הי לכולם, אני בתחילת תקופת השידוכים. בשנתיים האחרונות ניסיתי לעשות כל מיני דיאטות כדי להוריד 15 קילו ממשקלי, שעלו מאוד מהר כשהייתי בתקופת לימודים מלחיצה. אני לא נראית שמנה,בגדים במידה 38, אבל הייתי רגילה להיות רזה כל חיי (שוקלת 67 ,שקלתי 52 גובה 1.62,מבחינת היחס למשקל התקין (bmi) זה לרדת 2-3 קילו בערך לגבול העליון של המשקל התקין) מה שקרה זה שניסיתי המון דיאטות ובמקרה הטוב ירדתי 4-5 קילו שעלו מהר מאוד והמשקל די נשאר סטטי למרות אכילה מאוזנת וספורט. ההורים שלי שאלו אם אני מעוניינת לשמוע שידוכים, ואמרתי שכן. אבל, אני מרגישה שאני לא מסוגלת לצאת במצב הזה.מרגישה לא טוב עם המשקל שלי.(כולם הרי רוצים רזות..ככה זה תמיד. לא מגדירים אותי שמנה אבל אין מצב שאני נפגשת ככה) השאלה שלי כזאת, מה הייתם מציעים לי לעשות? לדחות את השידוכים לעוד שנה, שעד אז אולי אצליח לרדת את ה15 קילו האלה, או לנסות כן להשתדל בשידוכים למרות שאני מרגישה נורא עם עצמי וזה יכול לשבור אותי אם אקבל 'לא'. אופציה שלישית זה לפתוח בדיאטת כאסח קיצונית שזה סיוט, וזה גם יחסית מסוכן לבריאות. אשמח לעצות, תודה מראש.
צריכים למצוא את הדרך לשובע ולרזון, ולאורח חיים בריא ומרזה שתשארי רזה, אולי זה משהו שלוקח זמן עד שהגוף נזכר להרזות ?... ניסית התעמלות ארובי ? ניסית דיאטנית מהרפואה הטבעית ?
מישואית, את לא צריכה למצוא חן בעיני גברים רק בעיני גבר אחד, ויודעת מתי תמצאי חן? ברגע שאת תלמדי לקבל את עצמך לא משנה אם את שוקלת 190 קילו או 54 קילו את לא צריכה לעשות דיאטה בשביל אף אחד!!! אם לרדת במשקל אז רק בשביל שיהיה לך טוב ובריא יותר זה הכל!!! תכנסי לשידוכים שתרגישי בטוחה במי שאת, באיך שאת אוהבת את עצמך במראה, ואיך שבא לך להיראות.. תאמיני לי שתמצאי גבר אחד שמיוחד רק לך, שיתלהב מהבחורה שמחוברת לעצמה. גם אם יש לה עודף משקל. בהצלחה!!
נשלח ב-14/3/2018 21:29
תמר,תודה לך על התגובה, את כל כך צודקת. זה מה שחברות שלי מנסות לומר לי כל הזמן. אני חייבת לנסות לקבל את עצמי:) זו עבודה לא קלה, אבל אני חייבת לזכור שאני שווה הרבה יותר מהמשקל. הרבה פעמים יצא לי לדבר על זה ובנות אמרו לי "מה? את רוצה לרדת 10 קילו? את בכלל לא שמנה".. למרות שאני כן, אבל זה הראה לי ששופטים אותי בגלל המידות והאופי שלי ופחות בגלל השומנים שיש עלי...
תמר,תודה לך על התגובה, את כל כך צודקת. זה מה שחברות שלי מנסות לומר לי כל הזמן. אני חייבת לנסות לקבל את עצמי:) זו עבודה לא קלה, אבל אני חייבת לזכור שאני שווה הרבה יותר מהמשקל. הרבה פעמים יצא לי לדבר על זה ובנות אמרו לי "מה? את רוצה לרדת 10 קילו? את בכלל לא שמנה".. למרות שאני כן, אבל זה הראה לי ששופטים אותי בגלל המידות והאופי שלי ופחות בגלל השומנים שיש עלי...
ומתקשר מאוד אליי ככה שבכנות כזאת כנראה שאף אחד לא יענה לך
אני בשנה האחרונה רזיתי לבד 30 קילו אני גבוהה ממך בהרבה אז יש לי יחסית הרבה מרווח תמרון
את צריכה להבין שאנשים לעולם לא יגידו את שמנה אבל בתת מודע לעולם לא יציעו לך את הטופ של הטופ כי לך יש מגרעה והיא חיצונית ובולטת
את 1.62 אני 1.75 וכיום אני רזה ממך בערך ב2-3 קילו ויש לי רצון להוריד עוד 5(אבל זה כבר שיגעון שלי) את לא רזה את כמובן לא שמנה אבל מניסיון מאוד אישי אנחנו שמחים כאשר מקבלים אישור מהחברה
ולכן המשפט כמו ״אם את אוהבת את עצמך את לא צריכה להשתנות בשביל שום גבר״ הוא נכון רק אם את באמת שלמה עם עצמך ולא הרמת ידיים כי ניסית כל דיאטה אפשרית ולא הלך לך,
כי היום(אני מניחה שאת בחורה צעירה) את שוקלת 67 ואחרי כמה הריונות תגיעי ל100 ומשם כבר יותר קשה לחזור חזרה
ואני מבטיחה לך שאין דבר שווה יותר בעולם מלהציב לעצמך מטרה ולהגיע אליה...
ואני מבטיחה לך שבחיים האלה הכל עניין של תזמון
לא הלך עד היום מחר זה יום חדש תקראי קצת על כל מיני דיאטות תראי תפריטים תבחרי מה מהתפריטים הכי מתאים לך,תקני משקל הביתה ותתחילי עם עצמך פרוייקט
לאט בזהירות בלי הרעבה עצמית מגיעים בסוף למטרה
בהצלחה !