| נשלח ב-13/1/2018 23:29 |
|
| |
תופעה ; משרדי שידוכים רוצים כסף עבור הבטחות
עכשיו התקשרה אלי שדכנית ממשרד שידוכים בשמחה, יש לה 200 שדכניות שעובדות אתם, והרב רבינוביץ נותן להם הסכמה, ואם ארצה אז היא יכולה לקשר אותי עם הרב רבינוביץ.. עניתי ; אינני יודע אם אתם ישרים. אני יכול לשלם הרבה עבור סגירת שידוך. לא, תודה. סוף. יש לי כבר נסיון מר עם כמה משרדי שידוכים שלא עובדים כמעט. חבל, אולי הם ישרים ?.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2018 14:39 |
|
| |
חברה שלי שילמה 800 ש"ח מראש ובסוף מצאו לה חתן... לעומת זאת אני מכירה כמה ששילמו וחוץ מהצעות בודדות שלא שייכות בכלל - לא קיבלו כלום.
אני אישית לא הייתי משלמת בעבור משהו שטרם קיבלתי, ואף אחד גם לא הבטיח לי שאני אקבל. כשאני הולכת לסופר אני משלמת רק אחרי שאני קונה, שאני הולכת לסופר פארם אותו דבר, ולחנות בגדים אותו דבר אני לא אשלם על משהו שעדיין לא קיבלתי.. נראה לי תמוהה וכאילו הם מחפשים רק איך לגבות כסף מאנשים.
בסופו של דבר אני מאמינה שגם אם לא אשלם, אם זה הזיווג שלי הוא יבוא בדרך אחרת ולא משם כשיגיע במילא הזמן. פשוט מיותר..
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2018 14:42 |
|
| |
כמובן שאין לי בעיה עם תשלום לאחר מכן כל שדכנית והסכום שהיא מחליטה לגבות, בכל זאת הם עושים עבודה (קודש), מקדישים מהזמן הפרטי שלהם ומשקיעים מחשבה.. זו בסופו של דבר כמו עבודה.
מכאן ועד לשלם מאות שקלים מראש, כשאף אחד לא מתחייב זה כבר לא עבודה (קודש), זה כבר לא לשם שמיים מבחינתי אלא לסיפוק הכיס האישי - תשלום לוקחים אך ורק לאחר שזה באמת התאים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2018 15:38 |
|
| |
אני לא הייתי ממליץ ללכת למקומות שמבקשים מראש א.הם פחות מחוייבים להצלחה כי הם כבר קיבלו "משהו" ב.אם תמצא את הבשערט ממקום אחר סתם שילמת ג.וזו הסיבה העיקרית מבחינתי שדכנים שגובים כסף מהתחלה הם תאבי ממון..ומאלה הסיכויים שתצמח תועלת היא מזערית נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2018 16:55 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2018 19:47 |
|
| |
הם מסתפקים דווקא ב 150 שקל בלבד. אני יודע מנסיון, שמי שמבקש כסף מראש - לא עובד, משרדי שידוכים - לא עובדים /כראוי, מי שאומר לך ; תמלא טופס ותשלח - הוא לא רציני, מי שהוא רציני אז הוא ממלא טופס ביחד אתך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2019 21:03 |
|
| |
המחיר כבר ירד ל100, כנראה שלא הצליחו לשכנע הרבה להרשם שם.
לא אכפת לי לשלם, אבל שיהיה החזר אם הם לא מספקים את הסחורה. שיקחו אחריות על השירות.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2019 00:25 |
|
| |
בס"ד חחח גם על 100 ש"ח רוצה החזר? אם הם מציעים כמה הצעות נחמדות זה מספיק... רק הטלפונים,זה זמן טרחה יקר לשדכנית  לי אין בעיה לשלם 50/100 ש"ח לכל הצעה שווה  שמגיעה לכדי פגישה... אני בעד לשלם לשדכנית,רק על הטרחה שלה.אך לא אוהבת לשלם מראש,תעבדי-תקבלי. זה גם יביא לה חשק להיות משקענית דווקא עליך  היא בן אדם.וגם לה מגיע להתפרנס ושיעריכו אותה על השקעה שלה...ש
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/12/2019 22:27:22
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2019 14:47 |
|
| |
מנסיון, שדכניות עובדות טוב, לא פעם. שדכנים - לא ממש. משרדי שידוכים - ממש לא. מי שמשלם מראש - אוכל אותה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2019 17:19 |
|
| |
בס"ד חחח נכון כל מי ששילמתי לה מראש,יצא בקושי הצעה אחת לא רלוונטית ומקסימום הצעה אחת שנפגשתי, עם בחור עם התאמה בסיסית מינוס... ואח"כ השדכנית נעלמה  אף פעם לא נרשמתי למשרד שידוכים כך שאין לי נסיון  השדכן היחידי שהכרתי דווקא היה מסור... הוא הספיק להתגרש,לא עלינו... ואז הוא פנה להורי,כדי לבדוק אם אני רוצה אותו  ... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2019 18:48 |
|
| |
יש בירושלים שדכן כוכב, נותנים לו מראש מאתיים חמישים שקל, ואז הוא מציע ארבע הצעות דפוקות, שלא נדע, השם ישמור, נתקעתי עם הצעה אחת שלו במשך כמה שנים, זה עלה וירד שוב ושוב, עד שהבנתי שאין מצב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2020 15:11 |
|
| |
breslever
| רציף כתב: |  | יש בירושלים שדכן כוכב, נותנים לו מראש מאתיים חמישים שקל, ואז הוא מציע ארבע הצעות דפוקות, שלא נדע, השם ישמור, נתקעתי עם הצעה אחת שלו במשך כמה שנים, זה עלה וירד שוב ושוב, עד שהבנתי שאין מצב נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אני חושב שאני יודע על מי אתה מדבר הוא גר ברחוב דוד ילין אאל"ט וגם באותו רחוב ישנה שדכנית שמבקשת 400 ש"ח
עבור דמי הרשמה.
אני לצערי נפלתי בפח עם ארגון או משרד בשם "בשמחה" שילמתי 180 ש"ח
ואמרו לי ששדכניות יצרו איתי קשר
לא דובים ולא יער
הכל רמאות אחת גדולה !!!!!
התקשרתי לארגון בשמחה ואמרתי להם שאין להם מחילה עד שיחזירו לי את כספי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2020 18:21 |
|
| |
בס"ד זה באמת לא נעים  שמעתי שהכי טוב באתר שבע ברכות...אתה שם אחשוורוש  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/02/2020 18:22:39
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2020 18:51 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד זה באמת לא נעים  שמעתי שהכי טוב באתר שבע ברכות...אתה שם אחשוורוש  _________________
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/02/2020 18:22:39
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2020 18:54 |
|
| |
|
|