|
|
| נשלח ב-15/6/2018 18:01 |
|
| |
פעם שלישית שאני פוגת ו מ ד ב ר ת איתם!! זה הזוווי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2018 18:04 |
|
| |
אולי כדאי שסנחריב כבר ילמד עזרה ראשונה... חחח שהשם ישמור
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2018 18:13 |
|
| |
חחח אפשר לחשוב... העיקר שתהיה שבת של משיחמיד במובן הפשוט של זה:)
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2018 18:15 |
|
| |
חחחח מוסכם לחלוטין!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2018 10:19 |
|
| |
סנחריב
| מיאמית1992 כתב: |  | וואייי איזה התרגשותתתתת לא מאמינה!!! כיף לכן שככה יוצא לכן לפגוש פרחים ככה סתם ברחוב;) אני פגשתי רק אחד- ג'רמי, וראיתי אותם בהופעה אחת שהייתי, אבל ככה בכיף ללכת ברחוב ולראות שוב ושוב פרחים במציאות איזה חלוםםםם!!!  (אני עדין מדמיינת איך זה יהיה כשאני יפגוש ככה פתאום את עודד קאריטי.. אני כבר רואה את סנחריב מתחנן לאיזה זבוב שיסכים להחליף אותו ולהיות על הקיר הסמוך   ) צחקתי הרבה...ואני לא חושב שאצטרך זבוב או קיר כי את בטח פשוט תעשי עמידת ידיים ותתעלפינשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2018 11:20 |
|
| |
| whenמשיח כתב: |  | אזז אני לא יודעת איך להתחיל אבל זה היה כ"כ מרגש!! חחחחח היום הייתי עם משיחמיד בשוק מחנה יהודה ואז משיחמיד אומרת לי כזה "תראי הינה ג'ורדן אוטנסקי" ישר הסתובבנ והלכנו אליו היה לנו דיון קצר אם לשת או לא בסוף אמרתי למשיחמיד שאני נגשת לא משנה מה נגשתי והיא חכתה לי מהצד ואז נגשתי אליו ולטובת הכלל אני יתרגם את הפגישה שהתנהלה באנגלית אני "סליחה אתה ג'ורדן אוטינסקי?" ג'ורדן עם חויך מרוח "כן" אני "היית בפרחי מיאמי?" ג'ורדן "כןן" אני "יואו אני בשוקק אפשר לשאול אותך כמה שאלות" ואז אני מחפשת את משיח מיד ורומזת לה לבוא עם הפלאפונים כדי שנוכל לצלם ואז היא מגיע ה משיחמיד"איזה מגניב שהיית במיאמי" ואז שאלנו שוב אם אפשר לשאול אותו כמה שאלות ג'ורדן "יואו אני ממש מצטער אבל אני חייב לרוץ" חבל היה מענין לשמוע... אני ומשיח מיד "אה אוקי" ג'ורדן "טובב אז שבת שלום לכם בי" אנחנו "שבת שלום ותודה רבה" מיד אח"כ התקשרנו למיאמוש וספרנו לה בקיצור ריגושיםם משיחמיד תעלה עוד מעט תמונה שלו נב. סורי אם זה מבולבל אני פשוט בעננים זה הסולן הכי גדול שפגשתי ודיברתי איתו עד היום |
|
נשמע שהיה מענין .. מגניב שהצלחת לדבר איתו.. אני ראיתי 2 ילדים ממיאמי ולא הצלחתי לדבר איתם...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2018 15:35 |
|
| |
איך תמיד לכן קורה הניסים האלה?!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2018 15:58 |
|
| |
צירוף של הרבה השגח''פ והעובדה שאני גרה בירושלים..כנראה מוסיפה
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2018 23:22 |
|
| |
הי, בלי מכות! סתם תמשיכו זה כיף :)
___________ משיחמיד וונמשיח - כל הכבוד על האומץ!
תוקן על ידי jerusalam ב- 17/06/2018 23:24:45
|
|
|
|
|