|
|
| נשלח ב-17/1/2018 18:03 |
|
| |
| שירייי כתב: |  | באשכול אחד את טוענת שחמישה חודשים זה חדש ופה את טוענת שארבע ימים זה מספיק. איך מאובחנת הבעיה שלך באופן מקצועי? וההוכחה הכי טובה לכך שארבעה ימים זה לא מספיק היא, שלא הבנת מספיק את הפורום ואנשים פה לא באים והולכים אלא באים ונשארים לתקופות מכובדות. |
| אויש. את באמת קשת קליטה לשיטתך, למה היית צריכה לטעון שבאשכול אחד אני טוענת כך ובאשכול אחר הפוך? הלוא באותו אשכול ממש טענתי את 2 הטענות הסותרות! אלא כי ממש לא סותר. לדעתי אכן 5 חודשים זה לא מספיק ותיק בשביל להעיר לאחרים שהם חדשים, אבל הוספתי שלדעתך - שזה מספיק ותק - אז גם 4 ימים כבר מספיק בשביל להרגיש בבית
לא הבנתי את הפורום? בואי תספרי לי כמה מהכותבים הותיקים נמצאים כאן? את יכולה להסתכל באשכול החידות ובדיחות מי הניקים הכותבים ולחזור לספר לי אחר כך
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2018 18:04 |
|
| |
| החייםיפים2 כתב: |  | נשים, מטבען, לא באות בהתפרצות ומחפשות קשרים בפרטי. אלא אם כן מרוקה היא מרוקה... |
| מי פה בדיוק חיפש קשרים בפרטי? תעדכני
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2018 18:05 |
|
| |
| tk7777 כתב: |  | | תגידי שיריי, איך בחורה צעירה כמוך, תופסת כ"כ הרבה צומת לב? אני שואלת בגישה חיובית, גם אני אוהבת צומת לב. כנראה שהתמונה מוסיפה. איך מכניסים תמונה? |
| איפוא ראית שהיא מקבלת צומי? היא שואלת שאלות טרחניות ולכן עונים לה. אלא אם כן לשיטתך זה נקרא לתפוס צומת לב
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2018 18:54 |
|
| |
אם נלך לפי חוקי הדקדוק צריך לכתוב תשומת לב ולא צומת לב יעדכנו אותי הבנות שלומדות הרבה שנים דקדוק כי בקצת שאני למדתי תמיד בתחילת השיעור המורה לדקדוק העיף אותי מהכיתה ....
רק שלא הפכתי לניק מעצבן כמו יצחק וחבריו
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2018 10:17 |
|
| |
אני שואלת שאלות טרחניות?? שימי לב כמה תגובות מעצבנות את כותבת ואיך את אהודה פה בקרב הציבור...
ונמאס לי כבר להסביר לך בעניין הותק כי את פשוט קשת הבנה וזה ממש לא קהל היעד שלי, כך שגם אין לי צורך שתביני אותי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2018 10:51 |
|
| |
| מרוקה כתב: |  | | נשים, מטבען, לא באות בהתפרצות ומחפשות קשרים בפרטי.אלא אם כן מרוקה היא מרוקה... מי פה בדיוק חיפש קשרים בפרטי? תעדכני |
|
זאת לא את היית שביקשת לספר על עצמך בפרטי, וכינית את מי שעשה את זה כנשמות טובות (לא בדיוק זוכרת את הנוסח)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2018 13:18 |
|
| |
את לא רק זנ*ונת את גם שקרנית. לא ביקשתי כלום. אמרתי שאספר על עצמי רק בפרטי. ומיד הוצפתי הודעות ולכן מאז לא משעמם לי ב"ה
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2018 13:21 |
|
| |
| מרוקה כתב: |  | וואי מלא שאלות מי שבאמת רוצ ה להכיר אותי אשמח בפרטי למרות שאני לא כזה מבינה מה אתם שואלים. ניקנודניק למה קראת לעצמך ניקנודניק? |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2018 13:22 |
|
| |
| מרוקה כתב: |  | וואי אני מוצפת בפרטי תודה נשמות, באמת |
|
|
|
|
|
|
| |
| מרוקה כתב: |  | ממי? אל תדאגי. יש מספיק נשמות טובות |
|
|
|
|
|
|
| |
מה אמרת שאני?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2018 13:28 |
|
| |
.
האמת שאני הכרתי את הכינוי הזה ממוריניו לא הכרתי אותו קודם ואת אומרת שגם את לא? אז אולי הוא המציא את זה? רגע, אבל איך זה קשור למרוקה??? אני ממש מבולבלת
תוקן על ידי שירייי ב- 18/01/2018 13:29:49
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2018 13:29 |
|
| |
//
תוקן על ידי החייםיפים2 ב- 18/01/2018 13:48:05
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2018 13:38 |
|
| |
אני חושבת שצריך להגיד לאייזין שגם מרוקה היא לא ניק מוצלח
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2018 13:46 |
|
| |
חיים יפים את כנראה סתומה רצח. אם את לא מבינה שאני לא הזמנתי, רק ששאלו אותי מלא שאלות, אז כתבתי שמי שרוצה להכיר אותי זה רק בפרטי. וב"ה מלא נשמות טובות באו לשאול אותי, ומאז לא משעמם לי. בניגוד אלייך ולכפילה שלך שירי שאתן סנוביות, ולכן אף אחד לא מתקרב אליכן
|
|
|
|
|