בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

סיקורים ותמונות הופעת מיאמי 40 סוכות תשע"ח

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/10/2017 23:51 לינק ישיר 

סיימון שסולן באנא בכח רואיין על ידי, לא הצלחתי להבין את שם המשפחה שלו למרות שהוא אמר אותו פעמיים.. משהו אמריקאי כזה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/10/2017 22:03 לינק ישיר 

תסלחו לי שרק עכשיו צפיתי בקליפים למרות שאלי שלח לי אותם מיד בכל אופן זמן לא היה עד שעכשיו החלטתי שאם לא עכשיו אימתי!!

בכל מקרה כמה תובנות: קודם כל תסלחו לי אבל האולם בכל אופן הבמה נראה כמו אתר בניה ולא כמו אולם מופעים.
סך הכול הופעה יפה ביותר. ומחכים כבר שיגיעו לארץ והלוואי בהרכב מלא או לפחות קרוב למלא.

ועוד דבר מי לדעתם הייתם רוצים שיהיה התזמורות בארץ?

אני הייתי בוחר ביואלי דיקמן אחד הכשרונות הצעירים והמבטיחים ביותר שכבר הופיע אם הזמרים הגדולים ביותר!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2017 23:12 לינק ישיר 

חח מה שנכון נכון
הבמה היתה מזעזעת, בהחלט אתר בניה...
אבל האולם עצמו, התקרה והקירות איפה שהקהל,היה ממש יפה.
הלוואי שתהיה תזמורת נורמלית,חלום!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/10/2017 13:01 לינק ישיר 

כוחאש כתב:

תסלחו לי שרק עכשיו צפיתי בקליפים למרות שאלי שלח לי אותם מיד בכל אופן זמן לא היה עד שעכשיו החלטתי שאם לא עכשיו אימתי!!

בכל מקרה כמה תובנות: קודם כל תסלחו לי אבל האולם בכל אופן הבמה נראה כמו אתר בניה ולא כמו אולם מופעים.
סך הכול הופעה יפה ביותר. ומחכים כבר שיגיעו לארץ והלוואי בהרכב מלא או לפחות קרוב למלא.

ועוד דבר מי לדעתם הייתם רוצים שיהיה התזמורות בארץ?

אני הייתי בוחר ביואלי דיקמן אחד הכשרונות הצעירים והמבטיחים ביותר שכבר הופיע אם הזמרים הגדולים ביותר!!

האמת שהצלחת ממש להצחיק אותי עם האתר בניה. ואין להעריך בדבר המצער.
אני הייתי לוקח את משה לאופר או את יובל סטופל כי הם מטורפים. או את רובי בנט אבל כל זה חלום אנחנו נראה כמה זקנים סניליים כנראה. איזה שלילי אני. חחח

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2017 13:50 לינק ישיר 

אם שמתם לב יכלו לראות את מאחורי הקלעים בבמה עצמה. יש שם חלון כזה שקוף, שנראה אקווריום, שכוסה באיזה בד עלוב..

ניורק לא חושבת שזה חלום. אפשר לכתוב לירחמיאל. כמובן לא לכתוב על ההופעה בארץ השנה(כי מאיפה לנו לדעת שתהיה הופעה השנה..) אלא בכללי ש'כשתגיעו לארץ נשמח שתהיה תזמורת איכותית כדי שישמעו את הקולות המיוחדים של הילדים' וכוו. אני מאמינה שהוא לפחות יענה למייל כזה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/10/2017 21:17 לינק ישיר 

אני מוכנה לשלוח לו מייל כזה!
רק שאני אזדקק לעזרתך מיאמוש...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/10/2017 21:45 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/10/2017 20:13 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
-  ירחמיאל אומר שזהה השיר ה9 באלבום החדש....www.youtube.com/watch?v=fk4odvzPvWI

מיאמוש תודה רק עכשו צפיתי בהם... חבל שאין את דור לדור המלא אני אוהבת מאד את השיר הזה.... לדעתי הסלסולים של אלי כהן בנקדש מוגזמים, כבר בקושי מזהים את השיר האמיתי!! מה דעתכם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2017 20:16 לינק ישיר 

מיאמוש תודה על הלינקים רק עכשו צפיתי בהם... חבל שאין את דור לדור המלא אני אוהבת מאד את השיר הזה.... לדעתי הסלסולים של אלי כהן בנקדש מוגזמים, כבר בקושי מזהים את השיר האמיתי!! מה דעתכם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2017 19:25 לינק ישיר 

יעל0532 כתבה:

מיאמוש תודה על הלינקים רק עכשו צפיתי בהם... חבל שאין את דור לדור המלא אני אוהבת מאד את השיר הזה.... לדעתי הסלסולים של אלי כהן בנקדש מוגזמים, כבר בקושי מזהים את השיר האמיתי!! מה דעתכם?

אני לא יודע אם זה סלסולים זה יותר חוסר דיוק, והבנה ושמיעה של דיוק מוזיקלי יש כאלה שיש להם את זה ויש כאלה שאין להם את זה. וגם אם תסביר להם הרבה הם לא ממש יבינו מה אתה רוצה, מה אתה מתעקש על הקטנות האלה. העיקר שאני שר את השיר יפה פחות או יותר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2017 20:39 לינק ישיר 

זה ניסיון לשנות את המנגינה טיפה, ובמטרה שזה ייצא יפה יותר,כביכול.
כמו שכתבת ניורק, חוסר דיוק.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/11/2017 23:17 לינק ישיר 

מה פתאום???
לדעתי יש לו אחלה שמיעה מוזיקלית ושום חוסר דיוק...
זה יותר ניסיון לעשות "קנייצ'ים" ו'לשחק' עם הקול....
לא יודעת מה איתכם-אני אהבתי את זה,וניראה שגם ירחמיאל נהנה....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/11/2017 23:35 לינק ישיר 

היה חוסר דיוק במנגינה, לא שהוא עצמו זייפן.
מוזר שירחמיאל אהב את זה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/11/2017 07:27 לינק ישיר 

רציתי לומר לך, אלי ( וגם לאחרים ) שאני באמצע לכתוב סיקור, אני פשוט מאד עסוקה, כך שאני צריכה למצוא זמן לסיים אותו. לא שכחתי!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/11/2017 14:02 לינק ישיר 

מחכה לסיקור שלך:)
נשמע מעניין

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > סיקורים ותמונות הופעת מיאמי 40 סוכות תשע"ח
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.