כנראה עברת דירה או משהו כי אתמול גרת באשדוד וזו עובדה די ברורה (חבל שלא צילמתי מסך..)[/quot
נראה שדי נחמד לך לנהל את העולם חחח... וגם אם עברתי דירה לא נראה לי שכתובת הניק משתנה באופן אוטומטי כי אני לא שיניתי
תוקן על ידי דובשניה10 ב- 18/10/2017 12:40:45
נשלח ב-18/10/2017 12:43
שירי קורה שמתבלבלים זה לא סוף העולם תמיד אפשר להודות שטועים
נשלח ב-18/10/2017 12:47
דובשניה10 כתב:
אין לי בעיה להודות שטעיתי אבל במקרה הזה זה פשוט לא נכון. בדקתי אתמול פעמיים כי זה היה נראה לי מוזר שני ניקים שצצו באותו יום ושניהם מאשדוד.
נשלח ב-18/10/2017 12:48
דובשניה10 כתב:
[quote]תודה שירי אבל אני לא מאשדוד למקרה שחשבתכנראה עברת דירה או משהוכי אתמול גרת באשדודוזו עובדה די ברורה(חבל שלא צילמתי מסך..)[/quotנראה שדי נחמד לך לנהל את העולם חחח...וגם אם עברתי דירה לא נראה לי שכתובת הניק משתנה באופן אוטומטי כי אני לא שיניתי
תוקן על ידי דובשניה10 ב- 18/10/2017 12:40:45
למה לנהל את העולם?
נשלח ב-18/10/2017 12:50
שירייי כתב:
אין לי בעיה להודות שטעיתי אבל במקרה הזה זה פשוט לא נכון. בדקתי אתמול פעמיים כי זה היה נראה לי מוזר שני ניקים שצצו באותו יום ושניהם מאשדוד.
צר לי לאכזב אותך שמצאתי עוד טעות אצלך אני חדשה מאתמול והשני שדברת עליו הוא לפני יומיים..... אויי מה עושים???
צר לי לאכזב אותך שמצאתי עוד טעות אצלך אני חדשה מאתמול והשני שדברת עליו הוא לפני יומיים..... אויי מה עושים???
דובשניה מתוקה כנראה שיש לך רגליים בהנהלה ואת עושה שם כרצונך אבל אתמול בוודאות היה התאריך שונה. וכן העיר. מענין באמת שרק עכשיו נזכרת להעיר את הטעות השניה... מן הסתם הברקת עכשיו את הרעיון לשנות את התאריך..
אני לא מאמין שיש לאחר אפשרות לשנות את התאריך, אולי יש מישהי עם שם מאוד דומה, והמסטיק שירי זה סתם לעורר אותך וגם ככה ממשיכים בחיים שירי מה באמת סוד המסטיק שלך?! לא אגלה לאף אחד
נשלח ב-18/10/2017 22:32
נשלח ב-19/10/2017 08:32
עושה_חיל כתב:
אני לא מאמין שיש לאחר אפשרות לשנות את התאריך, אולי יש מישהי עם שם מאוד דומה, והמסטיק שירי זה סתם לעורר אותך וגם ככה ממשיכים בחיים שירי מה באמת סוד המסטיק שלך?! לא אגלה לאף אחד
אני מאמינה שיש למנהל האתר אפשרות לשנות תאריכים או כל מידע אחר. ואם תמשיך לעצבן ולהשתמש במסטיק שלי אין סיכוי שתקבל הסבר סבבה?