בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

סיקורים: מיאמי. פריד. שפירא חול המועד פסח תשע'ח

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/5/2018 18:07 לינק ישיר 

אני תמיד קוראת, אך לא תמיד מוצאת זמן להגיב בפירוט, ואני בטוחה שיש עוד הרבה כאלה..(תסתכלי על מספר הצפיות באשכול:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/6/2018 22:58 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
אני תמיד קוראת, אך לא תמיד מוצאת זמן להגיב בפירוט, ואני בטוחה שיש עוד הרבה כאלה..(תסתכלי על מספר הצפיות באשכול:)

לפעמים זה קורה גם לי...

סיקרנתם אותי!!מענין אם יתירו לי להשתתף בחגיגה.
נשמעת הופעה אחת ה
לא זוכרת עוד הרבה סיקורים נלהבים על הופעות בסגנון הזה..

מרגישה כמו אחרי מסע מדברי ארוך, ומחכה לנהר שראיתי, מקווה שזו לא פטה מורגנה, ושאזכה לראות ולשמוע - ולחוות על מה דיברתם!

הלוואי!

באמת מגיעה תודה ענקית והמון ברכות למי שטורחים להסריט, לצלם ולשתף - כשהרבה פעמים זה מגיע על חשבון ההנאה האישית. ישר כוח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2018 23:08 לינק ישיר 

בהחלט הייתה הופעה נהדרת!

חחח הצחקת עם התיאור על הנהר והמדבר

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/6/2018 23:24 לינק ישיר 

תודה על השיתוף!
שמחה לשמח אותך (אפילו שאני צמאה, לא נורא..)

ממה הכי נהנית בהופעה? אשמח לשמוע את הקטע הכי הכי מבחינתך.
זה מרתק אותי, מזכיר לי נשכחות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2018 23:34 לינק ישיר 

הקטע הכי הכי מבחינתי היה הסולו של אליהו לוי (אם קראת את הסיקורים פה ועל האלבום החדש,בטח כבר הבנת שמדובר על אחד הקולות היותר נדירים שירחמיאל מצא) בשיר מהרה הישן. מכלל ישראל.

אפשר לומר שזה בהחלט מרגש לראות את כל התפאורה העדכנית,הילדים החדשים,ירחמיאל שכבר לא ממש צעיר-ולשמוע ביצוע כל כך נהדר לשיר כל כך נוסטלגי. מן ערבוביה של חדש עם ישן. פשוט כייף!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/6/2018 23:45 לינק ישיר 

משיחמיד כתב:
הקטע הכי הכי מבחינתי היה הסולו של אליהו לוי (אם קראת את הסיקורים פה ועל האלבום החדש,בטח כבר הבנת שמדובר על אחד הקולות היותר נדירים שירחמיאל מצא) בשיר מהרה הישן. מכלל ישראל.

אפשר לומר שזה בהחלט מרגש לראות את כל התפאורה העדכנית,הילדים החדשים,ירחמיאל שכבר לא ממש צעיר-ולשמוע ביצוע כל כך נהדר לשיר כל כך נוסטלגי. מן ערבוביה של חדש עם ישן. פשוט כייף!

באמת? איזה שילוב מענין! נשמע כמו מאכל ישן שנמכר משנת תר"פ עם טוויסט מרענן.. אני במתח!

מענין אותי לשמוע עוד על מנחם צוויגלר (כן? ככה כותבים?)
הרבה זמן שיווענו למישהו שיתן מענה 'כוללני' כמו הסולנים הגדולים בתקופות הענקיות ההן (את כתבת שהוא מתחרה בסולנים הקודמים? נשמע לי מרתק!)
כמה פעמים חיכיתי לשמוע אצל מיאמי משהו שעשוי טוב, שיר שבאמת כיף לראות מהתחלה ועד הסוף, והסולו לא מביא אותו לרמה נורמלית אלא להרבה יותר גבוהה מהרגיל.
אוך, מפחדת להתאכזב כבר..
לקח לי זמן להבין שדוד פרלמן הוא הדבר של הדור הבא, ובסוף גם הוא עזב.
אני לא מצאתי תחליף מעולה עוד (טוב, לבחור מבין מאה קולות שבקושי שמעתי מהם שיר וחצי.. זה לא באמת שווה) - יש חידוש? הלוואי!
ולא אשתמש במילים קטנות האמונה - "האם יש דבר כזה".
אם כבר מצאנו, בע"ה עוד יתגלה... :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2018 23:57 לינק ישיר 

אממ מנחם אכן הצליח לטפס לגבהים של סוף השיר רווח בקלות מעוררת התפעלות.ושם הבאתי השוואה לשאול ורבינא, אבל רק בביצוע הספציפי הזה.
לא הייתי אומרת שהוא אחד הקולות הכי טובים. כלומר וודאי שהוא טוב. אבל יש בהחלט מספר סולנים לפניו:

אליהו לוי שמצליח להשאיר את כולם אחוזי התפעלות אחרי כל ביצוע שלו, ואף קיבל רצועת סולו פרטית באלבום החדש.
אלי כהן עם הקול הרך,העמוק והנהדר.
אלישע כהן עם עוצמה נינוחה כזו. ילד ביישן ועדין עם קול פעמונים.
האחים טורקיה עם קולות משנות ה90. קולות עמוקים ומלאים שמזכירים את משפחת אברמוביץ,רק בטונים נמוכים.
אלכסנדר קופר הילד הקטן והמבטיח
ומרק רוזנסטק-כמו ג'רמי הקטן והחמוד:) מבחינה קולית... פחות.

אם תשאלי אותי-כבר התגלה. אחרי שתשמעי את אליהו לוי-אני חושבת שתסכימי איתי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/6/2018 15:13 לינק ישיר 

תמרור, אם את מחפשת סולן שמתחרה בסולנים ענקיים מהעבר, אז התשובה היא לגמרי אליהו לוי!
בראיון עם מנחם טוקר ירחמיאל הגדיר אותו כאחד מחמשת הקולות הטובים ביותר (באותה שורה עם ג'ונתן פלאי, עודד ויאיר...) ואני לגמרי מסכימה עם הקביעה הזו! קול מושלם וביצועים אדירים!
את יכולה לשמוע אותו כאן בדקה 2:00 (הילד בתמונה) וגם ב3:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2018 15:27 לינק ישיר 

אני אסיים את הסיקור, כי זו הייתה הופעה מושקעת ויש לי כמה דברים להגיד...

רווח

סוף סוף ביצוע עם תלבושת נורמלית ואפשר לומר שזהו אחד הביצועים היפים שהיו לשיר הזה מאז הביצוע המקורי. גם מקהלת זמירות העלתה את הרמה של הביצוע וממש השוותה אותו לביצוע המקורי.

אלכסנדר קופר – בסולו קצר, מתוק ומדויק, עליה מושלמת.

מייקל עובד – קול מתחלף, ביצוע טוב אבל הייתי משאירה את הסולו הזה לאייזיק טורקיה שביצע את הסולו הזה מקסים בהופעה במיאמי.

אהרן מנהיים – אני אוהבת את הקול שלו, מתוק וקליל כזה והופעת במה חמודה. הרמקול שלו חלש קצת, הוא לא שם לב לדוד טורקיה שהביא לו את הרמקול שלו.

סמי סלמה – סולו נחמד.

וואי, כמה ירחמיאל מתאמץ בקטע שלו.

מרק רוזנסטק – כבר כתבתי שבשירים קצביים הוא טוב, אבל פה זה נשמע שהוא שר בטון יותר ממה שצריך.

איתן מצ'ניק – בסולו שהוא יורש מאלי כהן. מבצע טוב.

מנחם צוויגלר – עליה מקסימה.

איתן נותן לאליהו דחיפה במרפק כדי להזכיר לו ללכת למרכז הבמה.

מנחם ממהר בסיום הסולו שלו למקום ומתנגש באיתן...

שלום על ישראל

אלכסנדר קופר – שוב, סולו קצרצר וכל כך יפה.

דואט:

אייזיק טורקיה – שכבר מכיר את הקטע הזה ומבצע אותו מדויק ויפהפה.

טל גלסמן – הקול שלו התבגר! הוא שר ממש יפה (אין לו משהו מיוחד בקול, אבל אני אוהבת לראות אותו מופיע).

סמי סלמה – סולו יפה, מדויק.

איתן מצ'ניק – לא, לא, לא! אני מוחה בתוקף! הסולו הזה שייך לאלי, בטוח שהוא לא יכול לבצע אותו?! איתן חמוד, יש לו קול יפה, מבצע טוב וגם ייחוס שמוסיף לו נקודות. אבל את הקטע הזה, לא כל אחד יכול לבצע.

דואט: מקסים לשני הקולות יש נוכחות.

דוד טורקיה – עם הקול הנוסטלגי שלו מביע ביצוע מקסים.

איתן מצ'ניק – כאן אני מוכנה לכתוב לו את כל המחמאות שאפשר: מקסים, מדויק, מקצועי, שומעים שהוא למד להתמודד עם ה"אווו" בלי שזה ישמע צפצפני. אין לי משהו נגדו, אבל הסולו הקודם... ובכן זה קצת מורכב לשמוע אותו ולראות את אלי עומד מאחורה....

אלישע כהן – בסולו מתנגן, רך ומקסים. בטעות גולש לסולו של מרק. האמת שאם ירחמיאל לא היה מתערב מרק היה ממשיך מהמקום שאלישע הפסיק, אבל מרק קלט את הסימון של ירחמיאל ואלישע לא. אלישע מסיים את הסולו ונראה קצת מאוכזב, מישהו מוכן למסור לו, שאני מראש הייתי נותנת לו לבצע את כל הקטע הזה?

(איתן מזכיר לאליהו לגשת לסולו שלו, לקח עליו פיקוד...)

אליהו לוי  - מה עוד אפשר להגיד על קול מושלם וביצוע מושלם?! מדהים הילד הזה! הכי חמוד זה התנועות שהוא עושה עם היד במהלך הסולו ושהוא חוזר למקום.

ג'וזף וידל ואליהו זילברברג – במסגרת סולו לכל ילד הם מבצעים את הסיום של השיר. חמוד. (אבל אף אחד, מכל הילדים שביצעו את הקטע הזה, לא מתקרב לסיום המדהים של אליהו לוי באלבום).

שלום על ישראל ווקאלי

אליהו לוי – מה אני חושבת עליו אתם כבר יודעים, ומן הסתם ירחמיאל הכניס את הקטעים הווקאלים בגללו, הוא לא צריך כלי נגינה, יש לו את הקול שלו!

אלישע כהן – יפה, אבל הוא טיפה מותח את הקול, לא יודעת איך להסביר את זה...

מרק רוזנסטק – וואו, יצא לו טוב.

טל גלסמן – קצר וחמוד.

שוב ירחמיאל גומר לילדים את האוויר. בקטע הזה זה קצת צורם.

דור לדור

תמיד שהשיר הזה מתחיל המקהלה מתחילה לחייך, נראה שהם אוהבים את השיר הזה...

דוד טורקיה – בסולו מקסים ומלא מרץ.

מנחם צוויגלר – אין ספק שהקטע הזה פשוט מתאים לקול שלו.

אלישע כהן – הסולו של אלי! הוא שר קצת חלש, אבל מדויק וטוב.

וואי וואי איזה בלאגן הולך עם הטריו...

אהרן מנהיים לוקח לא רואה מי עומד לשיר ושר כמעט את כל הקטע, דווקא חמוד.

במילים "דור לדור" – רואים את אלי כהן מתקרב, אבל חוזר אחורה שהוא רואה שאהרן ממשיך..

יעקב סתהון – הרמקול שלו לא עובד, חבל...

אלכסנדר קופר גו'זף וידל מסיימים ביחד.

אז זהו! סיימתי לסקר את ההופעה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2018 20:35 לינק ישיר 

ahh thats amazing 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2018 14:55 לינק ישיר 

אני חושבת שלא מספיק ציינו באשכול הזה את ההרמוניות היפות שהיו במופע הזה.
אז שימו לב שבשיר 'שלום על ישראל' מיד אחרי הסולו של אליהו, מייקל, אייזיק, ג'יקוב, אבי, דניאל ואלכסנדר עושים הרמוניה מהממת. גם בשיר 'מהרה' שוב אחרי הסולו של אליהו, אותה קבוצה מבצעת הרמוניה מדהימה.

ואם כבר מדברים על תשומת לב: שמתם לב שבשיר 'אשמח בה'' מיד אחרי הסולו של אלישע יש סולו של איתן? ועוד משהו חמוד, בשיר סיום בדקה 2:36, כשהם מסתדרים במעגלים, ג'יקוב עושה סיבוב כזה, חמוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/7/2018 02:14 לינק ישיר 

i want videos of this soo badly it seems sooo cool about how they sung

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > סיקורים: מיאמי. פריד. שפירא חול המועד פסח תשע'ח
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext