|
|
| נשלח ב-25/9/2017 18:25 |
|
| |
אלבום שאני מאוד אוהבת הוא 'בסיעתא דישמיא', חוץ מהרצועה האחרונה...
גם 'one by one' ו'רווח' נמצאים בראש הרשימה.
אלבום נוסף שאני אוהבת אבל אין בו הרבה להיטים מוסכמים הוא 'יבוא'.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2017 18:49 |
|
| |
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2017 20:03 |
|
| |
| שירהיהודית כתב: |  | אלבום שאני מאוד אוהבת הוא 'בסיעתא דישמיא', חוץ מהרצועה האחרונה...
|
|
בחירות מעניינות. הייתי שמח לשמוע נימוקים...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2017 20:53 |
|
| |
סנחריב, אהבתי את הרעיון של האשכול. שאפו
אני חייבת להזכיר שיש את הוויקי המדהים של מיאמי שחייב העשרה בחומרים, והניתוחים שלך יכולים להעשיר ועוד איך. (באופן כללי לאו דווקא לגבי אשכול זה. ) קישור- http://mbcwiki.nl.eu.org/index.php?title=עמוד_ראשי
בקשר לבחירה שלך, המחשבה הראשונה שעלתה לי שזו לא חכמה. זהו אלבום שמאגד שירים יפים די מלכתחילה. שירים באנגלית תמיד יישמעו טוב יותר במיוחד למי שהשפה הראשונה שלו זה אנגלית. החכמה זה לבחור אלבום רגיל ולהיות מוכנים 'לסבול' אותו בשמיעה רצופה. מוכן לשתף איזה אלבום היית רוצה לשמוע רצוף, לא כולל אלבומי'סלט' למינהם?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2017 20:58 |
|
| |
אצלי זה האלבום יבוא.
- איום ונורא- ציון 8\9
- מעם ה' ציון 9\10
- יבא ציון 10
- מהרה החדש ציון 10
- ברך עלינו ציון 9
- גלה ציון 6\7
- אשא עיני ציון 10
- בעבור ציון 8
- ותערב ציון 7\8
- זמן שמחתנו ציון 7\8
- עזור נא ציון 9\10
אני חושבת שהבחירה שלי הושפעה מכך שזה האלבום שממנו הכל התחיל.. :) מאז התחלתי לחקור אחרי מיאמי בצורה יסודית, ומאז הכל היסטוריה. בנוסף, אני באמת אוהבת את האלבום הזה! יכולה לשמוע שעות..(טוב חוץ מ3-4 שירים שלא ממש..) אבל אין שיר גרוע ממש לדעתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2017 21:27 |
|
| |
|
| נשלח ב-25/9/2017 21:27 |
|
| |
| סנחריב כתב: |  | אלבום שאני מאוד אוהבת הוא 'בסיעתא דישמיא', חוץ מהרצועה האחרונה...
בחירות מעניינות. הייתי שמח לשמוע נימוקים...
|
|
למה מעניינות? אני אנסה, למרות שלפעמים חיבה לאלבום מסוים לא באמת ניתנת להסבר...
'בסיעתא דישמיא' - כי הוא פשוט טוב, מלא שירים מעולים אני אוהבת את השירים השקטים וגם הקיצביים, ולמעט השיר האחרון (שאני גם ממש לא אוהבת את הביצוע שלו במיאמי אקספיראנס) אף שיר לא גורם לי לדלג עליו. one by one - עיין באשכול הסמוך... רווח - שוב, שילוב של שירים טובים עם סולנים מצויינים. אחד האלבומים הטובים שיצאו למיאמי ב20 שנה האחרונות... ההבדל הגדול בינו לבין בס"ד הוא המגוון הרחב יותר של הסולנים. יבוא - כי ככה, אולי כי לחלק גדול מהשירים יש גם בביצוע מקסים בהופעות ואולי כי יש מגון בקולות של הסולנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2017 22:22 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | סנחריב, אהבתי את הרעיון של האשכול. שאפו
אני חייבת להזכיר שיש את הוויקי המדהים של מיאמי שחייב העשרה בחומרים, והניתוחים שלך יכולים להעשיר ועוד איך. (באופן כללי לאו דווקא לגבי אשכול זה. ) קישור- http://mbcwiki.nl.eu.org/index.php?title=עמוד_ראשי
באמת שקטונתי. אתן מפגינות פה ידע מרשים... אבל אם מישהו חושב שכתבתי משהו שמתאים לויקי - הוא מוזמן להוסיף בכיף
בקשר לבחירה שלך, המחשבה הראשונה שעלתה לי שזו לא חכמה.
שבוי מלחמה חכם הוא שבוי מלחמה שסובל פחות 
זהו אלבום שמאגד שירים יפים די מלכתחילה. שירים באנגלית תמיד יישמעו טוב יותר במיוחד למי שהשפה הראשונה שלו זה אנגלית.
זה בטוח. אני מניח שלמי שלא מסתדר טוב עם אנגלית - הרבה יותר קשה להתחבר למילים של השירים של מיאמי באנגלית (שהן ממש טובות), למרות שאפשר להתחבר ללחנים המקסימים וגם זה סבבה. לא חייבים להבין למשל את when כדי לאהוב אותו, אבל אם מבינים אותו - נראה לי שאוהבים אפילו יותר.
החכמה זה לבחור אלבום רגיל ולהיות מוכנים 'לסבול' אותו בשמיעה רצופה. מוכן לשתף איזה אלבום היית רוצה לשמוע רצוף, לא כולל אלבומי'סלט' למינהם?
אם הייתי צריך לבחור לפי אלבום שיש בו שירים ממש טובים, אז הייתי אומר כמובן one by one. אבל אז הייתי סובל בשבי, כי יש בו כמה שירים ממש לא טובים, וזה היה עינוי לשמוע את זה ברצף.
לכן התשובה שלי תהיה מאוד מפתיעה (ואני חושב שהיא עומדת בתנאי השאלה, כי בכל זאת ירחמיאל הלחין שם כמעט את הכל): הייתי בוחר באלבום הראשון של פרחי טורונטו - והיה ביום ההוא.
אין שם אף שיר מעולה ברמה של סאנשיין/one by one/when וכו', אבל אין שם אף שיר שאני לא אוהב. אין לי בעיה לשמוע את האלבום הזה ברצף יום שלם.
|
|
 |
|
|
|
|
|