בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

האירוע הגדול בחול המועד! מיאמי 40 - רק להיטים! @ בית הספר למוסיקה של ברוקלין חול המועד סוכות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/10/2017 19:56 לינק ישיר 

זה ממש מרגש שזה היום!
צריך גם לזכור לחלק את כרטיסי הביקור

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/10/2017 20:54 לינק ישיר 

וווווואוווו!!!!
אני לא מאמינה שזה כבר הגיעעעע!
אני מתרגשתתתת!

חחח... כאילו שאני הולכת להיות שם... 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/10/2017 22:02 לינק ישיר 

חח
אני סוג של שליחה

הבאסה אגב זה שכנראה לא אלך ברגל כי אני לא יכולה ללכת לבד:( ומונית ספיישל זה עוד 12$,אם לא תהיי לי ברירה אקח מןנית.
מישהו יודע אם יש סבווי?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/10/2017 03:05 לינק ישיר 

אני פה!!
לא להאמין
ראיתי פה בקלות מאחורי הקלעים עם ירחמיאל ןילדים ופגשתי אחות של אחד מהילדים שכחתי את שמו.. סיפרתי לה על הפורום.
עכשיו אני מאמין, זה בערך שחזור של ההופעה בפסח
מרדכי שפירו נכנס להם באמצע we need you
ממש חמוד
הקולות נשמעים פה ככ מעולה!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/10/2017 03:07 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/10/2017 03:08 לינק ישיר 

יש לנו מקום מושלםם!!;) ב"ה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/10/2017 03:57 לינק ישיר 

ההופעה פשוט מדהימה!!! אין פשלות סאונד מעולה אין דברים כאלה..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/10/2017 04:22 לינק ישיר 

יש 20 ילדים במקהלה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/10/2017 04:33 לינק ישיר 

בשיר סולו של בסייעתא דשמיא היו פשלות מזעזעות עם התזמורת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/10/2017 06:31 לינק ישיר 

אני מעדיף לכתוב את הסיקור הכללי שלי עכשיו שחזרתי מההופעה תוך כדי שהדי השירים מצלצלים לי בראש בפה ובנשמה. היה הופעה פשוט מהממת מושלמת על אף כמה פשלות קטנות שמתגמדים לעומת הרענון הגדול שיש למקהלה ולהופעות. היה סאונד מעולה מה שחשוב מאוד לשמיעת השירה והמוזיקה. 
השירים היו פשוט כל השירים שמדליקים אותנו ישר שאנחנו שומעים אותם, כמו שירו לו, אנא בכח, השיר באנגלית על תפילה לא יודע את שמו,אני מאמין, לא ישא גוי, רווח, עושה שלום, דור לדור, ה מלך, מהרה, וכמובן אט אט.יש הרכב פשוט מעולה .. בהתחלה חשבתי שאין כ"כ כוכבים אבל בהמשך ראיתי שיש פשוט קולות מאלפים. יש ילד מלא בבטחון ששר עם עוד ילד כמה פעמים סולויים יחד וגם שרו לבד הם פשוט טובים יחד, ויש את אלי כהן הילד המחייך שכבר לא מחייך כל ההופעה ... אבל בהחלט שר מדהים, הילדים שאהבתי את הקול שלהם במיוחד אבי בולסון,אליהו זילברבג, אלי כהן, מארק רוזנסטארק, אליהו ליוי, מרדכי שפירו היה חמוד לגמרי היה שירים שראו שהוא שולט בהם ואוהב אותם יותר וזה בהחלט סוחף את הקהל ,נראה שהציבור האמריקאי אוהב אותו צריך לשחרר את הקול שלו בעליות נשמע קצת לוחץ, וגם מסיים את כל השירים אותו דבר אבל בגדול יש לו כמה להיטים שיש להם חצי מליון או מליון ויותר ביוטיוב, כמובן שאין על שמחה ליינר הוא היה הרבה יותר טוב ועזר לנו גם בזה שהוא הביא תזמורת של יוחי בריסקמן שזה לעולם לא היינו מקבלים בהופעות של מיאמי כיום, התזמרות באופן כללי בסדר אבל קצת לא שלטו בחלק מהחומרים היה שיר שממש הקלידים לא ידע מה לעשות והילדים שרו וירחמיאל עמד לידו והראה לו מה לעשות היה נראה שירחמיאל רצה לשבת במקומו, לקראת הסוף היה שלוש שירים מפעם כ"כ יפים ששרו ילדים לבד אני מאמין 2 ילדים אחד ממש הזכיר את הסולן ששר את זה בזמנו איצי ספינר , בהחלט יפה מאוד, 
האולם למטה לפחות היה בתפוסה כמעט מלאה, מעניין מי ישב למעלה כי אני קניתי כרטיס הכי זול ועדיין ישבתי למטה, ירחמיאל נראה זקן נשמע זקן ומרגיש קצת זקן אבל ייאמר לשבחו שהוא פשוט השתבח עכשיו עם המקהלה שהביא וגם הסולויים שלו היו יפים מאוד ולא חצויים כמו הופעות קודמות שהייתי.אם נסכם:נהניתי יותר מכל ההופעות שהייתי עד היום אפילו שהיה בעבר את דוד פרלמן וכדומה כי ההרכב הזה והשירים האלו אולי עשו לי את זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2017 06:34 לינק ישיר 

סורי על הבלאגן ועל אי הסדר הייתי חייב לשתף את ההתלהבות הראשונית בהמשך אכתוב מסודר יותר, 
אגב מיאמוש חילקתי את כל הכרטיסים לילדים ולמרדכי שפירו, היה נחמד לפגוש אתכן ואת אלימונסי.המשך שנה טובה מלאה במוזיקה יהודית אותנטית חסידית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2017 06:34 לינק ישיר 

אגב מישהו הולך גם מחר? רק 18 דולר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2017 07:20 לינק ישיר 

מסכימה עם כל מילה,ניורק
אני אגיב בע"ה בפירןט בהמשך כי האינטרנט שלי עושה מלא בעיות..
ב"ה בזכות אלימונסי זכינו לעשות הרבה דברים לפורום, אני אפרט באשכול שהוא יפתח.
ניורק-יישר כח על חלוקת הכרטיסים, למי חילקת?
זה רעיון המופע..השאלה מתי? צהריים/ערב יש מישהו שרוצה לבוא עוד פעם?
איך הגעת לשם?
האמת שאני סיימתי את הראיונות במשפט של 'נפגש בקונצרט הבא' ואלי כהן שאל אותי איזה קונצרט,מחר? אז אמרתי 'לא, בפסח וכד"..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/10/2017 07:24 לינק ישיר 

אגב כבר קיבלתי מייל ןמסתבר שהלינק בכרטיס ביקור לא עובד.. חבל מאוד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/10/2017 07:31 לינק ישיר 

ידענו שהלינק שהיה בכרטיס המקורי לא עבד, לכן הדפסנו שוב כרטיסים בעיצוב מיוחד של 'מהלעלעל'. מסתבר שבכרטיס הנוכחי שהיה מוכן להדפסה נשארה בטעות הכתובת השגויה..;(
בכל מקרה נחלק את הכרטיסים האלה לפחות כתובת המייל שם נכונה ואז אוכל לשלוח לינק תיקני.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > האירוע הגדול בחול המועד! מיאמי 40 - רק להיטים! @ בית הספר למוסיקה של ברוקלין חול המועד סוכות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.