|
|
| נשלח ב-26/5/2019 19:48 |
|
| |
ב"ה
תודה על הקליפים. ממש נהניתי!
השני באמת קפיצה לגובה מהרבה בחינות.
מאד נהניתי מהסיום של השיר. מאד מרגש!
עכשיו הזמן לווקאלי... אולי? :)
הרבה הצלחות!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2019 00:30 |
|
| |
פסנתר_כנף
| תמרור25 כתב: |  | | ב"ה
תודה על הקליפים. ממש נהניתי!
השני באמת קפיצה לגובה מהרבה בחינות.
מאד נהניתי מהסיום של השיר. מאד מרגש!
עכשיו הזמן לווקאלי... אולי? :)
הרבה הצלחות!
|
|
תודה רבה! בהחלט הזמן לווקאלי. לשיר הבא (שצפוי לצאת באסרו חג שבועות) אנחנו מכינים גם גרסה ווקאלית ל-3 השבועות בע"ה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2019 14:19 |
|
| |
יפה מאד!
זה כיף שאפשר לשמוע קולות יפים ושירה טובה גם בזמנים שאסור.
בהצלחה..
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2019 15:48 |
|
| |
שמעתי עכשיו את השיר החדש - ארים ראשי
בחירת שיר מצויינת! המילים החזקות שיושבות ממש טוב על הלחן, והקולות של הילדים - הופכים את זה ליצירה מושלמת.
מי זה המבוגר ששר בהתחלה? האם זה פסנתר_כנף בכבודך ובעצמך?
ויש ילד החדש עם קול מלאכי!
שיהיה לכם המון הצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2019 21:31 |
|
| |
סנחריב
| פסנתר_כנף כתב: |  | (הקפצה) שבוע טוב חברים ותיקים! שמח לשתף אתכם בקליפ חדש של המשאלות שלי לשיר 'בין הצלילים' של יונתן רזאל.
לצפיה: https://youtu.be/__rOVydnmRE
או בכיכר השבת: https://www.kikar.co.il/317800.htmlאנחנו מתקדמים לאט אבל בטוח. עובדים מעבר לשירה גם על שפת גוף וקצת תנועות. בתחום הזה ההשראה הגדולה ביותר היא פרחי מיאמי ללא ספק. אנחנו גם צופים ביחד בהופעות שלהם כדי ללמוד מהטובים ביותר. זה קליפ ראשון נורמלי שלנו (הקודם היה חובבני לחלוטין), ואשמח לשמוע את דעתכם. אגב, בשיר/קליפ הבא (שכבר מוכן) מצטרף למקהלה ילד חדש ומתוק, בן 8.5. הולך להיות מעניין. צפוי להתפרסם באסרו חג שבועות בע"ה. ילדי המקהלה: אדום - יואב אבן סגול - דרור יריחובר תכלת - נועם אשריאן צהוב - נתנאל גם זו לטובה ירוק - אלמוג קרן  |
|
1. רמה גבוהה מאוד! 2. בעיה עם התאורה - נדמה לי שחסר רפלקטור (מטריית תאורה) - למשל ב 0:50 הצל על העיניים שלו 3. בעיה עם ההשתקפות של התאורה מהמשקפיים
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2019 04:21 |
|
| |
פסנתר_כנף
| אפרים1 כתב: |  | שמעתי עכשיו את השיר החדש - ארים ראשי
בחירת שיר מצויינת! המילים החזקות שיושבות ממש טוב על הלחן, והקולות של הילדים - הופכים את זה ליצירה מושלמת.
מי זה המבוגר ששר בהתחלה? האם זה פסנתר_כנף בכבודך ובעצמך?
ויש ילד החדש עם קול מלאכי!
שיהיה לכם המון הצלחה! |
|
היי אפרים, תודה על המחמאות ועל הפירוט! מצרף קישור לקליפ, לטובת מי שלא מכיר. שימו לב - זו הגרסה הלא ווקאלית, לתשומת לב המקפידים: https://www.youtube.com/watch?v=pqnqrgt94qw
מי ששר בהתחלה זה לא מבוגר אלא נער בן 13 שהקול שלו השתנה מוקדם מדי... אני דניאל ישי - המנהל והמפיק של המקהלה (כידוע לכל הגולשים הותיקים כאן)
שמח שאהבת את הקול של הילד החדש :) (קוראים לו גדי, אגב)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2019 04:25 |
|
| |
פסנתר_כנף
| סנחריב כתב: |  |
1. רמה גבוהה מאוד! 2. בעיה עם התאורה - נדמה לי שחסר רפלקטור (מטריית תאורה) - למשל ב 0:50 הצל על העיניים שלו 3. בעיה עם ההשתקפות של התאורה מהמשקפיים
|
|
תודה סנחריב! חסרים הרבה דברים :) ברור שאפשר לעשות את זה יותר טוב אם היה עוד ציוד. ב"ה אני לומד ומשתדרג בסאונד, צילום ועריכה. לאט אבל בטוח.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2022 11:16 |
|
| |
מזהה בקליפ החדש 'ויושע' של אברהם פריד את אחד הילדים מהמקהלה שלך... לא סיפרת
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2024 00:47 |
|
| |
פסנתר כנף, אידי, שמעתי את השיר שהוצאתם יחד עם דוד פרלמן, זו סגירת מעגל מרגשת!
בכלל חייב לציין שמקהלת משאלות משנה לשנה נשמעים יותר ויותר טובים ומקצועיים! שאפו ענק ובהצלחה בהמשך!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2024 00:48 |
|
| |
אני תוהה מה יהיה הצעד הבא בסגירת המעגל, לחן חדש של ירחמיאל עבור מקהלת משאלות?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2024 02:17 |
|
| |
פסנתר_כנף
שבוע טוב אפרים וכל שאר החברים! קפצתי לביקור אחרי המוווון זמן כי באמת אין זמן יותר מתאים מעכשיו.
ככל שעוברות השנים אני מעריך את ירחמיאל ומיאמי יותר ויותר. בתור מורה למוזיקה אני גם מלמד פה ושם שירים שלהם והילדים "עפים" על זה.
אז אכן - סגירת מעגל מרגשת! ב"ה זכיתי להוציא קאבר ווקאלי עם המקהלה שלי "משאלות" לשיר "יש בי אמונה" יחד עם בוגר מיאמי המדהים דוד פרלמן. כידוע (או שלא) השיר הזה הולחן על ידי מרדכי שפירא - גם הוא בוגר מיאמי, אז יש קשר כפול.
אגב - יהודית ("אידי") תמיד מייעצת מאחורי הקלעים, לא רק בשיר הזה, אבל הרעיון דווקא בא ממני :)
מוזמנים להאזין כאן:
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2024 02:18 |
|
| |
פסנתר_כנף
| אפרים1 כתב: |  | בכלל חייב לציין שמקהלת משאלות משנה לשנה נשמעים יותר ויותר טובים ומקצועיים! שאפו ענק ובהצלחה בהמשך! |
|
איזה כיף! תודה רבה ואמן!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2024 02:20 |
|
| |
פסנתר_כנף
| אפרים1 כתב: |  | אני תוהה מה יהיה הצעד הבא בסגירת המעגל, לחן חדש של ירחמיאל עבור מקהלת משאלות?
|
|
חח לא נראה לי שהוא יהיה בעניין, אבל לך תדע... אולי עוד אשלב בוגר מיאמי עם בוגר ישיבה בויס :)
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2025 10:48 |
|
| |
ב"ה
שלום שלום!
רוצה להודות מאד על השיר של משאלות עם דוד פרלמן, ועוד ווקאלי!
אין לי מספיק מילים להסביר מה זה גרם לי, אבל אנסה.
זה שיר של מרדכי שפירו במקור, עם שמואל - יש בי אמונה, שיר יפה.
הבעי'ה מתחילה עם התקופה של בין המיצרים וכמובן גם ספירת העומר, שיר שרציתי מאד לשמוע ואסור, בכללי זה קשה אבל כשיש שיר שנהנים ממנו במיוחד זה קשה הרבה יותר.
וגם כשעושים ווקאלי - לרוב הקולות לא אותו דבר, ולא מתאמצים לעשות משהו מיוחד כי... זה ווקאלי, ככה לרוב בכל אופן.
ופה - מקהלת ילדים שעושה זאת מקצועי ושומעים את ההשקעה בשירה המקהלתית ופתאום מגיע דוד, שבאופן מיוחד הקול שלו ממש נדיר והפך הכל לגמרי.
ממש תודה ותמשיכו להשקיע ולהצליח בע"ה.
|
|
|
|
|