אני רואה שממש רדום פה . היכן ניתן לפרסם יצירות קצרות שאני כותבת ורוצה לשתף ?
נשלח ב-25/12/2017 18:23
פה פה מקבלים הכל!!!
נשלח ב-26/12/2017 08:55
קריתגתי כתב:
פה פה מקבלים הכל!!!
אבל פה יש רק 3-4 אנשים ....
נשלח ב-26/12/2017 09:37
יש לך ב"כיפה", "ערוץ 7" ודוסי יותר... ב"פרוג" אני בטוחה שיש עוד הרבה פורומים שמהווים במה לדברים מהסוג הזה. כמובן שגם פה, אבל לא חושבת שלבמה כל כך קטנה התכוונת...
נשלח ב-26/12/2017 10:40
הי כינור אני יותר מאשמח שתשתפי פה אני אוהבת דברים כאלה בהצלחה
נשלח ב-26/12/2017 11:07
יש פה קצת יותר מ3-4 שרואים שימי לב כמה צפיות היה לאשכול שלך אולי הם לא מגיבים אבל אני בטוח שכשהם יהנו הם יגיבו
נכון צופים ?? מה אתם/ן אומרים/ת
נשלח ב-10/3/2019 04:17
מודה אני כשאני קם / על עוד יום בעולם / בלי שום סיבה ככה סתם / לך מודה אדון עולם תודה על אויר ומים / על זה שיש לי שתי ידיים / ועל האור שהפציע בינתיים / וכן גם אם יש לי משקפיים
מודה על הכל מודה על כלום / על ים וחול על כל היקום / על כל דבר פעוט על כל דבר פשוט / אני לא רובוט והסיסמה הזאת היא לא טעות
בתיבת הדואר מכתב / להוצאה לפועל אני חייב / מתקשר מברר מנסה לסדר / לפחות זה הגיע די מהר. תודה שהדוור ידע לקרוא / ושם את המכתב ממש פה / אחרת לא הייתי יודע מהחוב / וברוך ה' זה נגמר בטוב.
מודה על הכל מודה על כלום / על ים וחול על כל היקום / על כל דבר פעוט על כל דבר פשוט / אני לא רובוט והסיסמה הזאת היא לא טעות
קם בבוקר עם כאב / לך תדע אולי זה הלב / מתקשר מהר לקופת חולים / תגיע מהר זה לא משחק ילדים תנשום עמוק תשתעל / שמע בדק תודה לקל / רגיש לפניצלין שאל בקול / ברוך ה' יצאתי בזול
עם חסה עושים סלט / עם נפט עושים שלט / עם חצץ בונים בנין / אבל לא זה העניין
כי אני - מודה על הכל מודה על כלום / על ים וחול על כל היקום
על כל דבר פעוט על כל דבר פשוט / אני לא רובוט והסיסמה הזאת היא לא טעות
תוקן על ידי ישראלגרין ב- 10/03/2019 02:23:15
נשלח ב-10/3/2019 04:25
מודה אני כשאני קם / על עוד יום בעולם / בלי שום סיבה ככה סתם / לך מודה אדון עולם תודה על אויר ומים / על זה שיש לי שתי ידיים / ועל האור שהפציע בינתיים / וכן גם אם יש לי משקפיים
בתיבת הדואר מכתב / להוצאה לפועל אני חייב / מתקשר מברר מנסה לסדר / לפחות זה הגיע די מהר. תודה שהדוור ידע לקרוא / ושם את המכתב ממש פה / אחרת לא הייתי יודע מהחוב / וברוך ה' זה נגמר בטוב.
קם בבוקר עם כאב / לך תדע אולי זה הלב / מתקשר מהר לקופת חולים / תגיע מהר זה לא משחק ילדים תנשום עמוק תשתעל / שמע בדק תודה לקל / רגיש לפניצלין שאל בקול / ברוך ה' יצאתי בזול
עם חסה עושים סלט / עם נפט עושים שלט / עם חצץ בונים בנין / אבל לא זה העניין
כי אני - מודה על הכל מודה על כלום / על ים וחול על כל היקום
על כל דבר פעוט על כל דבר פשוט / אני לא רובוט והסיסמה הזאת היא לא טעות