|
|
| נשלח ב-24/9/2017 00:44 |
|
| |
חיחיחי.... שוב אתה והדימויים שלך...!
סתם,ברור שיש דברים שאני טובה בהם עשרת מונים עליו (בלי לפגוע! פשוט לא ניראה לי שבתחום ידיעת שמות הסולנים וכדומה,שלא נדבר על מיאמי של 10 השנים האחרונות-יש לו יותר ידע ממני...) אבל הוא פשוט גרם לי להבין שרק אחרי איזה שש שנים שאני אשמע את האלבום "כלל ישראל" ברצף אני אגיע לרמה שלו בידיעת הפתיחים וקטעי המעבר של האלבום הזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2017 12:48 |
|
| |
| משיחמיד כתב: |  | חיחיחי.... שוב אתה והדימויים שלך...!
סתם,ברור שיש דברים שאני טובה בהם עשרת מונים עליו (בלי לפגוע! פשוט לא ניראה לי שבתחום ידיעת שמות הסולנים וכדומה,שלא נדבר על מיאמי של 10 השנים האחרונות-יש לו יותר ידע ממני...) אבל הוא פשוט גרם לי להבין שרק אחרי איזה שש שנים שאני אשמע את האלבום "כלל ישראל" ברצף אני אגיע לרמה שלו בידיעת הפתיחים וקטעי המעבר של האלבום הזה...
לגבי סולנים - אף גבר לא יכול להתחרות ברמת הידע של הנשים, כי אתכן זה הרבה יותר מעניין... אתן מסתכלות על הסולנים בזווית אחרת לגמרי מאיתנו.
דווקא האלבום כלל ישראל? יש שם 3 שירים טובים, וכל השאר אהמממ.. אהמממ...
אני לא חושבת שזה האלבום האהוב עליו,אבל זה פשוט אחד מאלבומי הילדות החרושים ביותר שלו, שאני (עדיין)ממש לא מכירה טוב לצערי....
(בגלל סיפור מצער מאד שבעקבותיו נמחקו לפני שנה וחצי בערך כמעט כל שירי מיאמי מהמחשב שלנו.... אבל לא נורא... כבר החזרתי את הרוב...(נידמה לי שמשהי בפורום הזה כבר התוודעה לפרשיה לפרטייה.... אחרי שקוננתי על זה באוזנייה איזה מאה פעמים ...)) |
|
אאוץ'... גיבויים זה דבר חשוב, ובמיוחד למוזיקה. אוסף המוזיקה שלנו זה דבר שאנחנו אוספים במשך שנים, ושיהיה כמעט בלתי אפשרי לשחזר אותו אם הוא ימחק (בהנחה שהוא לא כולל רק את "כל השירים של מיאמי" חחח), כך שיש לי לפחות 5 גיבויים שלו.
טוב, אני מעלה את רף הקושי של החידות. אני מקווה שזה לא יהיה קשה מדי.
איזה שיר של מיאמי הוא בקצב הקוויקסטפ?
לטובת מי שלא מכיר, או שמכיר ולא יודע שקוראים לזה קוויקסטפ, אז יש פה ביצוע תזמורתי (דווקא מגניב, עם קלרינט וסקסופון וחצוצרות וכו') בקצב הזה. הכי קל לשמוע את הקצב לא בפתיחת השיר אלא מ 0:31
https://www.youtube.com/watch?v=r2S1I_ien6A
שוב, זו חידה די קשה. למיטב ידיעתי יש רק שיר אחד של מיאמי שהוא בקצב הזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2017 18:36 |
|
| |
|
| נשלח ב-25/9/2017 19:39 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2017 19:46 |
|
| |
| סנחריב כתב: |  |
טוב, אני מעלה את רף הקושי של החידות. אני מקווה שזה לא יהיה קשה מדי.
איזה שיר של מיאמי הוא בקצב הקוויקסטפ?
לטובת מי שלא מכיר, או שמכיר ולא יודע שקוראים לזה קוויקסטפ, אז יש פה ביצוע תזמורתי (דווקא מגניב, עם קלרינט וסקסופון וחצוצרות וכו') בקצב הזה. הכי קל לשמוע את הקצב לא בפתיחת השיר אלא מ 0:31
https://www.youtube.com/watch?v=r2S1I_ien6A
שוב, זו חידה די קשה. למיטב ידיעתי יש רק שיר אחד של מיאמי שהוא בקצב הזה...
|
|
רק השניה ראיתי את זה והראשון שקפץ לי היה 'דווי הסר'.... ולא ניראה לי שזה נכון אז תנו לי כמה דק' לחשוב על משהו....
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2017 22:19 |
|
| |
|
| נשלח ב-25/9/2017 22:26 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2017 22:28 |
|
| |
כל הכבוד מיאמוש!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2017 22:30 |
|
| |
תודה על המחמאה  זה אחד השירים המתוקים..חח אם מבינים את המילים כמובן, מבינים עד כמה  הקצב המיוחד הנ"ל באמת נמצא רק בשיר הזה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-25/9/2017 22:38 |
|
| |
לי עולים האחים אייל המתוקים שרים את הפזמון... חמודים שכאלה...!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2017 23:46 |
|
| |
|
|
|