בית פורומים ראיית חשבון

ראיית חשבון בפתוחה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/11/2017 21:15 לינק ישיר 
ראיית חשבון בפתוחה

שלום לכולם,

אני מתכנן ללמוד בפתוחה אבל לא בטוח מה כדאי לי ללמוד. מצד אחד אני מאוד הומאני ואוהב את כל התחום של מדעי החברה וכו'. צד שני אני טוב בכל מה שקשור לחשבון, ראיית חשבון וכדומה.
אני יודע מראש שלא יהיה לי הרבה זמן להשקיע בעבודות ובכלל בכל מה שקשור לסמינריון האוניברסיטה הפתוחה, אבל קראתי מהרבה פורומים שיש חברות שנותנות סיוע וכו', כמו אקדליסט. אז אולי זה יכול לעזור.
השאלה אם אני יכול להסתמך על זה שאוכל להיעזר בכותב חיצוני במידה ואזדקק...
מה אתם אומרים?
תודה ובשורות טובות!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2017 18:41 לינק ישיר 
כתיבת סמינריון

היי יגאל,

ברור שתמיד עדיף לנסות לעשות את העבודה בעצמך ולהתנסות, כי סה"כ בסופו של דבר אתה מקבל תואר על מה שאתה עושה ומגיש. עם זאת - גם אני בתור סטודנטית חיפשתי סיוע בכתיבת סמינריון בשנה השלישית שלי וזה היה מפאת חוסר זמן, לא כי לא ידעתי מה לעשות או לכתוב. אני פניתי בתקופתו לאקדליסט והייתי מאוד מרוצה - הם מעולים לדעתי.
עם זאת - אני אומרת שתהיה חכם יותר כשתהיה כבר בלימודים ותדע מה אתה יכול או לא יכול לעשות ומה רמת הלחץ שלך בכל שנה.

בהצלחה!

תוקן על ידי רוית83 ב- 25/12/2017 18:50:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2018 08:33 לינק ישיר 
שווה לך לבדוק לימודי ראיית חשבון גם במרכז האקדמי

יכול להיות ששם זה יתאים לך יותר כי זה מותאים ועם המון עזרה לסטודנטים- יש מערכת שעות מאוד גמישה, יחס אישי לסטודנטים ובכלל המדיניות שם היא בגדול של דלת פתוחה ויש להם גם הרבה מלגות אז אולי שווה לך לבדוק גם אצלם. יש עכשיו הרשמה לסמסטר חורף אם אני לא טועה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > לימודים > ראיית חשבון > ראיית חשבון בפתוחה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext