|
|
| נשלח ב-5/3/2018 18:29 |
|
| |
יש שם את אלי כהן, לא מזהה? ויש עוד כמה שראיינתי אותם (האחים טורקיה, אליהו סילברברג ..) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-5/3/2018 23:01 |
|
| |
הצורה שבה הם מצולמים מקשה על הזיהוי. שורה ראשונה מלמטה מימין לשמאל: אליהו לוי, אלי כהן. שורה שניה: סימון ?, דוד טורקיה, מרק רוזנסטרק, אלישע כהן. שורה שלישית: מצ'ניק (אחיין של דניאל), אלכסנדר קופר, אליהו זילברברג, לא מזוהה, לא מזוהה, טל גלסמן, לא מזוהה, איזייק טורקיה, לא מזוהה. שורה רביעית: במי סלמה, מנחם זיכלר, מיכאל עובד, לא מזהה את השם..., יוסף וידל, יעקב סתהון, אבי בלסם, זאב גולדמן, דניאל פסטנק.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2018 20:12 |
|
| |
יישר כח על "מפת" השמות:) אגב, את סיימון שבשורה שניה ראיינתי,לא הצלחתי להבין את שם המשפחה שלו.. אולי בהופעה הקרובה נצליח להבין.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-7/3/2018 22:35 |
|
| |
מי שבקיץ שיקח את התמונה מהמודעה. ויכתוב ליד כל פנים את השם של הילד. עשיתי את זה כשיצא אט אט. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-7/3/2018 22:42 |
|
| |
שמעתי דרך חבר שלי ששמע מירחמיאל שהמעבדים של האלבום החדש הם כל המעבדים של דור החדש נפתלי שניצלר אברמי ברקו יאן פרייטר ישראל לאם ועוד
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2018 23:21 |
|
| |
אלכס, תודה על העידכון! זה קשור יותר לאשכול על האלבום, אבל אני ממש שמחה לשמוע שירחמיאל לוקח מעבדים מקצוענים, פחות אוהב שהוא משמש כמלחין וכמעבד.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2018 05:52 |
|
| |
| netson כתב: |  |
מי שבקיץ שיקח את התמונה מהמודעה. ויכתוב ליד כל פנים את השם של הילד. עשיתי את זה כשיצא אט אט.
_________________ 24/6 |
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2018 05:53 |
|
| |
| Alexgator1 כתב: |  |
שמעתי דרך חבר שלי ששמע מירחמיאל שהמעבדים של האלבום החדש הם כל המעבדים של דור החדש נפתלי שניצלר אברמי ברקו יאן פרייטר ישראל לאם ועוד |
|
ישראל לאם הוא מעולה כל השאר אני לא מכירה תשמות  אבל סוף סוף שיהיו מעבדים נורמליים. באט אט לא ממש היה.. תודה רבה על העדכון! אני אעתיק את ההודעה לאשכול על הדיסק החדש. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-9/3/2018 16:41 |
|
| |
| מיאמוש כתבה: |  |
יש שם את אלי כהן, לא מזהה? ויש עוד כמה שראיינתי אותם (האחים טורקיה, אליהו סילברברג ..)
_________________ |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2018 16:49 |
|
| |
נכון, ראיתי אותם במודעה. אגב, בקשר,להודעתו של אלכס, אלימונסי אמר שאלו מעבדים מצויינים אז שווה לחכות לאלבום:) (שככל הנראה לא יצא לפני פסח) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-13/3/2018 20:37 |
|
| |
מודעה מעודכנת+תמונות של האולם של המופע:)
|
| נשלח ב-18/3/2018 07:14 |
|
| |
יש לי כבר כרטיס...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2018 10:42 |
|
| |
וואוו! זה מתחיל לרגש:) מוזר שהשנה יש רק מופע אחד, אבל יש בזה משהו חכם. מופע אחד רציני ומושקע ולא כמה עם פשלות.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-21/3/2018 20:53 |
|
| |
זה מעניין, כי דווקא השנה יש הרבה ימי חול המועד. אבל אני מסכימה שעדיף הופעה אחת מושקעת מכמה שלא... עוד דבר, גם ניו יורק בויס וגם אידיש נחת פרסמו על הופעה ביום שני (לא בדקתי את השעות), ושוב יש כמה ימי חול המועד, איך כולם נתפסו על יום אחד?!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2018 21:31 |
|
| |
|
|