| נשלח ב-16/3/2018 12:30 |
|
| |
תירגול קרבן פסח (רק אם ציפית באמת לישועה)
*תירגול קרבן הפסח יוצא לדרך בתמיכתם.* וגם הזדמנות למינוי על קרבן פסח. מינוי שמביע כיסופים ונכונות לרגע שהממשלה תאפשר כבר את קיום מצוות זבח הפסח. הקדימו לתמוך וזכו להיות מן ה"עשרה ראשונים"! כנסו, צפו בתירגולים קודמים, ותימכו בכל מאודכם. https://www.headstart.co.il/project.aspx?id=26388 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2018 23:04 |
|
| |
*גם הרב דוב ליאור ישתתף בתירגול קרבן הפסח, מחר (שני).* *הרב יצחק שטרן* רבה של ירושלים, *הרב דוב ליאור* רבה של חברון, *הרב ישראל אריאל והרב יצחק ברנד, הרב אורי שרקי, הרב אלישע וולפסון, הרב יצחק יעבץ* ועוד רבנים ואלפים ישתתפו מחר (שני) בתירגול קרבן הפסח. לראשונה, פסיעות ספורות מהר הבית. מספר התומכים הגדל איפשר להביא לתירגול גם את הזמר *יצחק מאיר* שישורר את ההלל עם הציבור הרב שיגיע לאירוע. הכניסה חופשית. כל הפרטים במודעה שבקישור המצורף. בדף ההדסטארט "תירגול קרבן הפסח תשע"ח, ניכרת פעילות רבה של תומכים המבקשים לתמוך בקיום ושידרוג האירוע בפאר והדר. כנסו, וצפו בתירגולים הקודמים. תימכו בכל הכח. כדי שנגיע ל100%, וההתקדמות למקדש תזנק עוד יותר קדימה ! https://www.headstart.co.il/project.aspx?id=26388 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2018 23:59 |
|
| |
לשחורכתום- שאלה לי אליך,
באמת בלי כוונה לקנתר.
האם אתה באמת חש- קדושה גדולה בתרגול קרבן הפסח?
והאם הרצון הגדול בקדושה- הוא הדחף שלך ושל חבריך לעשות עסק מכל נושא הר הבית?
או שישנם שיקולים אחרים-שהם אלו שמשפיעים באמת וד''ל?
[גילוי נאות, הייתי היום בחלק ממעמד תרגול הקרבת קרבן פסח- וזה מה ששאלתי את עצמי...]
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 26/03/2018 23:59:41
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2018 02:42 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2018 06:29 |
|
| |
מצד רביעי אני סבור שבית המקדש השלישי ייבנה בידי אדם ורק אחר כך ירד לנו משהו מן השמיים. ולא כפי שמדקלמים כל העולם. ופוטרים את עצמם בכלל מכל העניין. ואדרבא, מי שחושב שזה ירד פתאום מן השמיים, הוא מחויב יותר ויותר לבוא ולהשתתף בהכנה ובתירגול של קרבן הפסח. ואם לא, הרי הוא עושה שקר בנפשו. ולגבי הרגשת הרוממות והקדושה, למדנו ב"נפש החיים" תחילת שער ד, שזה לא מעכב, רק העשייה עצמה היא היא העיקר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2018 16:22 |
|
| |
מצדרביעי
| שחור_כתום כתב: |  | מצד רביעי אני סבור שבית המקדש השלישי ייבנה בידי אדם ורק אחר כך ירד לנו משהו מן השמיים. ולא כפי שמדקלמים כל העולם. ופוטרים את עצמם בכלל מכל העניין. ואדרבא, מי שחושב שזה ירד פתאום מן השמיים, הוא מחויב יותר ויותר לבוא ולהשתתף בהכנה ובתירגול של קרבן הפסח. ואם לא, הרי הוא עושה שקר בנפשו. ו לגבי הרגשת הרוממות והקדושה, למדנו ב"נפש החיים" תחילת שער ד, שזה לא מעכב, רק העשייה עצמה היא היא העיקר.
נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לגבי ציפייה לישועה- [שזוהי כותרת האשכול שלך] נראה לך שאפשר במעשה בלי לב???
ודבר שני-סליחה שאני שואל-אבל אם כל העניין שלכ/ם פה הוא שעמ''י ישמרו יותר הלכה.
למה לא ראיתי אותך מעורר- על נושאי הלכה נוספים???
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2018 18:21 |
|
| |
אתה תשאל ואני אשתדל לענות. זה בסדר גמור. לגבי עשייה "בלי לב", לא עלי תלונתך כי על בעל "נפש החיים". עיין שם בהרחבה. ולמה אינני מעורר על עניינים נוספים? שאלה טובה לכאורה. (והעיקר שנעזוב את העניינים שאנחנו מתעקשים עליהם, נכון?) והתשובה: אדרבא, הניחו לך מקום להתגדר בו. יש לך ניק והבמה פתוחה גם לך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2018 22:15 |
|
| |
אני מכיר את נפש החיים,
מה שאמרתי הוא-שיש עניינים שקשורים באופן מובהק ללב-ושם לא שייך עשייה בלי לב.
האם אפשר לאהוב את ה' לדוגמה/לירא ממנו ללא לב?
כמו שזה לא שייך-גם לצפות לישועה לא שייך.
ולגבי האינטרס שלך-שכביכול ישמרו ''הלכה''- בא נשים את הדברים על השולחן,
שנינו יודעים שהאינטרס שלך ושל הרבה אחרים-הוא לאומי בלבד-
להפגין כוח ובעלות מול הערבים... האם איני צודק?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2018 10:47 |
|
| |
לא מבין איך מצפים לישועה בלי שום עשייה גשמית. הרי זה דברים בעלמא. אני אישית עושה תיקון חצות מדי פעם. ולגבי האינטרס שלי, פלא עליך שאינך קולט אותו אחרי כל כך הרבה דברים שאני כותב כאן. (רמז: זה שונה מכל מה שאתה רגיל לראות) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2018 12:36 |
|
| |
מצדרביעי
| שחור_כתום כתב: |  | לא מבין איך מצפים לישועה בלי שום עשייה גשמית. הרי זה דברים בעלמא. אני אישית עושה תיקון חצות מדי פעם. ולגבי האינטרס שלי, פלא עליך שאינך קולט אותו אחרי כל כך הרבה דברים שאני כותב כאן. (רמז: זה שונה מכל מה שאתה רגיל לראות) נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
א. כל הכבוד לך- שאתה עושה תיקון חצות...
ב. אסביר יותר טוב את שאלתי,
היא כנראה בכיוון יותר עצכח"י- אבל עדיין חשובה פה.
והיא- שגם מי שמצליח לצפות לישועה- בד"כ זה נתפס כישועה שתפתור את כל הבעיות בעולם,
ובדרגה קצת יותר גבוהה- שנצליח להרגיש את הנוכחות של הקב"ה- בכל מקום וכו'.
ופה מגיעה השאלה- האם וכיצד ניתן לקשר את זה לבין טקס של שחיטת כבש??
אם תצליחו לענות על שאלה זו, נראה לי שזה הסיכוי הטבעי היחיד שלכם-באמת שיפסיק להיות אירוע איזוטרי...
הייתי שם- ולא שמעתי אף-אחד שמדבר על הפיל שבחדר...
וקשה לי להאמין שרק אני מוטרד מכך.
מה שמוביל אותי למסקנה- שמה שיותר חשוב לכם-זה להפגין נוכחות מול הערבים.
שאולי לא פסולה כלשעצמה [וגם זה צ"ע,]
אבל לכאורה כל קשר בין זה לבין ציפייה לישועה מקרי בהחלט.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2018 15:36 |
|
| |
ומי אמר שמרגישים את הנוכחות של הקב"ה על ידי הנחת תפילין? (האם קרה לך פעם שהרגשת את הנוכחות שלו באמצע הביזנס שלך? כי אדמו"ר הזקן מדבר על זה בתורה אור פרשת נח. מומלץ!) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2018 16:08 |
|
| |
אם לא הייתה אופציה להניח תפילין, והיו אומרים לי לצפות לכך שתהיה אופציה,
היה לי מאוד קשה לעשות זאת- בלי חיבור אמתי רוחני לעניין...
[אא"כ-גם בזה היה משהו לאומני-ואז היה יותר קל...]
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2018 16:15 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | אם לא הייתה אופציה להניח תפילין, והיו אומרים לי לצפות לכך שתהיה אופציה,
היה לי מאוד קשה לעשות זאת- בלי חיבור אמתי רוחני לעניין...
[אא"כ-גם בזה היה משהו לאומני-ואז היה יותר קל...] |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2018 16:38 |
|
| |
כל הכבוד שאתה מעורר על תיקון חצות.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2018 16:39 |
|
| |
ההבדל ביניכם לבין מיכאל בן ארי- לתפיסתי, הוא:
די דומה להבדל בין מה שנקרא "מרכז", לבין "השמאל",
שלפי טענתכם אינו קיים-והמרכז הוא בעצם שמאל- שמנסה להתחפש,
כך גם אתם- בעצם ימין קיצוני ולאומני- שעוטף במילים יפות, כמו "חירות" "זהות",
כשהגישה שלכם [בנושאים מדיניים] די תואמת למיכאל בן ארי.
במידה ואינך סבור כמותי, אנא פרט, הגדר והצבע- על הבדלים משמעותיים ביניכם אליו.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2018 18:18 |
|
| |
זה קצת ארוך אבל אנסה. מיכאל בן ארי ושות' הם יהודים יקרים ובעלי מסירות נפש. הממסד רודף אותם ומתנכל להם שנים רבות בהיותם תלמידים של הקדוש רבי מאיר כהנא הי"ד. וזה לבד סיבה טובה לכבד אותם. יחד עם זאת, ההסתכלות שלהם על המצב היא צרה ודלה מאוד. כנס לכאן ותקרא את המצע שלהם. http://www.ozma-yeudit.co.il/%D7%94%D7%9E%D7%A6%D7%A2/ לעומת זאת, אנחנו חושבים על הנהגת המדינה בכל התחומים. כולל הכל. כנס לאתר של מפלגת זהות ותראה https://zehut.org.il/%D7%9E%D7%A6%D7%A2-%D7%96%D7%94%D7%95%D7%AA/ נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|