הקשר שאין לחרדים עם בית המשפט הוא לא רק הייצוג החרדי שנעדר ומודר במוסדות המדינה, אלא עצם היותו ערכאות שדן לא ע"פ דיני התורה. המינוי של "שופטת חרדית" מביישת את החרדים בשקר של המועמד שקורא/ת לעצמו חרדי/ת, ומשרתת רק את הממסד החילוני בגושפנקה לבתי המשפט שכביכול מיצג את כולם.
נשלח ב-22/2/2018 16:28
מי שהגיעה לידי כך אין היא מייצגת את את הציבור החרדי כלל, אלא את עצמה בלבד, הצגתה כ'חרדית' אינה אלא עלה תאנה לכסות על מערכת המשפח החילונית, ללא ספק ש'פסיקותיה' לא ישקפו כלל את החינוך אותו קיבלה בנעוריה, והלוואי שלא נסבול ממנה מרורות.
מי שהגיעה לידי כך אין היא מייצגת את את הציבור החרדי כלל, אלא את עצמה בלבד, הצגתה כ'חרדית' אינה אלא עלה תאנה לכסות על מערכת המשפח החילונית, ללא ספק ש'פסיקותיה' לא ישקפו כלל את החינוך אותו קיבלה בנעוריה, והלוואי שלא נסבול ממנה מרורות.
זה לא משנה, זה עדין מאפשר להם להציג את הדוסית מחמד כדמוקרטיה"אמיתית", וזה קידומה האישי (עד כמה שלבלוף הזה אפשר לקרוא קידום) על גב כלל הציבור החרדי.
הפוסט שהעתקתי לעיל אינו משקף את דעתי האישית. אלא רק בגדר הוספת דעה לדיון. דעתי האישית היא שאסור לשכוח שמדובר בערכאות. ואני בז בוז עמוק לאנשים שמתירים לעצמם את מה שאסור לצאן מרעיתם.
אוי לבושה - הקנאה שאוכלת בכם. ולא, אני לא חושב שהיא תהיה טובה ליהודים.
פרקי אבות
פרק ד משנה כא. רבי אלעזר הקפר אומר: הקנאה והתאווה והכבוד מוציאים את האדם מן העולם. רבו הפירושים למשנה זו, ובכולם חוזרת האמירה ששלוש מידות רעות אלו, הם שורש כל החטאים: קנאה – היא שורש החטאים מצד הנפש,
<*>*><*>*>
נשלח ב-22/2/2018 18:52
כדי שמופע הצביעות יהיה מושלם אני ממליץ שאת ניהול המשפט של דגל התורה כנגד ראש עיריית בני ברק בצו המניעה היא תתכבד לנהל אצלה . כאשר כבוד ואינטרסים מתערבבים חוקי האלוהים ויראתו כבר נרמסים בראש חוצות .איך בדיוק הגברת תדון על פי שני עדים ?