בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

פרחים בדרך...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/6/2018 18:01 לינק ישיר 

פעם שלישית שאני פוגת ו מ ד ב ר ת איתם!! זה הזוווי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/6/2018 18:04 לינק ישיר 

אולי כדאי שסנחריב כבר ילמד עזרה ראשונה...
חחח שהשם ישמור

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/6/2018 18:08 לינק ישיר 

משיחמיד השבת  שלנו תהיה מוצלחת במיוחד מישהו ממיאמי איחל לנו שבת שלום

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/6/2018 18:13 לינק ישיר 

חחח אפשר לחשוב...
העיקר שתהיה שבת של משיחמיד במובן הפשוט של זה:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/6/2018 18:15 לינק ישיר 

חחחח מוסכם לחלוטין!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2018 10:17 לינק ישיר 
סנחריב

משיחמיד כתב:
אזז אני לא יודעת איך להתחיל אבל זה היה כ"כ מרגש!! היום הייתי עם משיחמיד בשוק מחנה יהודה  יש לציין שזו הייתה השגח''פ מטורפת. היינו שם כדי לחלק נרות שבת. מה שכמעט ולא יוצא לי לעשות.ובדיוק היום החלטתי שאני הולכת

שאלה מתוך סקרנות:
בתור אחד שלא היה בשוק מחנה יהודה מאז הילדות, את יכולה לספר איך מתבצעת החלוקת נרות שבת הזו?
דוכן? מסתובבים סתם ונותנים לנשים?

..
ואז משיחמיד אומרת לי כזה "תראי הינה ג'ורדן אוטנסקי" ישר הסתובבנ והלכנו אליו היה לנו דיון קצר אם לשת או לא לפני כן החלפת איתי כמה מילים של "זה לא הוא!" ואני בשלי-זה הוא אני אומרת לך!"חח... בסוף אמרתי למשיחמיד שאני נגשת לא משנה מה ותודה רבה רבההה על זה וואנמשיח. אני לא העזתי. נגשתי והיא חכתה לי מהצד ואז נגשתי אליו ולטובת הכלל אני יתרגם את הפגישה שהתנהלה באנגלית
אני "סליחה אתה ג'ורדן אוטינסקי?" 
ג'ורדן עם חויך מרוח "כן"
אני "היית בפרחי מיאמי?"
ג'ורדן "כןן"
אני "יואו אני בשוקק אפשר לשאול אותך כמה שאלות" הוא ענה כן כמדומני..
ואז אני מחפשת את משיח מיד ורומזת לה לבוא עם הפלאפונים (הפלאפון שלי..חחח שלך היה אצל....חחח)כדי שנוכל לצלם ואז היא מגיע ה
משיחמיד"היית במיאמי.איזה מגניב! אני זוכרת אותך כילד במקהלה"
ואז שאלנו שוב אם אפשר לשאול אותו כמה שאלות 
ג'ורדן "יואו אני ממש מצטער אבל אני חייב לרוץ" דווקא ממש היה ניראה שהוא בעניין שנשאל אותו וכו..חבל שמיהר
אני משיח מיד "אה אוקי" 
ג'ורדן "טובב אז שבת שלום לכם ביי"
אנחנו "שבת שלום ותודה רבה"
מיד אח"כ התקשרנו למיאמוש וספרנו לה בקיצור ריגושיםם
משיחמיד תעלה עוד מעט תמונה שלו אני לא בטוחה שהתמונה יכולה לעלות לפה... אני ישלח לך בפרטי ונחליט.
נב. סורי אם זה מבולבל אני פשוט בעננים זה הסולן הכי גדול שפגשתי ודיברתי איתו עד היום
כמוני כמוה...
ו... הערה שלי: לפעמים מהכתיבה המרוגשת של אנשים אחרי דבר כזה,כולל אני. ניראה שמה שהיה שם היה מביך מדי,וקצת לא לעניין. חשוב לי לציין שהכל היה בגבולות הטעם הטוב והקביל..:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2018 10:19 לינק ישיר 
סנחריב

מיאמית1992 כתב:
וואייי איזה התרגשותתתתת לא מאמינה!!! כיף לכן שככה יוצא לכן לפגוש פרחים ככה סתם ברחוב;) אני פגשתי רק אחד- ג'רמי, וראיתי אותם בהופעה אחת שהייתי, אבל ככה בכיף ללכת ברחוב ולראות שוב ושוב פרחים במציאות איזה חלוםםםם!!!

(אני עדין מדמיינת איך זה יהיה כשאני יפגוש ככה פתאום את עודד קאריטי.. אני כבר רואה את סנחריב מתחנן לאיזה זבוב שיסכים להחליף אותו ולהיות על הקיר הסמוך)

צחקתי הרבה...

ואני לא חושב שאצטרך זבוב או קיר כי את בטח פשוט תעשי עמידת ידיים ותתעלפי

נשלח מהאנדרואיד שלי

לשמוע,להרגיש,להתרגש-
MIAMI BOYS CHOIR

"הדבר היחיד שחסר הוא-שיהודי יפקח את עיניו,ויראה איך שהכל כבר מוכן לגאולה!!"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2018 11:20 לינק ישיר 

whenמשיח כתב:
אזז אני לא יודעת איך להתחיל אבל זה היה כ"כ מרגש!! חחחחח היום הייתי עם משיחמיד בשוק מחנה יהודה ואז משיחמיד אומרת לי כזה "תראי הינה ג'ורדן אוטנסקי" ישר הסתובבנ והלכנו אליו היה לנו דיון קצר אם לשת או לא בסוף אמרתי למשיחמיד שאני נגשת לא משנה מה נגשתי והיא חכתה לי מהצד ואז נגשתי אליו ולטובת הכלל אני יתרגם את הפגישה שהתנהלה באנגלית
אני "סליחה אתה ג'ורדן אוטינסקי?" 
ג'ורדן עם חויך מרוח "כן"
אני "היית בפרחי מיאמי?"
ג'ורדן "כןן"
אני "יואו אני בשוקק אפשר לשאול אותך כמה שאלות"
ואז אני מחפשת את משיח מיד ורומזת לה לבוא עם הפלאפונים כדי שנוכל לצלם ואז היא מגיע ה
משיחמיד"איזה מגניב שהיית במיאמי"
ואז שאלנו שוב אם אפשר לשאול אותו כמה שאלות 
ג'ורדן "יואו אני ממש מצטער אבל אני חייב לרוץ" חבל היה מענין לשמוע...
אני ומשיח מיד "אה אוקי"
ג'ורדן "טובב אז שבת שלום לכם בי" 
אנחנו "שבת שלום ותודה רבה"
מיד אח"כ התקשרנו למיאמוש וספרנו לה בקיצור ריגושיםם
משיחמיד תעלה עוד מעט תמונה שלו 
נב. סורי אם זה מבולבל אני פשוט בעננים זה הסולן הכי גדול שפגשתי ודיברתי איתו עד היום

נשמע שהיה מענין .. מגניב שהצלחת לדבר איתו.. אני ראיתי 2 ילדים ממיאמי ולא הצלחתי לדבר איתם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2018 15:35 לינק ישיר 

איך תמיד לכן קורה הניסים האלה?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2018 15:58 לינק ישיר 

צירוף של הרבה השגח''פ והעובדה שאני גרה בירושלים..כנראה מוסיפה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2018 16:13 לינק ישיר 

סנחריב כתב:
אזז אני לא יודעת איך להתחיל אבל זה היה כ"כ מרגש!! היום הייתי עם משיחמיד בשוק מחנה יהודה  יש לציין שזו הייתה השגח''פ מטורפת. היינו שם כדי לחלק נרות שבת. מה שכמעט ולא יוצא לי לעשות.ובדיוק היום החלטתי שאני הולכת

שאלה מתוך סקרנות:
בתור אחד שלא היה בשוק מחנה יהודה מאז הילדות, את יכולה לספר איך מתבצעת החלוקת נרות שבת הזו?

דבר ראשון מחנהיודה זו חוויה מטורפת,שווה ללכת אם לא היית שם מאז הילדות

החלוקה לא מתבצעת בדוכנים כמו דוכני התפילין של חב''ד.

היא עובדת בד''כ ככה: אנחנו באות שלוש-ארבע בנות,לפעמים לבד. למרכזי קניות,קניונים וכו' עם שקיות מלאות ערכות של נש"ק (=נרות שבת קודש בסלנג חב''די:)
ומתחילים להסתובב בשוק,כשנתקלים באישה שואלים בחביבות אם היא רוצה נרות שבת. הרוב עונות בחיוב,חלק מסרבות בנימוס. ומעט מאד מאד מתרגזות. כמעט ולא קורה ב''ה.
מקווה שעניתי לשאלה הסקרנית:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2018 17:46 לינק ישיר 
סנחריב

משיחמיד כתב:

שאלה מתוך סקרנות:

היא עובדת בד''כ ככה: אנחנו באות שלוש-ארבע בנות,לפעמים לבד. למרכזי קניות,קניונים וכו' עם שקיות מלאות ערכות של נש"ק (=נרות שבת קודש בסלנג חב''די:)
ומתחילים להסתובב בשוק,כשנתקלים באישה שואלים בחביבות אם היא רוצה נרות שבת. הרוב עונות בחיוב,חלק מסרבות בנימוס. ומעט מאד מאד מתרגזות. כמעט ולא קורה ב''ה.

תודה.
עכשיו הבנתי איך זה עובד:
4 בחורות מסתובבות בקניון.

כשרואות אשה:
"נכון שתרצי להדליק נרות שבת?"

כשרואות גבר:
"תגיד, היית במקרה בפרחי מיאמי?"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2018 18:03 לינק ישיר 

חחח אתההה חצוווף

יותר בכיוון:
ארבע נערות מסתובבות בקניון, בכניסה אחת שואלת את השניה ברצינות תהומית- "הנשק אצלך?" אני משאירה לך את הרשות לדמיין לבד את התגובה של המאבטח אחרי אמירה כזו..

1.אם רואות אישה: אפשר להציע לך נרות שבת? שבת שלום:)
2.אם רואות גבר:
3.אם משיחמיד מזהה פרח היא קוראת לוואנמשיח שתיגש אליו, כשרואה משיחמיד ממקומה המרוחק את ההנהון המחוייך של הפרח למשמע שאלת וואנמשיח. היא מתקרבת ומנסה לראות האם זו עת רצון להחליף כמה שאלות עם הפרח המלבלב וזורח מהעובדה שמישהו בעולם עוד זוכר שהיה במקהלת ילדים לפני 15 שנה....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2018 23:22 לינק ישיר 

הי, בלי מכות!
סתם תמשיכו זה כיף :)

תוקן על ידי jerusalam ב- 17/06/2018 23:24:45

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/6/2018 20:33 לינק ישיר 
whenמשיח

סנחריב כתב:

שאלה מתוך סקרנות:

תודה.
עכשיו הבנתי איך זה עובד:
4 בחורות מסתובבות בקניון.

כשרואות אשה:
"נכון שתרצי להדליק נרות שבת?"

כשרואות גבר:
"תגיד, היית במקרה בפרחי מיאמי?"

חחחחחח ממש חצוף! זה פעם ראשונה שזה קורה לי בנשק ואני הולכת כמעט כל שבוע

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > פרחים בדרך...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.