בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

תצא בחוץ - את מי הייתם מוציאים ממיאמי?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/9/2017 22:44 לינק ישיר 

מיאמית1992 כתב:
סנחריב כתב:

מיאמית1992 כתב:
ברור שאני אשמח לחזור לכל התקופות של מיאמי...
וגם אני הייתי מוציאה את ג'רמי הרשקוביץ, אבל לא את שלומה גרוס ובמקומו הייתי מוציאה את יהודה בראון, שיש לו קול מעצבן שאני לא סובלת (וגם יש לי קטע איתו שגם בגלל זה אני לא סובלת אותו...מיאמוש)

נשלח מהאנדרואיד שלי

מיאמית1992-1995

לפעמים מיאמית ומשיחמיד מסכימות על משהו, וואוו 

תשובה מעניינת, מיאמית. למרות שנראה לי שאת תאהבי גם את התשובה שלי (כשתגיע) שהיא אמנם קצת מחוץ לקופסה, אבל כנראה תהיה לטעמך

מעניין מה תשובתך

נשלח מהאנדרואיד שלי

מיאמית1992-1995

רמז - אמרתי לחשוב מחוץ לקופסה... מי אמר שצריך להוציא דווקא ילדים גרועים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/9/2017 23:25 לינק ישיר 

סנחריב כתב:
אז מהיום לא מזכירים צפרדעים...

יותר קל לזכור אילו חיות כן מותר להזכיר חחח

מממ.... לא נכון... הטווס שלי בכלל לא ניראה ככה... הרבה יותר מלכותי ומרשים....
והפיל שלי הרבה פחות חביב...

הקנגרו יותר בכיוון,רק פחות צהוב,ועם חולצה אדומה מנצנצת ועניבה כסופה-מנצנצת גם היא...
אה,ולא לשכוח-קופץ!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/9/2017 23:33 לינק ישיר 

סנחריב כתב:
סנחריב כתב:

מיאמית1992 כתב:

מעניין מה תשובתך

נשלח מהאנדרואיד שלי

מיאמית1992-1995

רמז - אמרתי לחשוב מחוץ לקופסה... מי אמר שצריך להוציא דווקא ילדים גרועים...

אמאלה! זה נשמע מלחיץ...:מחוץ לקופסה,מיאמית תאהב את זה,ולא חייבים להוציא ילדים גרועים...

אלא אם כן,תציע שעודד קריטי יעוף מהמקהלה ויעשה מעצמו ילד פלא... 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/9/2017 04:54 לינק ישיר 

אז עכשיו תורי לענות את מי הייתי מוציא:

הערה: על השאלה הזו והתשובה שלי חשבתי בעקבות החתימה של מיאמית בפורום ("1992-1995", שחשבתי שהיא מתייחסת לשנים של עודד קאריטי במיאמי).

עודד קאריטי היה במיאמי בשנים 1992 עד 1995.

בשנים האלו הוא השתתף ב-4 אקספריאנסים (אקספריאנס 2 "בדרך לירושלים", אקספריאנס 3, אקספריאנס 4 "שירו לו", אקספריאנס 5) וב-2 אלבומים (מן השמים, one by one).

אבל אם יכולתי לחזור עם מכונת זמן אחורה, הייתי משנה את ההיסטוריה, והייתי מוציא ממיאמי 2 מהסולנים הטובים שלה: נחום סטארק וארי גולדוואג.

למה להוציא ממיאמי סולנים טובים?!
א. כי בלעדיהם עודד היה מקבל יותר סולואים בתקופה המוקדמת שלו במיאמי, כשהם עוד היו הכוכבים וקיבלו המון סולואים.
ב. כי אם הוא היה מקבל יותר סולואים בתחילת דרכו (אקספריאנס 2, מן השמים), אז הוא היה מגיע בתור סולן הרבה יותר טוב ויותר מנוסה לתקופה שבה הוא התחיל להיות כוכב.
כלומר: גם היו לנו היום יותר שירים עם עודד, וגם היו לנו את השירים הקיימים של עודד עם עודד יותר טוב.

אנסה לסדר את השנים של עודד כרונולוגית:

1992 - אקספריאנס 2
כמה סולואים עודד קיבל: 1 [אשירה]
כמה סולואים נחום סטארק וארי גולדוואג קיבלו: 9 [אור חדש, ברוך הגבר, A Life of Torah, ברוך הבא, מהרה (הישן), פתח ליבי, במרום, וכולם פותחים, Hashem]

1993 - מן השמים
כמה סולואים עודד קיבל: 1 [ישראל]
כמה סולואים נחום סטארק וארי גולדוואג קיבלו: 8 [קומט שוין, מן השמים, זה היום, אני מאמין, קוה, לא ישא גוי, when, מי ידמה]

כרונולוגית - עכשיו נחום סטארק וארי גולדוואג פורשים, ועודד הופך לכוכב עד ל-1995 ואז פורש. כלומר - הם "ביזבזו" לו כמה שנים טובות...

ברור לי שנחום סטארק וארי גולדוואג היו סולנים טובים וכו', אבל עדיין הייתי מעדיף את ההיסטוריה האלטרנטיבית, שבה הם לא היו במיאמי ועודד היה הופך לכוכב עוד יותר גדול.

תוקן על ידי סנחריב ב- 29/09/2017 05:03:05

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/9/2017 09:40 לינק ישיר 

וואו סנחריב את פשוט ענקקק!!!
לזה קוראים חשיבה מחוץ לקופסה
לגבי מה שכתבת אני גם הייתי מוציאה את ארי גולדוואג כי בינינו הוא לא היה משו אז.. היה לו קול צווחני מדי ואם כבר אני יותר אוהבת את הקול שלו כרגע...
את נחום סטארק הייתי מוציאה אותו לפני הזמן,הוא היה באקספיריאנס 1 שם היה לו שיא של שיר (I want to know ) וזהו הייתי מוציאה אותו ואז עודד ואיצי היו מקבלים סולואים יפים שמגיעים להם ביושר

מיאמית1992-1995

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מיאמית1992 ב- 29/09/2017 10:16:17

מיאמית1992-1995

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/9/2017 11:09 לינק ישיר 

מממ... אני לא הייתי מוותרת בקלות כזו על סולנים טובים כ''כ...
אני כן חושבת שבמין השמים ואקספיריאנס 3 ארי לא היה צריך להיות,במחילה וגם לא נחום (במין השמים)...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/9/2017 12:57 לינק ישיר 

מיאמית1992 כתב:
וואו סנחריב את פשוט ענקקק!!!

אמרתי לך שאת בטח תאהבי... אבל זה היה קל לנחש - עודד קאריטי...

לזה קוראים חשיבה מחוץ לקופסה

ברור. למה לבזבז מכונת זמן על להוציא ילד שלא שר טוב, אם אפשר פשוט לדלג על השיר שלו... עדיף להשתמש במכונת זמן למשהו הרבה יותר מורכב...

לגבי מה שכתבת אני גם הייתי מוציאה את ארי גולדוואג כי בינינו הוא לא היה משו אז.. היה לו קול צווחני מדי ואם כבר אני יותר אוהבת את הקול שלו כרגע...

אני לא שומע אותו בתור בוגר. ניסיתי וזה לא עשה לי כלום.

את נחום סטארק הייתי מוציאה אותו לפני הזמן,הוא היה באקספיריאנס 1 שם היה לו שיא של שיר (I want to know ) 

שיר מדהים!!! אוף, עכשיו בא לי לכתוב "אני אכין על זה ניתוח מעמיק", אבל יש לי כל כך הרבה ניתוחים שעוד לא סיימתי חחח

וזהו הייתי מוציאה אותו ואז עודד ואיצי היו מקבלים סולואים יפים שמגיעים להם ביושר

מיאמית1992-1995

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מיאמית1992 ב- 29/09/2017 10:16:17

מיאמית1992-1995

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/9/2017 13:03 לינק ישיר 

משיחמיד כתב:
מממ... אני לא הייתי מוותרת בקלות כזו על סולנים טובים כ''כ...
אני כן חושבת שבמין השמים ואקספיריאנס 3 ארי לא היה צריך להיות,במחילה וגם לא נחום (במין השמים)...

אז גם את, בעצם, מוציאה את שניהם במין השמיים ואקספריאנס 3.

אז ההבדל בינינו הוא רק שהשארת אותם באקספריאנס 2?
לא כזה הבדל מהותי.
למרות שיש שם 3 שירים שאני מאוד אוהב והייתי מעדיף שלפחות אותם עודד יקבל:  A Life of Torah, מהרה (הישן), פתח ליבי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/9/2017 13:49 לינק ישיר 

לא, אני גם מוציאה אותם מאקספיריאנס 2 ומשאירה אותם ב1

נשלח מהאנדרואיד שלי

מיאמית1992-1995

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/9/2017 13:59 לינק ישיר 

מיאמית1992 כתב:
לא, אני גם מוציאה אותם מאקספיריאנס 2 ומשאירה אותם ב1

נשלח מהאנדרואיד שלי

מיאמית1992-1995

א. נראה לי שהתבלבלת בין התגובה שלי למשיחמיד לבין התגובה שלי אליך... 

ב. אין בעיה להשאיר אותם באקספריאנס 1 כי עודד עוד לא היה אז במיאמי, אז הם לא מפריעים לי חחח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/9/2017 14:14 לינק ישיר 

אהה נכון התגובה שלך היא למשיחמיד
אבל בכולפן זה נכון, כי אז לעודד היה הרבה יותר סולואים שבאמת מגיעים לו כי הוא שר מ א ל ף ף ף !!!! ו א י ן ע ל י ו ! ! ! ! ה- סולן בה' הידיעה! ! !
והוא פשוט שלמותתתת של סולן!!! וכל שלל המילים שאני השתמש לא יוכלו לשקף את מה שהוא!!! פשוט.. להתעלף מהקול...

נשלח מהאנדרואיד שלי

מיאמית1992-1995

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/9/2017 14:16 לינק ישיר 

לפני שקראתי את ההודעות באשכול,זו דעתי.
מיד חשבתי על ג'רמי הרשקוביץ שהקול שלו לא משהו, זייפן כרוני. אבל אם נתחשב בעובדה שלאחיו דיויד היה קול טוב(בתקופת יבוא), והוא בטבעיות נכנס למקהלה בתור ה'ממשיך' שלו, אז אפשר להבין למה הוא היה שם.
אומנם הפרמטר של good looking לא אמור לבוא על חשבון הקול, אבל רוב האנשים מסתכלים על זה, ומה לעשות, זה כן חשוב.
אז להוציא אותו מהמקהלה לגמרי-לא חושבת שזה נכון.
מה כן? לא לתת לו ככ הרבה סולואים! במיוחד שיר שלם של סולו 'פתח ליבי'. למה להרוס את השיר?
במיוחד שיש כ"כ הרבה ילדים אחרים מוכשרים(יהודה גורקין למשל) שיכלו לעשות את זה פי אלף עוצמתי יותר.
אפשר לתת לו סולואים רק באלבום, עם עריכה. רק כך הקול שלו נשמע נסבל.
עד כאן התפלספות;))

אז את מי הייתי מוציאה?
זה קשה. כי יש ילדים שהקול לא משהו אבל האופי שלהם מקסים. אבל במקהלה עסקינן..
את ארי רוזנר.
כן, הישראלי שכ"כ הרבה התלהבו עליו.
חןץ מזה שהוא ישראלי, הקול שלו.. ממ.. לא ברמה של מקהלה!! לעלות בטונים הוא לא ממש יכול וזה לא נשמע יפה. אח שלי בגיל 11 בלי להיות במקהלה שר הרבה יותר יפה ממנו.
זה ענין של כישרון.

ילד נוסף-אייזיק חסון(תקופת אט אט)
לא נעים, אבל הילד חסר שמיעה מוסיקלית לחלוטין. הוא אומנם לא קיבל כמעט סולואים(לעומת ארי רוזנר שקיבל הרבה) אבל מה שכן קיבל, ביצע זוועה. לא שר בטון הנכון בצורה קטסטרופלית.

ילד נוסף-יהודה אופנהיימר.(גם תקופת אט אט)
אעתיק מהויקי של מיאמי משפט מהערך עליו, קרדיט לשירה יהודית- 'ביצועיו של יהודה הוגדרו כיפים אך מאולצים.'. כיפי? לא הייתי מגדירה, אבל מאולץ-בדיוק כך.
הוא לא זרם, לא חייך, שר ככפאו שד. והקול שלו לא אייאייאיי..
אז למה? חבל..
(נ.ב והאופי שלו לא משהו.. עיין ערך הראיונות. לא מסמפטת אותו;(<

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מיאמוש ב- 05/04/2018 10:35:16

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/9/2017 14:19 לינק ישיר 

משיחמיד כתבה:

אוקי.. אז דבר ראשון הייתי שמחה לחזור לכל תקופה שהיא ולהעיף מהמקהלה
את שני הילדים שירחמיאל החזיק בשניים אפילו שהקול שלהם כבר
היה נשמע בערך כמו קרקור של צפרדע עם שלפוחית במיתרי הקול... ותמיד היו כמה כאלה...

וחוץ מזה... ניראה לי הייתי מוצאה את ג'רמי הרשקוביץ ואת שלמה גרוס... 
שניהם היו זייפנים כרוניים... ונכון שאם מסתכלים על 'לוקינג' אז שניהם היו במיקום גבוה...
אבל זה לא מצדיק להכניס למקהלה ילדים זייפנים כ''כ...ועוד להפוך אותם לסולנים...!
את ג'רמי הייתי רוצה במקהלה רק מההופעה בישראל 2011 ואילך...
שם הוא כמעט לא זייף וקולו היה במיטבו...
את שלמה גרוס אני בספק אם הייתי מכניסה מתישהו... אבל גם אם כן-לא הייתי הופכת אותו לסולן...

עוד אחד שאולי הייתי מוציאה מהמקהלה-נפתלי ג'יקובסון... מה ירחמיאל מצא בו???????????????
הקול שלו לא משהו בכלל, והעמידת במה... אההם אהום.... כיחכוך בגרון...!
הוא ניראה תמיד כאילו הוא חושב "אוף! מה הוציאו אותי עכשיו מהבית בכח והכריחו אותי
לעמוד על הבמה עם התלבושות המוזרה הזו ולרקוד את הריקודים האלה כאילו שאני קנגרו...?"

אבל בשורה התחתונה-ניראה לי שהבחירות שעשה ירחמיאל לאורך השנים היו מצוינות
ובהחלט היה די מסובך למצוא את הילדים שלא הייתי רוצה לראות במקהלה...

תוקן על ידי משיחמיד ב- 28/09/2017 16:27:54

ג'רמי הרשקוביץ-אליו התייחסתי בתגובתי לעיל, ואני לא חושבת שהקול שלו היה נשמע 'טוב' מתישהו..
שלמה גרוס-ממש לא.
יש לו קול טוב! לא מושלם אבל קול טוב ועמידת במה מעולה
אי אפשר להתכחש לזה. לא הייתי מוציאה.
נפתלי ג'ייקובסון-בהחלט עוף מוזר.. מסכימה איתך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/9/2017 14:21 לינק ישיר 

מיאמית1992 כתבה:

ברור שאני אשמח לחזור לכל התקופות של מיאמי...
וגם אני הייתי מוציאה את ג'רמי הרשקוביץ, אבל לא את שלומה גרוס ובמקומו הייתי מוציאה את יהודה בראון, שיש לו קול מעצבן שאני לא סובלת (וגם יש לי קטע איתו שגם בגלל זה אני לא סובלת אותו...מיאמוש)

מיאמית1992-1995

ליהודה בראון כן היה קול טוב בהתחלה. לאחר סוכות תשע"ו לדעתי כבר היה צריך לפרוש..
זה ענין של טיימינג נכון, לפרוש בשיא ולא לחכות שהקול יקרטע..(כמו צבי שמחון ועוד רבים וטובים (?).

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/9/2017 14:24 לינק ישיר 

סנחריב כתב:

אז עכשיו תורי לענות את מי הייתי מוציא:

הערה: על השאלה הזו והתשובה שלי חשבתי בעקבות החתימה של מיאמית בפורום ("1992-1995", שחשבתי שהיא מתייחסת לשנים של עודד קאריטי במיאמי).

עודד קאריטי היה במיאמי בשנים 1992 עד 1995.

בשנים האלו הוא השתתף ב-4 אקספריאנסים (אקספריאנס 2 "בדרך לירושלים", אקספריאנס 3, אקספריאנס 4 "שירו לו", אקספריאנס 5) וב-2 אלבומים (מן השמים, one by one).

אבל אם יכולתי לחזור עם מכונת זמן אחורה, הייתי משנה את ההיסטוריה, והייתי מוציא ממיאמי 2 מהסולנים הטובים שלה: נחום סטארק וארי גולדוואג.

למה להוציא ממיאמי סולנים טובים?!
א. כי בלעדיהם עודד היה מקבל יותר סולואים בתקופה המוקדמת שלו במיאמי, כשהם עוד היו הכוכבים וקיבלו המון סולואים.
ב. כי אם הוא היה מקבל יותר סולואים בתחילת דרכו (אקספריאנס 2, מן השמים), אז הוא היה מגיע בתור סולן הרבה יותר טוב ויותר מנוסה לתקופה שבה הוא התחיל להיות כוכב.
כלומר: גם היו לנו היום יותר שירים עם עודד, וגם היו לנו את השירים הקיימים של עודד עם עודד יותר טוב.

אנסה לסדר את השנים של עודד כרונולוגית:

1992 - אקספריאנס 2
כמה סולואים עודד קיבל: 1 [אשירה]
כמה סולואים נחום סטארק וארי גולדוואג קיבלו: 9 [אור חדש, ברוך הגבר, A Life of Torah, ברוך הבא, מהרה (הישן), פתח ליבי, במרום, וכולם פותחים, Hashem]

1993 - מן השמים
כמה סולואים עודד קיבל: 1 [ישראל]
כמה סולואים נחום סטארק וארי גולדוואג קיבלו: 8 [קומט שוין, מן השמים, זה היום, אני מאמין, קוה, לא ישא גוי, when, מי ידמה]

כרונולוגית - עכשיו נחום סטארק וארי גולדוואג פורשים, ועודד הופך לכוכב עד ל-1995 ואז פורש. כלומר - הם "ביזבזו" לו כמה שנים טובות...

ברור לי שנחום סטארק וארי גולדוואג היו סולנים טובים וכו', אבל עדיין הייתי מעדיף את ההיסטוריה האלטרנטיבית, שבה הם לא היו במיאמי ועודד היה הופך לכוכב עוד יותר גדול.

תוקן על ידי סנחריב ב- 29/09/2017 05:03:05

מסכיצה איתך כל כך!
לדעתי לארי גולדווואג יש קול מעצבן, לא אהבתי אותו בכלל.(אגב הקול שלו כיום כבוגר לעניות דעתי נשמע טוב בהרבה)
נחום סטרק- מספיק היה תפקיד ראשי בהצגה.
באמת לא הבנתי למה רק לשניהם היו כל כך הרבה סולואים! חלוקה לא הוגנת לחלוטין.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > תצא בחוץ - את מי הייתם מוציאים ממיאמי?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.