|
|
| נשלח ב-3/12/2017 00:04 |
|
| |
| מיאמוש כתבה: |  |
אם היית רואה פרח 'על אמת' לא היית ניגש? זה היה הפדיחות של החיים שלי ,אבל ידעתי שדבר ראשון הוא לא מכיר אותי אז זה לא כזה נורא, ודבר שני אם אני לא אעשה את זה אני ממש אתחרט שלא צילמתי ואין הוכחה מהמפגש:)
_________________ |
|
אני חייבת להוסיף שאם לא היה איתי מישהו זה היה הרבה יותר קשה לגשת אליו כי אני במצבים כאלה די רועדת חח אז אני חייבת מישהו נוסף וככה זה נותן לי ביטחון. כנ"ל אגב בראיונות. מאוד קשה לי לראיין אם אני לבד.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-3/12/2017 13:18 |
|
| |
וואיי ג'רמי! איזה אומץ!
גם לי יש סיפור קטן שכבר סיפרתי בעבר אבל אני לא יודע אם רובכם פה מכירים אותו.
בשנת 2011 ג'רמי הגיע עם אבא שלו לישיבה שלמדתי ככל הנראה בשביל לחפש לדייויד ישיבה בארץ. הוא היה שם כמה שעות בזמן שאבא שלו נכנס לשיעורים. עד היום אני מתחרט על זה שלא דיברתי איתו... ישבתי לידו ולא אמרתי כלום! בסוף גם דייויד לא הגיע ללמוד :(
אבל הצלחתי לצלם כמה תמונות עם הפלאפון המעפן שהיה לי.

סתם בדרך אגב, במהלך החיפוש של התמונה נתקלתי בוידאו מהופעה כלשהי שהושמע בו השיר מלך (אני חושב ההופעה ב2010) ויש לג'רמי שם סולו. מה באמת קרה עם השיר הזה? נעלם? הנה תמונה מההופעה:

נ.ב. עד היום אני בקשר עם אחד מהבני דודים של האחים הרשקוביץ שלמד איתי בישיבה.
תוקן על ידי עידודודו ב- 03/12/2017 13:20:57
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2017 13:47 |
|
| |
וואו! ועוד בישיבה שלך.. לא להאמין:) איך זה שלא אמרת לו מילה? פספוס:) אצלי זה היה או שאני אומר לו משהו או שלא. כי התפדחתי ברמות במיוחד שהם כבר היו בדרך ליציאה.. אבל בהשגחה פרטית (זה באמת השגחה פרטית!) ג'רמי חזר לרגע לבדו, בלי המשפחה שלו, ואז היתה לנו דקה לתמונה ושיחה קצרצרה של 'האם אתה ג'רמי 'וכו,וסיפרתי על הפורום. בקשר לשיר מלך, למה נעלם? לפי התמונה שהעלית,זה מהופעת מיאמי בישראל תש"ע. יש את ההסרטות כאן בפורום.,והשיר עצמו מופיע בדיסק 'מי לה' אלי'. אגב, קנית את הדיסק 'אט אט'? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-3/12/2017 13:47 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-3/12/2017 14:25 |
|
| |
אוי. אני עושה לעצמי פאדיחות... כן. משום מה דילגתי על הדיסק הזה בהשמעות האחרונות. המון זמן לא שמעתי מיאמי (לא תירוץ לשכוח דיסק שלם, הא?)
שמעתי את אט אט אבל עדיין לא יצא לי להגיע לחנות ולקנות.
איפה משיגים את הכרטיסים החדשים?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2017 14:39 |
|
| |
|
| נשלח ב-11/12/2017 08:09 |
|
| |
|
| נשלח ב-11/12/2017 08:12 |
|
| |
למי שלא שם לב,צילומסך-
|
| נשלח ב-11/12/2017 15:36 |
|
| |
יאירררר!!!! יאוווו איך מצאת את זה??? אני לא מאמינהההה.... וואי תודה...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2017 15:30 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-15/6/2018 17:32 |
|
| |
אזז אני לא יודעת איך להתחיל אבל זה היה כ"כ מרגש!! היום הייתי עם משיחמיד בשוק מחנה יהודה ואז משיחמיד אומרת לי כזה "תראי הינה ג'ורדן אוטנסקי" ישר הסתובבנ והלכנו אליו היה לנו דיון קצר אם לשת או לא בסוף אמרתי למשיחמיד שאני נגשת לא משנה מה נגשתי והיא חכתה לי מהצד ואז נגשתי אליו ולטובת הכלל אני יתרגם את הפגישה שהתנהלה באנגלית אני "סליחה אתה ג'ורדן אוטינסקי?" ג'ורדן עם חויך מרוח "כן" אני "היית בפרחי מיאמי?" ג'ורדן "כןן" אני "יואו אני בשוקק אפשר לשאול אותך כמה שאלות" ואז אני מחפשת את משיח מיד ורומזת לה לבוא עם הפלאפונים כדי שנוכל לצלם ואז היא מגיע ה משיחמיד"איזה מגניב שהיית במיאמי" ואז שאלנו שוב אם אפשר לשאול אותו כמה שאלות ג'ורדן "יואו אני ממש מצטער אבל אני חייב לרוץ" אני ומשיח מיד "אה אוקי" ג'ורדן "טובב אז שבת שלום לכם בי" אנחנו "שבת שלום ותודה רבה" מיד אח"כ התקשרנו למיאמוש וספרנו לה בקיצור ריגושיםם משיחמיד תעלה עוד מעט תמונה שלו נב. סורי אם זה מבולבל אני פשוט בעננים זה הסולן הכי גדול שפגשתי ודיברתי איתו עד היום
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2018 17:51 |
|
| |
הוא היה שם עם כל המשפחה שלו אז חכיתי קצת עד שאישתו קצת זזה ואז נגשתי .. די הופתעתי לראות שהמשפחה שלו חרדית ככ חזקה
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2018 17:58 |
|
| |
וואייי איזה התרגשותתתתת לא מאמינה!!! כיף לכן שככה יוצא לכן לפגוש פרחים ככה סתם ברחוב;) אני פגשתי רק אחד- ג'רמי, וראיתי אותם בהופעה אחת שהייתי, אבל ככה בכיף ללכת ברחוב ולראות שוב ושוב פרחים במציאות איזה חלוםםםם!!!  (אני עדין מדמיינת איך זה יהיה כשאני יפגוש ככה פתאום את עודד קאריטי.. אני כבר רואה את סנחריב מתחנן לאיזה זבוב שיסכים להחליף אותו ולהיות על הקיר הסמוך   ) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|