| נשלח ב-11/3/2018 11:47 |
|
| |
מה שמרגיז אותי שזה לא בחירה הוגנת, כי יתכן שיין של שלושים ₪ יעלה על יין של שלוש מאות ₪, טעימה עיוורת אמיתית, כל אחד מציב את יינותיו לפי זנים ובוחרים טעימה עיוורת אמיתית. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2018 13:44 |
|
| |
אמליץ כאן על יין אחד שנראה לי פשוט מדהים (לא טעמתי את כולם) הרוסאן של תבור
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2018 16:08 |
|
| |
אמנם לא טעמתי הכל, אבל ממה שכן. השנה אני מתחבר לפינו גרי ופמיטאז' של טפרברג. ופומה בלאן דלתון.
ליצחק, היינות מוערכים בקטגוריה שלהם. מקום ראשון במחיר 50₪ כמעט לעולם לא ישתווה ליין ב 90₪.
|
|
| נשלח ב-11/3/2018 19:24 |
|
| |
| Itis כתב: |  | אמנם לא טעמתי הכל, אבל ממה שכן. השנה אני מתחבר לפינו גרי ופמיטאז' של טפרברג. ופומה בלאן דלתון.ליצחק, היינות מוערכים בקטגוריה שלהם. מקום ראשון במחיר 50₪ כמעט לעולם לא ישתווה ליין ב 90₪._________________ " בכל אדם באשר הוא טמון פוטנציאל ההשתבחות ". (א.א.ח). |
|
תרד לאשכול שלי, היין הטוב בעולם, ותבדוק שוב את דבריך, ותראה מה קורה כשבודקים באוביקטיביות אמיתית, רק הבעיה שאז יקבים מפונפנים וממותגים עלולים לרדת מגדלותם, וכזאת לא יעשה אצל בעלי האצולה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2018 18:27 |
|
| |
הציבור יבחר מה לקנות. למעשה, גם היין וגם הוויסקי הזולים, שייכים לתאגיד ענקי שיכל לאפשר מחיר אטרקטיבי. עדיין, זה לא מה שיגרום ללקוח שקונה קצרין, לרכוש יינות של בסט ואליו.
|
|
|
|
|