|
|
| נשלח ב-24/10/2017 20:22 |
|
| |
מבקשת המלצה לישיבה קטנה למסיים ת"ת עוד מעט
אין לנו ניסיון עדיין בתחום הישיבות. אנחנו משפחה חרדית ספרדית. לא מודרנים אבל גם לא אברכים. ילד עדין באופי. קצת ביישן. מבחינת לימודים חכם מאוד ולומד יפה מאוד.רמת לימודים שלו גבוהה ומוציא ציונים טובים ואפילו מעולים. מחפשים בלי פנימיה באזור המרכז. צריך ישיבה עם יחס טוב, לא קר. ישיבה עם צוות שאיכפת לו מהילדים. צריך להיות עם ילדים טובים מידות טובות ולא קרים או סנובים. אפשר גם ישיבה חרדית עם בגרות , אבל לא ברמת לימודים נמוכה. פתוחים לשמוע על ישיבות אשכנזיות וספרדיות. יש המלצות? אשמח גם אפילו באישי תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2017 18:36 |
|
| |
מי מכיר את ישיבת נהרדעא בגני תקווה ואת הישוב? לא שדווקא זה יהיה הכיוון אבל גם רוצים לשמוע על זה
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2017 12:37 |
|
| |
אף תגובה???מי יכול לספר על ישיבת הרב זמצקי בפתח תקוה,המצב בנהרדעא וביישוב?
למי זה מיועד כיום?מה האוירה שם?ועל הצוות.
על אור עשראל הישיבה הקטנה,
על ישיבת הרב עוקשי בכפר אברהם פתח תקוה
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2017 00:26 |
|
| |
לא מזמן היה פוסט כאן בפורום המרכזי על ישיבת הישוב, תוכלי לפנות בפרטי למגיבים ולשאול אותם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2018 11:53 |
|
| |
יש ישיבה בבני ברק היכל יוסף עם רמה לימודית מצויינת שנורא עוזרים לבחורים ומתיחסים אליהם אני אישית נורא מבסוט מהישיבה הזאת המספר של הראש ישיבה הוא 0527653048
קוראים לו הרב גולדשטוף הוא יהודי טוב ונחמד מאוד
אני יכול לומר לך שמי ששלח לשם ילד לא התחרט אם יש בעיה הם מתקשרים להורים הם גם לא מיד זורקים אני נורא מבסוט ובכל אופן שיהיה לך בהצלחה
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2018 13:10 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2019 23:30 |
|
| |
עזרה בהקמת ישיבה תורנית בנתניה
אנחנו קבוצת הורים שהתאחדנו והקמנו ישיבה תורנית ברמה מאוד גבוהה בנתניה. אין לנו תמיכה לא ממשרד החינוך ולא מהעירייה מישהו יודע כיצד ניתן לבקש תרומות הוראות קבע או כל דרך אחרת כדי שהפרוייקט הזה ימשיך. יש לנו 13 תלמידים בכיתה ח' לשנה"ל הבאה. ועוד 17 תלמידים לכיתה ז'. אנו ההורים משלמים את עיקר התשלומים כאשר מגבה אותנו גוף פרטי שאין לו כיס עמוק. תבוא הברכה על העוזרים
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|