| נשלח ב-4/6/2018 23:00 |
|
| |
בכיף :) הויקי הוא ממש אוצר היסטורי. בפורום הדברים די נעלמים אחרי כמה שנים ויש הרבה חומר חשוב. ב"ה יש מעל 300 דפים. הרבה מהעבודה נעשתה ע"י מנהלים ומשתמשים בעלי ידע נרחב (אזכיר פה רק את אידי שעזרה רבות). מקווה שזה רק יגדל ויגדל. לצערי אני לא אנציקלופדיה מהלכת של מיאמי כמו כמה וכמה פה אז אני עושה את המקסימום שאני יודע ויכול.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2018 10:10 |
|
| |
את לא צריכה להיות בקיאה. יש פה הרבה שלומדים תוך כדי (ואני בתוכם) מקריאה של האשכולות השונים אפשר ללמוד הרבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2018 10:16 |
|
| |
ויש על פרחי כל כך הרבה מידע בשביל למלא פורום פעיל...?
יש תחושה בציבור, שהם עברו מן העולם, ופתאום צץ דיסק חדש. פה נראה שהם נמצאים בשיא פריחתם (תרתי משמע..)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2018 10:21 |
|
| |
חחח ב200+ דפים
יש זמנים שיש יותר פעילות פה ויש פחות. בעבר היינו נוסעים לראיין בוגרים ואז גם כשאין הופעות תמיד יש על מה לדבר.
וכל חוה"מ יש הופעה אז בעצם תמיד יש על מה לדבר.
תוקן על ידי עידודודו ב- 05/06/2018 10:22:49
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2018 10:27 |
|
| |
אוקי... מתחילה לעקוב ...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2018 22:08 |
|
| |
| עידודודו כתב: |  | את לא צריכה להיות בקיאה. יש פה הרבה שלומדים תוך כדי (ואני בתוכם) מקריאה של האשכולות השונים אפשר ללמוד הרבה.
|
|
תקן אותי אם אני טועה, אבל אתה הכי וותיק פה (מבין הניקים הפעילים). ממש מדור המייסדים של הפורום הזה, לא? יש כאן עוד ניקים מהתקופה הזאת?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2018 22:31 |
|
| |
הייתי בפורום הישן לפני שיושר עזבה וסגרה אותו. משם עברנו להקמה של הפורום הנוכחי, היה את פסנתר כנף ואת אידי שאיתם הייתי בקשר. הייתי בניהול בערך משנת 2011 עד שנהייתי עסוק מדי. זו הייתה תקופה טובה. נסענו לארי גולדוואג ומנחם קליין והיו עוד בתוכנית שבסוף לא יצאו.
עכשיו כשאני מסתכל על זה אני באמת די ותיק אבל יש פה אנשים שיודעים הרבה יותר ממני. אני חושב שאלימונסי הוא די ותיק ואולי יש עוד.
יש את ברומיש שהוא היה בפורום הקודם עוד לפני אבל הוא מגיע לפה פחות ממני. הסיפור של איך נפגשנו וגילינו ששנינו באותו הפורום הוא בכלל סיפור לפוסט שלם :)
בסה"כ זה תקופות בחיים שיש יותר זמן להכנס ולקרוא ואפילו להגיב ויש תקופות שלא. אבל אני משתדל להשאר מעודכן על הופעות ואלבומים חדשים.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2018 08:00 |
|
| |
מיאמוש
| מוזרה_מאוד כתב: |  | ויש על פרחי כל כך הרבה מידע בשביל למלא פורום פעיל...?
יש תחושה בציבור, שהם עברו מן העולם, ופתאום צץ דיסק חדש. פה נראה שהם נמצאים בשיא פריחתם (תרתי משמע..) |
|
ב"ה הפורום של מיאמי פעיל יותר או פחות, אבל תמיד יש פעילות. אני פה משנת 2013 ואומנם חברים התחלפו ועזבו אבל תמיד היה על מה לדון ולדבר:)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2018 08:00 |
|
| |
מיאמוש
| עידודודו כתב: |  | חחח ב200+ דפים
יש זמנים שיש יותר פעילות פה ויש פחות. בעבר היינו נוסעים לראיין בוגרים ואז גם כשאין הופעות תמיד יש על מה לדבר.
תוקן על ידי עידודודו ב- 05/06/2018 10:22:49 |
|
ב4 שנים האחרונות הייתי בהופעות שונות וראיינתי הרבה ילדים מהמקהלה. את מוזמנת לצפות בראיונות:)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2018 10:29 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | חחח ב200+ דפים
תוקן על ידי עידודודו ב- 05/06/2018 10:22:49
ב4 שנים האחרונות הייתי בהופעות שונות וראיינתי הרבה ילדים מהמקהלה. את מוזמנת לצפות בראיונות:) |
|
אגב, יש אשכול ראיונות מרוכז?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2018 11:26 |
|
| |
אם תאהבי את העניין אז כן
|
|