זה השיר שמתנגן לי בלב ובראש בזמן האחרון.. מרגישה מבולבלת +_+ שהשם יעזור !!!
נשלח ב-14/2/2018 00:52
השם יעזור.. זה בטוח ,השיר הזה, זה בין השירים אהובים עליי אל תהי מבולבלת נקודת האור שלך קרובה
נשלח ב-14/2/2018 00:57
השם יעזור זה בטוח! , השיר הזה הוא השיר אהוב עליי,השם איתך אל תיהי מבולבלת נקודת האור שלך קרובה ....
נשלח ב-14/2/2018 06:49
תודה צדיק :)
שיר מהמם שישי ריבו שר בצורה פשוטה ויפה.
השם תמיד עוזר נכון !אבל נחמד קצת לפרוק כהן :)
נשלח ב-14/2/2018 06:49
כאן *
נשלח ב-14/2/2018 07:49
אכן אחד השירים שליוו גם אותי בימי הרווקות(אם כי בביצוע של פריד מהופעה שהשתתפתי בה בטו באב:) זה שיש לך שיר לצידך ומקום לכתוב עליו זה כבר אומר שהתקווה בוא תבוא במהרה!
זה נחמד לשיר את השיר הזה ולהתחבר לתשוקה שלנו בלב למצוא את שאהבה נפשינו אבל זה כל-כך רדוד ומאבד את המסר האמיתי של הפסוק.
יש פה רעיון הרבה יותר עמוק, הרבה יותר קדוש והרבה יותר נעלה. התשוקה שקיימת בין כנסת ישראל להקב"ה. אותו הצער שאתם מרגישים בגלל שאתם רחוקים מהזיווג שלכם גם הקב"ה מרגיש כי הוא רחוק מאשתו כנסת ישראל.
נשלח ב-14/2/2018 18:25
טום ! ברוך השם יש המון שירים יפים שאני מתחברת אליהם וזה כיף :) הכל בסדר מותר להיות קצת מבולבלים זה טבעי ואפילו נורמלי השם תמיד עוזר !
רציף ! אממ גם שיר נחמד :P
אריה ! אני מכירה את המסר האמיתי של הפסוק ולא זה לא תמיד רדוד לקחת שיר ולהתחבר אליו או אתה יודע מה לקחת את זה למשמעות אחרת.
נשלח ב-15/2/2018 11:09
קראתי איפשהו שהרב הגאון המקובל האלוקי שלמה המלך זצ"ל, גילה לנו שגם באהבה בין איש לאשתו יש קדושה עליונה, ולכן הוא השתמש בביטוים ודימויים נעלים אלו