השאלה שלי נובעת מזה שאני למשל מתחבר יותר לפיאה, וכפי ההלכה הפסוקה שפיאה זה בסדר גמור, יצא לי לדבר עם מישהיא שלובשת כיסוי ראש, והיא משוכנעת שכסוי ראש יפה יותר, אז מעניין מה אנשים כאן חושבים
יש הרבה פנים לפנים עגולות. אבל המדד הוא לא כיסוי ראש, אלא דלי הספונג'ה. שתנסה להכניס את הפנים ולראות אם הן מתאימות לדלי. אגב, הכופרות לובשות בורקה, שמעגלת את הפנים כמו כנאפה אשכנזית (קוגעל) ומחטיאות את הרבים. אם גדולי קאבול אסרו את הבורקה והתירו רק את הניקאב המטהר - סימן שכנאפה אשכנזית זה יפה ולא יאה.
נ. ב. לגברים מסוקסים אפשר לשדרג את ניסוי הדלי (כשהוא מלא במי השטיפה כמובן) - להכניס ג' פעמים ולהוציא פעמיים. שנה טובה!
מה עובר על כולכם?
שכחתם איך אימותינו הקדושות היו לבושות?
''את הכי יפה כשצנוע לך" (טבע צנועות)
הכי יפה זה שאל עם רדיד מלמעלה! ! ! !
אחות יקרה שלי - ניקאב זה מחוקות הגויים - העינים היפות שלך בולטות בגללו ומחטיאות את הרבים..
נ.ב
כולכן מוזמנות לטקס לקראת השנה החדשה בסימן ''וביערת הרי מקרבך'' -
ובו תתקיים שריפת ניקאבים, פאות, מגדלי בבל, חצאיות ישרות, חצאיות שהקרסול נראה דרכם, נעלים בצבעים שאינם שחור
תמורת כל פריט לבוש - מאה דולר מתנה מחסידות לב טהור1; ובקבוק עם יין הקדושים משולחנו של היורש הטהור בנש''ק הלברנץ שליט''א.
בקיצור
פאה4;
תוקן על ידי פרומערית ב- 03/10/2017 00:36:09
נשלח ב-3/10/2017 10:55
פרומערית כתבה:
מה עובר על כולכם?שכחתם איך אימותינו הקדושות היו לבושות?''את הכי יפה כשצנוע לך" (טבע צנועות)הכי יפה זה שאל עם רדיד מלמעלה! ! ! !אחות יקרה שלי - ניקאב זה מחוקות הגויים - העינים היפות שלך בולטות בגללו ומחטיאות את הרבים..נ.בכולכן מוזמנות לטקס לקראת השנה החדשה בסימן ''וביערת הרי מקרבך'' -ובו תתקיים שריפת ניקאבים, פאות, מגדלי בבל, חצאיות ישרות, חצאיות שהקרסול נראה דרכם, נעלים בצבעים שאינם שחורתמורת כל פריט לבוש - מאה דולר מתנה מחסידות לב טהור1; ובקבוק עם יין הקדושים משולחנו של היורש הטהור בנש''ק הלברנץ שליט''א.בקיצורפאה4;
תוקן על ידי פרומערית ב- 03/10/2017 00:36:09
הכל שיהיה כפי ההלכה
ויהי רצון שהאשכול הזה לא יחסם כמו הרבה אשכולות בנושא