|
|
| נשלח ב-30/9/2017 21:02 |
|
| |
| מיאמוש כתבה: |  |
לפני שקראתי את ההודעות באשכול,זו דעתי. מיד חשבתי על ג'רמי הרשקוביץ שהקול שלו לא משהו, זייפן כרוני. אבל אם נתחשב בעובדה שלאחיו דיויד היה קול טוב(בתקופת יבוא), והוא בטבעיות נכנס למקהלה בתור ה'ממשיך' שלו, אז אפשר להבין למה הוא היה שם. אומנם הפרמטר של good looking לא אמור לבוא על חשבון הקול, אבל רוב האנשים מסתכלים על זה, ומה לעשות, זה כן חשוב. אז להוציא אותו מהמקהלה לגמרי-לא חושבת שזה נכון. מה כן? לא לתת לו ככ הרבה סולואים! במיוחד שיר שלם של סולו 'פתח ליבי'. למה להרוס את השיר? במיוחד שיש כ"כ הרבה ילדים אחרים מוכשרים(יהודה גורקין למשל) שיכלו לעשות את זה פי אלף עוצמתי יותר. אפשר לתת לו סולואים רק באלבום, עם עריכה. רק כך הקול שלו נשמע נסבל. עד כאן התפלספות;))
אז את מי הייתי מוציאה? זה קשה. כי יש ילדים שהקול לא משהו אבל האופי שלהם מקסים. אבל במקהלה עסקינן.. את ארי רוזנר. כן, הישראלי שכ"כ הרבה התלהבו עליו. חןץ מזה שהוא ישראלי, הקול שלו.. ממ.. לא ברמה של מקהלה!! לעלות בטונים הוא לא ממש יכול וזה לא נשמע יפה. אח שלי בגיל 11 בלי להיות במקהלה שר הרבה יותר יפה ממנו. זה ענין של כישרון.
ילד נוסף-אייזיק חסון(תקופת אט אט) לא נעים, אבל הילד חסר שמיעה מוסיקלית לחלוטין. הוא אומנם לא קיבל כמעט סולואים(לעומת ארי רוזנר שקיבל הרבה) אבל מה שכן קיבל, ביצע זוועה. לא שר בטון הנכון בצורה קטסטרופלית.
ילד נוסף-יהודה אופנהיימר.(גם תקופת אט אט) אעתיק מהויקי של מיאמי משפט מהערך עליו, קרדיט לשירה יהודית- 'ביצועיו של יהודה הוגדרו כיפים אך מאולצים.'. כיפי? לא הייתי מגדירה, אבל מאולץ-בדיוק כך. הוא לא זרם, לא חייך, שר ככפאו שד. והקול שלו לא אייאייאיי.. אז למה? חבל.. (נ.ב והאופי שלו לא משהו.. עיין ערך הראיונות. לא מסמפטת אותו;(
ילד נוסף-אברהם אלמן. בתור ילד קטן חמוד חדש במקהלה בסוכות תשע"ד הוא היה נשמע נהדר. הסולו שהוא ביצע היה 'גילה רינה' והוא היה מעולה. אבל. בפסח ע"ד ובכל סבב ההופעות בקיץ ע"ד, אברהם קיבל במה מכובדת מאוד ללא סיבה הנראית לעין. הוא לא ידע לעלות יפה בטונים, זה היה נשמע צורם ולא 'חלק'. השיר שמתנגן לי בראש זה I want to know ששרו דוד צבי ואברהם. דוד שר אותו מהמם ואברהם לא משהו בכלל.. בכל מקרה, בהופעת פסח ע"ה הוא כבר לא היה..(כנראה הבין בעצמו שהקול שלו הלך טרם (?) זמנו)
_________________ |
|
אני לא מסכימה איתך לגבי ארי רוזנר, כי הוא כן יודע לעלות וגם הוא נותן הרגשה שהוא יכול להמשיך לא לנשום בסולואים ארוכים (למשל בממקומך) וזה יפה. לגבי יהודה אופנהיימר גם אני הייתי מוציאה, הוא לא שר יפה וגם יש לו עמידת במה מסורבלת וממש רואים שאילצו אותו להיות שם. גם את אייזק חסון הייתי מוציאה כי באמת אין לו שמיעה מוזיקלית ופשוט.. 'אין לו את זה' בלשיר. אברהם אלמן דווקא היו כמה סולואים יפים אבל זה נכון שהיו לו כמה קטסטרופלים. . אני פשוט הייתי מוציאה אותו לפני הזמן.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-30/9/2017 21:50 |
|
| |
| מיאמית1992 כתב: |  | | מיאמוש כתבה: |  |
לפני שקראתי את ההודעות באשכול,זו דעתי. מיד חשבתי על ג'רמי הרשקוביץ שהקול שלו לא משהו, זייפן כרוני. אבל אם נתחשב בעובדה שלאחיו דיויד היה קול טוב(בתקופת יבוא), והוא בטבעיות נכנס למקהלה בתור ה'ממשיך' שלו, אז אפשר להבין למה הוא היה שם. אומנם הפרמטר של good looking לא אמור לבוא על חשבון הקול, אבל רוב האנשים מסתכלים על זה, ומה לעשות, זה כן חשוב. אז להוציא אותו מהמקהלה לגמרי-לא חושבת שזה נכון. מה כן? לא לתת לו ככ הרבה סולואים! במיוחד שיר שלם של סולו 'פתח ליבי'. למה להרוס את השיר? במיוחד שיש כ"כ הרבה ילדים אחרים מוכשרים(יהודה גורקין למשל) שיכלו לעשות את זה פי אלף עוצמתי יותר. אפשר לתת לו סולואים רק באלבום, עם עריכה. רק כך הקול שלו נשמע נסבל. עד כאן התפלספות;))
אז את מי הייתי מוציאה? זה קשה. כי יש ילדים שהקול לא משהו אבל האופי שלהם מקסים. אבל במקהלה עסקינן.. את ארי רוזנר. כן, הישראלי שכ"כ הרבה התלהבו עליו. חןץ מזה שהוא ישראלי, הקול שלו.. ממ.. לא ברמה של מקהלה!! לעלות בטונים הוא לא ממש יכול וזה לא נשמע יפה. אח שלי בגיל 11 בלי להיות במקהלה שר הרבה יותר יפה ממנו. זה ענין של כישרון.
ילד נוסף-אייזיק חסון(תקופת אט אט) לא נעים, אבל הילד חסר שמיעה מוסיקלית לחלוטין. הוא אומנם לא קיבל כמעט סולואים(לעומת ארי רוזנר שקיבל הרבה) אבל מה שכן קיבל, ביצע זוועה. לא שר בטון הנכון בצורה קטסטרופלית.
ילד נוסף-יהודה אופנהיימר.(גם תקופת אט אט) אעתיק מהויקי של מיאמי משפט מהערך עליו, קרדיט לשירה יהודית- 'ביצועיו של יהודה הוגדרו כיפים אך מאולצים.'. כיפי? לא הייתי מגדירה, אבל מאולץ-בדיוק כך. הוא לא זרם, לא חייך, שר ככפאו שד. והקול שלו לא אייאייאיי.. אז למה? חבל.. (נ.ב והאופי שלו למשהו.. עיין ערך הראיונות. לא מסמפטת() ו)
אני לא מסכימה איתך לגבי ארי רוזנר, כי הוא כן יודע לעלות וגם הוא נותן הרגשה שהוא יכול להמשיך לא לנשום בסולואים ארוכים (למשל בממקומך) וזה יפה. לגבי יהודה אופנהיימר גם אני הייתי מוציאה, הוא לא שר יפה וגם יש לו עמידת במה מסורבלת וממש רואים שאילצו אותו בטח יש לו אמא עם עונשים מקוריים: "אם לא תגמור את כל הברוקולי מהצלחת - תקבל עונש ללכת ביום ראשון בערב לחזרות של ירחמיאל..."  להיות שם. גם את אייזק חסון הייתי מוציאה כי באמת אין לו שמיעה מוזיקלית ופשוט.. 'אין לו את זה' בלשיר. . .. נשלח מהאנדרואיד שלי_________________ מיאמית1992-1995 |
|
תוקן על ידי מיאמוש ב- 05/04/2018 10:37:46
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2017 23:02 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | אז את מי הייתי מוציאה? זה קשה. כי יש ילדים שהקול לא משהו אבל האופי שלהם מקסים. אבל במקהלה עסקינן.. את ארי רוזנר. כן, הישראלי שכ"כ הרבה התלהבו עליו. חןץ מזה שהוא ישראלי, הקול שלו.. ממ.. לא ברמה של מקהלה!! לעלות בטונים הוא לא ממש יכול וזה לא נשמע יפה. אח שלי בגיל 11 בלי להיות במקהלה שר הרבה יותר יפה ממנו. זה ענין של כישרון.
|
|
אני אגיב רק על הקטע של ארי,כי את דעתי על ג'רמי כבר אמרתי ובנוגע לשנים הנוספים אני מסכימה עם כל מילה...
אז בנוגע לארי... אם אח שלך בן ה11 שר יותר יפה מארי,מה הוא עושה בבית? שיעשה מעצמו ילד פלא קטן! לפי דעתי ארי שר מ א ד יפה! נכון שלא הכי הכי טוב שיש,קצת (?) צרחני וקצת (?) צורם, ונכון שהוא לא מהקולות הכי יפים בהיסטוריה המיאמית,(אני עדינה...) אבל אני אוהבת את העוצמה בקול שלו... ואני לא אכחיש שהביצוע שלו ל'ממקומך' מדהיםםםם בעייני!!!!!!!
חוצמיזה,מה נפל עלייך? להוציא את ארי ולהשאיר את שלמה גרוס??? התמיהתני...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2017 23:16 |
|
| |
לא יודעת, הקול שלו צועק מדי. ובהשוואה לקולות המדהימים שהיו ברווח, (זאת בעצם סיבה שמזכירה קצת את דעתו של סנחריב באשכול) ארי תפס סולואים רציניים שיכלו להנתן לילדים עם קולות יותר טובים. למשל ז'אק נוסבאום. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-30/9/2017 23:19 |
|
| |
טוב,זה נכון.... באמת חבל על זאק נוסבוים וג'ורדן אודינסקי לדוגמא.... אבל עדיין לא ניראה לי שהייתי מוציאה אותו לגמרי...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2017 23:21 |
|
| |
אני חושבת שארי היה עם אופי טוב כריזמה והופעת במה מעולה ,ולכן הוא הצליח כל כך. אבל.. למה הוא הפך להיות סולן ראשי? זאת הבעיה.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-30/9/2017 23:24 |
|
| |
עכשיו אני כבר מסכימה איתך לגמרי... למה באמת?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2017 00:04 |
|
| |
סנחריב ומשיחמיד - שפכתם אותי מצחוק!!! פתחתן בקריירה חדשה, אה? גן חיות!!! ברכותיי לרגל המאורע ההיסטורי...
לא בדיוק זוכרת מי-כתב-מה (לא עבד לי לצטט קטעים!), אבל ג'רמי... לא היה צריך לקבל כל כך הרבה סולואים. ללא ספק.
ארי רוזנר- כנ"ל.
ארי גולדווארג- כנ"ל. (אולי בכלל ירחמיאל היה צריך לחכות עד ימינו אנו - בהם כבר הפך לזמר ורק אז לספח אותו להופעות של מיאמי)
אבל נ ח ו ם ס ט א ר ק ? ? ?
הוא מדהים! ילד כובש ועם קול יפה. (אהמ... כן... אי אפשר לומר שיש לו קול מ ד י יפה...) גם עמידת הבמה שלו לא כל כך מוצאת חן בעייני, אבל אין ספק שהוא חייב להיות במיאמי!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2017 00:09 |
|
| |
בהחלט נחום מדהים... את רואה שאני השארתי אותו באקספיריאנס 2 והוצאתי רק שממש התבגר לו הקול...
(והגן חיות מסתדר לי מצוין עם "למה ג'ירפה..." חחחחחחחחח.....)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2017 06:41 |
|
| |
וואו, איזה אשכול.
זה מצחיק, לו הייתם פותחים אשכול כזה לפני כמה וכמה שנים, הייתי מגיבה ללא היסוס. אך כיום, אני נוטה להרגיש אי נוחות עם הרעיון הזה.
האמת היא, שיש לי רשימה ארוכה של שמות, רק מה, אני כל הזמן נזכרת שהם ילדים ובפרט שאנחנו כל הזמן מעודדים את ילדי המקהלה לבקר כאן, מה נראה לכם תהיה תגובה של כל אדם, בפרט ילד שטרם הגיע לגיל בגרות אשר מבקר ורואה כזה אשכול?
יתרה מכך, הרי ירחמיאל הוא זה שבוחר את הפרחים למקהלה ומחלק סולואים. כך שבסופו של דבר, הוא זה שאשם בכל הזיופים ופאשלות כתוצאה מכך.
לחיים
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2017 07:37 |
|
| |
זה נכון. אני באמת הרגשתי לא נעים כשביקרתי כמה מהילדים... אני ממש מקןוה שהם לא רואים את זה. יחסית ניסיתי לעדן את הניסוח. בסה"כ הכללי אי אפשר ממש 'להוציא' מהמקהלה. המסקנה שהגעתי אליה ברוב הילדים זה פשוט להפחית סולואים שלא ממש הגיעו להם.. (והכל תאורטי כמובן) אולי אנסה לצנזר קצת.. כי בכולופן כוונתינו שילדים ייכנסו לפורום בסופו של דבר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-1/10/2017 09:05 |
|
| |
| משיחמיד כתבה: |  |
| מיאמוש כתב: |  | אז את מי הייתי מוציאה? זה קשה. כי יש ילדים שהקול לא משהו אבל האופי שלהם מקסים. אבל במקהלה עסקינן.. את ארי רוזנר. כן, הישראלי שכ"כ הרבה התלהבו עליו. חןץ מזה שהוא ישראלי, הקול שלו.. ממ.. לא ברמה של מקהלה!! לעלות בטונים הוא לא ממש יכול וזה לא נשמע יפה. אח שלי בגיל 11 בלי להיות במקהלה שר הרבה יותר יפה ממנו. זה ענין של כישרון.
|
|
אני אגיב רק על הקטע של ארי,כי את דעתי על ג'רמי כבר אמרתי ובנוגע לשנים הנוספים אני מסכימה עם כל מילה...
אז בנוגע לארי... אם אח שלך בן ה11 שר יותר יפה מארי,מה הוא עושה בבית? שיעשה מעצמו ילד פלא קטן! לפי דעתי ארי שר מ א ד יפה! נכון שלא הכי הכי טוב שיש,קצת (?) צרחני וקצת (?) צורם, ונכון שהוא לא מהקולות הכי יפים בהיסטוריה המיאמית,(אני עדינה...) אבל אני אוהבת את העוצמה בקול שלו... ואני לא אכחיש שהביצוע שלו ל'ממקומך' מדהיםםםם בעייני!!!!!!!
חוצמיזה,מה נפל עלייך? להוציא את ארי ולהשאיר את שלמה גרוס??? התמיהתני...
|
|
אני לא חושבת שאח שלך שר יותר יפה מארי רוזנר:), וזה ממש נכון מה שאמרת משיחמיד, יש לו קול עם מלא עצמה וזה מה שאני אוהבת, ואת שלמה גרוס לא הייתי מוציאה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-1/10/2017 09:19 |
|
| |
| greenie כתב: |  | וואו, איזה אשכול.
זה מצחיק, לו הייתם פותחים אשכול כזה לפני כמה וכמה שנים, הייתי מגיבה ללא היסוס. אך כיום, אני נוטה להרגיש אי נוחות עם הרעיון הזה.
האמת היא, שיש לי רשימה ארוכה של שמות, רק מה, אני כל הזמן נזכרת שהם ילדים ובפרט שאנחנו כל הזמן מעודדים את ילדי המקהלה לבקר כאן, מה נראה לכם תהיה תגובה של כל אדם, בפרט ילד שטרם הגיע לגיל בגרות אשר מבקר ורואה כזה אשכול?
יתרה מכך, הרי ירחמיאל הוא זה שבוחר את הפרחים למקהלה ומחלק סולואים. כך שבסופו של דבר, הוא זה שאשם בכל הזיופים ופאשלות כתוצאה מכך.
לחיים |
|
בגלל הסמיכות ליום הכיפורים, אתחיל עם ציטוט ממסכת יומא: "אָמְרוּ לוֹ, אִם כֵּן, אֵין לַדָּבָר סוֹף"
הרי גם את ירחמיאל הזמינו להיכנס לפורום, אז גם עליו לא נוכל לכתוב ביקורת, לא על הלחנים ולא על הכוריאוגרפיה ולא על זה שהוא נדחף לשירים ולא על... טוב, נו, הבנתם את הרעיון.
אי אפשר לכתוב בפורום כזה בלי שתהיה בו ביקורת על מישהו/משהו, כי הרי אנחנו כל הזמן כותבים על השירים, ואין טעם רק להלל ולשבח ולפאר...
תוקן על ידי סנחריב ב- 01/10/2017 09:22:13
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2017 09:30 |
|
| |
|
| נשלח ב-1/10/2017 14:52 |
|
| |
זו שאלה קצת בעייתית לדעתי...
אני לא הייתי מוציאה לגמרי ילד מהמקהלה, אבל בהחלט הייתי חותכת את התעקשות של הילדים או של ירחמיאל להישאר במקהלה בזמן שהקול כבר הלך לגמרי.
מיאמוש - מסכימה עם הביקורת על אייזיק חסון... סנחריב - זה בעצם להוציא שני עמודי תווך של המקהלה! ועם כל הערכה לעודד וכישרונו, אני בהחלט חושבת שיש מקום לעוד ילדים. הערה זו תקפה גם לגבי ארי ונחום, במילים אחרות מעדיפה יותר סולנים... נ.ב
אם הייתם שואלים את השאלה הזו בפורום הישן, כנראה היו כאלה שהיו מוציאים את מרדכי שפירא, כי בתור ילד לא היה לו קול ילדותי ומתוק ועם גוון צרוד משהו. אבל היום זה מקבל משמעות אחרת שהוא זמר מוערך וכבר יש לו שני אלבומים.
|
|
|
|
|