|
|
| נשלח ב-18/9/2017 18:16 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | בע"ה גם אני בראשון בערב. שימו לב שהפעם הכרטיסים זולים יותר ולהיות במקומות הראשונים זה 50 דולר לעומת 100 דולר בשנה שעברה.. נשלח מהאנדרואיד שלי
א. ירחמיאל מתכנן/צופה שיהיו פי 2 יותר אנשים שיקנו, כך שסך ההכנסות שלו (מחיר הכרטיס כפול מספר הכרטיסים) ישאר דומה לשנה שעברה, ואז הרווח שלו ישאר אותו דבר. זה סבבה.
ב. ירחמיאל לא צופה שיבואו יותר אנשים, ואז כדי שהוא עדיין ירוויח כמו בשנה שעברה - הוא חייב לקצץ בהוצאות, כדי שהרווח (הכנסות פחות הוצאות) ישאר אותו דבר.
אני מקווה בשבילך שזו לא אפשרות ב', כי אם כן - אז תתחילי לנחש איפה הוא יחסוך: תזמורת מצומצמת עם מעט נגנים? פלייבק לחלק מכלי הנגינה? תאורה מצ'וקמקת? סאונד ובאלנס עלובים? כל האפשרויות נכונות?
אני מקווה בשבילך שזה א' ולא ב'...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2017 18:54 |
|
| |
| משיחמיד כתבה: |  | ווא! איזה כיף!!! סופסוף! וואי ניראה מעולה!  אני ממש מחכה לשמוע איך הילדודס נשמעים וכמה הם השתפרו מפסח...! ועוד נקודה-לדעתכם המופע הולך להיות שיחזור של מופע פסח? כי אם מדובר פה על משהו אחר, אז הולכת להינתן לנו הצצה מיהם ה'להיטים' מבחינת ירחמיאל . מעניין,לא? תרשו לי להמר שאם כן אז רווח ומשיח יהיו שם... (ולא שאני כ''כ אוהבת את השיר משיח רק אחרי כל החפירות של ירחמיאל על השיר הזה-אין סיכוי שלא... ) |
|
|
| נשלח ב-18/9/2017 18:55 |
|
| |
| משיחמיד כתבה: |  | אמממ.... ניראה לי הנציגה היא של הפורום כולו.. לא כך מיאמוש? |
|
|
| נשלח ב-18/9/2017 18:57 |
|
| |
| סנחריב כתב: |  |
| מיאמוש כתב: |  | בע"ה גם אני בראשון בערב. שימו לב שהפעם הכרטיסים זולים יותר ולהיות במקומות הראשונים זה 50 דולר לעומת 100 דולר בשנה שעברה.. נשלח מהאנדרואיד שלי_________________
|
|
כשמוכרים כרטיסים בחצי מחיר, יש 2 אפשרויות:
א. ירחמיאל מתכנן/צופה שיהיו פי 2 יותר אנשים שיקנו, כך שסך ההכנסות שלו (מחיר הכרטיס כפול מספר הכרטיסים) ישאר דומה לשנה שעברה, ואז הרווח שלו ישאר אותו דבר. זה סבבה.
ב. ירחמיאל לא צופה שיבואו יותר אנשים, ואז כדי שהוא עדיין ירוויח כמו בשנה שעברה - הוא חייב לקצץ בהוצאות, כדי שהרווח (הכנסות פחות הוצאות) ישאר אותו דבר.
אני מקווה בשבילך שזו לא אפשרות ב', כי אם כן - אז תתחילי לנחש איפה הוא יחסוך: תזמורת מצומצמת עם מעט נגנים? פלייבק לחלק מכלי הנגינה? תאורה מצ'וקמקת? סאונד ובאלנס עלובים? כל האפשרויות נכונות?
אני מקווה בשבילך שזה א' ולא ב'...
|
|
זה נכון.. אני חוששת שיש משהו בב' כי זה אולם פחות איכותי מברוקלין קולג', לפי אלימונסי.(אני לא יודעת כי לא הייתי שם. הייתי רק בברוקלין קולג' ובברייטן ביץ') מצד שני ההופעה נראת מבטיחה. אז אולי הוא קיצץ באולם והוסיף בדברים אחרים.. נחיה ונראה;) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-18/9/2017 22:26 |
|
| |
מן הסתם מדובר בשחזור של מופע פסח. מאוד מקווה לגבי האולם, כי ההסרטות ממופע סוכות ע"ד לא היו טובות...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2017 22:28 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | בהופעה ביום שני עם הזמר שולם למר (שירחמיאל הלחין לו כמה שירים באלבום שלו) יש מקומות למשפחות,כניסות נפרדות ושורות נפרדות. בהופעה בראשון ושני בצהריים יש מקומות נפרדים ומקומות למשפחות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2017 15:35 |
|
| |
| שירהיהודית כתבה: |  | מן הסתם מדובר בשחזור של מופע פסח. מאוד מקווה לגבי האולם, כי ההסרטות ממופע סוכות ע"ד לא היו טובות... |
|
|
| נשלח ב-19/9/2017 15:37 |
|
| |
| שירהיהודית כתבה: |  |
| מיאמוש כתב: |  | בהופעה ביום שני עם הזמר שולם למר (שירחמיאל הלחין לו כמה שירים באלבום שלו) יש מקומות למשפחות,כניסות נפרדות ושורות נפרדות. בהופעה בראשון ושני בצהריים יש מקומות נפרדים ומקומות למשפחות. נשלח מהאנדרואיד שלי_________________
|
|
זמר מעולה! איזה שירים ירחמיאל הלחין לו? (ומה גרם לו להלחין לזמר מחוץ למקהלה?!) |
|
|
| נשלח ב-24/9/2017 04:38 |
|
| |
תוקן על ידי Alexgator1 ב- 24/09/2017 04:42:03
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2017 21:04 |
|
| |
תודה אלכס על העידכון-האודיו סמפלר של הדיסק של מרדכי. ההופעה עוד פחות משבועיים!! אני מתרגשת..!:) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-28/9/2017 20:47 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-28/9/2017 21:24 |
|
| |
אווווו אני מ ת ר ג ש ת ! ! !
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2017 01:08 |
|
| |
מתי באמת נראה לכם הכי כדאי לבוא אני רוצה את ההופעה שיהיה את מרדכי. בכ"א חבל שאין את שמחה ליינר כי שנה שעברה הוא היה מדהים ואיתם יחד זה היה מושלם מעבר לזה שבזכותו היה את תזמורת נורמלית. אבל פתוח לשמוע אחרים גם
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2017 01:15 |
|
| |
הכי כדאי הופעת ראשון בערב כי זה עם מרדכי שפירו(ובשני בערב זה לא ממש מעניין) במיוחד שאלימונסי יהיה בהופעת יום ראשון. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-30/9/2017 23:07 |
|
| |
עוד שבועעעעע אנשיםםםםם!!!!!!! הלב שלי קופץ אפילו שאני לא הולכת להיות שם... בתכנון העכשוי לפחות.... אולי השם יעשה לי נס...
ד''א : יש מצב שהולכת להיות הופעה בחנוכה? כי אם כן,יש סיכוי שאני אהיה שם!!!!!!!
|
|
|
|
|