|
|
| נשלח ב-6/9/2017 23:00 |
|
| |
שמתי במרכאות "בריאים", כדי להבדיל מהמשמעות הרווחת, שבריאות הכוונה למשהו פיזי, בעוד אני התכוונתי לדעה בריאה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2017 00:13 |
|
| |
וואי אני לא מאמינה שאני עונה בשעה כזאת אבל אני כל כך שמחה חזרתי מערב מחזק של הרבנית המהממת ימימה מזרחי ואני גם ככה ערה והמחשב גם ככה דלוק אז רציף היקר ! אממ היו כל מיני שאלות פשוטות כאלה שאלות שמתאימות לפגישה ראשונה. לגבי האפשרויות שלך אממ תמימה תלוי.. אבל לא הוא לא סחורה פגומה טמבל לא חושבת הוא בחור חכם שאני חושבת שבסך הכל התבייש ככה אני רוצה להאמין! אישית אמממ אני חביבה תמיד מחייכת גורמת לאדם שנמצא לידי להרגיש בנוח הקטע הוא שביררתי עליו לפני אבל עד שאתה פוגש עד הבן אדם זה אחרת לגמרי בעיקרון זה מוזר לי כל העניין הזה ואני פשוט אבדוק אותו מחר. תודה רציף היקר והמומחה איך יכולתי לשכוח !!!
וטרראמוש הנסיך ! תודה על ההסבר אממ אני חושבת שאתה בחור מעניין :)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2017 10:53 |
|
| |
| נקודתאור כתבה: |  | וואי אני לא מאמינה שאני עונה בשעה כזאת אבל אני כל כך שמחה חזרתי מערב מחזק של הרבנית המהממת ימימה מזרחי ואני גם ככה ערה והמחשב גם ככה דלוק אז רציף היקר ! אממ היו כל מיני שאלות פשוטות כאלה שאלות שמתאימות לפגישה ראשונה. לגבי האפשרויות שלך אממ תמימה תלוי.. אבל לא הוא לא סחורה פגומה טמבל לא חושבת הוא בחור חכם שאני חושבת שבסך הכל התבייש ככה אני רוצה להאמין! אישית אמממ אני חביבה תמיד מחייכת גורמת לאדם שנמצא לידי להרגיש בנוח הקטע הוא שביררתי עליו לפני אבל עד שאתה פוגש עד הבן אדם זה אחרת לגמרי בעיקרון זה מוזר לי כל העניין הזה ואני פשוט אבדוק אותו מחר. תודה רציף היקר והמומחה איך יכולתי לשכוח !!!
וטרראמוש הנסיך ! תודה על ההסבר אממ אני חושבת שאתה בחור מעניין :) |
|
הפעם חשתי שהבן אדם הוא לא בסדר, ואין מה ללמד זכות, ובמיוחד שהוא לא הציע שתיה לנקודה. גם זה שהוא סוחב אותך לאיזה גן רחוק בחושך כי כבוד תורתו מתבלבל בבתי קפה זה אומר דרשינו, וכי אין בתי מלון שקטים יחסית ? וכי אין מצב לברר בעניין ? זה מין דפוס של "אני במרכז". נראה שאפשר פה להפעיל את הכלל ; "מי שמתנהג ככה אז" = במקרה זה ; מי שמתנהג ככה אז אין לו לב טוב. עושה רושם שכאן המקום לפרוש מהקשר, היות והוא לא הציע לך שתיה. ולמה אני לא קובע את דעתי נחרצות ? כי לא הייתי שם, אולי לא היה איפה לקנות שתיה ? אולי הוא ביישן ? אולי הוא לא רצה שיראו אותו ? ועדיין יש מקום איפשהו לדון לכף זכות. ועוד משהו, יש דברים שגברים לא מבינים  אף אחד לא נגדך, כל אחד בעד עצמו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2017 10:55 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
| נקודתאור כתבה: |  | וואי אני לא מאמינה שאני עונה בשעה כזאת אבל אני כל כך שמחה חזרתי מערב מחזק של הרבנית המהממת ימימה מזרחי ואני גם ככה ערה והמחשב גם ככה דלוק אז רציף היקר ! אממ היו כל מיני שאלות פשוטות כאלה שאלות שמתאימות לפגישה ראשונה. לגבי האפשרויות שלך אממ תמימה תלוי.. אבל לא הוא לא סחורה פגומה טמבל לא חושבת הוא בחור חכם שאני חושבת שבסך הכל התבייש ככה אני רוצה להאמין! אישית אמממ אני חביבה תמיד מחייכת גורמת לאדם שנמצא לידי להרגיש בנוח הקטע הוא שביררתי עליו לפני אבל עד שאתה פוגש עד הבן אדם זה אחרת לגמרי בעיקרון זה מוזר לי כל העניין הזה ואני פשוט אבדוק אותו מחר. תודה רציף היקר והמומחה איך יכולתי לשכוח !!!
וטרראמוש הנסיך ! תודה על ההסבר אממ אני חושבת שאתה בחור מעניין :) |
|
הפעם חשתי שהבן אדם הוא לא בסדר, ואין מה ללמד זכות, ובמיוחד שהוא לא הציע שתיה לנקודה. גם זה שהוא סוחב אותך לאיזה גן רחוק בחושך כי כבוד תורתו מתבלבל בבתי קפה זה אומר דרשינו, וכי אין בתי מלון שקטים יחסית ? וכי אין מצב לברר בעניין ? זה מין דפוס של "אני במרכז". נראה שאפשר פה להפעיל את הכלל ; "מי שמתנהג ככה אז" = במקרה זה ; מי שמתנהג ככה אז אין לו לב טוב. עושה רושם שכאן המקום לפרוש מהקשר, היות והוא לא הציע לך שתיה. ולמה אני לא קובע את דעתי נחרצות ? כי לא הייתי שם, אולי לא היה איפה לקנות שתיה ? אולי הוא ביישן ? אולי הוא לא רצה שיראו אותו ? ועדיין יש מקום איפשהו לדון לכף זכות. ועוד משהו, יש דברים שגברים לא מבינים  אף אחד לא נגדך, כל אחד בעד עצמו  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2017 10:57 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2017 11:28 |
|
| |
רציף המומחה היקר !!! סחתיין על החתולה חחח :P תודה לך על התגובות כאן זה מאוד חשוב לי לשמוע. בעקרון נפגשנו בעיר שלי ונפגשנו בפארק אבל אני בעצמי והוא כמובן ראה שהשעה קצת מאוחרת אז מין הסתם הפארק חשוך אז יצאנו מהפארק והלכנו לאורך טיילת ארוכה כזאת. בעקרון להתבלבל או לא להתרכז בבתי קפה זה תלוי מי שאמור לעניין אותי זה הבן אדם שיושב מולי ולשמוע רק אותו או לשבת במקום טיפה מרוחק בבית קפה משאר האנשים כדי שנוכל באמת להרגיש בנוח ולדבר. פעם יצא לי להכיר בחור היפראקטיבי שעם כל הקושי הוא ישב בשקט והקשיב והיה בסדר גמור והתרכז זה באמת תלוי... לא יודעת עוד לא כל כך קלטתי את הראש של הבחור הזה הנוכחי אני יודעת שפגישה ראשונה זה קצת מבייש ונבוכים אני רוצה להאמין בתמימות שהוא פשוט התרגש או היה נבוך ושבפעם הבאה יהיה יותר נחמד. (אפילו שהוא כבר הוציא לי את החשק לפגוש אותו שוב ). וכן יש דברים שאתם הגברים לא מבינים זה לא אשמתכם ואני לא הולכת לשפוט אותכם אבל אני חושבת שטאקט זה חשוב מאוד. הוא עשה רושם של בחור טוב וחכם דבריו החכמים ואיך שהוא התבטא בצניעות שקט כזה . לא יודעת אם יהיה לזה המשך אבל זה בסדר מה שהשם יחליט מה שצריך לקרב השם יקרב ומה שצריך להרחיק הוא ירחיק הכל לטובה.
רציף ראיתתתתת גם לך יש כינוי עכשיו :P
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2017 20:53 |
|
| |
| נקודתאור כתבה: |  | רציף המומחה היקר !!! סחתיין על החתולה חחח :P תודה לך על התגובות כאן זה מאוד חשוב לי לשמוע. בעקרון נפגשנו בעיר שלי ונפגשנו בפארק אבל אני בעצמי והוא כמובן ראה שהשעה קצת מאוחרת אז מין הסתם הפארק חשוך אז יצאנו מהפארק והלכנו לאורך טיילת ארוכה כזאת. בעקרון להתבלבל או לא להתרכז בבתי קפה זה תלוי מי שאמור לעניין אותי זה הבן אדם שיושב מולי ולשמוע רק אותו או לשבת במקום טיפה מרוחק בבית קפה משאר האנשים כדי שנוכל באמת להרגיש בנוח ולדבר. פעם יצא לי להכיר בחור היפראקטיבי שעם כל הקושי הוא ישב בשקט והקשיב והיה בסדר גמור והתרכז זה באמת תלוי... לא יודעת עוד לא כל כך קלטתי את הראש של הבחור הזה הנוכחי אני יודעת שפגישה ראשונה זה קצת מבייש ונבוכים אני רוצה להאמין בתמימות שהוא פשוט התרגש או היה נבוך ושבפעם הבאה יהיה יותר נחמד. (אפילו שהוא כבר הוציא לי את החשק לפגוש אותו שוב ). וכן יש דברים שאתם הגברים לא מבינים זה לא אשמתכם ואני לא הולכת לשפוט אותכם אבל אני חושבת שטאקט זה חשוב מאוד. הוא עשה רושם של בחור טוב וחכם דבריו החכמים ואיך שהוא התבטא בצניעות שקט כזה . לא יודעת אם יהיה לזה המשך אבל זה בסדר מה שהשם יחליט מה שצריך לקרב השם יקרב ומה שצריך להרחיק הוא ירחיק הכל לטובה.
רציף ראיתתתתת גם לך יש כינוי עכשיו :P |
|
העיקר שאת לא קוראת לי חתולה  גברים לא מפחדים מחושך.. זה מאוד יפה הפתיחות שלך לקבל כל אדם, יש לך גם ים של סבלנות, את משקיע כאן הרבה בכתיבה זה רעיון לא רע להמשיך ולתהות על קנקנו
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 07/09/2017 20:53:57
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2017 21:28 |
|
| |
רציף היקר המומחה ! אני משתדלת לכבד כל אדם באשר הוא אממ סבלנית אני ?! חח קצת אני פשוט משתדלת לא לפסול ישר להיפגש עוד פעם לראות אולי משהו חדש משהו אחר שלא ראיתי באותו אדם קודם אבל אם זה ממש לא מתאים אז כמובן שאצטרך לוותר. אבל הכל מאת השם תודה רבה לך רציף המומחההה היקר וכן אני "משקיעה" הרבה בכתיבה חח מילה יפה ל"חופרת" .
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2017 00:58 |
|
| |
מכל הררי המלל שנשפכו כאן השתדלתי לברור את מה שהתרחש א.חוסר תקשורת ב.שנובעת מחוסר נסיון נשמע בחור מבולבל ..לפעמים בלי טאקט(מספר לך על זה שהוא צריך "להתייעץ")..חסר ביטחון(לא נפגש בבתי קפה) בגדול נשמע שהוא בחור די רציני רק שעדיין טרי בעסק. לא הייתי שולל להמשיך..אבל אבין אם תחליטי שלא בהצלחה:) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-8/9/2017 10:19 |
|
| |
| טום888 כתב: |  |
מכל הררי המלל שנשפכו כאן השתדלתי לברור את מה שהתרחש א.חוסר תקשורת ב.שנובעת מחוסר נסיון נשמע בחור מבולבל ..לפעמים בלי טאקט(מספר לך על זה שהוא צריך "להתייעץ")..חסר ביטחון(לא נפגש בבתי קפה) בגדול נשמע שהוא בחור די רציני רק שעדיין טרי בעסק. לא הייתי שולל להמשיך..אבל אבין אם תחליטי שלא בהצלחה:) נשלח מהאנדרואיד שלי_________________ |
|
אה יפה, אז אולי אפשר לעיין בסוגיא ; אם בחור שהוא טרי בעסק אז הוא שקוע בעצמו, ולא קונה שתיה לעצמו ולבחורה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2017 10:20 |
|
| |
| נקודתאור כתבה: |  | רציף היקר המומחה ! אני משתדלת לכבד כל אדם באשר הוא אממ סבלנית אני ?! חח קצת אני פשוט משתדלת לא לפסול ישר להיפגש עוד פעם לראות אולי משהו חדש משהו אחר שלא ראיתי באותו אדם קודם אבל אם זה ממש לא מתאים אז כמובן שאצטרך לוותר. אבל הכל מאת השם תודה רבה לך רציף המומחההה היקר וכן אני "משקיעה" הרבה בכתיבה חח מילה יפה ל"חופרת" . |
|
החפירות שלך הם חמודות, לפעמים את זורקת משפט ונעלמת,, תמשיכי להיות חמודה כמו שאת נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2017 11:37 |
|
| |
טום היקר ! אני יודעת שהבחור קצת יותר גדול ממני ויודעת שיש לו ניסיון בפגישות אבל עדיין משהו קרה פה והאווירה עדיין לא נעימה איתו חוסר טאקט רציני זה מה שהכי הציק לי וקצת פגע בי ההתייעצות מין הסתם כל אחד מתייעץ אחרי פגישה אבל אתה לא אמור להגיד לי את זה לאדם לא נעים לשמוע שהולכים להתייעץ עליו... אבל אוקי משתדלת ומעבירה מלבי.. הוא בחור רציני וטוב אבל אני חושבת שיש עוד כמה דברים שהוא צריך ללמוד ולשים לב לא חושבת שאני רואה המשך איתו . תודה :)
רציף היקר המומחה !! אז רגע החפירות שלי חמודות ? חיחיח אז יש לי רשות להמשיך לחפור כאן ?! :P תודה רציף היקר אתה מקסים 
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2017 12:25 |
|
| |
| נקודתאור כתבה: |  | טום היקר ! אני יודעת שהבחור קצת יותר גדול ממני ויודעת שיש לו ניסיון בפגישות אבל עדיין משהו קרה פה והאווירה עדיין לא נעימה איתו חוסר טאקט רציני זה מה שהכי הציק לי וקצת פגע בי ההתייעצות מין הסתם כל אחד מתייעץ אחרי פגישה אבל אתה לא אמור להגיד לי את זה לאדם לא נעים לשמוע שהולכים להתייעץ עליו... אבל אוקי משתדלת ומעבירה מלבי.. הוא בחור רציני וטוב אבל אני חושבת שיש עוד כמה דברים שהוא צריך ללמוד ולשים לב לא חושבת שאני רואה המשך איתו . תודה :)
רציף היקר המומחה !! אז רגע החפירות שלי חמודות ? חיחיח אז יש לי רשות להמשיך לחפור כאן ?! :P תודה רציף היקר אתה מקסים  |
|
בחור שפוחד מבתי קפה שלא מזמין שתיה ושאומר לך בפנים שהוא צריך להתייעץ איתך וזה בחור שיש לו נסיון צריך באלול הקרוב לתפוס חיזוק רציני בישיבת כפר שאול נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-8/9/2017 12:42 |
|
| |
צודק צודק וצודק !!
|
|
|
|
|