בהופעה ביום שני עם הזמר שולם למר (שירחמיאל הלחין לו כמה שירים באלבום שלו) יש מקומות למשפחות,כניסות נפרדות ושורות נפרדות. בהופעה בראשון ושני בצהריים יש מקומות נפרדים ומקומות למשפחות.
בהופעה ביום שני עם הזמר שולם למר (שירחמיאל הלחין לו כמה שירים באלבום שלו) יש מקומות למשפחות,כניסות נפרדות ושורות נפרדות. בהופעה בראשון ושני בצהריים יש מקומות נפרדים ומקומות למשפחות.
כפי הנראה, שלום למר(שזו הופעת בכורה שלו, גם ככל הנראה) הסכים להופיע רק אם ההופעה תהיה נפרדת. לכן זו הופעה נפרדת כנו שנכתב שורות נפרדות וכניסות נפרדות. לעןמת ההופעה ביום ראשון שתהיה גם עם מקומות למשפחות.
כפי הנראה, שלום למר(שזו הופעת בכורה שלו, גם ככל הנראה) הסכים להופיע רק אם ההופעה תהיה נפרדת. לכן זו הופעה נפרדת כנו שנכתב שורות נפרדות וכניסות נפרדות. לעןמת ההופעה ביום ראשון שתהיה גם עם מקומות למשפחות.
jewish tickets מה שכתוב באתר גואיש טיקט מאשר את מה שכתבתי. זו הופעה נפרדת לחלוטין! שזה הישג אדיר כי כמעט כל ההופעות בברוקלין הן למשפחות. גברים באולם נשים ביציע.
ווא! איזה כיף!!! סופסוף! וואי ניראה מעולה! אני ממש מחכה לשמוע איך הילדודס נשמעים וכמה הם השתפרו מפסח...! ועוד נקודה-לדעתכם המופע הולך להיות שיחזור של מופע פסח? כי אם מדובר פה על משהו אחר, אז הולכת להינתן לנו הצצה מיהם ה'להיטים' מבחינת ירחמיאל . מעניין,לא? תרשו לי להמר שאם כן אז רווח ומשיח יהיו שם... (ולא שאני כ''כ אוהבת את השיר משיח רק אחרי כל החפירות של ירחמיאל על השיר הזה-אין סיכוי שלא...)
נשלח ב-18/9/2017 17:44
אמממ חשיבה מעניינת משיחמיד אבל לא בטוח בגלל שזה חגיגת ה40 יש לי רעיון לירחמיאל לעשות שיר אחד מכל אלבום מה דעתכם? בכולפן אני מצפה בקוצר רוח להופעה עצמה (אף על פי שאני לא יהיה שם)(אבל יש לי נציגה משלי)