|
|
| נשלח ב-15/1/2018 13:58 |
|
| |
יקירתי לא אגרר למריבה איתך... ממה שהבנתי בפרטי גם בפורומים שאת מתלוננת שהעיפו אותך רבת עם כמה ניקים.. אז רק אומר לך שחבל על העצבים, ותחשבי טוב עם עצמך איך הגעת לזה. הסברתי שאם אתמול אמרתי שנמאס ממנו זה לא אומר שהיום לא אכתוב לו "הי" בעליצות. הבאתי אפילו דוגמא מעולה.
אם תצטטי היכן כתבתי ששיקרת - אשמח להסביר לך גם את זה
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2018 14:28 |
|
| |
במה למשל?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2018 21:47 |
|
| |
יפה. כתבת שהתביישת להגיב חופשי בהתחלה. אז הגבתי - או שאת משקרת ולא התביישת, או שהתביישת ואת מטומטמת, כי אין מה להתבייש בפורום שאת חסויה קאפיש?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2018 10:07 |
|
| |
למה שאשקר?, בהחלט התביישתי (ולא בגלל החשיפה) זה פורום שכולם מכירים בו את כולם וזה מטומטם להתפרץ כמו שאת התפרצת...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2018 12:36 |
|
| |
לדעתי צריך לבדוק את הזהות המינית שלה/ו
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2018 12:44 |
|
| |
| קריתגתי כתב: |  | | לדעתי צריך לבדוק את הזהות המינית שלה/ו |
|
חחח הצחקת אותי...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2018 12:50 |
|
| |
| שירייי כתב: |  | למה שאשקר?, בהחלט התביישתי (ולא בגלל החשיפה) זה פורום שכולם מכירים בו את כולם וזה מטומטם להתפרץ כמו שאת התפרצת...
|
| וואלאק? את כולה נמצאת פה חמשה חודשים וכבר "כולם מכירים פה את כולם"? את באמת חושבת שכולם מטומטמים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2018 12:50 |
|
| |
| קריתגתי כתב: |  | | לדעתי צריך לבדוק את הזהות המינית שלה/ו |
| מאמינה שאתה מומחה בתחום בבדיקות כאלה
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2018 13:02 |
|
| |
ב'ה זיכה אותי הבורא... בראיה טובה ולא צריך להתאמץ בשביל להבחין בין המינים
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2018 13:24 |
|
| |
נשים, מטבען, לא באות בהתפרצות ומחפשות קשרים בפרטי. אלא אם כן מרוקה היא מרוקה...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2018 13:25 |
|
| |
| מרוקה כתב: |  | | למה שאשקר?, בהחלט התביישתי (ולא בגלל החשיפה)זה פורום שכולם מכירים בו את כולם וזה מטומטם להתפרץ כמו שאת התפרצת...וואלאק? את כולה נמצאת פה חמשה חודשים וכבר "כולם מכירים פה את כולם"? את באמת חושבת שכולם מטומטמים |
|
בינתיים את/ה היחיד/ה שיצאה פה מטומטם/מת.... חמישה חודשים זה פרק זמן מספיק מכובד בשביל להכיר כמה אנשים..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2018 13:30 |
|
| |
באמת? אז גם ארבעה ימים זה מספיק זמן בשביל להכיר ובכלל הפורום פה זה פורום שאנשים באים והולכים, לא מקום של הכרויות ארוכות טווח
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2018 13:44 |
|
| |
באשכול אחד את טוענת שחמישה חודשים זה חדש ופה את טוענת שארבע ימים זה מספיק. איך מאובחנת הבעיה שלך באופן מקצועי? וההוכחה הכי טובה לכך שארבעה ימים זה לא מספיק היא, שלא הבנת מספיק את הפורום ואנשים פה לא באים והולכים אלא באים ונשארים לתקופות מכובדות.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2018 14:22 |
|
| |
מה עניין הגיל? אני לא חושבת שזו התמונה. (עצם הרעיון שבחרתי לשים תמונה, ודווקא התמונה הזו-אולי זה מה שגורם לתשומת הלב שמופנית) אני לא שמתי לב שאני מקבלת יותר תשומת לב משאר הניקים פה. מרוקה מקבלת לא מעט יחס וגם יצחק הספרן... המכנה המשותף לשניהם הוא שהם מעצבנים-דבר שאני לא יכולה להגיד על עצמי-תחליטי את..
|
|
|
|
|