בס"ד סיקור הופעת מיאמי פסח ע"ח קודם כל יישר כח גדול לאלימונסי על השקעתו הרבה גם בזמן המופע וגם לאחריו! לכתוב סיקור, להעלות תמונות והסרטות באמצע הלילה- בשבילנו, זה לא דבר של מה בכך. מעריכה מאוד! בהחלט! אני אסקר רק את מיאמי. אשמח בה' איזה עיבוד מקסים! השיר פשוט חמוד!! התלהבתי ממש לראות את הילדים קופצים ככה במרץ. הלחן הוא פשוט יחסית, אבל העיבוד מוסיף המון. (מזכיר את הסגנון של 'הו השם' עם מוסיקה אלקטרונית) שיר ממש יפה עם עיבוד שגורם לו להיות מקפיץ במיוחד! (או שאלו הילדים שקפצו והכניסו אותי לאווירה ) משום מה הלחן מזכיר לי מיקס של כל מיני שירים של מיאמי וגם שלא, מעניין. ממש כך! כבר התדיינו על זה קצת... -איזה צרחות! חח ככה אני אוהבת הופעות -הפתיח מהמם!! אני כבר שמעתי אותו 50 פעם מהבוקר נראה לי.. -אהבתי את הכניסה של הילדים., טוב שיש כוריאוגרפיה. סוף סוף. (לא שהיא וואו אבל עדיף מכלום) -הקולות השניים –ההרמוניה,ממש יפה! בכללי ההופעה הצטיינה בהבט הוואקלי,ההרמוניות והקולות השניים. -הבוגרים במופע הזה הם אלי כהן ומייקל עובד שנמצאים בשיר זה לרוב בקדמת הבמה (סוג של פרידה?) - אני אוהבת את התזוזה על הבמה, מכניס אקשן. סולנים מייקל עובד ולאחריו ?- כבר עם רגל בחוץ.. נראה שזה ההופעה האחרונה שלהם דיויד טורקיה (זוכרים מהראיון שעשיתי?:) סולו מעולה עם אנרגיה חחח זוכרים ועוד איך! קול עמוק וטוב. אלכסנדר קופר- וואווו!!! איזה קול מהמם יש לו! וביטחון עצמי.. אחד הפייבורטים שלי. כמוני כמוך! קול מתוק של ילד, ואפילו לא זיוף אחד קטנטן.. אה ועמידת במה חמודה בהחלט! לא יעבור הרבה זמן עד שהוא יכבוש סופית את אחד משלושת מקומות הסולנים הגדולים של התקופה הנוכחית. אליהו לוי- מקסים! אחד הסולנים המוכשרים. עליה בסוף הסולו- מעולה. אחד הקולות המיוחדים והנדירים ביותר! זה שר לפני ירחמיאל זה גם אלכסנדר או אלישע כהן? סולו יפה מאוד. רווח יפה מאוד שיש את מקהלת זמירות לליווי. במקום ירחמיאל. שכבר,מה לעשות-איבד את זה.. סולו ראשון- חביב דווקא חמוד מאד לדעתי! (אולי גם לדעתך.. פשוט לא כ''כ מבינים מהמילה 'חביב' ) מייקל עובד- ממ.. הקול שלו די הלך. הסולו הבא - נחמד, לא וואו סמי סלמה- סולו טוב מאוד וואו, דניאל פסטרנק ממש השתנה חיצונית.. גדל הבחור. ירחמיאל, איבד את הקול:( חבל.. מרק רוזנסטרק- לא מחבבת את הקול. אבל ביצע את זה חמוד מאוד, יש סולואים שהוא מפתיע סולו שלאחריו- ילד חדש? סולו יפה לא ילד חדש... אחיין של דניאל מצ'ניק.. ברח לי שמו הפרטי דניאל פסטרנק- למרות שגדל- קול מעולה וביצוע מעולה. זה היה מנחם צוויגלר.. הוא עשה את זה מדהים! זו עליה שאפילו שאול אלסון ובנימין רבינא האגדיים התקשו לעשות...! שלום על ישראל סולו ראשון- מתוק ויפהפה! התזמורת מעולה. אייזיק טורקיה- מקסים, מי זה ששר אחריו ואיתו? טל גלסמן ממש יפה סמי סלמה- שאפו! וואו. הביצוע ממש מעולה, כוותיק וכרגיל. אמרתי כבר שזה סוג קול שפחות מדבר אלי... אבל אין ספק שהביצוע טוב. הבלונדיני איציק ן(לא יודעת מה השם משפחה) הקול שלו בוגר (???) אך הוא שר מקסים ונשמע טוב מאוד איציק? זה השם? זה אחיין של מצ'ניק.. נשמע מציין ממש! דיויד טורקיה- מעולה, איציק שהצטרף לדואט- נשמע טוב מאוד אלישע כהן- קול טוב אבל אופס, מה קרה שנעצר באמצע הסולו? אני חושבת שזה היה אמור להיות הקטע של מרק, ובגלל שאלישע בטעות המשיך, מרק נתן לו עד הסוף, אבל אלישע רצה להחזיר את הסולו לבעליו-לכן עצר..ועד שקלט שמרק נתן לו את הסולו. ירחמיאל הצביע לכיוונו נואשות שימשיך.. הוא קלט רק בסוף. הסולן האהוב עלי , לאליהו יש קול יותר מדהים, אבל משהו באלישע ממש קונה אותי... חמוד כזה... אליהו לוי- סולו מתוק מדבש. איזה קול יש לו!! מטורף!!! 4:55 מי זה שהתקדם? ירחמיאל מעיר לו לעוף מהר אחורה.. ההוא שהתקדם מקודם, שר את הסולו הבא ."ואמרו אמן". פשוט התבלבל בתזמון.. ג'וסף משהו... סיום יפה. סיום וואקלי- אני רואה שזה הפך לטרנד. אליהו לוי- מצויין. אלישע כהן- מקסים!! (חח אני מרגישה שאני מחלקת פה ציוניםJ מרק רוזנסטרק- הפתיע ביכולות שלו! אהבתי שהקול שלו עמוק כזה. הפתיע ממש! הסולו הכי טוב שלו בהופעה הזו..! מי זה הרביעי הקטן ששר? חמוד.. טל גלסמן בסיום היה איזשהו שלב שזה גבל בצרחה. לא משהו.. אט אט השיר שכבר 'יצא' לכולנו מהאוזניים.. מה קרה שכל המקהלה לא ידעה מתי להתחיל? מוזר מאוד. זה די ברור לפי המוסיקה.. הם פשוט עמדו בחוסר מעש מבולבלים עד שירחמיאל עזר. אייזיק טורקיה- סולו טוב מאוד. הוא ילד חמוד ממש .. אלכסנדר קופר- קול מתוקקקק מהקולות היפים של מיאמי הסכמה מלאהJ אליהו לוי- יפהפה. חמוד שהוא יורד כזה בסלסול בסיום הסולו. יפה יותר מהמקור... תפור על הקול שלו. מרק רוזנסטרק- קצת צרוד, לא אהבתי את העליה בטון. אבל בהחלט חל שיפור. (חח רק אני חושבת על זה שלהיות במיאמי זה טוב לדיאטה? שורפים בממוצע 300 קלוריות בשעה עם כל הקפיצותJ התזמורת ממש טובה, אהבתי את הצורה שניגנו את אט אט. (צפיתי בפריד במחרוזת חב"ד, (איך לא?:) ממש אהבתי שהוא ירד לקהל והצטלם עם מי שרצה. ממש חמוד! (גם מרדכי שפירו עשה משהו כזה בשיר כל הדרך) בדקה 1:30 בערך רואים גם את חיים גולובן, מבוגרי אט אט, מצטרף לצילומי הסלפי)
ה' מלך לא טרחתי אפילו לראות אותו... בעז''ה בהמשך... אם יורשה לי, איך זה שהשיר הזה נשאר ברפרטואר של ההופעות האחרונות? זה בכלל לא של מיאמי, נו באמת.. והתלבושות!! מתסכל כ"כ.. לפחות יש מעט כוריאוגרפיה. סולואים: דניאל פסטרנק- קול יציב, חזק. אלי כהן- נכון שהקול שלו התחלף אבל הוא נשמע ממש טוב, מוזר שקיבל רק סולו אחד הוא גם הסולן הראשון בשיר עוד ישמע(אבל בהתאם לעובדה שבהופעת סוכות קיבל די הרבה סולואים- זה מסתדרJ אליהו סילברברג- הקול שלו התבגר.. והוא עצמו גדל. אני בדיוק עובדת עכשיו על ראיון איתו, והוא היה קטן אז(סה"כ הבדל של חצי שנה, לא להאמין..). הוא נשמע ממש בסדר. ? מי זה שאחריו ב2:20?- סולו מאוד יפה 3:40 קצת בעיות בסאונד, התגברו על זה מהר אני אוהבת בשיר הזה את הקטע שירחמיאל חידש "מלך מלך, מלך מלך, ימלוך ימלוך, לעולם ועד" הם עושים את זה דרמטי וזה ממש חמוד. סמי סלמה- סיום מצויין!! פשוט מקסים. עוד ישמע- שיר חדש קודם כל המילים ממש עיצבנו אותי ,(ואני חושבת שאת כולם כאן..) אין מספיק מילים ופסוקים על חתונה שירחמיאל בחר שוב את אותם מילים? נראה לי שיש מספר שיא של שירים של מיאמי עם המילים "עוד ישמע".   משמיעה ראשונית הלחן היה נשמע לי לא בנוי היטב, קצת מעורפל ולא ברור. אח"כ הצלחתי להבין יותר 'מה הלך כאן', שיר מיוחד. (מוזר בקטע טובJ ההתחלה מזכירה את "והיו למשיסה"- סולו. מי זה בסולו הראשון? קול בוגר אבל כ"כ יפה ו'קטיפתי' כזה, מחזיק קול בשליטה מלאה. אהבתי מאוד. אלי כהן! מה קרה לך היום מיאמוש?? דניאל פסטרנק?)- קצת זייף, נחמד. סמי סלמה- חביב. משהו קצת לא ברור בסולו שלו אלישע כהן(?)- מקסים, קול טוב. קצת בוגר אומנם, אבל רך ויפה. (טיפה זייף בהתחלה) הרמוניות מקסימות, כיאה למיאמי. הפזמון מאוד יפה, מרגש. מקהלת זמירות ממש מוסיפה פה. ה"אוואוא" מאוד יפה, ב4:15 נשמע שכמה זייפו בטון. אליהו לוי- בקושי שומעים אותו, ירחמיאל מסמן לו לקרב את הרמקול לפה. סולו מדהים! סיום השיר 5:04 ב"דהההה" של המילה " יהודה" נשמע קצת זיוף צורמני. דור לדור השיר כבר נקרא ישן.. מסוכות ע"ו (שהובטח שישלח לבאי המופע, וזה לא קרה..) סולואים: דיויד טורקיה- סולו טוב מאוד מנחם צוויגלר- סולו יפה מאוד! סוף סוף שומעים את הקול שלו. להזכירכם- את מנחם ראיינתי בסוכות. בע"ה כשאערוך את הראיון אוסיף את הסולו הנ"ל, מאוד מוצלח. בהחלט סולו מוצלח!!! קול עם פוטנציאל טוב Geeration to generation- אלישע כהן כמובן!!! שר מאוד יפה. אח"כ שלישיה שלא ברור מה בדיוק קרה שם, חלק המיקרופונים אשמים. מי הראשון, והשני? יש לי בעיה קשה בזיהוי.. הראשון- סולו טוב אבל הוא קצת היה מבולבל , כך זה נראה. השני בקושי שמעו אותו, שר 2 מילים, והשלישי זה אלכסנדר קופר (אם אני לא טועה) ששר ג"כ יפה מאוד. סיום כמעט מושלם. מהרה הישן אני שמחה שהם בחרו לעשות את השיר הזה, הוא אחד השירים הכי מזוהים עם מיאמי. ה"וואו" בהתחלה לקה בזיופים. מרק רוזנסטרק- סורי אבל זוועה. למה? למה לתת לו את הסולו היפה הזה? צמרמורת מהזיוף. באמת צרם קצת... הוא באמת ילד מתוק! אבל...תופעת ג'רמי חוזרת ובענק.. אח"כ המקהלה עצמה גם קצת זייפה. אייזיק טורקיה- סולו מקסים!! אני מאוד אוהבת את הצורה שהוא שר. (חח כי אני מושפעת חחח דווקא גם אני אוהבת את הקול שלו.. בוגר-אבל צלול כזה...מהראיון איתו אליהו לוי- מקסים, כרגיל. רק שהקול שלו דק מדי והתזמורת חזקה מדי.. אליהו לוי- סוף- חח איזה סלסולים.. חמוד הטוויסט. הסלסול מדהיםםם! מהרה הוואקלי- אליהו נשמע הרבה יותר טוב, עוצמתי ומתוק ביחד. אח"כ כשירחמיאל סימן לו 'לתת' את הרמקול לקהל, כדי שישירו, זה הזכיר לי את מהרה בהופעת מיאמי בישראל. חחח אסוציאציה בלתי נמנעת... גם לי היא עלתה.. ב"ממשתה" בסיום, המקהלה לא נשמעה מספיק אחידה. שמות הילדים: אליעזר הרץ, איציק שם משפחה שנגמר ב"מן" או משו כזה, אליהו לוי, מיכאל ?, (חח מה קרה שם עם האורות? ומה קרה עם מרק רוזנסטרק?), שימי גולדמן, מנחם צוויגלר, טל גלסמן, מרק רוזנסטרק, אליהו זילברברג (מדושן עונג..), אלי כהן, אלישע כהן,אלכסנדר קופר, מייקל עובד, אייזיק טורקיה, סמי סלמה, ג'וסף וידל,ג'ייקוב סאקן? לא יודעת בדיוק. הוא ילד חדש, דניאל פסטרנק, אהרון מנהיים, אבי בולסאום?,דוד טורקיה, אריאל אייזנברג- ילד חדש (קשור לאהרון אייזנברג? מתקופת מיאמי חי חי) שיר סיום, שוב אנוכי אשמח בה', שיר מהמם! בכל הבישולים לחג הוא מלווה אותיJ מזכיר בהתחלה, בפתיחת השיר, את השיר "ביחד" של מרדכי שפירו. בסה"כ ההופעה היתה מאוד יפה, לולא התלבושות המזעזעות, הייתי אומרת כמעט מושלמת. רואים שהילדים כבר למדו איך לשיר. אליהו לוי- רמה אחת מעל כולם, אלישע כהן- קול מאוד מאוד יפה, ואלכסנדר קופר שמבחינתי הוא הפתעת הערב. קול מתוק ויפה כל כך! יש שם עוד כמה שהסתבכתי בזיהוי שלהם, עם פוטנציאל לא רע בכלל. מחכה בקוצר רוח לאלבום החדש! שוב תודה אלימונסי על כל ההשקעה שבצילום כל המופע, זה לא פשוט בכלל. בזכותך גם אנחנו יכולים להנות מהמופע המיוחד הזה. אני מקווה שיהיה לי מה להוסיף בסיקור שלי... תודה מיאמוש. סיקור מעולה! חג שמח לכולםJ
תוקן על ידי מיאמוש ב- 04/04/2018 14:30:23 |