? הוא הרי מכיר טוב מאוד את יקוואל, והם אפילו היו חברים טובים. שמא חושש הוא משינויו של הנסיך בחצי השנה האחרונה? שינוי מוסרי או שינוי רוחני לטוב ולמוטב… אם עלה ברוחניותו אך טוב וחסד ואין להם ממה לדאוג, אך אם ירד חלילה… על זה אף המלך לא חשב.
כמה דרכי פעולה עלו במוחו של איסתרק אך אף אחת מהן לא היוותה פיתרון למחשבותיו האמתיות של חתן המלך.
"אנחנו נפתור את הבעיה, אל דאגה".

"דן!! זמן רק לא ראינו אותך! איך ההשתלבות בשלף? מסתדר? מרגיש טוב?"
"תודה יונתן, ב"ה אנשי הכפר נדיבים וטובי לב אלי על כל פנים." ענה דן וחיוך קל על פניו.
"אז מדוע נפלו פניך? בריאותך איתנה?" שאל בדאגה.
"גופנית כן. אך נפשי מתייסרת מחוסר ידיעה. כל שבוע אני משתלב בעבודה אחרת, רובן נחמדות ומסתדרות לי טוב, אך איני מצליח למצוא לעצמי מנוח. התוכל לעזור לי בדבר מה?" אורו לפתע עיניו של דן.
"באם אצליח אשמח לעזור בכל אשר תבקש."
"כל הזמן מסתובבות בראשי צמד מילים שמרגישות לי מאוד מוכרות וקרובות לליבי, ארמון המלוכה"
"זה טבעי, בכוזר יש ממשל מלכותי"
"אבל הן קרובות לליבי כאילו זה הדבר היחיד עליו שמעתי מימי ילדותי"
"כנראה מישהו במשפחתך שירת באחד הארמונות"
"יש יותר מארמון אחד בכוזר? תספר לי על זה יותר בבקשה"
"הכל פשוט, היה מלך שחלה ובשעת מחלתו נחטפו שני בניו הבכורים לאמם, העוצר דיאלידאן לקח את שרביט המלוכה וכשחזרו הנסיכים נעם לו הכתר על הראש ומאז יש שתי מלכויות כוזר"
"ותחת איזו מהן נמצאת שלף? יש הבדל מהותי ביניהן חוץ מהמלך?"
"אנו נאמנים למלך איסתרק השלישי! מקיימים את פקודותיו עפ"י התורה ואילו שם הם עושים כל מה שעולה על רוחם!"
'מעניין' חשב דן לעצמו 'מעניין לשמוע על כל הסיפור גם ממישהו מהצד השני'

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2017 10:37 לינק ישיר 

הציעו לי רעיון לשנות אותו עכשיו לפדהאל במקום דן ואז זה כאילו המשך והספר פדהאל

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > שירה ספרות ופרוזה > ממלכה במבחן > =ניסי הבורא=
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.